Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ne güzel ya basenli hayat zor oluyo canım öz pantolon almak giymek çoook zor oluyo...
bunu bi denemek lasım...
Hayaller bile pizza spagetti üzerine kurulu di mi..

Ya regl döneminde kilo veriliyo deyip durmayın gıcık oluyorum Çünkü ben daha regl olmuyorum
ee sende bebiş emziriyon bacım..... oda kalori yakıyor...
canım elbiselerinde sende çok hoşsun.ama ikinci resimde aynadaki görüntüye gerçekten koptum yani

ama seninde kilon yokmuş beee...ben kafamı hangi taşlara vuram,dobişko dobişko geziyom öyle:)

sorma ona bende koptum ama geç farkettim....

kızlar ben artık biraz zor veririm bu hafta... eşim gelirken dondurma almış benimde canım bugün çok istemişti hatta yemiyim diye rabianın muzlu tarifini yapmıştım dayanamadım yedim... zaten öğlende spagetti yemiştim... veremiyom diye diye alcam heralde... neyse yarın yeni bi gün tekrar eski düzenime döncem inş...

eşin de o kolestrolü biraz zor düşürür yalnız dondurmalarla falan
bugün bugünde kalsın, yarın hafif beslen canım.
dondurma aslında çok zararlı değil. ama ne tür bir dondurma yedin bilmiyorum. meyveli olanalardan 2 top normal sayılıyormuş, öyle yazmıştı burdan arkadaşlar.

ay benimde var yaaaa... ama yarın yaparım artık bende hiç sevmiyorum hele bu sıcakta....
bugün ankara püfür püfür esiyor. hava tam ütülük ama başına varana kadar tembelim işte

vücudu şokliyim derken komaya sokcaksın kuzumm

ayyy canımmm sen varya gerçekten kaptanlık sıfatını hakk ediyorsun:)bu cuma kilo bildiriminden sonra beni izinli yazarsan çookkk sevinirim.neden biliyormusun gerçekten
ama gerçekten çok halsizim bu ilaçlardan sonra.birde okul tatil oldu tabi onunda etkisiyle çok geziyorum son zaman:)yine okula gidiyoruz seminere ama sonra hep geziyorum.
ee sonrada yorgun eve dönünce baş ağrısı,mide bulantısı fazla paylaşım yapamıyorum farkındayımyarında arkadaşa davetliyiz havuza akşama kadar orda olurum herhalde.
çokkk saol canım sizede uyarsa ben kabul ediyorum...

yyaaa canım olsun ya boşver olabilir ama bu dondurma olayı bizdede başladı çokkk fena napsak kine:)

Merhaba!

yarışmalara katılmak isteyenler sayfasından 13. takıma çağırıldım, buraya yazmaktan başka ne yapmalıyım?

canım kaptan sana bir yazı yazacak bu sayfa üzerinden ,sende kuralları okudum kabul ettim dersin.ona göre girersin gruba ve paylaşımlara başlarsın.bence kaptan senle iletişime geçene kadar geçmişi oku biraz fikir sahibi olursun.oky.hoşş geldin şimdiden:)

ay benide valla bence kadınların hepsi alışveriş yapınca mutlu oluyor... sanırım genlerle ilgili...

dondurma algidaydı cnm baktım 229 kalori yazıyodu... bu sene 2. yiyiyşimiz filan aslında ama kendime dondurma cezası verdimbu arada 1 saat koşu bandında yürüdüm... 100 twist yaptım...hemen soğuk duşa girdim oh ferahladım biras ...yalnız bi daha rejimi bozmaya mecalim kalmadı vallahaaa...

izmir bi sıcak bi sıcakkk.... bugün hakikatende yazın ilk günü oldu burda...

vücudu şokliyim derken komaya sokcaksın kuzumm
aynen ya

cnm benim taktiği yapabilirsin... bu saatte indim koşu bandından bak bi daha yiyomuyum o dondurmayı....en azından 65 olmadan....

hoşbulduuk!
sabırsızlıkla bekliyorum!

spor yaptım kızlar.. neler yaptığımı yazıp yatmaya çıkıcam

300 twist (zıplayarak)(belden yukarısı sabit, belden aşşağı çalışıyor)
300 twist (belden aşşağısı sabit, üst kısım çalışıyor)

800 zıplayarak yerinde sayma..
100x2 iki yana eğilme
300 sabit zıplama (ip atlar gibi)

hepsi bu.. iyi geceler Allah'a emanetsiniz :87:

Merhaba!

yarışmalara katılmak isteyenler sayfasından 13. takıma çağırıldım, buraya yazmaktan başka ne yapmalıyım?

merhabaaa ben de senden sonra geldimmm, en yeni biziz sanırım ben de merakla bekliyorum....

Hatta ben size kuralları yazayım. ilk önce kendinizden biraz bahsedersen. kaç kilosun hedefin nedir boyun vs.
Kurallar da ..

1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.

8) Kardeş takımımız 5. takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir. Kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek ya da içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunuzda eğer uyabilecekseniz ve devam etmek istiyorsanız okudum-anladım şeklinde bir cevap yazmanız gerekiyor.

hoşbulduk canım,
kuralları okudummm ve ben hazırım

selam bayanlar herkese iyi geceler direkt menümü veriyorum sonra geçmişi okuyacam;

sabah: hiçbişi yememişim ya

Öğle: 1 cheese burger ve kola

Akşam 2 dilim pizza ve kola

spor: yürüyüş de yürüyüş.Hediye alma koşuşturmacası.Deli oldum neyseki bitiriyorum.ama yeme düzenim bozuldu.eve gitmek ve tartılmak istiyorum.Kaptanım haftaya yolculuk öncesi olacak.Pek sık giremeyebilirim.Bu haftasonu sonrası.Türkiyeye dönünce bilirsin koşuşturma misafir vesayre.Bi de galiba yazın köye gidicez uff.İnternet yok köyde yani geri dönmek üzere gruptan ayrılma ihtimalim var. ben sizsiz naparım ya

Eyvah ne yapmışsın sen bugün, yenilmemesi gerekenler listesini silip süpürmüşsün resmen.

ya aperatif şeyler yemekten bıktım.Yoğurt da uykumu getiriyo.Annemin yemeklerini istiyom ben ya.Az kaldı son 7 gün.gel teskere hesabı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…