Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım altını pudrala gündüz bağlama istersen çokta küçük o kadar küçük bir bebekle ilgilenmedim ama aklıma gelen bu havalar sıcak hasta olurmuki böyle yapsan bilmiyorum tabi en iyisini sen bilirsin

hoşgeldin canım ekime kadar ne kilolar verirsin düğününede çıtı pıtı bir gelin olursun benimde hayalim buydu gerçi ama evlilik işi yattı umarım sen başarır ve zarif bir gelin olursun

hepiniz hemen hemen ölçüleri yazmışsınız kıskandım şimdi yarın bende ölçücem şimdi mezurayı bulamadım

kızlar 9-10 temmuzda malum bizim düğün var amcamın oğlu evlenicek demiştim ya benimle değiş tokuş yapmak isteyen varsa çok mutlu olurum

bak şimdi ya çok üzüldüm canım konuşmadanda birşey hallolmazki seni çok iyi anlıyorum hafta sonu falan çocukları annene yada kayınvalidene bırakıp ikinizin günü ilan edebilirsin böylelikle sorunlar hallolabilir diye düşünüyorum benimkisi nacizane bir öneri tabiki

uyku bastırdı çok hemen kısaca günümü anlatayım sabahın köründe kalktım mecburen tabiki miğde bulantısıyla lavobaya zor attım kendimi cam açık yatıyorum üşüttümmü nedir bilmiyorum bütün gün ağzıma acı acı sular geldi bilirsini çok kötü bir his oluyor

sonra duş aldım kendime gelemedim bir türlü o yüzden kahvaltı yok ara yok öğlen yemeği yok malesef olcak gibi değil acile gittim üşütmüşsün dedi doktor antibiyotik verdi gönderdi sinir etti beni nerden biliyorsun belki zehirlendim allah allah bir tahlil yap demi yok. ondan çıktım özel hastaneye gittim kan ve idrar tahlili yaptılar vücudun iflasın eşiğinde dedi bana:26: senede 4 defa bu tarz şikayetlerle hastaneye gidiyorum aslında hepte aynı şeyi söylüyorlar vücudun iflasın eşiğinde diye diğerlerinde sustum hep ama bu sefer savundum kendimi dedimki hayatımda hiç olmadığı kadar sağlıklı besleniyorum spor yapıyorum daha ne yapmalıyım anlamadım. neyse ileri derecede anemi teşhisi koydu birde ciğer filmi çektirdim ciğerlerin bitik dedi bronşitim vardı zaten 11 yaşındayken çok ağır ateşli hastalık geçirmiştim ordan hatıra bana ağız spreyi verdi astıma çeviriyormuş astım başlangıcı dedi kendine çok iyi bakmalısın dedi vitaminsizmişim falan filan çok moralim bozuldu verdiği bir kaç ilaç ve spreyimle eve döndüm hı birde kırmızı et tüket dedi hiç sevmediğim şey kırmızı et ancak köfte sucuk tarzında yerim nasıl yapcam bilmiyorum

aslında neden böyle olduğunuda biliyorum ne zaman üzülsem sıkılsam anında hastanelik oluyorum birkaç aydır yaşadığım sıkıntılı günlerin vücuduma yansıması sanırım bunlar üzüntü bana hiiiiç yaramıyor.

akşam biraz toparlandım ve tabi deli gibi acıktım pide yaptırmış gelmiş kardeşim 3 tane yedim 1 bardakta ayranla sıcak sıcak mideme oturdu hala erimedi bir türlü işte böyle birgün yaşadım

artık uyuyayım bende yarın görüşürüz kızlar hepinize iyi geceler

aynısını bende yapıyorum
hoşgeldin canım ekime kadar ne kilolar verirsin düğününede çıtı pıtı bir gelin olursun benimde hayalim buydu gerçi ama evlilik işi yattı umarım sen başarır ve zarif bir gelin olursun
niyemiş o sen zayıfl yine çıtı pıtı bir gelin olacaksın.... damat değişebilir o ayrı...
kızlar 9-10 temmuzda malum bizim düğün var amcamın oğlu evlenicek demiştim ya benimle değiş tokuş yapmak isteyen varsa çok mutlu olurum
cnm benim 6-7 temmuz uyarsa değişelim...

geçmiş olsun cnm kendine çok dikkat et bak hangi vitaminler eksik bilmiyorum ama haftada bir yada iki balık, mercimek (veya baklagil) ve doktorun dediği kırmızı eti tüket... sonra bu bazı kuruyemişlerde de çok vitamin var ne biliym fındık ceviz badem... hangi vitaminlerin düşükse netten bak ona göre bi beslenme düzeni oluştur acil.... sağlık çok önemli sakın ihmal etme.... yaptığın rejimde vitaminsiz kalmana neden olmuş olabilir...

Son düzenleme:

6-7 temmuz uymuyor canım ya 7 sini yine 8.inde saycaz e benimde 8-9 düğün evde olurmuyum oda meçhul. ikinci cümleni sevdim damat değişebilir o ayrı şu hastalık konusuna gelincede yok özlemcim ya gayette vitaminli şeyler yiyorum gerçi pazar gününden beri bozdum diyeti koşuşturmacadan dünde öyle geçti ama genel olarak mesela meyve hiç yemem normalde meyve yiyorum sebze yiyorum beyaz et ve balık tüketiyorum. kansızlık kendimi bildim bileli var zaten bir dönem hap verdi kullandım gittim kan değerin düşmüş dedi e bu sefer şurup verdi aynı değerlerde dedi sonrada ben sıkıldım bıraktım neyse şu ilaçlarımı kullanayımda tekrar gidicem artık.

hadi bakalım sabah sabah yine miğde bulantısı ağzıma su geliyor ya acımtrak kahvaltı yapmam lazım gözüm bişi görmüyor papatya çayı falan içeyim bari

Teşekkür ederim Neyneysecim.
Azimliyim özellikle şu 10 gün boyunca.
10 günde 4-5 kilo versem diyorum.

canım o kadar kısa sürede verirsen gei alırsın
yavaş yavaş ama sağlam git
yağdan gitmesi içinde egzersiz bol bol

geçmiş olsun canım zaten stres üzüntü bütün hastalıkların baş sebebi
vitamin ilacı vermiştir zaten aksatmadn iç tatlım
etide zorlada olsa te sucukta filan b6 b12 yoktur çk işlenmiş bide nasıl et kullanılıyor allah bilir

günaydıııııın 13 takım...........

bugün tartıya çıktığımda çok mutlu oldum aldığım 500 ün 400 gitmiş

dün çok az yedim hatta bana göre hiç yemedim egzersizde 10 milyürüyüş gitti alınanlar

bide 2 gün içinde regl olacağım o zamanda gidecek ödemler

Sigarayı bırakırken Maşaallah hiç zorlanmadım , ancak zaten açık olan iştahımdaha da arttı , bazen ben de düşünüyorum , canım istemiyor ama sırf iştahımı kessin diye tekrar mı başlasam diyorum...
Aynı iradeyi yemek konusunda gösteremiyorum maalesef.

Karpuz kan şekerini birden yükselttiği için çabuk acıktıyor (muş) ben de diyenlerin yalancısıyım.Ama yaz günü canı istiyor insanın.Benim diyetimde yok ama abartmadan yenilebilir herhalde , başka tatlılara saldırmaktan iyidir.Bir de kızlar kabuğa yakın yerleri de yiyin , en çok vitamin orasında.

haklısın canım ne sucuk ne kıyma allaha emanet yiyoruz

sen üşütmüşte olabilirsin nane limon iç bol bol iyi gelir kocakarı tavsiyesi

olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…