hayırdır kızlar?
öğlen oldu ve ben ancak ferdici, derya ve neslihan'ı gördüm.
diğer kızlar nerelerdeler acaba?
özlem tatile gitmiş, onu okudum.
ondan hariç takımdaki bu durgunluğu hayra alamet görmüyorum hanımlar.
aynen canım bakalım cumaya ne görücem.. aslında 5. günüm c.tesi ama kilo bildirimi cumaya bakalım ne değişicek...şoklamak lazımmmm bakalım 5gün sonunda nolcakkkkk inşşşş çok güzel bi şekilde kalıcı olarak kilo verirsinn bencede sağlıksız gibi görünmüyo aslında yaa herşeyden yiyon zati baksanaa dimii ama
hayırdır kızlar?
geçmiş olsun canım ya, Allah şifa versin.
tatilim pek iyi geçmedi. dinlenemeden geldim. ayağa kalkmış sinirler de cabası..
almanyaya gittik. frankfurt, berlin, amsterdam ve heidelberg çemberindeydik.
hoşbuldumm kızlar
sizler nasılsınız?
sinirlerimi zıplatan birden çok faktör oldu canım. ben bile en çok hangisi bilemiyorum artık.sinirlerini kim zıplattııı benim rabişiminn yaüzülme ablacımm
henüz geçmişi okumayı bitiremedim. bitince bakıcaz artık kimler hasta.evet rabişşş herkes ya hasta ya tatilde yada koşuşturmada şu aralarrrrr
ankarada çok sıcak olmuş, gidip geldikten sonra bana öyle geldi.valla cnm bende bilmiyorum hava sıcak oğlum huysuz çok giremiyorum ama aralarda girmeye çalışıyorum bende..
ev temizliğim bitmek üzere.. gelirim yine
eşimle gerildik canım özetlemek gerekirse.hayırdır cnm ne oldu ?
evet kızlarrrrrr 93.700 kg çıktım bu sabah.. çok mutlu oldum.. bugün sebze günüm..
evet bidenemmm 5 günde 5 kilo diyeti..
dün tüm gün patates diyetiydi. haşlanmış patates baharattan başka bişey eklenmiyordu..
eee ben öyle yemiyeceğim için içine büssürü şey kattımçok minik kaşar rendesi serptim, karar biber minnak tuz pul biber ve acılı ezme.. inanılmaz lezzet veriyo
acılı ezmeyi bim den aldım.. evde yapmadım.. ama patates tok tuttuğu için çok yemedim..
sabah bi küçük boy öğlen bi küçük boy. akşam 2 yada 3 taneydi ufak boyda hepiciğibugün haşlanmış sebze yada çiğ sebze günü.. sabah ne yiyosan akşama kadar aynı şeyi yiyorsun. sağlıksız olduğunu düşünmüyorum. çünkü dün arada tavuk göğsü bile yedim de utancımdan yazamadım ama bol su içmen lazım.. benim su 4.5 litreyi buldu. 3 tane 1.5 litrelik şişeyi bitirdim.. sıcak istemesemde içesim gelior. bakalım cumaya kadar ne olacak..
günaydınlar kızlar,
ben geldimm
hoşbuldumm canımAaaaa kaptan gelmişş hoş gelmişşşş...
hoşbuldumm canım
napıyorsun, nasıl gidiyor?
ben yokken iyi gezmişsin adalarda madalarda double double
hayırdır kızlar?
günaydınlar kızlar,
ben geldimm
benim gözüme çarpar şekerAnaaa o kadar mesaj içinde o nasıl gözüne çarptı yav
İyiyim valla napim işte, üstüme yapıştı kilolar, ilk hafta ne güzel 1,5 vermiştim şimdi hep 100er 200er gidiyo. sinirim bozuluyo
! gün bi kaçamak yaptık işte adalara modalara kaçtık iyi oldu
merhabalar canım, hoşbuldumaaa canım hoşgelmişsin.... tatilin biraz yorucu geçmiş anlaşılan... bende sinir harbindeyim yaa.... adam 7-24 uyuyo.... içinde ne çok uyuma arzusu varmış meğer... bende böyle otel odasında nete giriyorum sonra süsrükleye sürükleye aşığı iniyoz orda uyumaya devam...püfffff......bide kilo aldım ki sorma gitsin
sen bakma ona, daha kelebek olduğunu bile anlamamışeşim dalga geçiyo senin tavşan geri geri gitçek diyo..... ama o tavşan değil kelebek....
evet cnm bir günde gitti :)Ya bende düşünmüştüm o diyeti yapmayı, ama bilemedim işe yarar mı diye? bi günde mi gitti kız 900 gr
Aaaaa kaptan gelmişş hoş gelmişşşş...
anladım cnm umarım kısa zamanda geçer gerginlikeşimle gerildik canım özetlemek gerekirse.
hala gerginiz.
tatil tatil olamadı, maalesef.
aaa canım hoşgelmişsin.... tatilin biraz yorucu geçmiş anlaşılan... bende sinir harbindeyim yaa.... adam 7-24 uyuyo.... içinde ne çok uyuma arzusu varmış meğer... bende böyle otel odasında nete giriyorum sonra süsrükleye sürükleye aşığı iniyoz orda uyumaya devam...püfffff......bide kilo aldım ki sorma gitsin
slm kızlarr ben 3.. takıma yarışıyorum.bu ilk haftam..gezinirken gördüm..5 günde 5 kilo nasıl bir diyet acaba bilgi verirmisiniz ..merak ettimm
eşimle gerildik canım özetlemek gerekirse.
hala gerginiz.
tatil tatil olamadı, maalesef.
hoşbuldumm canım
napıyorsun, nasıl gidiyor?
ben yokken iyi gezmişsin adalarda madalarda double double
aaa canım hoşgelmişsin.... tatilin biraz yorucu geçmiş anlaşılan... bende sinir harbindeyim yaa.... adam 7-24 uyuyo.... içinde ne çok uyuma arzusu varmış meğer... bende böyle otel odasında nete giriyorum sonra süsrükleye sürükleye aşığı iniyoz orda uyumaya devam...püfffff......bide kilo aldım ki sorma gitsin
Evet malesef milletimizde öyle bişey var canım, acemi sürücü yazısını gören daha dikkatli olacağına üstüne geliyolar arabanın, ben direksiyon dersine sadece 1 kez katılabilmiştim, çalışıodum, 2. kez direksiyona sınav için geçmiştim düşün.. Gümrük yolundaydı sınav, 5 dk.da 5 tane tır sıkıştırmıştı aklım gidiyodu
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/355416-5-gunde-5-kilo-diyeti.html cnm burdan bakabilrsin nasıl bişey olduğuna..
benim ne zamandır kilo vermem durmuştu. şok amaçlı bir hafta uygulamak istedim.. istersen incele..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?