Ben de yediklerimi yazayım.
sabah:
- metabolizma hızlandırı macun = 0 kalori
- nescafe=60 kalori
Öğle:
- 1 domates= 14 kalori
- 1 kk peynir = 75 kalori
- 1 tane mısır ve pirinç patlaklı eti form= 23 kalori
ohh afiyet olsunnnnn canımm
hepimiz aynıyızzzz hepimizzz
benim için 57 kilo şu anda rüya gibiiiiiince zayıflama ilaçlarını hiç deneme canım illaki bir yerdne yan etkisi var benim deneyip memnun kaldım diyen çok arkadaşımdan acısı çok sonra çıkmıştır o ilaçların. az yemek + spor la gidemeyen hiçbir kilo olamazzzzz
pirinç patlaklı eti formaaa bayılıyorum yaa
canım benim kilo geçmişi şöyle;
yaklaşık 6 yıl önce 67 kiloyken eşimle tanıştım akşam yemeklerini azaltıp spora başladım aşkı da ekleyince 60 kiloya düştüm... 6-7 ay öyle kaldı sonra birlikte çok dışarda yemek yemeye başladık önce 65 sonra 69 oldum...spor salonunua başladım 3 ay inceldim ama kilo pek vermedim... sporu bırakır bırakmaz ki yaklaşık 2 sene önce oluyor buda 75 oldumevlenirken geçen sene gelinlikçiye kızdım o şişman gösterdi bu şişman gösterdi inat ettim 70 e düştüm bir ayda gelinlikçi bile şaşırdı müthiş incelme oldu belde... evlendikten sonra gece çerezleri malum 79 u gördüm... 2 ay önce kendi başıma bir diyetle 74 e indim... buraya başlaığımda ise 75.8 dim.. ve 1 ay oldu 2.5 kilo verdim... öyle fazla bi kaçamağımda yok ama bu sefer gitmiyolar sanki... ben yine 60 olmayı çooookkkkkkkkkkkkk istiyorum....
ohhhhhhh anneler ne günler içindir dimi
bende koca bir tabak soslu spagetti yedim
nedenini yukarda yazmıştım duraklama döneminde vücut kendini savunmayı bıraksın diye yapılıyormuş... ama zayıflamak için bunu yapıcağım aklıma hiçççç gelmezdi
Bu arada inanıyor musunuz bilmiyorum ay takvimine.
Bilimsel olarak da ciddi anlamda açıklamaları var.
Şu an ay küçülen ay fazında ve bu dönem kilo vermek için çok elverişli bir dönem bilginiz olsun özellikle daha dikkatli olalım kızlar
15 temmuza kadar bu dönem
Bir de size birşey soracağım.
Ben bu macunu kullanıp yemek yedikten 1 saat içinde tuvalete çıkıyorum.
bu tabiki iyi birşeydir.
ama metabolizma hızlanmasının belirtisi midir?
veya yap yakımı içinde işe yarıyor mudur?
Bir fikriniz var mı?
Bu arada inanıyor musunuz bilmiyorum ay takvimine.
Bilimsel olarak da ciddi anlamda açıklamaları var.
Şu an ay küçülen ay fazında ve bu dönem kilo vermek için çok elverişli bir dönem bilginiz olsun özellikle daha dikkatli olalım kızlar
15 temmuza kadar bu dönem
Bir de size birşey soracağım.
Ben bu macunu kullanıp yemek yedikten 1 saat içinde tuvalete çıkıyorum.
bu tabiki iyi birşeydir.
ama metabolizma hızlanmasının belirtisi midir?
veya yap yakımı içinde işe yarıyor mudur?
Bir fikriniz var mı?
Hee valla,bi yandan annem bi yandan babam bi yandan halam bebişimi hoplatıyo bende arada kaçıp kaçıp buraya geliyorum
Afiyet olsun,
keşke duraklama dönemnde değil de normalde de onu yemek kilo verdirse dimiiii..
sabah akşam spagetti pizza falan yesek kilo versek oohhh
Bu ay takvimi olayını bi araştırıcam bi ara, mantıklı olabilir..
15 temmuza kadar gidişatta bi değişiklik var mı diye dikkat edelim bakalım..
Kaçırmayalım bari bu dönemi.Zaten yok regl dönemi , yok sinirlerim bozuk , aman misafir var , hadi sışarda yiyelim derken bu hallere geldik.
eylüle kadar düşersin istediğin kiloya hilalcim.Valla düzeldi moralim Neyneysecim.
Ne zamanlar atlatıldı ama aşk işte.
Duygusallığımı da biliyorsun zaten.
55 kiloya düşmek istiyorum.
Eylüle kadar falan düşsem de hiç fena olmaz.
Cidden çok uğraştık o düzen için ama baya oturmuştu inşallah yine oturttururuz.
Malum korkuyorum senden.
humana still ben de içerdim. pek tatlı, pek hoş bir şey.Kızlar ya bişey sorucam, malum hava sıcak humana still tea'm var süt için onu içmem gerekiyo 2-3 kez gün içinde, ama canım hiiiiç sıcak bişe içmek istemiyo.. ben onu ölçeğine göre kaynar suyla sulandırsam da buzdolabında tutsam ordan içsem arada soğuk olarak olur mu ki? :44:
yeşil çay da soğuk içilebilir. sıcak demleyip soğutabilirsin. bol limonlu süper bir yaz içeceği olur bence.:129:Şimdi internetten baktım, isteğe göre sıcak ılık yada soğuk içilebilir yazıyo...
bende yaptım bi 1lt.lik sürahiye, bugün yarın onu içerim artık.. başka türlü elim gitmiyo bu sıcakta sıcak çaya ya..
Yeşil çayı da bikaç deneme yapıp (limonlu ananaslı vs) soğuk yapmayı planlıyorum, arada sıcak da içerim tabi de, arada da böyle deniycem bakalım, eğer tadı güzel olan bi tarif olursa yazarım buraya
Ben de iyice Ebe Nine'ye bağladım olayı
biraz yalnız mı takılmaya başladın aygül:) hayırdır avm'ye kaçmışsın.şimdi buranın meşur alışveriş merkezinden giriyorum.Çok sıkıldım yurtta burdaki koltuklara kuruldum uzun bi süre de çıkmayı düşünmüyorum valla.. sandviç yedim peynirli.Zero içtim yanında..son 9 gün türkiyeye..Çabuk geçsin istiyorum artık.
süper olur bence ipekcim.şu isteğe göre ılık yada sıcak olan şey nedir kuzum merak ettim :) birde aslında dediğin doğru 1 listelik sıcak suya 3 poşet yada 4 poşet yeşil ççay atsak birde limon sıksak yada limonu doğarasak bir sürehini içinde soğutsak içsek nasıl olur acaba kızlar
tarifim güzeldir, dene beğenirsin inşallah canım.cnm benim favorimm kuru incir böyle durumlarda... ama neyneysenin muz tarififde kulağıma pek hoş geldi... en tyakın tatlı krizimde deniycem...
kızlar eşim bugün kolestrolünü ölçtürmüş 239 çıkmış... en fazla 200 olması lazımmış... bende duruma el koydum artık akşam yemeklerimiz salata...bugün tonbalıklı yapıcam... diğer günlerde tavuklu v.s... yada sebze yemeği...en çok bana yarıcak bu durum... aslında ben yemekleri normaldede yağlı yapmam pilavı bile zeytinyağlı yaparım ama eşim her sabah tereyağlı tost yiyodu.. artık oda yasak tabi..
tamam canım, sorun yok. sen misafirlerinle ilgilen.rabia iki gün izin alabilirmiyim
fırsat bulup giremiyorum
misafirlerim çarşamba gidecek
yediklerime de dikkat ediyorum
dün beraber gezerken kıyafet almak istedim ama beğendiğim modellerin çoğu olmadı
bende kendime söz verdim en kısa zamanda bu yağlardan kurtulacağım
spor salonu buldum 50 dk 2000cal yaklıyormuş hafatanın hergünü oğlumu bırakacak uygun kreş bulabilirsem haftada 3 gün gitmeyi düşünüyorum
oğluşun doğumgünü kutlu olsun. nice yıllara inşallah.menümü yazıyım
sabah peynir salatası 2 kaşık
2 dilim domates
5 dilimsalatalık
el kadar ince pide
öğle
mercimek köftesi 6 adet
salata
akşam
4 kaşık makarna
bir dilim pasta yedim
oğlumun doğum günü bugün
bir bardakta kola
devamlı ayaktayım hiiiç oturmuyorum
hoşgeldin canım.8 aylık bir kızım var hamilelik döneminde aldığım kiloları vermek yerine üstüne kilo aldım şuan 83 kiloyum nasıl kurtulucam bu kilolardan yaaaaa
eylüle kadar düşersin istediğin kiloya hilalcim.
seni yeniden aramızda görmek güzel bu arada
humana still ben de içerdim. pek tatlı, pek hoş bir şey.
gerçi sen bakmışsın zaten ama benim hatırladığım da soğuk da tüketebiliyorsun. sadece fazla aşırı soğuk olmasın canım.
yeşil çay da soğuk içilebilir. sıcak demleyip soğutabilirsin. bol limonlu süper bir yaz içeceği olur bence.:129:
biraz yalnız mı takılmaya başladın aygül:) hayırdır avm'ye kaçmışsın.
süper olur bence ipekcim.
tarifim güzeldir, dene beğenirsin inşallah canım.
bu arada eşinin kolestrolü yüksek gerçekten. çok mu yağlı besleniyor? biraz dikkat etsin yaw, daha erken kolestrol için falan.
tamam canım, sorun yok. sen misafirlerinle ilgilen.
oğluşun doğumgünü kutlu olsun. nice yıllara inşallah.
hoşgeldin canım.
takıl bize verirsin kilocukları.
çok şekersin özlemcim, maşallah
sorma canım şanslı başladım da sonrası biraz hüsran oldu yazarım birazdan
yada imza toplayıp beni attırırlar zaten 2 dene köpegim var evde havlıyorlar bütün gün Allahtan alt ve üst komşularımız çalışan insanlarda pek evde olmuyorlar
çok geçmiş olsun annene canım. şimdi nasıl oldu?kızllllllllllllarrrr bugun annem biraz rahatsızlandı hastanedeydik testler vs vs neyseki şimdi iyi durumu yeni geldim valla ondan biraz düzensiz yedim bugünzaten öldüm ya aman Allah kimseyi düşürmesin oralara valla
sabah spordan önce yarım çay bardagı karışık meyve suyu
kahvaltı : kfleks meyveli yarım yağlı sütle
öğlen : mantar sote + yoğurt
Akşam : yarım ekmek tavuk döner
şimdide yarım yağlı sütle yapılmış nescafe içiyorum
Spor olarak da : sabah 1,5 saat bisiklet
mekik + sopa + dumbell
30 dk yürüyüş
100 kere ip atlama
bu kaaaaaa canlarımm :44::44:
çok güzel bir menümenüüüümmmmm.....
sabah
1 domates
1 biber
1dlm peynir
4 zeytin
öğle
3 dlm karpuz
2 kayısı
ara
kocaman bir ayran
ara
bir kase kiraz
akşam
ton balıklı salata
ara
1 badem
1 antep
1 kaju
tadını ala ala yavaş yavaş süper oluyor günlük lezzetlerim....
spor nivea bady
moralini bozma yaw.kızlar sabah sabah moralim bozuldu yaaa.... tartı yine 73.3 gösteriyo....lapa günü olduğu gibi geri gelmiş... ve o kadar dikkatli beslenmeme rağmen... neden kilo veremiyorum yaaaaa.... delircem artık... 73 yapıştı 72 ye inemiyorummmmmmm.....
hislerini paylaştın bitti. şimdi aynaya yansıtmak istediğin görüntü için çalışma zamanı canım.Bir de kızlar bazen aynaya ya da camlara yansımama bakıyorum da, resmen kalas gibi görünümüm.İnsanın bel girintisi olmaz mı , bırak girintiyi , çıkmış , fırtlamış heryerden. Bir de bende bel fıtığı var ,1 kilo bile inanılmaz yük bindiriyor belime.Neyse hislerimi paylaşayım dedim.
maşallah canım, cumaya güzel rakamlar geliyor inşallah.günaydın kızçeler
yahu dayanamadım bu sabah tartılıveriyim dedim aa bi baktım cidden vermişimtartı 94'ü gösterdi küsüratını sölemek istemiyorum öle işte :)
henüz kahvaltı yapmadım... öğlen için yemek falan hazırlıycam eşim öğlenleri geliyor yemeğe. sonra bir iki bişey yerim. görüşürüz mucuk mucuk
valla ben de bilmiyorum canım:) zannediyorum forumları gezerken mesaj yazmak istedi arkadaş. gerçi gelmek isteyene kapımız açık.Ya bişey sorucam, mesajları sayıyorum da, asterix82 nickli bi arkadaşın 2 adet msjı var, acaba takıma yeni girenlerden falan mı? Cuma yarışmasına girmek isteyenler topiğine de baktım göremedim onun ve kaptanın davet mesajını ama..?
Bilen var mı?
eline sağlık canım.20,06,2011
eski_bir_masal: 24 :118:
Heavennn: 20
dryrgp: 18
chika: 17
elmaliturtimuu:14
ipek61: 11
ozlemmtekinn: 10
roseking35: 9
neyneyse: 8
moonros: 8
neslivicdan: 6
_ferdici_: 4
deneme süresindesin canım. günlük 5 mesaj kuralımız var tabii ki ama dediğin gibi telafi edebilirsen neden olmasın? takımla ne kadar bütünleştiğine ve katılımına bakıyorum liste için.Kaptanımızdan rica etsek de benim için istisna olur mu acep?Girerken de belirttiydim , evimde yaz sonuna kadar internet yok , işte de bazen dışardayım ,acaba hergün 5 mesaj yazamassam affedilir miyim?Diğer günler telafi ederim ama.
mevsimlerden roma'dan bir tarif. bu siteyi daha önce sana yollamıştım. makarna vs yerine kendini bu tarz çaylara vermen çok iyi olur canım.kızlar sanırım duraklama dönemi metabolizmanın yavaşlamasından oluyormuş...kkk kulübünde metabolizma hızlandırıcı çaya rastladım bi deneyim... benle birlikte denemek isteyen varsa diyede ekliyorum...
Metabolizma hızlandırıcı çay (iştahı da kesiyor)
son 2,5 ayda yaklaşık 12 kiloyu bu çayın yardımıyla verdim. Çayın tarifi ıtalya'da yaşayan ve dört ihtisaslı bir dahiliye uzmanı olan Dr. Mehtap Pasin Gualano'ya ait.
Malzemeler:
- 1 elma (kabuklu)
- 1 limon
- 1 tane çubuk tarçın
- 1 tatlı kaşığı tane karabiber
- 5-6 tane karanfil
- 3 lt su
Elma ve limon yıkanır, kabuklarıyla dörde bölünür. Diğer malzemelerle birlikte bir tencereye alınır. Su 1.5 lt oluncaya yani yarıya ininceye kadar kaynatılır.(yarıya indiğini anlamak için önce 1,5 lt suyu malzemelere ekleyin tenceredeki seviyeye bakın -kaynatma işlemini göz kararı bu seviyede su kalıncaya kadar yapacaksınız- sonra kalan 1,5 lt.yi ekleyin) Tel süzgeçten geçirilerek süzülür. Elma ve limonlar süzme işlemi sırasında- hatta ben kaynama sırasında eziyorum- iyice ezilmeli ancak tane karabiberleri ezmeyin yoksa çayın çok yakıcı bir tadı olur.
Bu çay buzdolabında iki gün saklanabiliyor. Yemeklerden bir saat önce bir bardak olmak üzere günde üç bardak soğuk olarak içiliyor. Ben yeni hazırladığımda bir bardak da sıcak olarak içiyorum :)
Yaklaşık üç aydır kullanıyorum. Küçük su şişesine koyup iş yerime bile getiriyorum. ılk bir iki hafta çok bir etkisini görmemiştim ama daha sonra akşam işten geldiğimde oluşan açlık krizlerimin , tatlı krizlerimin geçtiğini gördüm. Şu anda asla yemek krizine girmiyorum Tabi bunda ara öğünlerimi ve ana öğünlerimi düzene sokmuş olmamın faydası da var. ıçindeki tarçın kan şekerini düzenlemede çok etkili. Elma da bağırsakları çalıştırıyor.
Çok hafif ve kolay bir içimi var. Tavsiye ederim arkadaşlar...
yok yaw ne ekmesi, aşkolsun:)günaydın canım ...
rejimde çok uyumak iyi değil sanırsam saati kur bakıyım bundan sonra en azından 10'a...bugün neyneysem de gelmedi... halbuki onun deneyimlerine ihtiyacım var hergün erkenden gelirdi... belki spora gitmiştir...
yoksam bak daha mezun olmadan bizi ekmeye mi başladı
ekmem tabiikibiliyorum ama bütün sene okul vardı tatilin tadını biraz çıkarmak istiyorum.
ama düzene sokmak gerekli tabi.
Neyneyse ekmez bizi
Biz yardımcı olmaya çalışsak.
olmaz olur mu canım.Kızlar zayıflayınca düşük bel pantolon üstü , kalın kemer ve dar beyaz gömlek giymek istiyorum.Göbek ve bel ince olunca çok güzel duruyor.Var mı sizin de böyle hayallerinizi süsleyen giysiler?
hoşgeldin.merhaba haftasonu babalar günü olması ve babamın şehirdışında olması dolayısıyla haftasonu şehirdışına çıktım ve yazamadım.
Dün yediklerim :sabah:1 kibrit kutusu peynir.1 dilim unonun 39 kalorilik ekmeğinden,1 form çay.
öğlen 1 form çay,1 adet kadınbudu köfte,1 tabak salata yağsız.
akşam: 5 badem,1 tabak ton balıklı yağsız salata.
bugun yediklerim: bir form çay,1 kibrit kutusu peynir,1 dilim unonun 39 kalorilik ekmeğinden
öğlen:1 kase mercimek çorbası,1 tabak musakka.
form çayını 2 gibi içmeyi düşünüyorm bakalım.
kılom 70 kısmet olursa bu hafta 68i görmek istiyorum.
gidiyorlar ve gidecekler. bozma moralini yaw.canım benim kilo geçmişi şöyle;
yaklaşık 6 yıl önce 67 kiloyken eşimle tanıştım akşam yemeklerini azaltıp spora başladım aşkı da ekleyince 60 kiloya düştüm... 6-7 ay öyle kaldı sonra birlikte çok dışarda yemek yemeye başladık önce 65 sonra 69 oldum...spor salonunua başladım 3 ay inceldim ama kilo pek vermedim... sporu bırakır bırakmaz ki yaklaşık 2 sene önce oluyor buda 75 oldumevlenirken geçen sene gelinlikçiye kızdım o şişman gösterdi bu şişman gösterdi inat ettim 70 e düştüm bir ayda gelinlikçi bile şaşırdı müthiş incelme oldu belde... evlendikten sonra gece çerezleri malum 79 u gördüm... 2 ay önce kendi başıma bir diyetle 74 e indim... buraya başlaığımda ise 75.8 dim.. ve 1 ay oldu 2.5 kilo verdim... öyle fazla bi kaçamağımda yok ama bu sefer gitmiyolar sanki... ben yine 60 olmayı çooookkkkkkkkkkkkk istiyorum....
Kızlar bir fıkra okudum çok hoşuma gitti, sizinle paylaşmak istedim ..
kadın eve geldiğinde kocasını mutfakta sinek öldürürken görür ve sorar:
�ne yapıyorsun?
� sinek yakalıyorum...
� öldürebildin mi bari?
� evet, 3 erkek ve 2 tane dişi yakaladım!
şaşkınlık içerisinde sordu kadın:
�dişi sinekle erkek sineği nasıl ayırt edebildin?
� 3 tanesi bira şişesinin üstünde, 2 tanesi de telefonun üstündeydi.
afiyet olsun canım.Evet döndüm yemekten , 4 adet sarma ,çorba ,1 kaşık yoğurt ve orta boy 1 adet domates yedim.Aslında yerken hiç çok gelmedi ama burda böyle sayınca hiç de az değilmiş.Ama doydum mu?Hayır kesinlikle.Doymuş gibi yapıyorum.
bende koca bir tabak soslu spagetti yedim
nedenini yukarda yazmıştım duraklama döneminde vücut kendini savunmayı bıraksın diye yapılıyormuş... ama zayıflamak için bunu yapıcağım aklıma hiçççç gelmezdi
ankaraya mı geliyor?Umarım bakalım Neyneysecim.
10-15 gün sonrada erkek arkadaşım gelecek.
O zamana kadar 4-5 kilo bari versem diyorum.
sen buraya ilk başladığında da yumurta canavarı gibi birşeydinanladım canım tabi arada sürekli kilo al ver olduğundan vücutta haklı olarak kendini sıkıyoo yavaşlıyoo napıcaz senleee bence sabredelim düşünsene ayda 2,5 kilo vermişin o bile iyi bence çünkü veriyosun moral bozulcak bişi yokk ki kız cadı bundaa boy kaçtı senin ?yağlar gidiyoda biz acele ediyoruz çabuk gitsin diye sanki çauk almışız gibiii sabretcezzz bak protein ağırlıklı beslenince daha kolay veriliyo kilo ....düşünsene kahvaltıda sadece 3 yumurta yiyodum kışınnnasıl enerji veriyoduu yanaklar kıpkırmızı tabi kilo fazla oluncaaa okadar yumurta anca yetiyoo
ankaraya mı geliyor?
eskişehire gelip ailenle mi tanışıyor yoksa
hayırlısı artık canım.Ankaraya gelsin bakalım sonra karar vereceğiz Neyneysecim.
Tanışma konusunu da konuştuk ama çok stresli birşey, biraz daha ertelesek mi şimdilik biraz başbaşa kalsak da diyoruz.
Eylül gibi tanışılabilir ama bakalım.
sana da iyi akşamlar canım.Akşam yazamıyorum , şimdiden bilgi vereyim.Şimdi ben mümkün oldugunda GI (düşük glisemik indeks) diyeti yapıyorum.GI 50'nin altında olan şeyleri yemeye gayret ediyorum.
Akşam mercimek ve patlıcan yemeyi var ve her ikisi de uygun , birini seçeceğim İnşaallah.
İşten çıkma vakti yaklaştı , markete uğrayıp şu meşhur soğuk çayı hazırlamam için elma almam gerek.Hepinize yemeyi aratmayacak güzel bir akşam dilerim.Şimdilik :80:
Akşam yazamıyorum , şimdiden bilgi vereyim.Şimdi ben mümkün oldugunda GI (düşük glisemik indeks) diyeti yapıyorum.GI 50'nin altında olan şeyleri yemeye gayret ediyorum.
Akşam mercimek ve patlıcan yemeyi var ve her ikisi de uygun , birini seçeceğim İnşaallah.
İşten çıkma vakti yaklaştı , markete uğrayıp şu meşhur soğuk çayı hazırlamam için elma almam gerek.Hepinize yemeyi aratmayacak güzel bir akşam dilerim.Şimdilik :80:
hayırlısı artık canım.
aile ile tanıştırma çok stresli görünüyor doğası gereği ama güzel şeyler bunlar canım. fazla takılmayın. aileler zaten sizin mutluluğunuzu istiyor daima.
sana da iyi akşamlar canım.
glisemik endeksi duymuştum. bana mantıklı geliyor. inşallah faydalı olur sana.
canım boy 171 benimanladım canım tabi arada sürekli kilo al ver olduğundan vücutta haklı olarak kendini sıkıyoo yavaşlıyoo napıcaz senleee bence sabredelim düşünsene ayda 2,5 kilo vermişin o bile iyi bence çünkü veriyosun moral bozulcak bişi yokk ki kız cadı bundaa boy kaçtı senin ?yağlar gidiyoda biz acele ediyoruz çabuk gitsin diye sanki çauk almışız gibiii sabretcezzz bak protein ağırlıklı beslenince daha kolay veriliyo kilo ....düşünsene kahvaltıda sadece 3 yumurta yiyodum kışınnnasıl enerji veriyoduu yanaklar kıpkırmızı tabi kilo fazla oluncaaa okadar yumurta anca yetiyoo
çok şekersin özlemcim, maşallah
bence çok zarif duruyorsun. iki elbisen de güzel. özellikle 2. elbise tenine daha da hoş gitmiş. ancak ilk elbise de davetler de gayet şık gider bence.
boyun kilonu çok güzel kamufle etmiş. tartı konusunda çok telaşlanma bence. spor yap bölgesel fazlalıkların için.
bir de 2. resimde kocişin fena frikik vermiş
çok geçmiş olsun annene canım. şimdi nasıl oldu?
beslenmende de sıkıntı yok, sporun da gayet güzel.
çok güzel bir menü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?