herkeslere günaydddıınnnnnnnnnnnnn.... yeni gelen arkadaşların hepsi hoş gelmişler
bugün sabah tartıda yüzüm güldü gece sporum işe yaramış....düne göre 500 gr gitmiş inş cumayada böle devam eder....
Sağolun canım.. Amin hepimizinkini nazardan korusun Allah..
Çok gazlı bi bebekti ama geçmeye başladı bu aralar gazı yok pek.. 3 gündür noluyo bilmiyorum, 1 haftalıkken pişik oldu ve o pişiğini hala geçiremedim, kullanmadığım krem yağ kalmadı..Bezini değiştirmeyi de denedim, bi fark olmadı. Sanırım o yüzden huysuz 3 gündür, sıcaklar bastırdı terliyo gece o zaten huzursuz ediyodur eh bi de pişiği var 1 damlacık çiş yapsa rahatsız ediyodur tabi.. Öyle viyak viyak da ağlamıyo he, böyle acıklı acıklı ağlıyo sessiz sessiz..Kıyamıyorum ya içim gidiyo o öyle kıprana kıprana ağlayınca..
hoşbulduk
kendimi tanıtayım ozaman. ismim hatice.29 yaşındayım.doktora öğrencisiyim.almanyadayım şimdilik. 1 ay sonra döncem amanişanlıyım ekimde evleniyorum. kilolarımla çoook sıkıntıdayım öyle işte...
hamutrannn arkadaşım hoşgeldin aramızaa yazışmaları okudum doktora öğrencisiymişsin ve gelin adayııallah yardımcın olsun canımm ekime kadarrrrr gitsin kilocuklarrr hayde bakalımmm gazamız mübarek olaa
bu arada ölçülerimi yazayım
göğüs 98-97
bel 84-79
kalça 107-104 ilk yazdıklarım geçen ayki değerler sonraki de yeni ölçülerim göğüsle kalça arasında pek bi fark yok ama bu belimi napcam bilmiyorum yaa boyda kısaa90-60-90olmasakta 91-61-91 olablirizzz gögüsten pek bişi gitmemişşş bide benim kollarr biraz kalın napcam bilmiyom onları yaa
*********güncelleme**********
günlük mesaj sayımı görevini aşağıdaki gibi paylaştırıyorum. herkes 2 gün yapacak. böylelikle bir görev paylaşımı da sağlamış oluruz:97: temelde nasıl yaptığımızı hepimiz biliyoruz ama yine de hatırlatayım. bugün 15 haziran. 14 haziran gününü sayıyoruz. yani ben dünkü mesajları sayıyorum. dün yazılan ilk günaydın mesajından başlayarak, ertesi günkü ilk günaydın mesajına kadar sayıyorum. aşağıda belirttiğim tarihlerde işi olanlar ortisiyle veya başka bir arkadaşıyla değiş tokuş yapabilirler.
22 haziran - 23 haziran : elmaliturta
24 haziran - 25 haziran : neslivicdan
27 haziran - 28 haziran : ikbal05
29 haziran - 30 haziran : dryrgp
1 temmuz - 2 temmuz : eski bir masal
4 temmuz - 5 temmuz : ferdici
6 temmuz - 7 temmuz : ozlemmtekinn
8 temmuz - 9 temmuz : roseking35
merhaba arkadaşlar..nasılsınız ben hala kötüyüm..hatta daha kötü..bir fırsat bulup girmek yazmak nasip olmadı ..sorun eşimle nedeni belli, değil hatta her gün bir saçmalık sonrası bir anda kendimizi tartışırken buluyoruz..ve hepte o gece görevine gideceği güne denk geliyor sorunu çözemeden işe gidiyor sabahada zaten iş iştne geçmiş oluyor..hergün canım daha fazla yanmaya başladı..gereksiz anlamsız yersiz konular çok üzgünüm..size yazmak istedim..kilom 61-62 arası gidip geliyor..zaten diyet felan düşünecek durumda değilim morlamen çöktüm sizi daha fazla üzmek istemiyorum....ağlasam çözüm değil sussam çözüm değil......
aynısını bende yapıyorumpes etmek yok gittiği yere kadar kilolar pes edicek biz etmicez
aynen ya ev bütçesi dayanmıcak
valla kaptanım böyle yok 1 kilo verdim 2 kilo verdim diyince hemen kendimi dolabımın başında buluyorum şu küçüldümü bu sıkıyordu nasıl oldu diye
niyemiş o sen zayıfl yine çıtı pıtı bir gelin olacaksın.... damat değişebilir o ayrı...hoşgeldin canım ekime kadar ne kilolar verirsin düğününede çıtı pıtı bir gelin olursun benimde hayalim buydu gerçi ama evlilik işi yattıumarım sen başarır ve zarif bir gelin olursun
cnm benim 6-7 temmuz uyarsa değişelim...kızlar 9-10 temmuzda malum bizim düğün var amcamın oğlu evlenicek demiştim ya benimle değiş tokuş yapmak isteyen varsa çok mutlu olurum
uyku bastırdı çok hemen kısaca günümü anlatayım sabahın köründe kalktımmecburen tabiki miğde bulantısıyla lavobaya zor attım kendimi cam açık yatıyorum üşüttümmü nedir bilmiyorum bütün gün ağzıma acı acı sular geldi bilirsini çok kötü bir his oluyor
sonra duş aldım kendime gelemedim bir türlü o yüzden kahvaltı yok ara yok öğlen yemeği yok malesefolcak gibi değil acile gittim üşütmüşsün dedi doktor antibiyotik verdi gönderdi sinir etti beni nerden biliyorsun belki zehirlendim allah allah bir tahlil yap demi yok. ondan çıktım özel hastaneye gittim kan ve idrar tahlili yaptılar vücudun iflasın eşiğinde dedi bana:26: senede 4 defa bu tarz şikayetlerle hastaneye gidiyorum aslında hepte aynı şeyi söylüyorlar vücudun iflasın eşiğinde diye diğerlerinde sustum hep ama bu sefer savundum kendimi dedimki hayatımda hiç olmadığı kadar sağlıklı besleniyorum spor yapıyorum daha ne yapmalıyım anlamadım. neyse ileri derecede anemi teşhisi koydu birde ciğer filmi çektirdim ciğerlerin bitik dedi bronşitim vardı zaten 11 yaşındayken çok ağır ateşli hastalık geçirmiştim ordan hatıra bana ağız spreyi verdi astıma çeviriyormuş astım başlangıcı dedi kendine çok iyi bakmalısın dedi vitaminsizmişim falan filan çok moralim bozuldu verdiği bir kaç ilaç ve spreyimle eve döndüm hı birde kırmızı et tüket dedi hiç sevmediğim şey kırmızı et ancak köfte sucuk tarzında yerim nasıl yapcam bilmiyorum
aslında neden böyle olduğunuda biliyorum ne zaman üzülsem sıkılsam anında hastanelik oluyorum birkaç aydır yaşadığım sıkıntılı günlerin vücuduma yansıması sanırım bunlar üzüntü bana hiiiiç yaramıyor.
akşam biraz toparlandım ve tabi deli gibi acıktım pide yaptırmış gelmiş kardeşim 3 tane yedim1 bardakta ayranla sıcak sıcak mideme oturdu hala erimedi bir türlü işte böyle birgün yaşadım
artık uyuyayım bende yarın görüşürüz kızlar hepinize iyi geceler
aynısını bende yapıyorum
niyemiş o sen zayıfl yine çıtı pıtı bir gelin olacaksın.... damat değişebilir o ayrı...
cnm benim 6-7 temmuz uyarsa değişelim...
geçmiş olsun cnm kendine çok dikkat et bak hangi vitaminler eksik bilmiyorum ama haftada bir yada iki balık, mercimek (veya baklagil) ve doktorun dediği kırmızı eti tüket... sonra bu bazı kuruyemişlerde de çok vitamin var ne biliym fındık ceviz badem... hangi vitaminlerin düşükse netten bak ona göre bi beslenme düzeni oluştur acil.... sağlık çok önemli sakın ihmal etme.... yaptığın rejimde vitaminsiz kalmana neden olmuş olabilir...
Teşekkür ederim Neyneysecim.
Azimliyim özellikle şu 10 gün boyunca.
10 günde 4-5 kilo versem diyorum.
uyku bastırdı çok hemen kısaca günümü anlatayım sabahın köründe kalktımmecburen tabiki miğde bulantısıyla lavobaya zor attım kendimi cam açık yatıyorum üşüttümmü nedir bilmiyorum bütün gün ağzıma acı acı sular geldi bilirsini çok kötü bir his oluyor
sonra duş aldım kendime gelemedim bir türlü o yüzden kahvaltı yok ara yok öğlen yemeği yok malesefolcak gibi değil acile gittim üşütmüşsün dedi doktor antibiyotik verdi gönderdi sinir etti beni nerden biliyorsun belki zehirlendim allah allah bir tahlil yap demi yok. ondan çıktım özel hastaneye gittim kan ve idrar tahlili yaptılar vücudun iflasın eşiğinde dedi bana:26: senede 4 defa bu tarz şikayetlerle hastaneye gidiyorum aslında hepte aynı şeyi söylüyorlar vücudun iflasın eşiğinde diye diğerlerinde sustum hep ama bu sefer savundum kendimi dedimki hayatımda hiç olmadığı kadar sağlıklı besleniyorum spor yapıyorum daha ne yapmalıyım anlamadım. neyse ileri derecede anemi teşhisi koydu birde ciğer filmi çektirdim ciğerlerin bitik dedi bronşitim vardı zaten 11 yaşındayken çok ağır ateşli hastalık geçirmiştim ordan hatıra bana ağız spreyi verdi astıma çeviriyormuş astım başlangıcı dedi kendine çok iyi bakmalısın dedi vitaminsizmişim falan filan çok moralim bozuldu verdiği bir kaç ilaç ve spreyimle eve döndüm hı birde kırmızı et tüket dedi hiç sevmediğim şey kırmızı et ancak köfte sucuk tarzında yerim nasıl yapcam bilmiyorum
aslında neden böyle olduğunuda biliyorum ne zaman üzülsem sıkılsam anında hastanelik oluyorum birkaç aydır yaşadığım sıkıntılı günlerin vücuduma yansıması sanırım bunlar üzüntü bana hiiiiç yaramıyor.
akşam biraz toparlandım ve tabi deli gibi acıktım pide yaptırmış gelmiş kardeşim 3 tane yedim1 bardakta ayranla sıcak sıcak mideme oturdu hala erimedi bir türlü işte böyle birgün yaşadım
artık uyuyayım bende yarın görüşürüz kızlar hepinize iyi geceler
hadi bakalım sabah sabah yine miğde bulantısı ağzıma su geliyor ya acımtrakkahvaltı yapmam lazım gözüm bişi görmüyor papatya çayı falan içeyim bari
evet sigarayı bırakmakta kilo aldırıyo sanırsam... sigara içenler pek ara öğün yapmıyo bazen zayıflamak için sigara mı içsem diye bile düşüündüğüm olmuşturşaka şaka aman ha önce sağlık kilolar nasılsa gider...
oh oh yemek yapma derdinden de kurtuldun
hadi afiyet olsun, çok kaçırmayasın ha
Karpuz bence yasak olmamalı, yenilebilen gayet hafif yiyecek ama bazı diyetlerde yasak olduğunu yazmıştı arkadaş, çok abartmadan yiyebilirsin.
Ben de önceden buradaydım şimdi yeni başladım bakalım umarım iyi olur.
Seni de bol bol burada görmek isteriz.
canım o kadar kısa sürede verirsen gei alırsın
yavaş yavaş ama sağlam git
yağdan gitmesi içinde egzersiz bol bol
geçmiş olsun canım zaten stres üzüntü bütün hastalıkların baş sebebi
vitamin ilacı vermiştir zaten aksatmadn iç tatlım
etide zorlada olsa te sucukta filan b6 b12 yoktur çk işlenmiş bide nasıl et kullanılıyor allah bilir
sen üşütmüşte olabilirsin nane limon iç bol bol iyi gelir kocakarı tavsiyesi
hepiniz hemen hemen ölçüleri yazmışsınız kıskandım şimdi yarın bende ölçücem şimdi mezurayı bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?