Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım sen tam akdeniz tipi kadınsın , ölçülerin alta doğru daha geniş.Benim bütün ölçüler düz gidiyor.

aslında canım daha iki ay öncesine kadar bel göğüs kalça arasında bu kadar fark yoktu aşırı bir göbüşüm vardı dümdüzdü şimdi kilo verdikçe vücudum önce göbekten verdi şimdi böyle bir ölçü çıktı ortaya sanırım zamanla vücudum oturur

kızlar ipek hala ortalarda yok merak ettim şimdi:44::44:

evet aynen nerelerde bu kız hastaydı en son

günayyyyyyydın be yaaa napansınız on ücüncü takımın vızztıklarııı bugun şopar ruhum kabardıııııı. kahvaltımı yaptım sporumudaaaaa geliverdim birazdan mesajları sayıcam

maşallah enerjin tavan yapmış

iyi yolculuklar canım gönder bakalım listeyi el birliğiyle kontrolünü yapar hallederiz

vitamin kullanıyorum zaten canım verdiği ilaçlarıda kullanıcam piskolojikman çöküntüdeyim malesef bir hava değişikliği hatta ve hatta şehir değişikliği iyi gelir bana diye dşünüyorum önümüzdeki ay samsuna gidicem orda yiğenlerim falan var dedemler orası iyi gelicek bana diye şartlandırdım kendimi herhalde bir an önce bu moddan çıkmam lazım

doğru diyorsun hayatta hiçbirşey için üzülmeye değmez aslında ama naparsın bunu bilmek ve uygulayamamak çok kötü zaman diyorum biraz daha zaman

sağol canım öğlen oldu 1 bardak papatya çayı 2 tanede etiform yedim anca midem kabul etmiyor ve yataktayım hala

ölçüler inicekte 90 60 90 olamam herhalde

güle güle git güle güle gel

sağol canım öğlen oldu 1 bardak papatya çayı 2 tanede etiform yedim anca midem kabul etmiyor ve yataktayım hala

ölçüler inicekte 90 60 90 olamam herhalde

güle güle git güle güle gel

Ama birşey yemezsen nasıl iyileşeceksin?
Hoş biliyorum mide bulantısı varken yemek mümkün değil ama tuzlu ayran falan içsen mide bulantısını bastırır belki.

Geçmiş olsun canım, vitaminlerin falan çabucak iyi gelir inşallah, Samsun'a gidince de moralin düzelir, bomba gibi gelirsin..

günayyyyyyydın be yaaa napansınız on ücüncü takımın vızztıklarııı bugun şopar ruhum kabardıııııı. kahvaltımı yaptım sporumudaaaaa geliverdim birazdan mesajları sayıcam

Günaydınnnnnn.. Ooooo spor falan da yapılmış bu saatte, maşallaaahh Yine enercik turta modundasın orti..
Bense kahvaltımı henüz yaptım, sıpacık anca uyudu

İnşallah önemli bişey yoktur, bi an önce gidip gelirsin captain!
Biz hallederiz..

Aaaa naniiik yapmış bana hain turti

tamam canım hallederiz biz için rahat olsun
iyi yolculuklar

rabia yarın bildirimde bulundalarda listeye almıyacakmıyız

ellerine sağlık canım

reca ettüm canumm

Ohh ohh ohh sporlar da yapılmış maşallah ..
Harikasın sabah sabah.

Elimizden geleni yaparız Neyneysecim.

tşklerr

hadi sizeeee iyi gezmelerr canumm

Geçmişi okuduktan sonra herkese günaydınnn diyorum 13. takım ..

günaydııııııın

maşallah enerjin tavan yapmış

doğru diyorsun hayatta hiçbirşey için üzülmeye değmez aslında ama naparsın bunu bilmek ve uygulayamamak çok kötü zaman diyorum biraz daha zaman

evet cnm kesinlikle zamana bırak bu arada bol bol gez tek kalma

dedim hazır kalkmışken yapayım kaptırıverdim kendimi afiyet olsun cnmm hehe nanikk nanikkkkk

şimdiye kadar yediklrim

1 tabak kiraz 1ince dilim kavun 2 etimek grisini bitmişti 1 ince dilim peynir bol su bol temizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…