Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

menü menü...

sabah derse geç kaldığım için özenle hazırlayıp kapaklı bir tabağa yerleştirdiğim kahvaltım malesef arkamdan ağladı bugün...

okulda birilerinin elinde bulduğum krikraktan (adını bilemedim şimdi) 2 tane ve mutfakta bulduğum tuzlu mini kurabiyelerden 1 tane yedim, kahvaltım bu oldu...

bu sırada şimdi farkediyorum bütün gün neredeyse hiç saate bakmamışım.
tahminen 17:00 gibi iğrenç bir tavuk, böyle haşlanmış gibi sote gibi, beyaz böyle karabiberli... ondan ve yanında yine hiç güzel pişirilmemiş bir karışık sebze. ama bu dediklerimi yemedim beğenmediğim için. sevgilimin izmir köftesinin suyuna bandığım 1 top ekmekle doyurdum karnımı. hani paketli tek tek yuvarlak ekmeklerden, kepekli.

sonraaaaa tahminen 18:30'da 1 kutu cola zero.

ve yine tahminen 19:30da 2 top dondurma.

sonra 20:00 gibi de vapura binerken buz badem gördüm dayanamadım çok güzeldi!

bugün böyle geçti arkadaşlar, umarım yarın sabah erkenden uyanıp güzel kahvaltımı edip öyle çıkarım...

bir de yarın sabah tartılıcaz di miiii

valla bebeim bende öyle düşünüorum.. boşwer zaten ben haketmediğim şeyleri görüorum bazen. zoruma gidior. "değer verdik yeteri kadar artık herkes ederi kadar"
çok üzüldüm cnm geçmiş olsun iyi olur inş...

canımm benim ya çok üzüldümmm allah şifa versinnn inşş daha kötüsü olmazzz

çok geçmiş olsun

teşkr ederim kızlar :2:

kedican tatlım senin isim nedir bu arada hiç sormadım da :) hastalar hala hasta ben dahilll herkess bu aralar baya yoğunnnn...sende yorgunsunn kendine iyi bak iyice dinlen canımmm niye yoruldun bakalım bu kadarrrr

Lale benim adım, ben de kimsenin adını bilmiyorum takımda :26:

sabahtan beri koştur koştur Kadıköy'den bir Kartal'a, sonra ordan Taksim'e savruldum durdum. Sıcakta herşey iki kat yoruyor bir de insanı! Ama eve gelip ayaklarımı uzatmak güzel :93:

öğlen bir tabak bulgur pilavı yedim (sebzeli)

akşam yine aynı..

4 litre su içtim. bir soda.

hastaneye gittik adamın durumu içler acısı.. Allah beterinden saklasın yinede.. şuruu yerinde değil. bir dediği bir dediğini tutmuyor. ne bileyim yüzü dağılmış durumda. Allah şifasını versin tez zamanda inş.. çok kötüydü hala etkisindeyim

memnun oldum canım bend semine :)oy oyyy kız insan bizede uğrar çekmeköyeee bugün ist turu yaptın yanii ve bu trafikte ....şimdi anlayabiliyorum iyice dinlen tatlım sennn
yesss cnm yarın tartılcaz:) yarın sendn daha güzel bi menüü bekliyoruz takımckkk anlaştık mı bacım
allah şifa versin canımm

desene seni yakında kimse tutamıcak canım....

İYİ GECELER kızlar ben kaçarr yarın saat 12:30 a kadar abim evde o yüzden giremezsem anlarsınız o gidince listenin son halini hazırlarım paylaşıma veririm inşş

** 13 .TAKIM 214. ETAP **

_ferdici_ ( 63.8 / / / %)
ozlemmtekinn ( 73.2 / / /%)
elmaliturta ( 68.0 / / / %)
chika ( 96.9 / / / %)
dryrgp( 93.8 / / /%)
sakaleynmaster (61.7 / / / % )
hamutran (63.5 / / / % )
neyneyse ( 60.1 / 60.1/ 0.0 / 0.00%)
kedican ( 84 / / / % ) Yeni üye, 21.06’da katıldı. Hedef: 65
serena- ( 64 / / / % ) Yeni üye, 25.06’da katıldı. Hedef: 55
neslivicdan ( 63.1 / / / %) Geri dönmek üzere ayrıldı.
eski_bir_masal ( 64.5 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
roseking35 ( 66.8 / / / %)Geri dönmek üzere ayrıldı.

13. TAKIM TOPLAM KİLO ( / / /% )

liste bu şekilde sanırım hepinizi öptümmmm

kız kaptan der mi hiç öyle şey bak gelcek çekçek kulakları hıııı ona göre... diyim de ben....

Demez tabi kızz şaka yapıyom.. Ama mesaj sayılarım 2-3 falan bikaç gündür,kızar belki, ondan dedim..

valla bebeim bende öyle düşünüorum.. boşwer zaten ben haketmediğim şeyleri görüorum bazen. zoruma gidior. "değer verdik yeteri kadar artık herkes ederi kadar"

OOoooooo tuttum bu lafı.. :118:

Memnun oldum canım benim adım da Eda

köpeğim öldüüü kızlar bu akşam işten erken çıkmayım dedim izin aldım sanki içime dogmus oda bütün gün beni beklemiş akşam kucagımda gezdirdim sonra çok bagırmaya acı çekmeye başladı susmayınca veterineri aradım hemen gittik uyuttular orda bıraktım bu gece yarın alıp gömücez başım çok ağrıyo ağlamaktan gözlerimde hal kalmadı resmen 5 yaş yaşlandım bir akşamda çok mutsuzum gitti bebegim

Ayyy canım benimmmmmmm kıyamam yaa, ona da sana da...
Çok üzüldüm canım ya.. Offfff....
Ama bak Allah işini rast getirmiş de erken çıkıp kucağına alabilmişsin bari..

ne desem boş cnm biliyorum. çok üzüldüm

canlarım bende uyuycam yarın bi kilo fazla tartıcak tartı yine biliyorum.. sabah görüşürüz çok öptüm herkesiii

elmalı turtam uyu sende dinlen biraz iyi geceler sanada... çok öptm

Ayyy canım benimmmmmmm kıyamam yaa, ona da sana da...
Çok üzüldüm canım ya.. Offfff....
Ama bak Allah işini rast getirmiş de erken çıkıp kucağına alabilmişsin bari..

evet tek istegim o ölürken yanında olmaktıı Allaha hep dua ettim ben varken gitsin gitcekse de diye ama iştee : en azından acı çekmiyor artık

bu arada kilom 67.4 kızlar bugünden tartıldım internet paketim bitti o yüzden telimden de yazamıcam yarın. şimdiden yazayım bu sabah 67.4 çıktım bu kiloyu eklersinizz.

Son düzenleme:
Turtam hadi yat dinlen biraz.. Yarın çok başın ağrır eğer böyle üzülüp bi de uykusuz kalırsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…