Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ya aperatif şeyler yemekten bıktım.Yoğurt da uykumu getiriyo.Annemin yemeklerini istiyom ben ya.Az kaldı son 7 gün.gel teskere hesabı...

Öğrencisin sanırım.
Anlıyorum zorluyor, yurtta mı kalıyorsun?
Bana kışın baya alternatif bulmuştuk kolay yapılacak da gelmedi şimdi aklıma.

kaju ne yau?

Canım acele yok.yavaş yavaş.MOral bozma.Ayrıca resimde hiç de 70 kilo görünmüyon.
hahaha Bunu okuyunca aklıma ben ve banyodan sonra aynaya bornozlu halime bıngıl kollarıma bakışım geldi..Uff kalas bel.Harika cuk diye oturmuş resmen..
Özlemcim yavaş veriyon ama gidicek o kilolar.60 olacan60 olacam 60 olacağız sloganımız bu haha
20,06,2011

eski_bir_masal: 24 :118:
Heavennn: 20
dryrgp: 18

chika: 17
elmaliturtimuu: 14
ipek61: 11
ozlemmtekinn: 10

roseking35: 9
neyneyse: 8
moonros: 8
neslivicdan: 6
_ferdici_: 4

afiyet olsun Ben artık pizzadan ve hazır yemekten bıktım.Gına geldi.makarnayı görecek yüzüm yok zten.

biraz yalnız mı takılmaya başladın aygül:) hayırdır avm'ye kaçmışsın.
sorma rabia abla;yurtta kalmak işkence gibi.Arkadaşımın da dersi akşam bitiyodu.O da akşam katıldı bana gene gezdik.

6 litre su mu?? nasıl bir böbrektir sendeki öyle

ayy evet yaa alışveriş.bu kilomda vazgeçemiyorsam;hedef kiloma düşünce hiç çıkmayacam Avmlerden outletlerden Hayırlı olsun canım güle güle eskit

ütüm var bi dünya, gideyim onları halledeyim.
hiç de sevmem ben ütüyü
Ütüü Allah kolaylık versin Rabia abla.Valla kaptan olmak zor iş di mi?
Eyvah ne yapmışsın sen bugün, yenilmemesi gerekenler listesini silip süpürmüşsün resmen.
İnan sağlıklı ne varsa nası özlüyorum.Hele döneyim.En klas diyet menüsünü koyacam buraya

Öğrencisin sanırım.
Anlıyorum zorluyor, yurtta mı kalıyorsun?
Bana kışın baya alternatif bulmuştuk kolay yapılacak da gelmedi şimdi aklıma.

evet öğrenciyim ve acayip bezdim bu yurt hayatından.Yurt hayatı bana göre değil.bi de 2 kişi kalıyoz aynı odada ama katlanamıyorum.Evimi ve o bana özel odamı özledim valla..Sağlıklı sandviçlerle makarnasız makarna salatasıyla idare edecem artık.Bi de zeroyla.

İçimden bir ses Bu yaz sonu okula süper bi fizikle döneceğimi söylüyor. GAliba bu yaz uzun uzun yaya yaya zayıflayacağım ya.Hissediyorum.Hadi inşallah diyelim Allah'ın iznini de alalım

bu gün hediye aldım millete.sadece annem babaannem yengem ve amcam kaldı bişey almadığım..Annemlere cüzdan almayı düşünüyorum amcama da ya gömlek ya da tişöet.Öğrencisin alma diyolar ama eli boş gidilmez ya..Sonra da burayı hatırlatan tişört kalem biblo vs. alacam.Yurt arkadaşım hariç burdaki tüm anılarımı özleyecem.

evet alışveriş gen kodu felan olmalı iğne alsam da bi seviniyom anlatamam ya eritmişindir.baksana yürümüşün felan..Ama yeme daha boşver.ıyy tadı hiç güzel değil..öööö
kızlar ben bittim direk yatışa geçiyorum.... iyi geceler herkese...

iyi geceler Özlemcim

metabolizma hızlandıran içecek falan gördüm orda.Ondan içmem lazım.tarifini paylaşan Özlemcime teşekkür ettim.Çok faydalı bi paylaşım olmuş.

Ya ilaç yardımı almak geldi bu gün aklıma.ama vazgeçtim metabolizmamı bozar diye..Aranızda ilaçla zayıflama deneyimi olan var mı acaba? :26:

yarın dezenfekte günü yurdun.sabah 8de çıkcam akşam gene geç saatte gelirim...Görüşürüz umarım.Herkese iyi geceler.Sağlıcakla kalın.

günayddııııııııııın 13. rtakımın güzel hatunlarıben döndümm umarım hepiniz iyidir kiloları güzel güzel veriyorsunuzdur

son olarak kardeşlerimi de uğurladım üzüldüm çoook ama yavaş yavaş alışıyorum çooook yoruldum

benim diyet 2 gündür güme gitti ama aldığım 500 gr mı 3 günde vereceğim

şok diyet uygulamayı düşünüyorum çünkü moralim çok bozuldu evde olsam diyetimi asla bozmazdım ama genelde gezerken antepte bulduğumuz yerde yedik et ağırlıklı malesef
telafi edeceğim

Allah kavuştursun.

antep anlatamıyacağım kadar sıcak resmen pörtleniyorum
oğlum dayıları gittiği için çok üzgün kuşum benim biraz moralni yerine getirecek oyunlar oynayacağız
görüşürüz ben kaçtım

Güzel bir gün için günaydın kk13 ekibi.
Sizlere bu satırları yazarken 3. bardak suyumu yudumluyorum , çayımı ve 1 dilim kepek ekmek+peynir den oluşan kahvaltımı yaptım.Dediğiniz gibi pantolondan fışkırmış yağlarıma bakmıyorum sadece diyetime odaklandım.

Bu insülin direnci için aslında doktora gitmem gerek , o da kesinlikle açlık tokluk kan şekerine bakacak , aç falan gitmek gerek ,bir türlü vakit bulamıyorum.Biliyorum ki ilaç verecek.Neyse gidersem yazarım size sonuçları.

Uyuyanlar kalkın Spor yapın , şöyle derin nefes alın verin.

Hepinize bol proteinli , az karbonhidratlı bir gün diliyorum.

herkeslere günaydddıınnnnnnnnnnnnn.... yeni gelen arkadaşların hepsi hoş gelmişler

bugün sabah tartıda yüzüm güldü gece sporum işe yaramış....düne göre 500 gr gitmiş inş cumayada böle devam eder....

bizde sensiz aygülüm yaaaaaa
canım ilaç işine hiçççç girme... bünyeden bünyeye etkileri oluyomuş çarpıntı falan.... bide forumda yazı okumuştum ilaçla zayıfladıktan sonra ilaçsız zayıflamak ççççooookkkkk zor oluyomuş.... hiç girme ilaç olayınaaaa sakınnnnnn

allah kavuştursun cnm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…