Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ilerisi için geri almazsın demedim bacım ya:) 5gün bitcek ya normal beslenmeye dönünce inş kilo almazsın dmeek istedim çünkü bende hep öle olmuşturdaaaa

sabah kahvaltım 4 kuru kayısı

bu sıcakta insanın canı bişey yemek istemiyor klimayı monte ettirsek kurtulaca sıcaktan offfffffff

canlaırm ben kahvaltıya gidiyorum... bugün evimi bi temizliyim dip bucak...

aralarda gelrim yine... hoşçakalın kaçamak yapmayın

bende iyiyim alerji oldum bide üstüneüstük hastalık hastası oldum çıktım yaa
evet cnm listeleri halletmeye çalıştık şükür 3.oldukk galiba sanırsam heralde
tatilin nasıl geçti nerelere gittin gördün bakalımmm

ben 5 gunde 5 kilo diyetini yaptigimda okulda bayilmistim, cunku cok cok cok az yemistim ölüm orucu gibi nerdeyse ama aslinda duzgun yapilsa guzel diyet 5 gun icinde her seyi tuketiyosun ve 2 gun de serbest ..Bu arada annene de cok gecmis olsun canim dun gozumden kacmis:) bugunku kahvaltim 1 dilim karpuz, ogle bi kase yogurt yicem simdi.. Salatalik varsa salatalik da yicem.. Aciktim yaa

yok cnm çok şükür öle bi halsizlik falan hissettmedim.. zaten bi şoklıyuım kendimi diye yapıyorum. sürekli yapacağımı düşünmüyorum ( bu son söze kendim bile inanmadım )

geçmiş olsun canım ya, Allah şifa versin.
tatilim pek iyi geçmedi. dinlenemeden geldim. ayağa kalkmış sinirler de cabası..
almanyaya gittik. frankfurt, berlin, amsterdam ve heidelberg çemberindeydik.

hoşgeldinnn cnmmmm

hoşgeldin canım tatilin güzel geçmiştir umarım

hoşbuldumm kızlar
sizler nasılsınız?

yok cnm çok şükür öle bi halsizlik falan hissettmedim.. zaten bi şoklıyuım kendimi diye yapıyorum. sürekli yapacağımı düşünmüyorum ( bu son söze kendim bile inanmadım )

şoklamak lazımmmm bakalım 5gün sonunda nolcakkkkk inşşşş çok güzel bi şekilde kalıcı olarak kilo verirsinn bencede sağlıksız gibi görünmüyo aslında yaa herşeyden yiyon zati baksanaa dimii ama

hayırdır kızlar?
öğlen oldu ve ben ancak ferdici, derya ve neslihan'ı gördüm.
diğer kızlar nerelerdeler acaba?
özlem tatile gitmiş, onu okudum.
ondan hariç takımdaki bu durgunluğu hayra alamet görmüyorum hanımlar.

sinirlerini kim zıplattııı benim rabişiminn ya üzülme ablacımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…