Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

geçmiş olsun canım benim de annem akciger kanseriydi geçen sene ameliyat oldu tek cigerini aldılar şimdi idare ediyor çok şükür:S inş. senin annende iyi olur

saol canım evet cocugum gibiydi resmen öyle baktım ona ama yapcak birşey yok artık

bu hafta sadece 600 grm vermisim ya sanırım duraklama dönemine girdim zaten bu aralar pek birşey de yiyemiyorum umarım haftaya tartıda 66 yı görürüm kızlar yaa bir tane etegim var hiç giyemedim aldıgımdan beri küçük beden almıştım bilerek bugün denedim oluyor üstüme ama şöyle 1 kilo daha versem rahat olucak poffffffff neyse bende yatıyorum zaten kimse kalmamış yarın gene iş var bana yarın akşam görüşürüzzzzzz artıkk iyi geceler herkese

bu şekilde yersen zaten kilo veremezsin canım eğer bütün hafta bu kadarcık yiyorsan vücut kendi yağını depolamaya baslar dolayısıyla kilo veremezsin aldıgını yakmaz depolar kendini korumak için bence hemen 6 öğün sistemine geç bende mesela öğlen yemeginden sonra 2 şer 3 çer saat arayla hep ya meyva ya da kuru kayısı fındık vs vs şeyler yerim dene bence toplamda aldıgın kalori çok olmaz hem de vücudun aç kalmaz

kızlar tekrar merhaba, sabah ki kilo bildiriminden sonra daha yeni gelebildim foruma
sabah kalkınca form çayı ve 1 saat yürüyüş yaptım.
klasik kahvaltım :domates,salatalık, yumurta,zeytin, peynir, şekersiz çay
öğle, ara yok çünkü akşam doğum günü partisindeydim daha yeni geldim
orda da inanın az yedim.sadece bol su içemedim bugün.şuan içiyorum ama artık yarın telafi etmeye çalışacağım
bu arada geçmişi de bi okuyayımmm

ne güzel değil mi, beğendiğin bir kıyafetin üstüne olması, bu insanı daha da hırslandırır. iyi ki küçük beden almışsın, iyi bir karar ve güzel bir başarı, haftaya da 66 yı hatta 65 i görürsün inş

kimsecikler de yok
eee tabi bu saatte olmaması da normal
bugünden sonra doğum günü falan yok, umarım herşey yolunda giderde haftaya 60 ı görürüm

gunaydin kizlar
nasilsiniz bakalimdun ogleden sonra yoktum evde gece ucte zor dustum evegezginci ben
menumu paylasamadim once onu paylasayim sonra gecmise bir goz atayim
gune her zamanki gibi 1 fincan sekersiz kremasiz kahveyle basladim..
sabah : 4 y.k cornflases 1 kase yogurtla yedim..
yesil cayim..
ara : 1altin cilek meyvesi 1 kayisi..
ogle : 5 y.k melemen ekmeksiz..
yesilcay aksamda disardaydim arkadaslarimla o yuzden aksam icin biraz fazla oldu
aksam :ekmek somon salata yedim..
bol suyumuda ictim spor malesef
ama carsi gezmek spor sayilirsa cok gezdim
neyse hepinizi opuyorum
soyle bir gecmise bakayim gelirim birazdan

07.06.2011 MESAJ SAYIMLARI

serena: 15
ferdici: 13
drygrp: 12 :87:
ozlemmtekinn: 11
chika: 9
hamutran: 8 :81:
kedican: 5
elmalıturta: 5
elisya1: 1 :18:
yağmurcini3: 0
maviyesil1999: 0
aaa 1. olmusum..
ah evde otursam disari cikmasam hergun 1.kimseye birakmam zaten
mutluyum cok ins haftayada ipi goguslerim ama hizla kg verme donemi gectikten sonra bir duraklama donemi olucak bakalim haftaya nasil yansiycak
kilo veren arkadaşları tebrik ederim....:81:
tsk ederim canim
kızlar etap 3. sü olmuşuzz

tebrikler canım, harika olmuş!
tsk ederim
tebrik ederim canımm
tsk ederim canim
canim uzuluceksin cok ozluyeceksin:2::2: ama sunu bilki sen ona cok guzel baktin cunku kopeklerin omru cok uzun degil7-10 arasi biliyorsun senin kopegin iyi bakim ve bol sevginden dolayi 15 yil cok mutlu yasadi
gecmis olsun canim allah sifa versin annecigineuzulme tek bu hafta kg vermemis ol allah baska dert vermesin
canim belkide az yedigin icindir vucudun icin gerekli oldugu kadarini almazsan azda yesen vucud yedigin herseyi yag olarak depoluyor canim

oyy allah annelerimize uzun omur versin
cok gecmis olsun canim allah sifa versin canim

kizlar bir arkadasimin kiz kardesi amerikadan buraya ablasinin yanina gezmeye gelmis..
acai berry ile 16 kg verdigini soyledi kizi bir goresiz cibik gibi
tamamen dogal zararli degil acai berry bir meyve diyor herhangi bir sakincasi yokmus:26:
dusunuyorumda denesemmi acaba

günaydın kızlar!

dün akşam çıktım, çok geç geldim ben de eve, hemen yattım gelince de... şöyle bir geçmişe bakıp geliyorum!

serenacım acai berry metabolizma hızlandırıcı mı iştah kesici mi? ben de düşünmüştüm ama cesaret edemedim. tablet şeklinde mi yoksa bildiğin meyve olarak mı geliyor?

kızlar ıyı temennılerınız ıcın tşkler.

sabah 2dılım kepeklı ekmek
1domates
bıraz da beyaz peynır yedım
tabı oncesınde sırkelı su ve yesıl cayımı ıctım..

serenacım acai berry metabolizma hızlandırıcı mı iştah kesici mi? ben de düşünmüştüm ama cesaret edemedim. tablet şeklinde mi yoksa bildiğin meyve olarak mı geliyor?

canim tabletini kullanmis.
metobolizma ustunde nasil bir etkisi var bilmiyorum ama zararli degilse denenebilir:26:

turtam başın sağolsun canım çok üzüldümm ama senin gibi bi sahibi olduğu için şanslıymış baksana yaşlılıktan başka hastalığı olmaMIŞŞ

meraba kızlarr nasılsınız bugünnn öğlen yemeği için erken ama benim karnım acıktı yaaaa biraz spor yaptım şimdi duş alıcam öpüyorum hepiniziii

canım moralini bozma, haftaya acısını çıkartırsın sen!

5'i bir yerde ne???

inş cnm..

5'i bir yerde
*biberiye otu
*funda otu
*mate yağrağı (otu)
*kekik otu
*yeşil çay
ve isteğe göre demlenirken içine bir dilim ince limon atıyosun...
bu otların birleşimi canım ben ayrı ayrı otları alıp evde demliyorum.

çok ama çok geçmiş olsun cnm. Allah şifa versin İNŞALLAH

boşver ilaçları cnm. çok kilon yok kendi azminle ver. ilaç kullanırken yediğine içtiğine dikkat ediyosun yine. yok ben yiyim ilaç yaksın diye bişey yok. ilacı bırakınca genelde insanlarda artık kilo almam ideal kilomdayım die yiyor. ve sonuç verdiğin 5 kilo 15 kilo oluyo sana geri dönüor. ilaç kullanmadan kısıtla kendini.. paran cebinde kalsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…