Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

gitsin kilolar bayağı güzel ilerliyorsun canım.

canım birşey söylüyeceğim birde benim mesaj sayımı 8-9 temmuz ogünde düğünümüz var senin içinde uygunsa mesaj sayımını seninle değiştirelimmi

Hadi bakalım darısı başımıza , ohey ohey...

canım ben masala değiştim benim 1-2 temmuz oldu canım ben senikinide sayarım problem olmaz 5dk mı almaz

günaydınnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın tatlım

günayyyyyyydın be yaaa napansınız on ücüncü takımın vızztıklarııı bugun şopar ruhum kabardıııııı. kahvaltımı yaptım sporumudaaaaa geliverdim birazdan mesajları sayıcam

yemekhane değil de dışardan söylüyorlar. ama evet önceden belli olması iyi bişey.
ama işte civarda başka bişey söylicek tost falan yaptırıcak yer yok
neyse bakalım bir yolunu bulucaz...

ne yaptınnnnnnnnn canumm ne yapmaya karar verdin merak ettim umarım alternatif birşeyler bulmuşsundur

selamlar kızlar,
bizim bir acil istanbula gitme durumumuz var. yarın da yetişemeyebilirim. bu durumda listeleri yapma işi size kalıyor. birazdan listenin taslak halini göndereceğim.
ikbal ve ipek geldiler mi?
gelmedilerse diskalifiye edeceğiz.

Mümkün değil doymazdım ben bunlarla.
Aç yattım zaten...Şimdi çay içicem.1 haftadır kuru beslenmenin pizza yemenin cezasını gördüm tartıda.Oh oldu bana.

afiyet olsun.Bu arada avatarına ba-yıl-dım.O ne harika bişey öyle yaa

geçmiş olsun canım.Acaba vitamin hapları alsan işini görmez mi? Dokrotun ne diyo?

geçmiş olsun canımmmm anemi annemde de var aynen dedigin gibi oluyor vitaminsiz ve kansız kaldı mı :S üzülme boşver hayatta kimse için üzülmeye degmez söylemesi kolay tabi dışardan bakanlar için ama tecrübeyle sabittirki sonradan anlarsın bunun için mi kendimi üzmüşüm dersin

bu arada bak ciger ye bol bol hem yagsızda yapabilirsin hem de kan açısından çok iyi gelir

Son düzenleme:
Ne güzel 73.800 olmuştum ama bu hafta almışım.Ama hep kuru beslendim olacağı buydu..sağlıklı beslenemedim ve sonuç 74.200.

düzelteceğim ama..

laylaylaylaaaaaaaaaayyyyyyyyyy 13. takıııııııııııım layalyalayalaylaaaaaaa ahahahahah

sakın sakınnnnn öyle bir hataya düşme hazır bırakmışsın. iştahını kesicen derken doktorlar senin akcigeri kesmesin sonra benim annem kalp ameliyatlı 3 damar degisti sonra sigaraya devam etti birşey olmaz birşey olmaz diye bir sene önce akciger kanserinden sağ cigeri aldılar şimdi zor nefes alıyor istesede içemez ayaga kalkcak hali yok içmeyin şu pis şeyi yaww sonu yedikule yani eninde sonunda birde üzerine stres eklendimi tamamdır zaten yedigimiz içtigimiz herşey hormonlu zararlı birde niye kendi kendimizi bile bile zehirleyelim

bn kaçtım malum temizlik

kolay gelsin datluuuuuum

günaydınnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın canımmmmmmmmm

gelmediler ama belki ipek yarın kilo bildirimi yapar hiç kaçırmazdı o kilo bildirimlerini

saol canımmm benimde çok hoşuma gitti

Son düzenleme:
** 13 .TAKIM 211. ETAP **

neyneyse ( 60.1 / 60.1 / 0.0 / 0.00%)
_ferdici_ ( 65.4 / / / %)
roseking35 ( 67.6 / / / %)
ozlemmtekinn ( 73.4 / / / %)
elmaliturta ( 70.0 / / / %)
neslivicdan ( 63.5 / / / %)
chika ( 98.4 / / / %)
eski_bir_masal ( 65.3 / )( Eski üye geri döndü, 193. etapta ayrılmıştı. Hedef:55)
sementa33 ( 89.8 / / / %) ( Geri dönmek üzere ayrıldı.)
sakaleynmaster ( 61.1 /// %) ( Geri dönmek üzere ayrıldı.)
moonros ( 73.8 / / / %) ( Geri dönmek üzere ayrıldı.)
ipek61 ( 63.0 / / / %) Paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye edildi.
ikbal05 ( 71.0 / / / %) Paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye edildi.

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 563.7 / / / %)

masal'ın verdiği veya aldığı kilo ayrı kaldığı etap sayısına bölünecek kızlar.
yani 211-193=18 sayısına böleceksiniz.
ben şimdi kardeş takıma ve de 1. takıma yazacağım. siz kendi bilgilerinizi bu taslağa girersiniz. onlar da size yardımcı olur.

Son düzenleme:
22.06.2011

neyneyse: 33
eski_bir_masal: 31
neslivicdan: 26
elmaliturta: 21
ozlemmtekinn: 17
sezinonur : 16
roseking35: 9
_ferdici_: 7
chika(muuuu): 6
hamutran : 6
sakaleynmaster : 5
kedican : 5
dryrgp: 4
moonros: 3: :26:

azra_beril: 0
fundurtan: 0
Heavennn: 0
ipek61: 0
sementa 33 : 0
ikbal05: 0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…