Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Halam sağlık sektöründe çalışıyor, içindekileri falan da inceledi sorun olabilecek birşey göremedi ama yazmamış olabilirler içinde onu bilemiyoruz.

Bu arada inanıyor musunuz bilmiyorum ay takvimine.
Bilimsel olarak da ciddi anlamda açıklamaları var.
Şu an ay küçülen ay fazında ve bu dönem kilo vermek için çok elverişli bir dönem bilginiz olsun özellikle daha dikkatli olalım kızlar
15 temmuza kadar bu dönem

Bir de size birşey soracağım.
Ben bu macunu kullanıp yemek yedikten 1 saat içinde tuvalete çıkıyorum.
bu tabiki iyi birşeydir.
ama metabolizma hızlanmasının belirtisi midir?
veya yap yakımı içinde işe yarıyor mudur?
Bir fikriniz var mı?

anladım canım tabi arada sürekli kilo al ver olduğundan vücutta haklı olarak kendini sıkıyoo yavaşlıyoo napıcaz senleee bence sabredelim düşünsene ayda 2,5 kilo vermişin o bile iyi bence çünkü veriyosun moral bozulcak bişi yokk ki kız cadı bundaa boy kaçtı senin ?yağlar gidiyoda biz acele ediyoruz çabuk gitsin diye sanki çauk almışız gibiii sabretcezzz bak protein ağırlıklı beslenince daha kolay veriliyo kilo ....düşünsene kahvaltıda sadece 3 yumurta yiyodum kışınnnasıl enerji veriyoduu yanaklar kıpkırmızı tabi kilo fazla oluncaaa okadar yumurta anca yetiyoo

ohhhhhhh anneler ne günler içindir dimi

Hee valla, bi yandan annem bi yandan babam bi yandan halam bebişimi hoplatıyo bende arada kaçıp kaçıp buraya geliyorum

Afiyet olsun,
keşke duraklama dönemnde değil de normalde de onu yemek kilo verdirse dimiiii..
sabah akşam spagetti pizza falan yesek kilo versek oohhh

Bu ay takvimi olayını bi araştırıcam bi ara, mantıklı olabilir..
15 temmuza kadar gidişatta bi değişiklik var mı diye dikkat edelim bakalım..

Kaçırmayalım bari bu dönemi.Zaten yok regl dönemi , yok sinirlerim bozuk , aman misafir var , hadi sışarda yiyelim derken bu hallere geldik.

Kaçırmayalım bari bu dönemi.Zaten yok regl dönemi , yok sinirlerim bozuk , aman misafir var , hadi sışarda yiyelim derken bu hallere geldik.

Ben de bu döneme getirdim özellikle başlangıcımı.
Regl döneminde de metabolizma hızlanıyor zaten, o dönemde sıvı tutsa da vücudumuz eğer dikkatli davranırsak o dönemin bitiminde kilo veriminin daha fazla olduğunu
göreceğiz..

eylüle kadar düşersin istediğin kiloya hilalcim.
seni yeniden aramızda görmek güzel bu arada

humana still ben de içerdim. pek tatlı, pek hoş bir şey.
gerçi sen bakmışsın zaten ama benim hatırladığım da soğuk da tüketebiliyorsun. sadece fazla aşırı soğuk olmasın canım.

yeşil çay da soğuk içilebilir. sıcak demleyip soğutabilirsin. bol limonlu süper bir yaz içeceği olur bence.:129:

biraz yalnız mı takılmaya başladın aygül:) hayırdır avm'ye kaçmışsın.

süper olur bence ipekcim.

tarifim güzeldir, dene beğenirsin inşallah canım.
bu arada eşinin kolestrolü yüksek gerçekten. çok mu yağlı besleniyor? biraz dikkat etsin yaw, daha erken kolestrol için falan.

tamam canım, sorun yok. sen misafirlerinle ilgilen.

oğluşun doğumgünü kutlu olsun. nice yıllara inşallah.

8 aylık bir kızım var hamilelik döneminde aldığım kiloları vermek yerine üstüne kilo aldım şuan 83 kiloyum nasıl kurtulucam bu kilolardan yaaaaa
hoşgeldin canım.
takıl bize verirsin kilocukları.

Umarım bakalım Neyneysecim.
10-15 gün sonrada erkek arkadaşım gelecek.
O zamana kadar 4-5 kilo bari versem diyorum.

çok şekersin özlemcim, maşallah
bence çok zarif duruyorsun. iki elbisen de güzel. özellikle 2. elbise tenine daha da hoş gitmiş. ancak ilk elbise de davetler de gayet şık gider bence.
boyun kilonu çok güzel kamufle etmiş. tartı konusunda çok telaşlanma bence. spor yap bölgesel fazlalıkların için.
bir de 2. resimde kocişin fena frikik vermiş

çok geçmiş olsun annene canım. şimdi nasıl oldu?
beslenmende de sıkıntı yok, sporun da gayet güzel.

çok güzel bir menü

Son düzenleme:
moralini bozma yaw.
herkesin kilo verme hikayesi farklıdır. ancak ortak olan nokta irade ve kararlılıktır.

hislerini paylaştın bitti. şimdi aynaya yansıtmak istediğin görüntü için çalışma zamanı canım.

maşallah canım, cumaya güzel rakamlar geliyor inşallah.

valla ben de bilmiyorum canım:) zannediyorum forumları gezerken mesaj yazmak istedi arkadaş. gerçi gelmek isteyene kapımız açık.

20,06,2011

eski_bir_masal: 24 :118:
Heavennn: 20
dryrgp: 18

chika: 17
elmaliturtimuu: 14
ipek61: 11
ozlemmtekinn: 10

roseking35: 9
neyneyse: 8
moonros: 8
neslivicdan: 6
_ferdici_: 4
eline sağlık canım.
mesaj sayısı 0 olanları da yazman iyi olurdu. yeni gelen üyelerin listeye girip giremeyeceği konusunda karar vermemi kolaylaştırıyor.
bu arada sakaleynmaster izinli yazılacak, dolayısıyla onu yazmayabilirsin.

deneme süresindesin canım. günlük 5 mesaj kuralımız var tabii ki ama dediğin gibi telafi edebilirsen neden olmasın? takımla ne kadar bütünleştiğine ve katılımına bakıyorum liste için.

mevsimlerden roma'dan bir tarif. bu siteyi daha önce sana yollamıştım. makarna vs yerine kendini bu tarz çaylara vermen çok iyi olur canım.

yok yaw ne ekmesi, aşkolsun:)
spor seanslarımız değişti. bundan sonra pazartesi, salı ve perşembe gideceğim. spordan dolayı yoktum yani.

biliyorum ama bütün sene okul vardı tatilin tadını biraz çıkarmak istiyorum.
ama düzene sokmak gerekli tabi.
Neyneyse ekmez bizi
Biz yardımcı olmaya çalışsak.
ekmem tabiiki
yardımcı olacaksınız inşallah canım. bundan sonra cuma listelerini takım arkadaşlarımıza yaptırma kararı aldım. herkes listeyi hazırlayıp, yapabilir durumda olmalı bence. perşembe günü ben taslağı vericem, hesaplamalar takıma ait. bakalım nasıl geçecek.

Kızlar zayıflayınca düşük bel pantolon üstü , kalın kemer ve dar beyaz gömlek giymek istiyorum.Göbek ve bel ince olunca çok güzel duruyor.Var mı sizin de böyle hayallerinizi süsleyen giysiler?
olmaz olur mu canım.
ben hep çingene eteği tarzı uçuş uçuş bol etek sevmişimdir. 85 kiloyken o eteği giyince 150 kg gibi oluyordum. şimdi çok güzel oluyor

hoşgeldin.

gidiyorlar ve gidecekler. bozma moralini yaw.

afiyet olsun canım.
bence kafi miktar yemişsin. zamanla miden alışır.

hadi afiyet olsun. faydalı olur inşallah.

sen buraya ilk başladığında da yumurta canavarı gibi birşeydin

ankaraya mı geliyor?
eskişehire gelip ailenle mi tanışıyor yoksa

Ankaraya gelsin bakalım sonra karar vereceğiz Neyneysecim.
Tanışma konusunu da konuştuk ama çok stresli birşey, biraz daha ertelesek mi şimdilik biraz başbaşa kalsak da diyoruz.
Eylül gibi tanışılabilir ama bakalım.

Akşam yazamıyorum , şimdiden bilgi vereyim.Şimdi ben mümkün oldugunda GI (düşük glisemik indeks) diyeti yapıyorum.GI 50'nin altında olan şeyleri yemeye gayret ediyorum.
Akşam mercimek ve patlıcan yemeyi var ve her ikisi de uygun , birini seçeceğim İnşaallah.
İşten çıkma vakti yaklaştı , markete uğrayıp şu meşhur soğuk çayı hazırlamam için elma almam gerek.Hepinize yemeyi aratmayacak güzel bir akşam dilerim.Şimdilik :80:

hayırlısı artık canım.
aile ile tanıştırma çok stresli görünüyor doğası gereği ama güzel şeyler bunlar canım. fazla takılmayın. aileler zaten sizin mutluluğunuzu istiyor daima.

sana da iyi akşamlar canım.
glisemik endeksi duymuştum. bana mantıklı geliyor. inşallah faydalı olur sana.

Şimdiden afiyet olsun diyeyim o zaman sana.
Nerede çalışıyordun bu arada?

Artık olsun tanışmalar diyoruz hafiften aileleri alıştırmaya çalışıyoruz bakalım.
biliyorsun zaten nasıl aşıktım neyneysecim, sırf o yüzden kafamı dağıtmak için neler yapmadım bu kış.
Artık istemiyorum yoğunluk falan.

canım boy 171 benim allahtan o birascık kurtarıyo zaten...

ay evet onu bende yeni gördüm senden başka kimse farketmedi,

bende eve yeni geldim kabuk tarçın ve tane karabiberim yoktu onları aldım kuru incirim bitmiş onu aldım ... Rabia'nın muzlu tarifini incir ve tarçınla yaptım süper oldu teşekkürler rabiacım yoksa dondurma ya saldırıyodummmm...
şimdide gidiyim şu metabolizma hızlandırıcı çayımı yapıyım bi koşu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…