Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlarrr merhabaaaaa....

Kaç gündür giremiyorum ya, sizinle sohbet etmeyi özledim valla..
Kayınpederim memlekete gitti geldi yurtdışına 2 günlüğüne, e tabi gelen giden vs derken giremedim bi türlü..
DRYRGP gibi beni de çok amaçlı bişey olarak görürler sağolsunlar
3 aylık bebeğim olmasına ve emzirmeme rağmen herşeye ben koştum yine, 4 yaşında çocuğu olan eltim ve çocukları büyük olan görümcem de, çocuklarını bahane edip hiçbişeye ellerini sürmeyip beni izlediler... Ulen dua edin zayıflamak için hareket lazım, yoksaaaaaaaaaaaa

Şu an annemdeyim o yüzden girebildim.. Kaçtım bugün, biraz da onların popoları erisin dimi amaa

Girerim birazdan yine şimdi biraz mama yiyimm..

eee herbişeyden anlayıncaaa bölee oluyooo evlenince saf ayağına mı yatsam ben nee bilimyom görmüyom duymuyomm
canlarım ben işlerime dönüyorum.. arada uğrarım.. kaçamaksız bi gün diliyorum.. iyiki varsınız
tmm ablacmmm

mrb cnm herkes bi koşuşturmacada zaten şuan sanada kolay gelsinnnn

he ya sucluyu bulduk hain yumurta

canim sende oyle herseye atilma tamam becerikli olmak iyidir ama cok suistimal edilirbenim annecigim cok beceriklidir canim benim herseyi becerir tamir,boya musluk tamiri gibi babam bakiyorki annem beceriyoragustos bocegi misali yan gel yatnacizane beni dinlersen bir seyleri bahane et herseye yetmeye calisma birak gorumce elti yapsinlar niye yapamiycaklarmiski

sanada merhaba canim yukarda yazdiklarim aynen senin icinde gecerli sahsen ben evimde bile uzerime vazife olan islerimi yaparim..onun disinda hic birsey icin kendimi yoramam benimde benden ilgi bekleyen cocuklarim var kalsin eltinle gorumcen yardim etsin oh onlar otursun siz kosturun

Doğru diyosun valla.. Ama içim durmuyo napiyim, eşim de kızıyo bana, otur azcık yerine biraz da onlar yapsın diye ama yapamıyorum işte
Ama özellikle bebeğim olduktan sonra değiştim çok, önceden aman onların çocukları var deyip ben koşuyodum herşeye, ama baktım ki benim bebeğim oldu hala ben koşuyorum kimse bana benim onlara yaptığımı yapmıyo.. Şimdi zorluyorum kendimi biraz herşeye koşmamak için.

tam yaz sezonu yaa kesin bulursunn canımm
evet cnm buldum 1 bady bi şort b gecelik aldım.... insan rahatlıyo valla... gerçi cüzdanda rahatlıyo biraz ama... neyse olcak o kadar

çok üzüldüm cnm geçmiş olsun iyi olur inş...

Son düzenleme:
Ya kaç gündür giremiyom zatii.. Ben girdiğimde de kimse yok şansa bak yaa :96:
Küstünüz mü yoksa banaa Kaptan"konuşmayın onunla, kaka o" mu dedi yoksa girmiyom diye

yapma tabii sekerim kim sana nasil davraniyorsa ona gore hareket et hic kimse hic birsey icin ne kendini ne bebegini ihmal etme sakin olurmu

Son düzenleme:
Küstünüz mü yoksa banaa Kaptan"konuşmayın onunla, kaka o" mu dedi yoksa girmiyom diye

olurmu oyle sey denk gelmiyor kimse havalarda guzel ya ondandir herkez disarlarda
hem bak ben geldim

evet cnm buldum 1 bady bi şort b gecelik aldım.... insan rahatlıyo valla... gerçi cüzdanda rahatlıyo biraz ama... neyse olcak o kadar

çok üzüldüm cnm geçmiş olsun iyi olur inş...
ah ahh cüzdanı hiçç sorma zati
hoşgeldin cnmm herkes bi yerlerdeee oyüzden pek vakit olmuyooo ....

canımm benim ya çok üzüldümmm allah şifa versinnn inşş daha kötüsü olmazzz

çok geçmiş olsun

geçmişe bi baktım, bu aralar forumun tadı tuzu kaçtı, hastalıklar kazalar
yok yok bize nazar değdiii

bugün benim de keyfim yok. güya öğleden sonrası için plan yapmıştım, çarşı pazar gezecektim, nerdeeee, bi yağmur başladı öyle böyle değil yani, gökten boşalırcasına yağmur, şimşek vs. hava karardı, gece gibi off ya kaldık mı evde
sabah güzeldi ama, kalkınca form çayı içip 1 saat yürüdüm. sonra klasik kahvaltımı yaptım;domates salatalık zeytin peynir şekersiz çay
ondan sonra daha bişe yemedim. off öyle işte...

iyi aksamlar kizlar
hazir firsat bulmusken bugunku menumu yazayim cocuklar gelince bana firsat kalmiyor
gune 1 fincan sekersiz kremasiz bir fincan kahveyle basladim
sabah : 1 dilim beyaz ekmek kucuk bir parca beyaz peynir maydonoz..
yesilcay..
1 tane nane sekeri cok canim cektionu yemesem daha sonra kocaman bir cikolatayi hupletebilirdim malum regl oldum canim sekerli seyler isyiyor
ara :1 havuc ,1 salatalik...
form cay
az oncede aksam yemegimi yedim
kozlenmis patlican salatasi..

yatmadan 1 kase yogurt yer yatarim..

yarin buyuk gun bakalim en fazla kiloyu kim vermis
kendimden suphelerim var :26:regli oldugum icin odem var vucudumda bakalim tartiya nasil yansiycak

sicak malum yaz herkes disarda canim bir kac haftadan duzelir
menun cok guzel oh 1 saat yuruyusde yapilmis..
aksamida hafif yersen yarin tartida bayag fark eder canim

kız kaptan der mi hiç öyle şey bak gelcek çekçek kulakları hıııı ona göre... diyim de ben....

vee bugünkü menü
sabah 1 çay zeytin peynir salatalık reçel tereyağıı2 dilim ekmekk
ara yok
öğlen yoğurtlu semizotu salatası 1 tabak + cacıkk 7-8 kaşık+1 köfte +4 yaprak sarma
ara yok akşam 1 kase yoğurt

45 dk spor su fazla yokk

kızlarrr bu arada çok sevinçli bi hberimm varrr sonunda abim koşu bandı siparişi vermişşş o geldi bugünn şokk oldum yanında bisikletle beraberr ayy bi sevindim bi sevindimmmm ama kuramadık 3gün sonra kurmaya gelceklerrrr

kedican tatlım senin isim nedir bu arada hiç sormadım da :) hastalar hala hasta ben dahilll herkess bu aralar baya yoğunnnn...sende yorgunsunn kendine iyi bak iyice dinlen canımmm niye yoruldun bakalım bu kadarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…