Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

enercik turta napim ortimuu hazır boş vaktim varken yapayım diyorum şurda yakın zamanda işe başlıcam o zaman çok zor bu kaa spor yapmak

ay birde ben yakın yerlere minibüse vs binmiyorum 20 dk yürüyorum bakırköye falan mesela sahilden yürüyorum hem spor oluyor hem param cebimde kalıyor

oda zararlı diye biliyorum canım fazla sudan da zehirlenme olabiliyormuş diye duydum :44::44:

bilmem cnm ben yıllardır ayaktayım
özellikle 3 aydır

inş. kimseciklere bişi olmaz.. tabiki herşeyin fazlası zarar suyun bile.. ama ben sürekli wc deyim.. ve terlediğim için sürekli susuyorum.. düşünsene ne kadar su içsende susuyosun su karşında ama dokunamıyosun.. mümkün mü?

Aman ne yapsam bilemedim yapayım mı yapmayayım mı ara öğün ki?

Hayaller bile pizza spagetti üzerine kurulu di mi..

Ya regl döneminde kilo veriliyo deyip durmayın gıcık oluyorum Çünkü ben daha regl olmuyorum

Ayy hamilelikten mi?
Ne kadarlık şimdi bebeğin?

Oradakiş zero kötü olmuş, zeronun içinde aspartam var mıydı bir bakar mısın rica etsem?
Sporun çok harika olmuş, tebrik ediyorum valla ..
heee doğum sebebiyle kapalıyım canım
Valla bende bilmiyorum ki, bünyeye göre değişiyo, kimisi 2 ay sonra oluyo kimisi 1 sene olmuyo.. Pat diye her an olabilirim, Hayat sürprizlerle dolu

Aman keşke ben de olmasam eziyet rezmen o dönem.
Ama bekle bekle de kötüdür ne zaman olacağı belli olmayınca.

anladım canım yani sende haklısın olsun için temizleniyooooor desene

tşk ederimm ara öğünleri atlama canım ya en az 6 ögün yapmak lazım malum

evet aspartam var biliyorum tamamen kesmem lazım ama bu benim için rekor 4 gündür zero içmedim artık en son bugun içtim

tşk ederimm ara öğünleri atlama canım ya en az 6 ögün yapmak lazım malum

evet aspartam var biliyorum tamamen kesmem lazım ama bu benim için rekor 4 gündür zero içmedim artık en son bugun içtim

Aspartamın zararlarını da eminim biliyorsundur :)
Maden suyu falan içsen onun yerine masum masum?

kızlar acıktım :18::18::18: nie böle olduki acep :18:

neyse ben çıkıyımda bişilerle meşgul olıyım aklımdaki fikirler değişsin

bi kaç saate gelirim yine grşrz

20,06,2011

eski_bir_masal: 24 :118:
Heavennn: 20
dryrgp: 18

chika: 17
elmaliturtimuu: 14
ipek61: 11
ozlemmtekinn: 10

roseking35: 9
neyneyse: 8
moonros: 8
neslivicdan: 6
_ferdici_: 4

kızlar kusura bakmayın dün girip bişeyler yazamadım.rahtsızdım biraz.ya bu hormon ilaçları bende baş ağrısı ve mide bulantısı yaptı çokyan etkilerini okudum doğum kontrol hapı

ve dostinex özellikle yapıyormuş.diğer ilacımda bişe yazmıyor pek ama işte öyle arkadaşlar.çok soorryy...

2 küçük salatalık kemirdim :)) bir domates.. şuan iim çok şükür.. canım aslında tatlı istiyor tarçınlı süt yapsam mı :18::18:

şimdi spor zamanı

canım sıkma bu kadar kendini eninde sonunda gidecek bende 68 de 3 hafta takılmıştım ama gidiyor dirayetin kırılmasın sen yine devam et tartı moralini bozmasın

bugün yine dışardaydım bir elbise bir bolero ve birde kemer aldım alışveriş işini abarttım bu aralar azcık kilo verdim diye şımardım kilom aynı ama ciddi bir incelme yaşıyorum 42 beden elbise sıkıyordu şimdi bol geliyor özelliklede beni hamile zannedenler olmuştu hatırlıyorsanız söylemiştim o göbeğim yok şimdi 2 parça eşya ne kadar sevindiriyor beni ya

canımmmm süpersin yani.bravooooooo.sakın pes etme bende 44 giyiyordum oda bende biraz bolardı gibi.bu cuma iyi bir tartı günü bekliyorum herkezden:)

ohh ciciler de alınmış ne güzel.
alışveriş kolik olup çıkılıyor zaten kilo verdikçe.

oldukça hafif bir menü olmuş canım. açlık hissetmiyorsan problem yok bence. tarzına daha önce alıştığım için normal geliyor artık

gerçekten zengin bir kahvaltı olmuş ama iyi ki de olmuş. menün çok güzel

hatun kendine yumurta serbest diyet arıyor
yumurta serbest ama yasaklı şeyler var canım. dukan diyeti biraz kitabi bir diyettir. mümkünse önce kitabı al ve okuyarak ilerle derim.

bence bu soğutma felsefen çok güzel oldu. neticede kalorisi nerdeyse sıfır olan şeyleri soğutuyorsun ve dolduruyorsun mideciği. ne kadar güzel işte. ayrıca bol sıvı güzel süt de yapar. bebişe de yarasın.
yok hayatım, bugünkünü değiştirmene gerek yok. ismi olmayanlar 0 mesaj anladım zaten:)

geçmiş olsun canım.
katılımın tatille beraber düştü yalnız. bunun sadece ilaçlardan olduğunu sanmıyorum. bu haftaki durumuna bakarak olmazsa seni izine ayıralım, olur mu? tatile gidene kadar yine takılabilirsin tabi.
bu benim fikrim. yok, ben katılıcam geçici bir durum diyorsan devam edebilirsin tabii ki.

2 küçük salatalık kemirdim :)) bir domates.. şuan iim çok şükür.. canım aslında tatlı istiyor tarçınlı süt yapsam mı :18::18:

şimdi spor zamanı
afiyet olsun canım. açlık krizini ucuz atlatmışsın.
sütten korkma. canın çekiyorsa iç tarçınlı tarçınlı.

alışverişe doyamadı ha biri
güle güle giy aldıklarını canım.

aslında bu sefer açlık hissediyorum neyneysecim ama dayanmaya çalışıyorum malum acelem var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…