Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hatırlıyorum o hallerini canım. kendinize bol bol maşallah deyin, nazar değmesin.

ben de bir şey görmedim
o muzlu tarifi biraz buzluğa koysan dondurma gibi de olur. bayılıyorum ben ona. cevizin kıtır kıtırlığı ve soğumuş muz. Allahım
sen de çayını demle bakalım. ben yeşil çayımı içtim. oğluşu bir dışarı atayım, gelirim inşallah.

Akşam yemeğimi de yedim bu saatten sonra sek kahve ve su harici birşey yemeyeceğim.
1 saat sonra falan da leslie ile 2 mil yapacağım.
Bugün yediklerim.

Sabah:

- metabolizma hızlandırı macun = 0 kalori
- nescafe=60 kalori

Öğle:

- 1 domates= 14 kalori
- 1 kk peynir = 75 kalori
- 1 tane mısır ve pirinç patlaklı eti form= 23 kalori
Ara:
k-special-süt= 150 kalori
Akşam
- Yemekten yarım saat önce zayıflama macunum= 0 kalori
- 1 kase şehriye çorbası= 150 kalori
-Ton balıklı salata= 150 kalori

Toplam: 620 kalori

bugün yediklerim içtiklerim:

sabah:
* biberiye suyum.
-20 dkk sonra,

* 5 yeşil zeytin,
* bir dilim beyaz peynir (yağsız),
* yağsız tavada pişmiş bir yumurta,
* 2 bardak şekersiz çay,
* 2 dilim ekmek,
* 1 domates,
* 1 salatalık.

şimdi baktımda ne zengin bi kahvaltı etmişim

ara öğlen ara yok... bol su var

saat 17:20 akşam yemeğim:
* 1 tabak etli taze fasulye (suyunu yemedim ki yağlı yapmadım zaten, bir çorba kaşığı sıvı yağ ile soğanını kavurdum sadece.. etde yağsızdı)
* 2 dilim ekmek
* 1 kase yoğurt...

şuana kadar tükettiğim su miktarı 3 litre..
spor henüz yok aşşaı yukarı koşturmaktan fırsat olmadı
eşim gelsin o oğlanla ilgilenirken bende bi 40 dkk yürürüm sonra diğer aktiviteler mekik vs.. benim bugün bukadar

Son düzenleme:

Afiyet olsun gayet güzel olmuş, ilk önce hiç ara falan yok diyecektim ama bir yazı okudum.
Aralar yağ depolamamızı sağlıyormuş.
Ne kadar doğru bilmiyorum ama araştırmak lazım.

Afiyet olsun gayet güzel olmuş, ilk önce hiç ara falan yok diyecektim ama bir yazı okudum.
Aralar yağ depolamamızı sağlıyormuş.
Ne kadar doğru bilmiyorum ama araştırmak lazım.

canım bende okudum o yazıyı bi kadın demişti karataydı sanırım soy adı.. bende 4 gündür nerdeyse böle besleniyorum.. kilo verdim ha desenki sudan gitti sudan değil vucudun asla susuz kalmadı.. dün 6 litreyi buldu su içme oranım.. farkında olmadan 4 kere 1.5 litrelik su bitirdim.. 4.5 içmiştim aslında akşamda 1.5 daha içtim.. çok terliyorum ondan sanırım.. çok susuyorum. bakalım böle devam edicem. + acıkmıyorum zaten sabah kahvaltısı ve akşam yemeği sıkı olunca geri öğünler acıkmıyosun.

Ben de yarından itibaren böyle denemeyi düşünüyorum bakalım.
Zaten 18den sonra yemek de yemiyorum.
Bol su içmek iyi de 6 litre biraz fazla değil mi ki?
zararı yoktur dimi?

kızlar dışarı çıkıyorum gelince yazıcam mucu mucu

iyi eğlencelerr..

sen buraya ilk başladığında da yumurta canavarı gibi birşeydin
evet rabişşşş tekrar başlicam 2 yumurtayla aslında ama sıcakta çekilmezki yaaaa dukan diyeti yapam ben ondada yımırtaaa serbesttt

ohohohoohohoh boy güzelmiş cnm demekki fazlalıkk yok vucutta eee haliyle yavaş vercen balım yaa endişelenme boya göre orantına az kalmış tabi 3-5 altında olursan mikemmelllll ama onuda yavaş vercen tabi bu halle ayda 2,5 verdiysenn göbek att hahaha:))) çok iyi vermişsin cnmm devammmmmmmmm senin bolll hareket etmen lazım o basenler erisinn bendede o yok bi pantolon almşıım düşük bell basen yok belde durmuyo çeksem incek aşşaaa:))))

Ben de yarından itibaren böyle denemeyi düşünüyorum bakalım.
Zaten 18den sonra yemek de yemiyorum.
Bol su içmek iyi de 6 litre biraz fazla değil mi ki?
zararı yoktur dimi?

iyi eğlencelerr..

evet canım ara öğünleri bende yapıyodum ama 1aydır pek dikkat etmiyorum akşamları yemediğim halde pek bi fark yok ara öğünlere başlamam lazım sağlıklı olanlardann kalkınca kuru kayısı (rabişten esinlendimm)

bizim bi tanıdık mümessil abimiz vardı bana her akşam yatmadan önce 2 incir ve 2 bardak su iç dedi incir ve su gece metabolizmamı hızlandırırmışş çünkü kadınların en büyük problemi dedi metabolizma hızıymış o söledi ama ben yapmadımmm bilmiyorum napsam

Soğuk da çok güzel oldu tadı humana'nın, meyve suyu gibi..
yeşil çayı da dün denedim bol limonla çok güzel oldu.. Şimdi farkettim de bende 2 gündür ne bulsam soğutuyorum donduruyorum, onu bunu birbirine karıştırıyorum..
Yaşasın ebenine felsefesiii..

Ok captain!
Bugünkü listeyi de deiştiriyim mi tekrardan?

Canım 6 lt çok değil mi? Ne biliyim zararı olmasın? :26:
4-4,5 falan en fazla yeter.. yorma böbreklerini ağrı çekersin sonra :26:

ahahahaaha ortimuu bizde bu boğaz varken zor kilo veririz hee

evet regl döneminde kesinlikle daha hızlı kilo veriliyor özellikle de kaçamaksız bir rejim yaptın mı süper oluyor o dönemde

çok geçmiş olsun annene canım. şimdi nasıl oldu?
beslenmende de sıkıntı yok, sporun da gayet güzel.
:

tşk ederimm rabiacımm. daha iyi çok şükürr

ahahahaaha ortimuu bizde bu boğaz varken zor kilo veririz hee

evet regl döneminde kesinlikle daha hızlı kilo veriliyor özellikle de kaçamaksız bir rejim yaptın mı süper oluyor o dönemde

Hayaller bile pizza spagetti üzerine kurulu di mi..

Ya regl döneminde kilo veriliyo deyip durmayın gıcık oluyorum Çünkü ben daha regl olmuyorum

benimde bugun kü menüm şöyleee kızlarr :

sabah : 2 dilim k.e. + light peynir + domates + salatalık

Ara : 1 yarım yağlı sütle nescafe + mavi yeşil lightin çikolatalarından 2 parça

öğle : yarım yağlı sütle meyveli kfleks

akşam : 7 tane köfte ama köfte harcıyla yaptım ekmek yok yani içinde + zero

2 bardak yeşil çay

spor olarak da : sabah 1,5 akşam 1,5 saat bisiklet
30 dk yürüyüş
mekik + sopa + dumbell

daha da sopaya devam ederim diyorum ara ara

geldim..

kızlar ben önceki kilo vermemde de günlük 5 litre su içiyordum.. hiç bi sıkıntı yaratmadı bana.. su alışkanlığı çok bende elimde değil. 6 litrede ilk defa dün içtim. farkında değildim oda.

Ooooo maaşallah ortimuu enercik turta seni..
Keşke bende yapabilsem bu kadar spor yaaaaa...
Ama yaptım da noldu attırdım dikişlerden 2sini uffff
Anaca yürü anca bel çevir, sıkıldım "ekşın" istiyoruuummm

oda zararlı diye biliyorum canım fazla sudan da zehirlenme olabiliyormuş diye duydum :44::44:

neden kızz doğum nedeniyle kapalımısın yani doğumdan ne kadar sonra regl olunur vs vs bilmiyorumda :26:

heee doğum sebebiyle kapalıyım canım
Valla bende bilmiyorum ki, bünyeye göre değişiyo, kimisi 2 ay sonra oluyo kimisi 1 sene olmuyo.. Pat diye her an olabilirim, Hayat sürprizlerle dolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…