Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

eline sağlık canım.
chika muuuu'nu sevsinler
ipek ve ikbal 3 gündür 0 olan mesaj sayıları ile diskalifiye kararımı doğruladılar.

tamam canım hallederiz biz için rahat olsun
iyi yolculuklar

rabia yarın bildirimde bulundalarda listeye almıyacakmıyız

ellerine sağlık canım

dünkü menüm
sabah 3dilim ekmek peynir zeytin domatesss
ara yok
öğlen 4 yk patates yemeği 5 yk peynirli makarna
akşam 4yk patates yemeği 5yk makarna
sonra spora gittim 45dk sporr
gün boyu 4 lt su
akşam eve gidince 2günkurusu sonunda gün kurusunu aldımm sabahları evden çıkarken 2tane yedim miiitamamdırr

abimm diyo kız azmetti zayıfladıı ben niye yapamıyorum dedim gel yürüyüşe çıkalımm kabul etmediiiii yürüyüşe çıkcak başkasını bulurum bak dedimmmgetirme beni oraya dediiiya benle gelirsin dedim yada bi manita bulur onla giderim dedimmmdedim dedim ama yine ikna edemedim yattıı bende sinirlendimmm pcyi de vermedi gün kurusunu yedim suyumu içtim 10da yattım 12de kalktım namazımı kıldım geri yattımmm

Aman abur cubura giden paralar kıyafete gitsin.
Ben resmen öyle yapmıştım.

Çok geçmiş olsun.
Umarım bir an önce toparlanırsın ama stres sıkıntı günlük hayattaki en önemli etken.
Bağışıklık sistemini güçsüzleştiriyor.

Biliyorum ama şu 10 günde biraz hızlı vereyim de sonra acelem yok eylüle kadar yavaş yavaş veririm.

bn kaçtım malum temizlik
Kolayy gelsinnn ...

Ben de karpuz yiyince karpuzdan başka birşey yemek istemiyorum ama karpuz konusunda kendimi firenleyemediğimden yemiyorum.

ölçtüm

göğüs :95
bel :85
kalça :103

bu nasıl bir ölçü böyle ya

ooo o ölçüler nerelere inecek gör bak sen.

rabiişşşş iyi yolculuklarr hayatımmm bizi nasıl bırakıp gitcen öksüz yetimmm mi bırakcan biziiii:26::)iyi yolculuklarr bitanem inşşş hallledebilirizzz

günayyyyyyydın be yaaa napansınız on ücüncü takımın vızztıklarııı bugun şopar ruhum kabardıııııı. kahvaltımı yaptım sporumudaaaaa geliverdim birazdan mesajları sayıcam

Ohh ohh ohh sporlar da yapılmış maşallah ..
Harikasın sabah sabah.

Elimizden geleni yaparız Neyneysecim.

Hey be tebrik ederim herkesi.13. takım hep yukarda olsun.

canlarım günadın annem geldi şimdi elbiseleri varmış terize illa birlikte gidelim diyor.. üstümü değişip çıkıcam.. artık akşam üstü görüşürüz kusura bakma kaptan elimde olmadan uzak kalıyorum bu 2.günde de .. akşama bol bol konuşuruz.. hepinizi çok öptüm hoşçakalın

Sabah 3 dilim ekmek biraz fazla gibi geldi ama sabahtan yediğin ve sonrasında erittiğin için problem yoktur.
Sporda yapmışsın zaten.

Hey be tebrik ederim herkesi.13. takım hep yukarda olsun.

Bu mesaj sayıları takım içinde mi yoksa diğer takımlarda yapıyor mu?

rabia yarın bildirimde bulundalarda listeye almıyacakmıyız
hiç paylaşımda bulunmayıp sadece kilo bildirimini kabul edemiyoruz canım.
eğer geçerli bir nedenleri varsa diskalifiye etmeyin. hastalık, cenaze vs gibi.
ama yani herhangi sıradışı bir durum yoksa diskalifiye olsunlar.
ha size de bağlı. aranızda oylama yapın, çoğunluk kalsın diyorsa diskalifiye olmasınlar.

tamam canım gelirlerse oylama yaparız

Geçmişi okuduktan sonra herkese günaydınnn diyorum 13. takım ..

günaydın canım

Karpula doyabilmek ne güzel , ben niye doymak bilmiyorum yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…