eee herbişeyden anlayıncaaa bölee oluyooo evlenince saf ayağına mı yatsam ben nee bilimyom görmüyom duymuyommaynen cnm.. beni böle çok amaçlı bişi olarak görüolar özellikle kayınpederim..
sen yapmazsan yemem dedi.
görümcem ve yeni eltim yapamaz zaten
diğerleride yaşını başını almış popolarını yerden kaldırmıyolar
ne olsa derya yapsın der... tamirat işi olsa bile beni çağırırbişi alınca bana sorar off valla hem hoşuma gidio bazen hemde çok sıkıcı gelio ne bilim her eve benden lazım
tmm ablacmmmcanlarım ben işlerime dönüyorum.. arada uğrarım.. kaçamaksız bi gün diliyorum.. iyiki varsınız
Kızlarrr merhabaaaaa....
Kaç gündür giremiyorum ya, sizinle sohbet etmeyi özledim valla..
Kayınpederim memlekete gitti geldi yurtdışına 2 günlüğüne, e tabi gelen giden vs derken giremedim bi türlü..
DRYRGP gibi beni de çok amaçlı bişey olarak görürler sağolsunlar
3 aylık bebeğim olmasına ve emzirmeme rağmen herşeye ben koştum yine, 4 yaşında çocuğu olan eltim ve çocukları büyük olan görümcem de, çocuklarını bahane edip hiçbişeye ellerini sürmeyip beni izlediler...Ulen dua edin zayıflamak için hareket lazım, yoksaaaaaaaaaaaa
Şu an annemdeyim o yüzden girebildim.. Kaçtım bugün, biraz da onların popoları erisin dimi amaa
Girerim birazdan yine şimdi biraz mama yiyimm..
mrb cnm herkes bi koşuşturmacada zaten şuan sanada kolay gelsinnnn
he ya sucluyu bulduk hain yumurtaoy oyyyyy ozaman kesin yımırtaaa yaptııı
deryamaaa nelerrr olmuşşş spora bak heleee....yürü bacım yürüüü çokk geçmiş olsunnn amcayadaa....mangalıda sana yaptırmışlarrr
bizim bacıda hükümet gibiii mübarek her bi şeye yetişiyooo maşallahhhhh
canim sende oyle herseye atilma tamam becerikli olmak iyidir ama cok suistimal ediliraynen cnm.. beni böle çok amaçlı bişi olarak görüolar özellikle kayınpederim..
ne olsa derya yapsın der... tamirat işi olsa bile beni çağırırbişi alınca bana sorar off valla hem hoşuma gidio bazen hemde çok sıkıcı gelio ne bilim her eve benden lazım
Kızlarrr merhabaaaaa....
Kayınpederim memlekete gitti geldi yurtdışına 2 günlüğüne, e tabi gelen giden vs derken giremedim bi türlü..
3 aylık bebeğim olmasına ve emzirmeme rağmen herşeye ben koştum yine, 4 yaşında çocuğu olan eltim ve çocukları büyük olan görümcem de, çocuklarını bahane edip hiçbişeye ellerini sürmeyip beni izlediler...Ulen dua edin zayıflamak için hareket lazım, yoksaaaaaaaaaaaa
Şu an annemdeyim o yüzden girebildim.. Kaçtım bugün, biraz da onların popoları erisin dimi amaa
he ya sucluyu bulduk hain yumurta
canim sende oyle herseye atilma tamam becerikli olmak iyidir ama cok suistimal edilirbenim annecigim cok beceriklidir canim benim herseyi becerir tamir,boya musluk tamiri gibi babam bakiyorki annem beceriyor agustos bocegi misali yan gel yat nacizane beni dinlersen bir seyleri bahane et herseye yetmeye calisma birak gorumce elti yapsinlar niye yapamiycaklarmiski
sanada merhaba canimyukarda yazdiklarim aynen senin icinde gecerli sahsen ben evimde bile uzerime vazife olan islerimi yaparim..onun disinda hic birsey icin kendimi yoramam benimde benden ilgi bekleyen cocuklarim var kalsin eltinle gorumcen yardim etsin oh onlar otursun siz kosturun
evet cnm buldum 1 bady bi şort b gecelik aldım.... insan rahatlıyo valla... gerçi cüzdanda rahatlıyo biraz ama... neyse olcak o kadartam yaz sezonu yaa kesin bulursunn canımm
deminde bi kötü hbr daha aldm. halamın oğlu dut ağacından düşmüş. beyin kanaması geçirmiş. yoğun bakımda. eşim işten gelince hastaneye gidicez yineçok moralim bozuldu inş. daha kötüsü olmaz
sabah kahvaltım:
yarım litre soğuk su.
* 6 siyah zeytin.
* 1 domates
* 1 salatalık
* 1 dilim ekmek
* 1 yumurta
2 lt su içtim şimdiye kadar.. biraz evi toplıyım.. sonra ütü yapıcam (bu sıcakta ütü)
oy oyyyyy ozaman kesin yımırtaaa yaptııı
deryamaaa nelerrr olmuşşş spora bak heleee....yürü bacım yürüüü çokk geçmiş olsunnn amcayadaa....mangalıda sana yaptırmışlarrr
bizim bacıda hükümet gibiii mübarek her bi şeye yetişiyooo maşallahhhhh
aynen cnm.. beni böle çok amaçlı bişi olarak görüolar özellikle kayınpederim..
Kızlarrr merhabaaaaa....
Doğru diyosun valla.. Ama içim durmuyo napiyim, eşim de kızıyo bana, otur azcık yerine biraz da onlar yapsın diye ama yapamıyorum işte
Ama özellikle bebeğim olduktan sonra değiştim çok, önceden aman onların çocukları var deyip ben koşuyodum herşeye, ama baktım ki benim bebeğim oldu hala ben koşuyorumkimse bana benim onlara yaptığımı yapmıyo.. Şimdi zorluyorum kendimi biraz herşeye koşmamak için.
Ya kaç gündür giremiyom zatii.. Ben girdiğimde de kimse yok şansa bak yaa :96:
Küstünüz mü yoksa banaaKaptan"konuşmayın onunla, kaka o" mu dedi yoksa girmiyom diye
ah ahh cüzdanı hiçç sorma zatievet cnm buldum 1 bady bi şort b gecelik aldım.... insan rahatlıyo valla... gerçi cüzdanda rahatlıyo biraz ama... neyse olcak o kadar
çok üzüldüm cnm geçmiş olsun iyi olur inş...
hoşgeldin cnmm herkes bi yerlerdeee oyüzden pek vakit olmuyooo ....Ya kaç gündür giremiyom zatii.. Ben girdiğimde de kimse yok şansa bak yaa :96:
Küstünüz mü yoksa banaaKaptan"konuşmayın onunla, kaka o" mu dedi yoksa girmiyom diye
deminde bi kötü hbr daha aldm. halamın oğlu dut ağacından düşmüş. beyin kanaması geçirmiş. yoğun bakımda. eşim işten gelince hastaneye gidicez yineçok moralim bozuldu inş. daha kötüsü olmaz
sabah kahvaltım:
yarım litre soğuk su.
* 6 siyah zeytin.
* 1 domates
* 1 salatalık
* 1 dilim ekmek
* 1 yumurta
2 lt su içtim şimdiye kadar.. biraz evi toplıyım.. sonra ütü yapıcam (bu sıcakta ütü)
sabah kahvaltım:
yarım litre soğuk su.
* 6 siyah zeytin.
* 1 domates
* 1 salatalık
* 1 dilim ekmek
* 1 yumurta
geçmişe bi baktım, bu aralar forumun tadı tuzu kaçtı, hastalıklar kazalar
yok yok bize nazar değdiii
bugün benim de keyfim yok. güya öğleden sonrası için plan yapmıştım, çarşı pazar gezecektim, nerdeeee, bi yağmur başladı öyle böyle değil yani, gökten boşalırcasına yağmur, şimşek vs. hava karardı, gece gibi off ya kaldık mı evde
sabah güzeldi ama, kalkınca form çayı içip 1 saat yürüdüm. sonra klasik kahvaltımı yaptım;domates salatalık zeytin peynir şekersiz çay
ondan sonra daha bişe yemedim. off öyle işte...
Ya kaç gündür giremiyom zatii.. Ben girdiğimde de kimse yok şansa bak yaa :96:
selam!
tükenmiş bir halde yeni geldim eve... iyi misiniz hoş musunuz fıstıklar?
hoşgeldin cnm iyiyizzz sen nasılsınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?