hatırlıyorum o hallerini canım. kendinize bol bol maşallah deyin, nazar değmesin.Artık olsun tanışmalar diyoruz hafiften aileleri alıştırmaya çalışıyoruz bakalım.
biliyorsun zaten nasıl aşıktım neyneysecim, sırf o yüzden kafamı dağıtmak için neler yapmadım bu kış.
Artık istemiyorum yoğunluk falan.
ben de bir şey görmedimbende eve yeni geldim kabuk tarçın ve tane karabiberim yoktu onları aldım kuru incirim bitmiş onu aldım ... Rabia'nın muzlu tarifini incir ve tarçınla yaptım süper oldu teşekkürler rabiacım yoksa dondurma ya saldırıyodummmm...
şimdide gidiyim şu metabolizma hızlandırıcı çayımı yapıyım bi koşu...
elmanın çayda kokusu çok hoş oluyor.bu elmalı çay ne kadar harika kokuyormuş bayıldım... bakalım tadı nasıl olcak...
bugün yediklerim içtiklerim:
sabah:
* biberiye suyum.
-20 dkk sonra,
* 5 yeşil zeytin,
* bir dilim beyaz peynir (yağsız),
* yağsız tavada pişmiş bir yumurta,
* 2 bardak şekersiz çay,
* 2 dilim ekmek,
* 1 domates,
* 1 salatalık.
şimdi baktımda ne zengin bi kahvaltı etmişim
ara öğlen ara yok... bol su var
saat 17:20 akşam yemeğim:
* 1 tabak etli taze fasulye (suyunu yemedim ki yağlı yapmadım zaten, bir çorba kaşığı sıvı yağ ile soğanını kavurdum sadece.. etde yağsızdı)
* 2 dilim ekmek
* 1 kase yoğurt...
şuana kadar tükettiğim su miktarı 3 litre..
spor henüz yok aşşaı yukarı koşturmaktan fırsat olmadı
eşim gelsin o oğlanla ilgilenirken bende bi 40 dkk yürürüm sonra diğer aktiviteler mekik vs.. benim bugün bukadar
Afiyet olsun gayet güzel olmuş, ilk önce hiç ara falan yok diyecektim ama bir yazı okudum.
Aralar yağ depolamamızı sağlıyormuş.
Ne kadar doğru bilmiyorum ama araştırmak lazım.
canım bende okudum o yazıyı bi kadın demişti karataydı sanırım soy adı.. bende 4 gündür nerdeyse böle besleniyorum.. kilo verdim ha desenki sudan gitti sudan değil vucudun asla susuz kalmadı.. dün 6 litreyi buldu su içme oranım.. farkında olmadan 4 kere 1.5 litrelik su bitirdim.. 4.5 içmiştim aslında akşamda 1.5 daha içtim.. çok terliyorum ondan sanırım.. çok susuyorum. bakalım böle devam edicem. + acıkmıyorum zaten sabah kahvaltısı ve akşam yemeği sıkı olunca geri öğünler acıkmıyosun.
kızlar dışarı çıkıyorum gelince yazıcam mucu mucu
evet rabişşşş tekrar başlicam 2 yumurtayla aslında ama sıcakta çekilmezki yaaaa dukan diyeti yapam ben ondada yımırtaaa serbestttsen buraya ilk başladığında da yumurta canavarı gibi birşeydin
canım boy 171 benimallahtan o birascık kurtarıyo zaten...
ay evet onu bende yeni gördüm senden başka kimse farketmedi,
bende eve yeni geldim kabuk tarçın ve tane karabiberim yoktu onları aldım kuru incirim bitmiş onu aldım ... Rabia'nın muzlu tarifini incir ve tarçınla yaptım süper oldu teşekkürler rabiacım yoksa dondurma ya saldırıyodummmm...
şimdide gidiyim şu metabolizma hızlandırıcı çayımı yapıyım bi koşu...
Ben de yarından itibaren böyle denemeyi düşünüyorum bakalım.
Zaten 18den sonra yemek de yemiyorum.
Bol su içmek iyi de 6 litre biraz fazla değil mi ki?
zararı yoktur dimi?
iyi eğlencelerr..
humana still ben de içerdim. pek tatlı, pek hoş bir şey.
gerçi sen bakmışsın zaten ama benim hatırladığım da soğuk da tüketebiliyorsun. sadece fazla aşırı soğuk olmasın canım.
yeşil çay da soğuk içilebilir. sıcak demleyip soğutabilirsin. bol limonlu süper bir yaz içeceği olur bence.:129:
eline sağlık canım.
mesaj sayısı 0 olanları da yazman iyi olurdu. yeni gelen üyelerin listeye girip giremeyeceği konusunda karar vermemi kolaylaştırıyor.
bu arada sakaleynmaster izinli yazılacak, dolayısıyla onu yazmayabilirsin.
canım bende okudum o yazıyı bi kadın demişti karataydı sanırım soy adı.. bende 4 gündür nerdeyse böle besleniyorum.. kilo verdim ha desenki sudan gitti sudan değil vucudun asla susuz kalmadı.. dün 6 litreyi buldu su içme oranım.. farkında olmadan 4 kere 1.5 litrelik su bitirdim.. 4.5 içmiştim aslında akşamda 1.5 daha içtim.. çok terliyorum ondan sanırım.. çok susuyorum. bakalım böle devam edicem. + acıkmıyorum zaten sabah kahvaltısı ve akşam yemeği sıkı olunca geri öğünler acıkmıyosun.
Hee valla,bi yandan annem bi yandan babam bi yandan halam bebişimi hoplatıyo bende arada kaçıp kaçıp buraya geliyorum
Afiyet olsun,
keşke duraklama dönemnde değil de normalde de onu yemek kilo verdirse dimiiii..
sabah akşam spagetti pizza falan yesek kilo versek oohhh
Bu ay takvimi olayını bi araştırıcam bi ara, mantıklı olabilir..
15 temmuza kadar gidişatta bi değişiklik var mı diye dikkat edelim bakalım..
Ben de bu döneme getirdim özellikle başlangıcımı.
Regl döneminde de metabolizma hızlanıyor zaten, o dönemde sıvı tutsa da vücudumuz eğer dikkatli davranırsak o dönemin bitiminde kilo veriminin daha fazla olduğunu
göreceğiz..
çok geçmiş olsun annene canım. şimdi nasıl oldu?
beslenmende de sıkıntı yok, sporun da gayet güzel.
:
ahahahaaha ortimuu bizde bu boğaz varken zor kilo veririz hee
evet regl döneminde kesinlikle daha hızlı kilo veriliyor özellikle de kaçamaksız bir rejim yaptın mı süper oluyor o dönemde
Hayaller bile pizza spagetti üzerine kurulu di mi..
Ya regl döneminde kilo veriliyo deyip durmayın gıcık oluyorumÇünkü ben daha regl olmuyorum
benimde bugun kü menüm şöyleee kızlarr :
sabah : 2 dilim k.e. + light peynir + domates + salatalık
Ara : 1 yarım yağlı sütle nescafe + mavi yeşil lightin çikolatalarından 2 parça
öğle : yarım yağlı sütle meyveli kfleks
akşam : 7 tane köfte ama köfte harcıyla yaptım ekmek yok yani içinde+ zero
2 bardak yeşil çay
spor olarak da : sabah 1,5 akşam 1,5 saat bisiklet
30 dk yürüyüş
mekik + sopa + dumbell
daha da sopaya devam ederim diyorum ara ara
geldim..
kızlar ben önceki kilo vermemde de günlük 5 litre su içiyordum.. hiç bi sıkıntı yaratmadı bana.. su alışkanlığı çok bende elimde değil. 6 litrede ilk defa dün içtim. farkında değildim oda.
neden kızz doğum nedeniyle kapalımısınyani doğumdan ne kadar sonra regl olunur vs vs bilmiyorumda :26:
neden kızz doğum nedeniyle kapalımısınyani doğumdan ne kadar sonra regl olunur vs vs bilmiyorumda :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?