ben geldim ama simdi sen yoksunyuruyusten yirtmissin dicektim de evde yuricekmissin.. Keske ben de boyle azimli olsam ama nerde:/ ben "ohh kurtuldum ne guzel bahane cikti" der yatardim
evet bebişim 5 günde 5 kilo programını uygulıycam.. vi şoklıyım kendimi, kendime geliyimaynen canım ben de öyleyim. bana da biri dur desin lütfen. bu aralar kaçamak yapmaya başladım. ya aslında regl dönemi olduğu için böyle farkındayım. ama durmam lazım. belki 2-3 güne normale dönerim. 5 günde 5 kilo programını mı uyguluyorsun yoksa ? tüm gün aynı şeyi yiyorsun ya ondan sordum.benim de bişe yapmam lazım.
bugün kaçamak dolu bir gündü.
sabah yok
öğle dürüm ve ayran
ara çikolata 1 paket
akşam şeftali -yoğurt
2 saat yürüyüş ve su
off ya kınıyorum kendimi
bu hafta kilo almasam bari,
yarın toparlanmam lazım.
çikolata yememin bahanesi de başımın ağrısı. belki yersem geçer dedim
offff :97:
iyi geceler kızlar çok yoruldum ben yatıyorum.. hepinizi öptüm..
ayy evet şimdilik çoook zevkli gerçekten ama arabanın üstünde kocaman sürücü kursu yazısını görünce yol verirler diye beklerken hiç kimse yol falan vermiyor, inadına üstüne üstüne geliyorlar insanın, o çok sinir bozucu...
cnm senin kilon çok yok.. senin kilonda olsam bende devirir dötümü yatardım
evdede yürümedim. yağmur durdu dışarda yürüdüm 1 saat. sonra annemin yine nefes darlığından getirmişler hastaneye :2: yürüyerek hastaneye gittik. (40 dkk sürdü) ayaklarım sızlıyo benimdeneyseki annem ii ama 3' kadar ilaç vericeklermiş.. eşim sabah işe gittiği için kalamadık şimdi eve geldik. birde oğlan uyukladı orda.. dönmek zorunda kaldık. babam yanında şimdilik ii görünüor..
bu menuyle ve boyle yurumeyle yakin zamanda cubuk olursun
teşkr ederim cnm benimGeçmiş olsun canım, iyi olur inşallah
Günaydın bu arada kızlaaarrrrrrr.....
kahvaltıya bak heleeeeesabah
1 domates, 2 minik salatalık, yarım yağlı beyaz peynir, 3 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek, çay
(böyle yazınca çok gibi gözüküyo aslında ama çok değil ki)
ara
limonlu icetea
öğlen
4 köfte, 2 patates (fırında)
ara
10 kiraz
fakat tansiyonum çıkmış sanırım çok kötü hissediyodum kendimi, uyumuşum akşamüstü uyandım hala çok kötüydüm. 21:30 gibi dayanamadım bir nöbetçi eczane falan bulup tansiyonuma baktırayım dedim... haklıymışım. 13/6,5 çıktı. normalde tansiyonum 10/8 olur hep. böyle normal seviyeye yükselince mahfetti beni...
akşam bişey yemedim böyle olunca zaten uyumuşum...
şimdi biraz limonlu su içip yatıcam.
herkese iyi uykular, güzel rüyalar!
evet kızlarrrrrr 93.700 kg çıktım bu sabah.. çok mutlu oldum.. bugün sebze günüm..
herkese günaydın
birazdan form çayımı içip yürüyüşe gideceğim.
bakalım bugünü nasıl geçireceğim
tebrik ediyorummmm deryoşummm
kız nedir senin bu yaptığın bi gün sebze bigün patatessss yeni bişilermi yoksam hmmm
vovvvvv bacıma bakk beeeeevet bidenemmm 5 günde 5 kilo diyeti..
dün tüm gün patates diyetiydi. haşlanmış patates baharattan başka bişey eklenmiyordu..
eee ben öyle yemiyeceğim için içine büssürü şey kattımçok minik kaşar rendesi serptim, karar biber minnak tuz pul biber ve acılı ezme.. inanılmaz lezzet veriyo
acılı ezmeyi bim den aldım.. evde yapmadım.. ama patates tok tuttuğu için çok yemedim..
sabah bi küçük boy öğlen bi küçük boy. akşam 2 yada 3 taneydi ufak boyda hepiciğibugün haşlanmış sebze yada çiğ sebze günü.. sabah ne yiyosan akşama kadar aynı şeyi yiyorsun. sağlıksız olduğunu düşünmüyorum. çünkü dün arada tavuk göğsü bile yedim de utancımdan yazamadım ama bol su içmen lazım.. benim su 4.5 litreyi buldu. 3 tane 1.5 litrelik şişeyi bitirdim.. sıcak istemesemde içesim gelior. bakalım cumaya kadar ne olacak..
vovvvvv bacıma bakk beeee
cumaya kadarrr kesinnn verirsin dee inşşş geri almazsınn guzumm genelde öle oluyo yaaa bugün itibariyle bende normal beslenmeme döndüm sabah düzgün bi şekilde kahvaltımı ettim artık akşamları koşu bandındada koşuyorum spor salonuna gittiğim zaman terleyemiyorum diyodum ya oranın hareketii beni fazla ısıtmıyomuş onu anladım koşu bandında baya bi tempolu yürüyorum arada koşuyorumm30dkda bütün kıyafetlerim su gibi oluyoo bakalımmm aldıkları mı versemm ayy yemiyom içmiyomm kilo hala aynı sabittt kaldı tartıdanmı ne bilemedim ki pilci gelsede tartıya pil alsam bide öle deniyeyimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?