vee bugünkü menü
sabah 1 çay zeytin peynir salatalık reçel tereyağıı2 dilim ekmekk
ara yok
öğlen yoğurtlu semizotu salatası 1 tabak + cacıkk 7-8 kaşık+1 köfte +4 yaprak sarma
ara yok akşam 1 kase yoğurt
45 dk spor su fazla yokk
kızlarrr bu arada çok sevinçli bi hberimm varrr sonunda abim koşu bandı siparişi vermişşş o geldi bugünn şokk oldum yanında bisikletle beraberrayy bi sevindim bi sevindimmmm ama kuramadık 3gün sonra kurmaya gelceklerrrr
Turtam hadi yat dinlen biraz.. Yarın çok başın ağrır eğer böyle üzülüp bi de uykusuz kalırsan
menü menü...
sabah derse geç kaldığım için özenle hazırlayıp kapaklı bir tabağa yerleştirdiğim kahvaltım malesef arkamdan ağladı bugün...
okulda birilerinin elinde bulduğum krikraktan (adını bilemedim şimdi) 2 tane ve mutfakta bulduğum tuzlu mini kurabiyelerden 1 tane yedim, kahvaltım bu oldu...
bu sırada şimdi farkediyorum bütün gün neredeyse hiç saate bakmamışım.
tahminen 17:00 gibi iğrenç bir tavuk, böyle haşlanmış gibi sote gibi, beyaz böyle karabiberli... ondan ve yanında yine hiç güzel pişirilmemiş bir karışık sebze. ama bu dediklerimi yemedim beğenmediğim için. sevgilimin izmir köftesinin suyuna bandığım 1 top ekmekle doyurdum karnımı. hani paketli tek tek yuvarlak ekmeklerden, kepekli.
sonraaaaa tahminen 18:30'da 1 kutu cola zero.
ve yine tahminen 19:30da 2 top dondurma.
sonra 20:00 gibi de vapura binerken buz badem gördüm dayanamadım çok güzeldi!
bugün böyle geçti arkadaşlar, umarım yarın sabah erkenden uyanıp güzel kahvaltımı edip öyle çıkarım...
bir de yarın sabah tartılıcaz di miiii
köpeğim öldüüü kızlarbu akşam işten erken çıkmayım dedim izin aldım sanki içime dogmus oda bütün gün beni beklemiş akşam kucagımda gezdirdim sonra çok bagırmaya acı çekmeye başladı susmayınca veterineri aradım hemen gittik uyuttular orda bıraktım bu gece yarın alıp gömücez başım çok ağrıyo ağlamaktan gözlerimde hal kalmadı resmen 5 yaş yaşlandım bir akşamda çok mutsuzum gitti bebegim
tamam canım çıkıyorum zaten ama elimde değil boş yatagını gördükçe çok üzülüyorumneyse herkese iyi geceler
canim cok uzuldumköpeğim öldüüü kızlarbu akşam işten erken çıkmayım dedim izin aldım sanki içime dogmus oda bütün gün beni beklemiş akşam kucagımda gezdirdim sonra çok bagırmaya acı çekmeye başladı susmayınca veterineri aradım hemen gittik uyuttular orda bıraktım bu gece yarın alıp gömücez başım çok ağrıyo ağlamaktan gözlerimde hal kalmadı resmen 5 yaş yaşlandım bir akşamda çok mutsuzum gitti bebegim
hayirli olsun canim diyet sporla birlikte olunca cok daha etkili oluyor ben gecen yil kosu bandiyla 7 kg vermistimvee bugünkü menü
sabah 1 çay zeytin peynir salatalık reçel tereyağıı2 dilim ekmekk
ara yok
öğlen yoğurtlu semizotu salatası 1 tabak + cacıkk 7-8 kaşık+1 köfte +4 yaprak sarma
ara yok akşam 1 kase yoğurt
45 dk spor su fazla yokk
kızlarrr bu arada çok sevinçli bi hberimm varrr sonunda abim koşu bandı siparişi vermişşş o geldi bugünn şokk oldum yanında bisikletle beraberrayy bi sevindim bi sevindimmmm ama kuramadık 3gün sonra kurmaya gelceklerrrr
guzelim odem felan olmasinkızlar tahmin ettiğim gibi kilo almışım... çok üzüldüm ama ben bunu hak ettim....
kilom 74.1...
ozlemmtekinn: 73,2/74.1/-0.9/-1.23%
şimdi evden çıkmam lasım ama öğlene kadar gelirim sanırım ferdicim yardıma yetişicem liste için inş... görüşürüz....
Günaydın kızlarrrr
kilom yine 96.4..
chika: 96,9 / 96,4 / 0,5 / 0,51%
** 13 .TAKIM 214. ETAP **
_ferdici_ ( 63.8 / / / %)
ozlemmtekinn ( 73.2 / / /%)
elmaliturta ( 68.0 / / / %)
chika (96,9 / 96,4 / 0,5 / 0,51%)
dryrgp( 93.8 / / /%)
sakaleynmaster (61.7 / / / % )
hamutran (63.5 / / / % )
neyneyse ( 60.1 / 60.1/ 0.0 / 0.00%)
kedican ( 84 / / / % ) Yeni üye, 21.06’da katıldı. Hedef: 65
serena- ( 64 / / / % ) Yeni üye, 25.06’da katıldı. Hedef: 55
neslivicdan ( 63.1 / / / %) Geri dönmek üzere ayrıldı.
eski_bir_masal ( 64.5 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
roseking35 ( 66.8 / / / %)Geri dönmek üzere ayrıldı.
13. TAKIM TOPLAM KİLO ( / / /% )
herkese günaydınnnnn
bu hafta umduğum gibi gitmedi bu kilocuklarrr
arkadaşlarla geziler, doğumgünleri derken...bu akşam da doğumgünü partisi var.elimden geldiğince az yiyeceğim sözama yemeyince de üstüne geliyolar, odaha sinir edici birşey .... geçen cuma 63,5 dim. şuan 62,3 oldum. 1,2 kilocuk verebildim. ama bunda regl etkisi de var.haftaya daha iyi olcak inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?