Ooooo maaşallah ortimuuenercik turta seni..
Keşke bende yapabilsem bu kadar spor yaaaaa...
Ama yaptım da noldu attırdım dikişlerden 2sini uffff
Anaca yürü anca bel çevir, sıkıldım "ekşın" istiyoruuummm
oda zararlı diye biliyorum canım fazla sudan da zehirlenme olabiliyormuş diye duydum :44::44:
heee doğum sebebiyle kapalıyım canım
Valla bende bilmiyorum ki, bünyeye göre değişiyo, kimisi 2 ay sonra oluyo kimisi 1 sene olmuyo.. Pat diye her an olabilirim, Hayat sürprizlerle dolu
evet canım ara öğünleri bende yapıyodum ama 1aydır pek dikkat etmiyorum akşamları yemediğim halde pek bi fark yok ara öğünlere başlamam lazım sağlıklı olanlardann kalkınca kuru kayısı (rabişten esinlendimm)
bizim bi tanıdık mümessil abimiz vardı bana her akşam yatmadan önce 2 incir ve 2 bardak su iç dedi incir ve su gece metabolizmamı hızlandırırmışş çünkü kadınların en büyük problemi dedi metabolizma hızıymış o söledi ama ben yapmadımmm bilmiyorum napsam
Hayaller bile pizza spagetti üzerine kurulu di mi..
Ya regl döneminde kilo veriliyo deyip durmayın gıcık oluyorumÇünkü ben daha regl olmuyorum
benimde bugun kü menüm şöyleee kızlarr :
sabah : 2 dilim k.e. + light peynir + domates + salatalık
Ara : 1 yarım yağlı sütle nescafe + mavi yeşil lightin çikolatalarından 2 parça
öğle : yarım yağlı sütle meyveli kfleks
akşam : 7 tane köfte ama köfte harcıyla yaptım ekmek yok yani içinde+ zero
2 bardak yeşil çay
spor olarak da : sabah 1,5 akşam 1,5 saat bisiklet
30 dk yürüyüş
mekik + sopa + dumbell
daha da sopaya devam ederim diyorum ara ara
heee doğum sebebiyle kapalıyım canım
Valla bende bilmiyorum ki, bünyeye göre değişiyo, kimisi 2 ay sonra oluyo kimisi 1 sene olmuyo.. Pat diye her an olabilirim, Hayat sürprizlerle dolu
bilmem cnm ben yıllardır ayaktayım
özellikle 3 aydır
inş. kimseciklere bişi olmaz.. tabiki herşeyin fazlası zarar suyun bile.. ama ben sürekli wc deyim.. ve terlediğim için sürekli susuyorum.. düşünsene ne kadar su içsende susuyosun su karşında ama dokunamıyosun.. mümkün mü?
Aman ne yapsam bilemedim yapayım mı yapmayayım mı ara öğün ki?
Oradakiş zero kötü olmuş, zeronun içinde aspartam var mıydı bir bakar mısın rica etsem?
Sporun çok harika olmuş, tebrik ediyorum valla ..
.
anladım canım yani sende haklısın olsun için temizleniyooooor desene
tşk ederimmara öğünleri atlama canım ya en az 6 ögün yapmak lazım malum
evet aspartam var biliyorum tamamen kesmem lazım ama bu benim için rekor 4 gündür zero içmedim artık en son bugun içtim
Aspartamın zararlarını da eminim biliyorsundur :)
Maden suyu falan içsen onun yerine masum masum?
20,06,2011
eski_bir_masal: 24 :118:
Heavennn: 20
dryrgp: 18
chika: 17
elmaliturtimuu:14
ipek61: 11
ozlemmtekinn: 10
roseking35: 9
neyneyse: 8
moonros: 8
neslivicdan: 6
_ferdici_: 4
günaydınlarrrrrrr......
teşekkür edrim kızlar güzel yorumlarınız için açıkçası bende 2. elbiseyi daha çok beğendim... hatta ilk onu görseydim 1 yi almazdım bie ama önce maviyi almıştım..
kızlar sabah sabah moralim bozuldu yaaa.... tartı yine 73.3 gösteriyo....lapa günü olduğu gibi geri gelmiş... ve o kadar dikkatli beslenmeme rağmen... neden kilo veremiyorum yaaaaa.... delircem artık... 73 yapıştı 72 ye inemiyorummmmmmm.....
bugün yine dışardaydım bir elbise bir bolero ve birde kemer aldımalışveriş işini abarttım bu aralar azcık kilo verdim diye şımardım kilom aynı ama ciddi bir incelme yaşıyorum 42 beden elbise sıkıyordu şimdi bol geliyor özelliklede beni hamile zannedenler olmuştu hatırlıyorsanız söylemiştim o göbeğim yok şimdi 2 parça eşya ne kadar sevindiriyor beni ya
bugün yine dışardaydım bir elbise bir bolero ve birde kemer aldımalışveriş işini abarttım bu aralar azcık kilo verdim diye şımardım kilom aynı ama ciddi bir incelme yaşıyorum 42 beden elbise sıkıyordu şimdi bol geliyor özelliklede beni hamile zannedenler olmuştu hatırlıyorsanız söylemiştim o göbeğim yok şimdi 2 parça eşya ne kadar sevindiriyor beni ya
oldukça hafif bir menü olmuş canım. açlık hissetmiyorsan problem yok bence. tarzına daha önce alıştığım için normal geliyor artıkAkşam yemeğimi de yedim bu saatten sonra sek kahve ve su harici birşey yemeyeceğim.
1 saat sonra falan da leslie ile 2 mil yapacağım.
Bugün yediklerim.
Sabah:
- metabolizma hızlandırı macun = 0 kalori
- nescafe=60 kalori
Öğle:
- 1 domates= 14 kalori
- 1 kk peynir = 75 kalori
- 1 tane mısır ve pirinç patlaklı eti form= 23 kalori
Ara:
k-special-süt= 150 kalori
Akşam
- Yemekten yarım saat önce zayıflama macunum= 0 kalori
- 1 kase şehriye çorbası= 150 kalori
-Ton balıklı salata= 150 kalori
Toplam: 620 kalori
gerçekten zengin bir kahvaltı olmuş ama iyi ki de olmuş. menün çok güzelbugün yediklerim içtiklerim:
sabah:
* biberiye suyum.
-20 dkk sonra,
* 5 yeşil zeytin,
* bir dilim beyaz peynir (yağsız),
* yağsız tavada pişmiş bir yumurta,
* 2 bardak şekersiz çay,
* 2 dilim ekmek,
* 1 domates,
* 1 salatalık.
şimdi baktımda ne zengin bi kahvaltı etmişim
ara öğlen ara yok... bol su var
saat 17:20 akşam yemeğim:
* 1 tabak etli taze fasulye (suyunu yemedim ki yağlı yapmadım zaten, bir çorba kaşığı sıvı yağ ile soğanını kavurdum sadece.. etde yağsızdı)
* 2 dilim ekmek
* 1 kase yoğurt...
şuana kadar tükettiğim su miktarı 3 litre..
spor henüz yok aşşaı yukarı koşturmaktan fırsat olmadı
eşim gelsin o oğlanla ilgilenirken bende bi 40 dkk yürürüm sonra diğer aktiviteler mekik vs.. benim bugün bukadar
hatun kendine yumurta serbest diyet arıyorevet rabişşşş tekrar başlicam 2 yumurtayla aslında ama sıcakta çekilmezki yaaaa dukan diyeti yapam ben ondada yımırtaaa serbesttt
ohohohoohohoh boy güzelmiş cnm demekki fazlalıkk yok vucutta eee haliyle yavaş vercen balım yaa endişelenme boya göre orantına az kalmış tabi 3-5 altında olursan mikemmelllll ama onuda yavaş vercen tabi bu halle ayda 2,5 verdiysenn göbek att hahaha:))) çok iyi vermişsin cnmm devammmmmmmmm senin bolll hareket etmen lazım o basenler erisinn bendede o yok bi pantolon almşıım düşük bellbasen yok belde durmuyo çeksem incek aşşaaa:))))
bence bu soğutma felsefen çok güzel oldu. neticede kalorisi nerdeyse sıfır olan şeyleri soğutuyorsun ve dolduruyorsun mideciği. ne kadar güzel işte. ayrıca bol sıvı güzel süt de yapar. bebişe de yarasın.Soğuk da çok güzel oldu tadı humana'nın, meyve suyu gibi..
yeşil çayı da dün denedim bol limonla çok güzel oldu.. Şimdi farkettim de bende 2 gündür ne bulsam soğutuyorum donduruyorum, onu bunu birbirine karıştırıyorum..
Yaşasın ebenine felsefesiii..
Ok captain!
Bugünkü listeyi de deiştiriyim mi tekrardan?
geçmiş olsun canım.kızlar kusura bakmayın dün girip bişeyler yazamadım.rahtsızdım biraz.ya bu hormon ilaçları bende baş ağrısı ve mide bulantısı yaptı çokyan etkilerini okudum doğum kontrol hapı
ve dostinex özellikle yapıyormuş.diğer ilacımda bişe yazmıyor pek ama işte öyle arkadaşlar.çok soorryy...
afiyet olsun canım. açlık krizini ucuz atlatmışsın.2 küçük salatalık kemirdim :)) bir domates.. şuan iim çok şükür.. canım aslında tatlı istiyor tarçınlı süt yapsam mı :18::18:
şimdi spor zamanı
alışverişe doyamadı ha biribugün yine dışardaydım bir elbise bir bolero ve birde kemer aldımalışveriş işini abarttım bu aralar azcık kilo verdim diye şımardım kilom aynı ama ciddi bir incelme yaşıyorum 42 beden elbise sıkıyordu şimdi bol geliyor özelliklede beni hamile zannedenler olmuştu hatırlıyorsanız söylemiştim o göbeğim yok şimdi 2 parça eşya ne kadar sevindiriyor beni ya
oldukça hafif bir menü olmuş canım. açlık hissetmiyorsan problem yok bence. tarzına daha önce alıştığım için normal geliyor artık
gerçekten zengin bir kahvaltı olmuş ama iyi ki de olmuş. menün çok güzel
hatun kendine yumurta serbest diyet arıyor
yumurta serbest ama yasaklı şeyler var canım. dukan diyeti biraz kitabi bir diyettir. mümkünse önce kitabı al ve okuyarak ilerle derim.
bence bu soğutma felsefen çok güzel oldu. neticede kalorisi nerdeyse sıfır olan şeyleri soğutuyorsun ve dolduruyorsun mideciği. ne kadar güzel işte. ayrıca bol sıvı güzel süt de yapar. bebişe de yarasın.
yok hayatım, bugünkünü değiştirmene gerek yok. ismi olmayanlar 0 mesaj anladım zaten:)
geçmiş olsun canım.
katılımın tatille beraber düştü yalnız. bunun sadece ilaçlardan olduğunu sanmıyorum. bu haftaki durumuna bakarak olmazsa seni izine ayıralım, olur mu? tatile gidene kadar yine takılabilirsin tabi.
bu benim fikrim. yok, ben katılıcam geçici bir durum diyorsan devam edebilirsin tabii ki.
afiyet olsun canım. açlık krizini ucuz atlatmışsın.
sütten korkma. canın çekiyorsa iç tarçınlı tarçınlı.
alışverişe doyamadı ha biri
güle güle giy aldıklarını canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?