eline sağlık canım07.06.2011 MESAJ SAYIMLARI
serena: 15
ferdici: 13
drygrp: 12:87:
ozlemmtekinn: 11
chika: 9
hamutran: 8 :81:
kedican: 5
elmalıturta: 5
elisya1: 1 :18:
yağmurcini3: 0
maviyesil1999: 0
tmm canımm sana şimdiden iyi yolculuklarrreline sağlık cnm yetişememişim halletmişsin sen... bende bugünden sonra izinli sayılabilirim kızlar pazartesi gidicem ama hazırlık falan çok aktif olamayabilirim...
emeğine sağlıkk cancağzım07.06.2011 MESAJ SAYIMLARI
serena: 15
ferdici: 13
drygrp: 12:87:
ozlemmtekinn: 11
chika: 9
hamutran: 8 :81:
kedican: 5
elmalıturta: 5
elisya1: 1 :18:
yağmurcini3: 0
maviyesil1999: 0
214. ETAP GRUP İÇİ SIRALAMA
ÜYE ADI /VERDİĞİ KİLO/ %Sİ
1. SERENA: 1.9 kg %3
2. HAMUTRAN: 1.2 %1.89
3. KEDİCAN: 1 kg %1.2
4. ELMALITURTA: 0.6kg %0.88
5. CHİKA: 0.5kg %0.51
6. NEYNEYSE: 0 KG %0
7. DRYGRP: -0.8 %-0.85
8. FERDİCİ: -0.7 %-1.1
9. OZLEMMTEKİNN: -0.9 %-1.23
tmm canımm sana şimdiden iyi yolculuklarrr
emeğine sağlıkk cancağzım
yuhhhhhhhhhh banaaa seninde ellerine kollarına sağlıkk liste için canımm
gunaydin fistiklar
61.9 kg olan ben bu sabah itibariyle 60.2 kg olmusum
cok sasirdim daha az bekliyordum regl felan oldum buda tartiya kg olarak yansir dedim ama
neyse kisacasi mutluyum cooook
herkese günaydınnnnn
bu hafta umduğum gibi gitmedi bu kilocuklarrr
arkadaşlarla geziler, doğumgünleri derken...bu akşam da doğumgünü partisi var.elimden geldiğince az yiyeceğim sözama yemeyince de üstüne geliyolar, odaha sinir edici birşey .... geçen cuma 63,5 dim. şuan 62,3 oldum. 1,2 kilocuk verebildim. ama bunda regl etkisi de var.haftaya daha iyi olcak inş.
günaydın kızlar ben kilo vermemişim.. şişlikmi nedir bilmiyorum.. bugün 5'i bi yerdeye başlıyım yine.. ödem atmak için.
geçen hafta cuma kilom: 93.8
bu hafta kilom: 94.6
kilo veren herkesi tebrik ederim.. temizlik yapıcam hoşçakalın canlarım
** 13 .TAKIM 214. ETAP **
_ferdici_ ( 63.8 /64.5 /-0.7 /-1.10 %)
ozlemmtekinn: 73,2/74.1/-0.9/-1.23%)
elmaliturta ( 68.0 /67.4 /0.6 / 0.88%)
chika (96,9 / 96,4 / 0,5 / 0,51%)
dryrgp( 93.8 /94.6 /0.8 /-0.85%)
hamutran (63.5 /62.3 /1.2 / 1.89% )
neyneyse ( 60.1 / 60.1/ 0.0 / 0.00%)
kedican ( 84 /82.1 /1.0 / 1.20% ) Yeni üye, 21.06’da katıldı. Hedef: 65
serena- ( 64 /60.2 / 1.9/3.00 % ) Yeni üye, 25.06’da katıldı. Hedef: 55
neslivicdan ( 63.1 / / / %) Geri dönmek üzere ayrıldı.
eski_bir_masal ( 64.5 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
roseking35 ( 66.8 / / / %)Geri dönmek üzere ayrıldı.
sakaleynmaster (61.7 / / / % )Geri dönmek üzere ayrıldı.
13. TAKIM TOPLAM KİLO ( 667.3/661.7 /5.6 /0.85% )
kızlar bi kontrol edermisiniz
turtacım
üzüntünü tahmin edebiliyorum, ben de benzer bir acı yaşamıştım hem de hiç beklemediğim bir anda, sorumsuz, duygusuz, ruhsuz bir şoförün kurbanı olmuştu meleğim kediciğim.
emin ol ki köpeğin senin üzülmeni istemezdi. onu güzel hatırlamanı isterdi, sen de biliyorsun.
yine de çok zor biliyorum. allah sana sabır versin...
gunaydin fistiklar
61.9 kg olan ben bu sabah itibariyle 60.2 kg olmusum
cok sasirdim daha az bekliyordum regl felan oldum buda tartiya kg olarak yansir dedim ama
neyse kisacasi mutluyum cooook
herkese günaydınnnnn
bu hafta umduğum gibi gitmedi bu kilocuklarrr
arkadaşlarla geziler, doğumgünleri derken...bu akşam da doğumgünü partisi var.elimden geldiğince az yiyeceğim sözama yemeyince de üstüne geliyolar, odaha sinir edici birşey .... geçen cuma 63,5 dim. şuan 62,3 oldum. 1,2 kilocuk verebildim. ama bunda regl etkisi de var.haftaya daha iyi olcak inş.
gecmisi yeni okuyorum canim simdi gordum.. Cok uzuldum gercekten ne diyeyim bilemiyorum benim de 4 yil once kopegime motor carpmisti beli kirildi uyuttular o geldi aklima, cok iyi anliyorum seni
cnm çok üzüldüm... ama yapıcak bişiy yok malesef... sende kendini üzmemeye bak sen ona en iyi şekilde baktın sonuçta... hem hiç değilse çok acı çekmemiş....
bende hayvanları çok seviyorum ama ayrılması böyle zor oluyor işte....
evet sadece 10 dk agrısı oldu zaten veteriner iki hafta önce çok yaşlı en fazla 2 hafta yaşar demişti bende acı çekmeye başlayana kdr uyutmam demiştim ama herşey o kdr ani olduki dün doyamadım bile onabeni beklemiş vedalaşmak için ( her akşam gezdirirdim sitede artık yürüyemiyodu zaten kucagımda uyurdu otururduk az bişi yemek yedirirdim. dün gene işten gelince gezdirdim kucagımda uyudu 10 15 dk sevdim öyle sonra bagırmaya basladı zaten dedim tamam zamanı geldi veterinere ucu ucuna yetiştim adam kepenkleri indirmişti gidicekti şanslı köpekmiş benimde iiçime dogmus gibi izin aldım dün akşam erken çıktım iykide erken çıkmışım offfffffffffff aman öyle işte canım anlatamam çok üzgünüm ama içim çok rahat çok mutlu yaşadı çok rahattı ölürken hiç acı çekmedi yaşlılığı dışında hiçbir hastalığı olmadı
kızlar selam
döndüm..kusura bakmayın yoktum...anneme gittim.anlatmıstım daha once annem kanser hastası.fırsat buldum okullarda tatıl anneme gectım hızmetlerını fln yaptım yaklasık 5-6 gun kaldım..ama sıkıntıdan uzuntuden yedım
ınsallah bugunden ıtıbaren baslıorum devam yanı..hepınızı opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?