günaydıııııın 13 takım...........
bugün tartıya çıktığımda çok mutlu oldum aldığım 500 ün 400 gitmiş
dün çok az yedim hatta bana göre hiç yemedim egzersizde 10 milyürüyüş gitti alınanlar
bide 2 gün içinde regl olacağım o zamanda gidecek ödemler
dün çok az yedim hatta bana göre hiç yemedim egzersizde 10 milyürüyüş gitti alınanlar
Ölçün bakalım benim bel şimdilik 89'dan aşağı düşmüyor , 5'e 10 kalas gibi göründüğüm için ölçülerimin 89-89-89 oldugunu düşünüyorum.
ölçtüm
göğüs :95
bel :85
kalça :103
bu nasıl bir ölçü böyle ya
günaydınnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
gitsin kilolar bayağı güzel ilerliyorsun canım.
canım birşey söylüyeceğim birde benim mesaj sayımı 8-9 temmuz ogünde düğünümüz var senin içinde uygunsa mesaj sayımını seninle değiştirelimmi
yemekhane değil de dışardan söylüyorlar. ama evet önceden belli olması iyi bişey.
ama işte civarda başka bişey söylicek tost falan yaptırıcak yer yok
neyse bakalım bir yolunu bulucaz...
Aç yattım zaten...Şimdi çay içicem.1 haftadır kuru beslenmenin pizza yemenin cezasını gördüm tartıda.Oh oldu bana.Mümkün değil doymazdım ben bunlarla.
benim de bugün kü menüm şöylee :
sabah sirkeli ballı su + 1 dilim ekmek + peynir + domates + salatalık
Ara : 1 bardak süt + 1 orta türk kahvesi
öğlen : 8 tane köfte ekmeksiz
ara : 1 bardak yeşil çay
Akşam : 1 yarım yağlı sütle nescafe + bir avuç fındık
spor olarak da : 1 saat bisiklet
mekik + sopa + dumbell
30 dk yürüyüş
bu kaaaaaa canikolarrımm :90::90:
uyku bastırdı çok hemen kısaca günümü anlatayım sabahın köründe kalktımmecburen tabiki miğde bulantısıyla lavobaya zor attım kendimi cam açık yatıyorum üşüttümmü nedir bilmiyorum bütün gün ağzıma acı acı sular geldi bilirsini çok kötü bir his oluyor
sonra duş aldım kendime gelemedim bir türlü o yüzden kahvaltı yok ara yok öğlen yemeği yok malesefolcak gibi değil acile gittim üşütmüşsün dedi doktor antibiyotik verdi gönderdi sinir etti beni nerden biliyorsun belki zehirlendim allah allah bir tahlil yap demi yok. ondan çıktım özel hastaneye gittim kan ve idrar tahlili yaptılar vücudun iflasın eşiğinde dedi bana:26: senede 4 defa bu tarz şikayetlerle hastaneye gidiyorum aslında hepte aynı şeyi söylüyorlar vücudun iflasın eşiğinde diye diğerlerinde sustum hep ama bu sefer savundum kendimi dedimki hayatımda hiç olmadığı kadar sağlıklı besleniyorum spor yapıyorum daha ne yapmalıyım anlamadım. neyse ileri derecede anemi teşhisi koydu birde ciğer filmi çektirdim ciğerlerin bitik dedi bronşitim vardı zaten 11 yaşındayken çok ağır ateşli hastalık geçirmiştim ordan hatıra bana ağız spreyi verdi astıma çeviriyormuş astım başlangıcı dedi kendine çok iyi bakmalısın dedi vitaminsizmişim falan filan çok moralim bozuldu verdiği bir kaç ilaç ve spreyimle eve döndüm hı birde kırmızı et tüket dedi hiç sevmediğim şey kırmızı et ancak köfte sucuk tarzında yerim nasıl yapcam bilmiyorum
aslında neden böyle olduğunuda biliyorum ne zaman üzülsem sıkılsam anında hastanelik oluyorum birkaç aydır yaşadığım sıkıntılı günlerin vücuduma yansıması sanırım bunlar üzüntü bana hiiiiç yaramıyor.
akşam biraz toparlandım ve tabi deli gibi acıktım pide yaptırmış gelmiş kardeşim 3 tane yedim1 bardakta ayranla sıcak sıcak mideme oturdu hala erimedi bir türlü işte böyle birgün yaşadım
artık uyuyayım bende yarın görüşürüz kızlar hepinize iyi geceler
uyku bastırdı çok hemen kısaca günümü anlatayım sabahın köründe kalktımmecburen tabiki miğde bulantısıyla lavobaya zor attım kendimi cam açık yatıyorum üşüttümmü nedir bilmiyorum bütün gün ağzıma acı acı sular geldi bilirsini çok kötü bir his oluyor
sonra duş aldım kendime gelemedim bir türlü o yüzden kahvaltı yok ara yok öğlen yemeği yok malesefolcak gibi değil acile gittim üşütmüşsün dedi doktor antibiyotik verdi gönderdi sinir etti beni nerden biliyorsun belki zehirlendim allah allah bir tahlil yap demi yok. ondan çıktım özel hastaneye gittim kan ve idrar tahlili yaptılar vücudun iflasın eşiğinde dedi bana:26: senede 4 defa bu tarz şikayetlerle hastaneye gidiyorum aslında hepte aynı şeyi söylüyorlar vücudun iflasın eşiğinde diye diğerlerinde sustum hep ama bu sefer savundum kendimi dedimki hayatımda hiç olmadığı kadar sağlıklı besleniyorum spor yapıyorum daha ne yapmalıyım anlamadım. neyse ileri derecede anemi teşhisi koydu birde ciğer filmi çektirdim ciğerlerin bitik dedi bronşitim vardı zaten 11 yaşındayken çok ağır ateşli hastalık geçirmiştim ordan hatıra bana ağız spreyi verdi astıma çeviriyormuş astım başlangıcı dedi kendine çok iyi bakmalısın dedi vitaminsizmişim falan filan çok moralim bozuldu verdiği bir kaç ilaç ve spreyimle eve döndüm hı birde kırmızı et tüket dedi hiç sevmediğim şey kırmızı et ancak köfte sucuk tarzında yerim nasıl yapcam bilmiyorum
aslında neden böyle olduğunuda biliyorum ne zaman üzülsem sıkılsam anında hastanelik oluyorum birkaç aydır yaşadığım sıkıntılı günlerin vücuduma yansıması sanırım bunlar üzüntü bana hiiiiç yaramıyor.
akşam biraz toparlandım ve tabi deli gibi acıktım pide yaptırmış gelmiş kardeşim 3 tane yedim1 bardakta ayranla sıcak sıcak mideme oturdu hala erimedi bir türlü işte böyle birgün yaşadım
artık uyuyayım bende yarın görüşürüz kızlar hepinize iyi geceler
Sigarayı bırakırken Maşaallah hiç zorlanmadım , ancak zaten açık olan iştahımdaha da arttı , bazen ben de düşünüyorum , canım istemiyor ama sırf iştahımı kessin diye tekrar mı başlasam diyorum...
Aynı iradeyi yemek konusunda gösteremiyorum maalesef.
bn kaçtım malum temizlik
selamlar kızlar,
bizim bir acil istanbula gitme durumumuz var. yarın da yetişemeyebilirim. bu durumda listeleri yapma işi size kalıyor. birazdan listenin taslak halini göndereceğim.
ikbal ve ipek geldiler mi?
gelmedilerse diskalifiye edeceğiz.
Aç yattım zaten...Şimdi çay içicem.1 haftadır kuru beslenmenin pizza yemenin cezasını gördüm tartıda.Oh oldu bana.
afiyet olsun.Bu arada avatarına ba-yıl-dım.O ne harika bişey öyle yaa
geçmiş olsun canım.Acaba vitamin hapları alsan işini görmez mi? Dokrotun ne diyo?
turtacım,
acele acele baktım, göremedim. dünkü mesajları saydın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?