herkeslere günaydddıınnnnnnnnnnnnn.... yeni gelen arkadaşların hepsi hoş gelmişler
bugün sabah tartıda yüzüm güldü gece sporum işe yaramış....düne göre 500 gr gitmiş inş cumayada böle devam eder....
Şimdiden afiyet olsun diyeyim o zaman sana.
Nerede çalışıyordun bu arada?
6 litre su mu??nasıl bir böbrektir sendeki öyle
Maşaallah canım ya , 500gr. tü tü tü...Nazar değmesin.
sevgili takım ve de yol arkadaşlarım hepinize günaydın...
akşama kadar olmayacağım.. kayınvalidem halı yıkıyormuş banada yemek yap getir dedi.. yemek yapıp oraya gidicem. akşam gelirim yaptıklarımı yazarım.. çok öptüm hepinizi görüşürüz
kaju ne yau?
Canım acele yok.yavaş yavaş.MOral bozma.Ayrıca resimde hiç de 70 kilo görünmüyon.
hahahaBunu okuyunca aklıma ben ve banyodan sonra aynaya bornozlu halime bıngıl kollarıma bakışım geldi..Uff kalas bel.Harika cuk diye oturmuş resmen..
Özlemcim yavaş veriyon ama gidicek o kilolar.60 olacan60 olacam 60 olacağız sloganımız bu haha
afiyet olsunBen artık pizzadan ve hazır yemekten bıktım.Gına geldi.makarnayı görecek yüzüm yok zten.
sorma rabia abla;yurtta kalmak işkence gibi.Arkadaşımın da dersi akşam bitiyodu.O da akşam katıldı bana gene gezdik.
6 litre su mu??nasıl bir böbrektir sendeki öyle
ayy evet yaa alışveriş.bu kilomda vazgeçemiyorsam;hedef kiloma düşünce hiç çıkmayacam Avmlerden outletlerdenHayırlı olsun canım güle güle eskit
ÜtüüAllah kolaylık versin Rabia abla.Valla kaptan olmak zor iş di mi?
İnan sağlıklı ne varsa nası özlüyorum.Hele döneyim.En klas diyet menüsünü koyacam buraya
evet öğrenciyim ve acayip bezdim bu yurt hayatından.Yurt hayatı bana göre değil.bi de 2 kişi kalıyoz aynı odada ama katlanamıyorum.Evimi ve o bana özel odamı özledim valla..Sağlıklı sandviçlerle makarnasız makarna salatasıyla idare edecem artık.Bi de zeroyla.
İçimden bir ses Bu yaz sonu okula süper bi fizikle döneceğimi söylüyor.GAliba bu yaz uzun uzun yaya yaya zayıflayacağım ya.Hissediyorum. Hadi inşallah diyelim Allah'ın iznini de alalım
Nerede okuyorsun?bu gün hediye aldım millete.sadece annem babaannem yengem ve amcam kaldı bişey almadığım..Annemlere cüzdan almayı düşünüyorum amcama da ya gömlek ya da tişöet.Öğrencisin alma diyolar ama eli boş gidilmez ya..Sonra da burayı hatırlatan tişört kalem biblo vs. alacam.Yurt arkadaşım hariç burdaki tüm anılarımı özleyecem.
günayddııııııııııın 13. rtakımın güzel hatunlarıben döndümm umarım hepiniz iyidir kiloları güzel güzel veriyorsunuzdur
son olarak kardeşlerimi de uğurladım üzüldüm çoookama yavaş yavaş alışıyorum çooook yoruldum
benim diyet 2 gündür güme gittiama aldığım 500 gr mı 3 günde vereceğim
Güzel bir gün için günaydın kk13 ekibi.
Sizlere bu satırları yazarken 3. bardak suyumu yudumluyorum , çayımı ve 1 dilim kepek ekmek+peynir den oluşan kahvaltımı yaptım.Dediğiniz gibi pantolondan fışkırmış yağlarıma bakmıyorum sadece diyetime odaklandım.
Bu insülin direnci için aslında doktora gitmem gerek , o da kesinlikle açlık tokluk kan şekerine bakacak , aç falan gitmek gerek ,bir türlü vakit bulamıyorum.Biliyorum ki ilaç verecek.Neyse gidersem yazarım size sonuçları.
Uyuyanlar kalkınSpor yapın , şöyle derin nefes alın verin.
Hepinize bol proteinli , az karbonhidratlı bir gün diliyorum.
Canım özel bir şirketteyim , satış bölümünde.Öyle olunca bazen dışarda olmak gerekiyor.37 yaşındayım , 2 çocugum var.Yaş ilerledikçe kilo vermek zorlaşıyor , derlerdi de inanmazdım.
sevgili takım ve de yol arkadaşlarım hepinize günaydın...
akşama kadar olmayacağım.. kayınvalidem halı yıkıyormuş banada yemek yap getir dedi.. yemek yapıp oraya gidicem. akşam gelirim yaptıklarımı yazarım.. çok öptüm hepinizi görüşürüz
kaju ne yau?
tamam o halde canım. bu cuma izinli yazalım seni ama biliyorsun takım hep burda. fırsat buldukça uğrarsan diyetinden kopmazsın.ayyy canımmm sen varya gerçekten kaptanlık sıfatını hakk ediyorsun:)bu cuma kilo bildiriminden sonra beni izinli yazarsan çookkk sevinirim.neden biliyormusun gerçekten
ama gerçekten çok halsizim bu ilaçlardan sonra.birde okul tatil oldu tabi onunda etkisiyle çok geziyorum son zaman:)yine okula gidiyoruz seminere ama sonra hep geziyorum.
ee sonrada yorgun eve dönünce baş ağrısı,mide bulantısı fazla paylaşım yapamıyorum farkındayımyarında arkadaşa davetliyiz havuza akşama kadar orda olurum herhalde.
çokkk saol canım sizede uyarsa ben kabul ediyorum...
bak bu yaptığın çok iyi oldu. koşu bandındayken canın hiç dondurma çekmedi değil mi? yemesi kolay ama yakması hiç kolay değil.dondurma algidaydı cnm baktım 229 kalori yazıyodu... bu sene 2. yiyiyşimiz filan aslında amakendime dondurma cezası verdimbu arada 1 saat koşu bandında yürüdüm... 100 twist yaptım...hemen soğuk duşa girdim oh ferahladım biras ...yalnız bi daha rejimi bozmaya mecalim kalmadı vallahaaa...
kurallarımızı paylaştığın için teşekkür ederim hilalimHatta ben size kuralları yazayım. ilk önce kendinizden biraz bahsedersen. kaç kilosun hedefin nedir boyun vs.
Kurallar da ..
evet canım, ben de bu konuyu gündeme getirmeyi düşünüyordum. haftaya yolculuk telaşların başlıyor. cuma günü bildirim yaptıktan sonra izine ayıralım seni canım. türkiyede net imkanı bulduğunda tekrar dönersin inşallah.selam bayanlar herkese iyi geceler direkt menümü veriyorum sonra geçmişi okuyacam;
sabah: hiçbişi yememişim ya
Öğle: 1 cheese burger ve kola
Akşam 2 dilim pizza ve kola
spor: yürüyüş de yürüyüş.Hediye alma koşuşturmacası.Deli oldum neyseki bitiriyorum.ama yeme düzenim bozuldu.eve gitmek ve tartılmak istiyorum.Kaptanım haftaya yolculuk öncesi olacak.Pek sık giremeyebilirim.Bu haftasonu sonrası.Türkiyeye dönünce bilirsin koşuşturma misafir vesayre.Bi de galiba yazın köye gidicez uff.İnternet yok köyde yani geri dönmek üzere gruptan ayrılma ihtimalim var.ben sizsiz naparım ya
az kaldı az, biraz daha sık dişini. şimdi annen sana bebk gibi bakar, özlemiştir.ya aperatif şeyler yemekten bıktım.Yoğurt da uykumu getiriyo.Annemin yemeklerini istiyom ben ya.Az kaldı son 7 gün.gel teskere hesabı...
o size edanın bir kıyağımesaj sayılarımız da süper ha.4den az yok bu iyi bir gelişme
bir kere ev yemekleri yersen zaten zayıflama yolunda önemli bir adım atmış olursun. bir de porsiyonlarını kontrol edip bol hareket edersen, okulda bu yıl seni tanıyamazlar.İçimden bir ses Bu yaz sonu okula süper bi fizikle döneceğimi söylüyor.GAliba bu yaz uzun uzun yaya yaya zayıflayacağım ya.Hissediyorum. Hadi inşallah diyelim Allah'ın iznini de alalım
yurtdışı güzel bir deneyim oluyor canım. ne güzel senin deneyimin de çok olumlu. inşallah böyle güzel anıların olur hep.bu gün hediye aldım millete.sadece annem babaannem yengem ve amcam kaldı bişey almadığım..Annemlere cüzdan almayı düşünüyorum amcama da ya gömlek ya da tişöet.Öğrencisin alma diyolar ama eli boş gidilmez ya..Sonra da burayı hatırlatan tişört kalem biblo vs. alacam.Yurt arkadaşım hariç burdaki tüm anılarımı özleyecem.
ilaç yok ilaç yokmetabolizma hızlandıran içecek falan gördüm orda.Ondan içmem lazım.tarifini paylaşan Özlemcime teşekkür ettim.Çok faydalı bi paylaşım olmuş.
Ya ilaç yardımı almak geldi bu gün aklıma.ama vazgeçtim metabolizmamı bozar diye..Aranızda ilaçla zayıflama deneyimi olan var mı acaba? :26:
gez gez:))yarın dezenfekte günü yurdun.sabah 8de çıkcam akşam gene geç saatte gelirim...Görüşürüz umarım.Herkese iyi geceler.Sağlıcakla kalın.
günayddııııııııııın 13. rtakımın güzel hatunlarıben döndümm umarım hepiniz iyidir kiloları güzel güzel veriyorsunuzdur
son olarak kardeşlerimi de uğurladım üzüldüm çoookama yavaş yavaş alışıyorum çooook yoruldum
benim diyet 2 gündür güme gittiama aldığım 500 gr mı 3 günde vereceğim
hoşgeldin canım.şok diyet uygulamayı düşünüyorum çünkü moralim çok bozuldu evde olsam diyetimi asla bozmazdım ama genelde gezerken antepte bulduğumuz yerde yedik et ağırlıklı malesef
telafi edeceğim
canım, insülin direnci olanlara montignac tarzı diyetler iyi oluyor diye okumuştum. forumda bir başlığı var zaten, istersen biraz bak. protein ağırlıklı, düşük glisemik endeksli gıdalar tercih ediyorlar. gerçi sen de ona benzer bir diyet yapıyorsun sanırım.:44:Güzel bir gün için günaydın kk13 ekibi.
Sizlere bu satırları yazarken 3. bardak suyumu yudumluyorum , çayımı ve 1 dilim kepek ekmek+peynir den oluşan kahvaltımı yaptım.Dediğiniz gibi pantolondan fışkırmış yağlarıma bakmıyorum sadece diyetime odaklandım.
Bu insülin direnci için aslında doktora gitmem gerek , o da kesinlikle açlık tokluk kan şekerine bakacak , aç falan gitmek gerek ,bir türlü vakit bulamıyorum.Biliyorum ki ilaç verecek.Neyse gidersem yazarım size sonuçları.
Uyuyanlar kalkınSpor yapın , şöyle derin nefes alın verin.
Hepinize bol proteinli , az karbonhidratlı bir gün diliyorum.
ekşın gece gündüz farketmiyorDün akşamki gönderilerinizi okuyorum , demek burda esas ekşın akşamları oluyor.Ben mahrumum maalesef.Olsun okumak da güzel , aynı anda obezite derneğinin yazılarını da okuyorum.Şu şişmanlık her problemin başlangıç noktası.
Ben aynı zamanda spor kulubune de üyeyim , ancak her zaman gitmeye fırsatım olmuyor , belki sizin gazınızla daha sık giderim.
kolay gelsin deryacım.:80:sevgili takım ve de yol arkadaşlarım hepinize günaydın...
evet, her gün tartılma.evet dün ağlıyodum gitmiyo gitmiyo diye....bugün sevindim:76: aslında hergün tartılmamak lasım galiba ama dayanamıyorum...
tamam o halde canım. bu cuma izinli yazalım seni ama biliyorsun takım hep burda. fırsat buldukça uğrarsan diyetinden kopmazsın.
ayrıca istediğin zaman, takımda da yer olursa, listeye tekrar dönebilirsin.
gerçi içimden bir ses senden bebiş haberi alabiliriz diyor ama bakalım hayırlısı:44:
bak bu yaptığın çok iyi oldu. koşu bandındayken canın hiç dondurma çekmedi değil mi? yemesi kolay ama yakması hiç kolay değil.
kurallarımızı paylaştığın için teşekkür ederim hilalim
hedef kilolarını da sormuşsun ama görmemişler sanırım. ben tekrar sorayım. hedef kilo bildirmezsek mezuniyet hakları olmuyor.
senin hedefi de sormuştum ya cevabı unuttum canım ya. hedefin 57 miydi?
evet canım, ben de bu konuyu gündeme getirmeyi düşünüyordum. haftaya yolculuk telaşların başlıyor. cuma günü bildirim yaptıktan sonra izine ayıralım seni canım. türkiyede net imkanı bulduğunda tekrar dönersin inşallah.
kendine çok alıştırdın yalnız, yokluğun hissedilecektir aygülcüm
az kaldı az, biraz daha sık dişini. şimdi annen sana bebk gibi bakar, özlemiştir.
o size edanın bir kıyağı0 mesajları eklememiş
bir kere ev yemekleri yersen zaten zayıflama yolunda önemli bir adım atmış olursun. bir de porsiyonlarını kontrol edip bol hareket edersen, okulda bu yıl seni tanıyamazlar.
yurtdışı güzel bir deneyim oluyor canım. ne güzel senin deneyimin de çok olumlu. inşallah böyle güzel anıların olur hep.
ilaç yok ilaç yok
yaw senin yaşın kaç başın kaç, ne ilacı? boğaza hakim oluyorsun, spor yapıyorsun. kilo veriyorsun. yoksa dayağı yersin.
gez gez:))
hoşgeldin canım.
Allah kavuştursun diyelim, misafirlerin gitmiş.
hemen sporuna geri dön, gider o fazlalıklar.
canım, insülin direnci olanlara montignac tarzı diyetler iyi oluyor diye okumuştum. forumda bir başlığı var zaten, istersen biraz bak. protein ağırlıklı, düşük glisemik endeksli gıdalar tercih ediyorlar. gerçi sen de ona benzer bir diyet yapıyorsun sanırım.:44:
ekşın gece gündüz farketmiyorbazen gece denk gelir, bazen de gündüz. sen paylaşımlarına devam et canım
fırsatım olmuyor olmaz, fırsatlar bizim tarafımızdan oluşturulur. bir şeylerden fedakarlık edip sporuna gitsen, kendini inanılmaz iyi hissedeceksin.:97:
kolay gelsin deryacım.:80:
evet, her gün tartılma.
her gün tartılacağına her gün yarım saat yürüsen zaten sonuç kendini cuma günü gösterir.
sen en iyisi tartı aklına gelince yürüme bandına yönel.
merhabaaaben de senden sonra geldimmm, en yeni biziz sanırım ben de merakla bekliyorum....
hoşgeldin canım.çoook yeniyimbi de acemiyim kaptandan msj bekliyorum da.. ben 160 boyunda 65 kilodaaayım bakalım nasıl kurtulacam bu kilolardan
sen de hoşgeldin.Merhaba!
yarışmalara katılmak isteyenler sayfasından 13. takıma çağırıldım, buraya yazmaktan başka ne yapmalıyım?
tebrik ederimm canımÇok mutlu oldum, 2 günde 1 kilo vermişim .
iyi tanımaygülcüm kaju fıstığın yandan yemişiama tadı daha güzel...
tamam canım, not aldım:97:Ne demek Neyneysecim.
Şİmdilik hedefim 55 kg.
enercik turtanapim ortimuu hazır boş vaktim varken yapayım diyorum şurda yakın zamanda işe başlıcam o zaman çok zor bu kaa spor yapmak
ay birde ben yakın yerlere minibüse vs binmiyorum 20 dk yürüyorum bakırköye falan mesela sahilden yürüyorum hem spor oluyor hem param cebimde kalıyor
Ayy hamilelikten mi?
Ne kadarlık şimdi bebeğin?
kızlar kusura bakmayın dün girip bişeyler yazamadım.rahtsızdım biraz.ya bu hormon ilaçları bende baş ağrısı ve mide bulantısı yaptı çokyan etkilerini okudum doğum kontrol hapı
ve dostinex özellikle yapıyormuş.diğer ilacımda bişe yazmıyor pek ama işte öyle arkadaşlar.çok soorryy...
Günaydın kızlaaarrrr..
Kızım 3 gecedir çok zorluyo beni ya,uyumuyo sıpa.. Uyu uyan uyu uyan kafam allak bullak oldu.. 3 gecedir toplam 3 saat uyumadım bile
Şimdi dönüp mesajları sayıcam sonra gelirim...
Kesinlikle.. Bu zamanını çoook iyi değerlendir, ki değerlendiriyosun da zaten.. :13:
Tam 3 aylık oldu canım, anneliğe alışmak zor olmadı ama malesef sezeryan doğum oldu ve dikişlerim yüzünden hala adam gibi egzersiz yapamıyorum..
Geçmiş olsun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?