Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

demek bol sporlu günler başlıyorrrrrr, ne güzel, güle güle kullanın

ayy böyle özene bözene kahvaltı hazırlarsın, sonra da onu unutursun yanına almayı, bu benim en çok yaptığım şey çok sinir olurum sonra da,
kahvaltı yapmak çok önemli gerçekten, yapamayınca günün kalanı da istediğimiz gibi gitmiyo maalesefff,
buz bademi de merak ettim şimdiiii

çok üzüldüm canım offfffffff

ben de bugün kasvetli hava yüzünden evde oturdum, sıkıldım durdum,
kahvaltıdan sonra
öğle : süt-şeftali
akşam: kahve-yeşil elma yedim.
akşam sporu yapamadım, sağanak yağmurdan dolayı
öyle işteee

Herkese iyi gecelerrrrrr..
İnternetim bu aralar bi tuhaf giremiyorum bazen. Eğer yarın 11:30a kadar bildirim yapamazsam yine bağlantı yok demektir.
Tartıldım şimdi 96.4.. Gerçi telefondan da denerim ama olur da giremezsem eğer sabah, bunu yazabilir misiniz :26:

Selam herkesee.. Ben de biraz erken kilo bildiriminde bulunucam cunku sabah uyanabilir miyim supheliyim, cunku eve daha yeni geldik.. Gecen hafta 56.1dim biraz once tartildim 55.6.. Benden 500 gr gitmis gide gide Belki sabah degisir uyanabilirsem ilk isim tartilmak ve nete girmek olacak:) Nasilsa artik geldim buralardayimm.. Neyse hepinize iyi uykular:))

turtacım
üzüntünü tahmin edebiliyorum, ben de benzer bir acı yaşamıştım hem de hiç beklemediğim bir anda, sorumsuz, duygusuz, ruhsuz bir şoförün kurbanı olmuştu meleğim kediciğim.
emin ol ki köpeğin senin üzülmeni istemezdi. onu güzel hatırlamanı isterdi, sen de biliyorsun.
yine de çok zor biliyorum. allah sana sabır versin...

gunaydin fistiklar
61.9 kg olan ben bu sabah itibariyle 60.2 kg olmusum
cok sasirdim daha az bekliyordum regl felan oldum buda tartiya kg olarak yansir dedim ama
neyse kisacasi mutluyum cooook

canim cok uzuldum
hayirli olsun canim diyet sporla birlikte olunca cok daha etkili oluyor ben gecen yil kosu bandiyla 7 kg vermistimne yazikki benim kosu bandimin motoru yandi
simdi eve croos trainer aleti aldim hani su kollarida calistiriyor duzenli kullanabilsem cok etkili bir alet ama nerdee

kızlar tahmin ettiğim gibi kilo almışım... çok üzüldüm ama ben bunu hak ettim....

kilom 74.1...
ozlemmtekinn: 73,2/74.1/-0.9/-1.23%

şimdi evden çıkmam lasım ama öğlene kadar gelirim sanırım ferdicim yardıma yetişicem liste için inş... görüşürüz....

Günaydın kızlarrrr
kilom yine 96.4..

chika: 96,9 / 96,4 / 0,5 / 0,51%

** 13 .TAKIM 214. ETAP **

_ferdici_ ( 63.8 / / / %)
ozlemmtekinn ( 73.2 / / /%)
elmaliturta ( 68.0 / / / %)
chika (96,9 / 96,4 / 0,5 / 0,51%)
dryrgp( 93.8 / / /%)
sakaleynmaster (61.7 / / / % )
hamutran (63.5 / / / % )
neyneyse ( 60.1 / 60.1/ 0.0 / 0.00%)
kedican ( 84 / / / % ) Yeni üye, 21.06’da katıldı. Hedef: 65
serena- ( 64 / / / % ) Yeni üye, 25.06’da katıldı. Hedef: 55
neslivicdan ( 63.1 / / / %) Geri dönmek üzere ayrıldı.
eski_bir_masal ( 64.5 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
roseking35 ( 66.8 / / / %)Geri dönmek üzere ayrıldı.

13. TAKIM TOPLAM KİLO ( / / /% )

herkese günaydınnnnn
bu hafta umduğum gibi gitmedi bu kilocuklarrr
arkadaşlarla geziler, doğumgünleri derken...bu akşam da doğumgünü partisi var.elimden geldiğince az yiyeceğim söz ama yemeyince de üstüne geliyolar, odaha sinir edici birşey .... geçen cuma 63,5 dim. şuan 62,3 oldum. 1,2 kilocuk verebildim. ama bunda regl etkisi de var.haftaya daha iyi olcak inş.

guzelim odem felan olmasin hem bugunden itibaren biraz daha asilirsin haftaya telafi edersin uzulme olurmu

sanada gunaydin canim

oh bu kadar d.gunu, gezi vs yine iyi vermisin canim
bende bu hafta spora yogunlasmayi dusunuyorum
hergun en az bir saat spor yapicagim:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…