canim sende oyle herseye atilma tamam becerikli olmak iyidir ama cok suistimal edilirbenim annecigim cok beceriklidir canim benim herseyi becerir tamir,boya musluk tamiri gibi babam bakiyorki annem beceriyor agustos bocegi misali yan gel yat nacizane beni dinlersen bir seyleri bahane et herseye yetmeye calisma birak gorumce elti yapsinlar niye yapamiycaklarmiski
çok üzüldüm cnm geçmiş olsun iyi olur inş...
canımm benim ya çok üzüldümmm allah şifa versinnn inşş daha kötüsü olmazzz
çok geçmiş olsun
kedican tatlım senin isim nedir bu arada hiç sormadım da :) hastalar hala hasta ben dahilll herkess bu aralar baya yoğunnnn...sende yorgunsunn kendine iyi bak iyice dinlen canımmm niye yoruldun bakalım bu kadarrrr
memnun oldum canım bend semine :)oy oyyy kız insan bizede uğrar çekmeköyeeeLale benim adım, ben de kimsenin adını bilmiyorum takımda :26:
sabahtan beri koştur koştur Kadıköy'den bir Kartal'a, sonra ordan Taksim'e savruldum durdum. Sıcakta herşey iki kat yoruyor bir de insanı! Ama eve gelip ayaklarımı uzatmak güzel :93:
yesss cnm yarın tartılcaz:) yarın sendn daha güzel bi menüü bekliyoruz takımckkk anlaştık mı bacımmenü menü...
sabah derse geç kaldığım için özenle hazırlayıp kapaklı bir tabağa yerleştirdiğim kahvaltım malesef arkamdan ağladı bugün...
okulda birilerinin elinde bulduğum krikraktan (adını bilemedim şimdi) 2 tane ve mutfakta bulduğum tuzlu mini kurabiyelerden 1 tane yedim, kahvaltım bu oldu...
bu sırada şimdi farkediyorum bütün gün neredeyse hiç saate bakmamışım.
tahminen 17:00 gibi iğrenç bir tavuk, böyle haşlanmış gibi sote gibi, beyaz böyle karabiberli... ondan ve yanında yine hiç güzel pişirilmemiş bir karışık sebze. ama bu dediklerimi yemedim beğenmediğim için. sevgilimin izmir köftesinin suyuna bandığım 1 top ekmekle doyurdum karnımı. hani paketli tek tek yuvarlak ekmeklerden, kepekli.
sonraaaaa tahminen 18:30'da 1 kutu cola zero.
ve yine tahminen 19:30da 2 top dondurma.
sonra 20:00 gibi de vapura binerken buz badem gördüm dayanamadım çok güzeldi!
bugün böyle geçti arkadaşlar, umarım yarın sabah erkenden uyanıp güzel kahvaltımı edip öyle çıkarım...
bir de yarın sabah tartılıcaz di miiii
allah şifa versin canımmöğlen bir tabak bulgur pilavı yedim (sebzeli)
akşam yine aynı..
4 litre su içtim. bir soda.
hastaneye gittik adamın durumu içler acısı.. Allah beterinden saklasın yinede.. şuruu yerinde değil. bir dediği bir dediğini tutmuyor. ne bileyim yüzü dağılmış durumda. Allah şifasını versin tez zamanda inş.. çok kötüydü hala etkisindeyim
vee bugünkü menü
sabah 1 çay zeytin peynir salatalık reçel tereyağıı2 dilim ekmekk
ara yok
öğlen yoğurtlu semizotu salatası 1 tabak + cacıkk 7-8 kaşık+1 köfte +4 yaprak sarma
ara yok akşam 1 kase yoğurt
45 dk spor su fazla yokk
kızlarrr bu arada çok sevinçli bi hberimm varrr sonunda abim koşu bandı siparişi vermişşş o geldi bugünn şokk oldum yanında bisikletle beraberrayy bi sevindim bi sevindimmmm ama kuramadık 3gün sonra kurmaya gelceklerrrr
desene seni yakında kimse tutamıcak canım....
kız kaptan der mi hiç öyle şeybak gelcek çekçek kulakları hıııı ona göre... diyim de ben....
valla bebeim bende öyle düşünüorum.. boşwer zaten ben haketmediğim şeyleri görüorum bazen. zoruma gidior. "değer verdik yeteri kadar artık herkes ederi kadar"
Lale benim adım, ben de kimsenin adını bilmiyorum takımda :26:
sabahtan beri koştur koştur Kadıköy'den bir Kartal'a, sonra ordan Taksim'e savruldum durdum. Sıcakta herşey iki kat yoruyor bir de insanı! Ama eve gelip ayaklarımı uzatmak güzel :93:
memnun oldum canım bend semine :)oy oyyy kız insan bizede uğrar çekmeköyeeebugün ist turu yaptın yanii ve bu trafikte ....şimdi anlayabiliyorum iyice dinlen tatlım sennn
Memnun oldum canım benim adım da Eda
köpeğim öldüüü kızlarbu akşam işten erken çıkmayım dedim izin aldım sanki içime dogmus oda bütün gün beni beklemiş akşam kucagımda gezdirdim sonra çok bagırmaya acı çekmeye başladı susmayınca veterineri aradım hemen gittik uyuttular orda bıraktım bu gece yarın alıp gömücez başım çok ağrıyo ağlamaktan gözlerimde hal kalmadı resmen 5 yaş yaşlandım bir akşamda çok mutsuzum gitti bebegim
köpeğim öldüüü kızlarbu akşam işten erken çıkmayım dedim izin aldım sanki içime dogmus oda bütün gün beni beklemiş akşam kucagımda gezdirdim sonra çok bagırmaya acı çekmeye başladı susmayınca veterineri aradım hemen gittik uyuttular orda bıraktım bu gece yarın alıp gömücez başım çok ağrıyo ağlamaktan gözlerimde hal kalmadı resmen 5 yaş yaşlandım bir akşamda çok mutsuzum gitti bebegim
Ayyy canım benimmmmmmm kıyamam yaa, ona da sana da...
Çok üzüldüm canım ya.. Offfff....
Ama bak Allah işini rast getirmiş de erken çıkıp kucağına alabilmişsin bari..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?