kızlar selam
döndüm..kusura bakmayın yoktum...anneme gittim.anlatmıstım daha once annem kanser hastası.fırsat buldum okullarda tatıl anneme gectım hızmetlerını fln yaptım yaklasık 5-6 gun kaldım..ama sıkıntıdan uzuntuden yedım
ınsallah bugunden ıtıbaren baslıorum devam yanı..hepınızı opuyorum
ne güzel bak canım çok şanslıymış köpeğin senin gibi bi sahibi olduğu için... ömrü zaten o kadar hayvanların... artık üzme kendini... ben kuşumu açlıktan öldürmüştüm daha önce... düşünsene bendeki üzüntüyü benim sorumsuzluğum yüzünden ölmştü... çok ağlamıştım bi daha kuş beslemicem demiştim ama dayanamadım gene aldım... tabiki şimdi daha dikkatliyim... yani demem o ki sen çok iyi bakmışsın köpeğine...
cok gecmis olsun canim Allah acil sifa verir insallah.. Kizlar ben yemiyorum icmiyorum bu aralar hic, niye zayiflamiyorum bilmiyorumaycangul diye bi arkadasimiz bi baslikta astroloji ve bakimlarin arasindaki bag ile ilgili bilgi veriyo, temmuzun ilk iki haftasi kilo vermenin zor olacacagini 2. haftadan itibaren kilolarin cok rahat verilecegini yazmis, eger oyleyse cabucak gecsin bu hafta da yaa bugun yedigim ictigim 1 bardak nescafe 1 kase salata 3 de izgara kofteden ibaret.. Neyse hepinize iyi geceler tatli ruyalar:)
iyi vermişsin bence genede canım
daha ne olsun kız
bu hafta sadece 600 grm vermisim ya sanırım duraklama dönemine girdim zaten bu aralar pek birşey de yiyemiyorum umarım haftaya tartıda 66 yı görürüm kızlar yaa bir tane etegim var hiç giyemedim aldıgımdan beri küçük beden almıştım bilerek bugün denedim oluyor üstüme ama şöyle 1 kilo daha versem rahat olucak poffffffff neyse bende yatıyorum zaten kimse kalmamış yarın gene iş var banayarın akşam görüşürüzzzzzz artıkk iyi geceler herkese
aaa 1. olmusum..07.06.2011 MESAJ SAYIMLARI
serena: 15
ferdici: 13
drygrp: 12:87:
ozlemmtekinn: 11
chika: 9
hamutran: 8 :81:
kedican: 5
elmalıturta: 5
elisya1: 1 :18:
yağmurcini3: 0
maviyesil1999: 0
214. ETAP GRUP İÇİ SIRALAMA
ÜYE ADI /VERDİĞİ KİLO/ %Sİ
1. SERENA: 1.9 kg %3
2. HAMUTRAN: 1.2 %1.89
3. KEDİCAN: 1 kg %1.2
4. ELMALITURTA: 0.6kg %0.88
5. CHİKA: 0.5kg %0.51
6. NEYNEYSE: 0 KG %0
7. DRYGRP: -0.8 %-0.85
8. FERDİCİ: -0.7 %-1.1
9. OZLEMMTEKİNN: -0.9 %-1.23
tsk ederim canimkilo veren arkadaşları tebrik ederim....:81:
kızlar etap 3. sü olmuşuzz
tsk ederimtebrikler canım, harika olmuş!
tsk ederim canimtebrik ederim canımm
canim uzuluceksin cok ozluyeceksin:2::2: ama sunu bilki sen ona cok guzel baktin cunku kopeklerin omru cok uzun degilevet sadece 10 dk agrısı oldu zaten veteriner iki hafta önce çok yaşlı en fazla 2 hafta yaşar demişti bende acı çekmeye başlayana kdr uyutmam demiştim ama herşey o kdr ani olduki dün doyamadım bile onabeni beklemiş vedalaşmak için ( her akşam gezdirirdim sitede artık yürüyemiyodu zaten kucagımda uyurdu otururduk az bişi yemek yedirirdim. dün gene işten gelince gezdirdim kucagımda uyudu 10 15 dk sevdim öyle sonra bagırmaya basladı zaten dedim tamam zamanı geldi veterinere ucu ucuna yetiştim adam kepenkleri indirmişti gidicekti şanslı köpekmiş benimde iiçime dogmus gibi izin aldım dün akşam erken çıktım iykide erken çıkmışım offfffffffffff aman öyle işte canım anlatamam çok üzgünüm ama içim çok rahat çok mutlu yaşadı çok rahattı ölürken hiç acı çekmedi yaşlılığı dışında hiçbir hastalığı olmadı
gecmis olsun canim allah sifa versin anneciginekızlar selam
döndüm..kusura bakmayın yoktum...anneme gittim.anlatmıstım daha once annem kanser hastası.fırsat buldum okullarda tatıl anneme gectım hızmetlerını fln yaptım yaklasık 5-6 gun kaldım..ama sıkıntıdan uzuntuden yedım
canim belkide az yedigin icindir vucudun icin gerekli oldugu kadarini almazsan azda yesen vucud yedigin herseyi yag olarak depoluyor canimcok gecmis olsun canim Allah acil sifa verir insallah.. Kizlar ben yemiyorum icmiyorum bu aralar hic, niye zayiflamiyorum bilmiyorumaycangul diye bi arkadasimiz bi baslikta astroloji ve bakimlarin arasindaki bag ile ilgili bilgi veriyo, temmuzun ilk iki haftasi kilo vermenin zor olacacagini 2. haftadan itibaren kilolarin cok rahat verilecegini yazmis, eger oyleyse cabucak gecsin bu hafta da yaa bugun yedigim ictigim 1 bardak nescafe 1 kase salata 3 de izgara kofteden ibaret.. Neyse hepinize iyi geceler tatli ruyalar:)
geçmiş olsun canım benim de annem akciger kanseriydi geçen sene ameliyat oldu tek cigerini aldılar şimdi idare ediyor çok şükür:S inş. senin annende iyi olur
saol canım evet cocugum gibiydi resmen öyle baktım ona ama yapcak birşey yok artık
kizlar bir arkadasimin kiz kardesi amerikadan buraya ablasinin yanina gezmeye gelmis..
acai berry ile 16 kg verdigini soyledi kizi bir goresiz cibik gibi
tamamen dogal zararli degil acai berry bir meyve diyor herhangi bir sakincasi yokmus:26:
dusunuyorumda denesemmi acaba
serenacım acai berry metabolizma hızlandırıcı mı iştah kesici mi? ben de düşünmüştüm ama cesaret edemedim. tablet şeklinde mi yoksa bildiğin meyve olarak mı geliyor?
evet sadece 10 dk agrısı oldu zaten veteriner iki hafta önce çok yaşlı en fazla 2 hafta yaşar demişti bende acı çekmeye başlayana kdr uyutmam demiştim ama herşey o kdr ani olduki dün doyamadım bile onabeni beklemiş vedalaşmak için ( her akşam gezdirirdim sitede artık yürüyemiyodu zaten kucagımda uyurdu otururduk az bişi yemek yedirirdim. dün gene işten gelince gezdirdim kucagımda uyudu 10 15 dk sevdim öyle sonra bagırmaya basladı zaten dedim tamam zamanı geldi veterinere ucu ucuna yetiştim adam kepenkleri indirmişti gidicekti şanslı köpekmiş benimde iiçime dogmus gibi izin aldım dün akşam erken çıktım iykide erken çıkmışım offfffffffffff aman öyle işte canım anlatamam çok üzgünüm ama içim çok rahat çok mutlu yaşadı çok rahattı ölürken hiç acı çekmedi yaşlılığı dışında hiçbir hastalığı olmadı
canım moralini bozma, haftaya acısını çıkartırsın sen!
5'i bir yerde ne???
kızlar selam
kizlar bir arkadasimin kiz kardesi amerikadan buraya ablasinin yanina gezmeye gelmis..
acai berry ile 16 kg verdigini soyledi kizi bir goresiz cibik gibi
tamamen dogal zararli degil acai berry bir meyve diyor herhangi bir sakincasi yokmus:26:
dusunuyorumda denesemmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?