Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ay tırların arasında mı yapılıyor sınav???

Ya bizimki öyleydi.. Herkes aynı yerde girmiyor tabi ki..
Dikizden bakıyorum arkama tır yapışmış(farlarını bile göremiyorum düşün o kadar yapışmış korna çalıyo), yan aynalardan bakıyorum tır, önümde tır.. tırrrlatmıştım resmen korkudan

Ama insana bi kuvvet gelio direksiyonda yav,alnımın akıyla çıktım sınavdan çok şükür.. Eğer derslerde rahatsan sınavda hayli hayli yaparsın..

anammmmm o kaaaaa msj arasında doubleları nasıl görüyon bacımmmm korkmak lazım sendennn :18: çokkk tırsıyorummm
kilooo ne alemde rabişşşşşş
e canım 50 sayfa geçmiş okudum, bırakın da göreyim ama değil mi
kilomu bilmiyorum. bugün tartılmadım. şişlik çıkabilir diye yeşil çay falan içeyim sonra tartılayım

kaptan geldi,
forum şenlendi
hoşgeldinnnnnnnn
hoşbuldumm canım
nasılsın bakalım?

geçmiş olsun canım. güneş çarpmasından başağrısı olabilirr. pek dışarı çıkmadan dinlen, eğer mümkünse.

oğluşuna geçmiş olsun canım.
sanırım ben yokken sen de izine ayrılmışsın. çocuklarla tatilde zor oluyordur.
inşallah fırsat uldukça uğrarsın, unutma bizleri

listeler ne alemde detaylı bakmam lazım. izinli yazmasak da olur gibi geliyor bana. kilonu aynı geçebiliriz.

iyi tatiller canım. gerçi hastalıklarla başlamışsın gibi duruyor ama inşallah hayırlı gelir devamı.

oy oy oy ben yokken kimler gelmiş. hoşgeldin aygülcüm.
anladığım bütün ailenin gözbebeği olma durumu oldukça had safhada senin için bu aralar. keyfini çıkar canım. pabucun dama atılınca diyete girersin

çok çok düşük. en fazla yazan 7 mesaj

halanın oğluna geçmiş olsun canım. son durumu nasıl oldu? iyi mi?

Ya kaç gündür giremiyom zatii.. Ben girdiğimde de kimse yok şansa bak yaa :96:
Küstünüz mü yoksa banaa Kaptan"konuşmayın onunla, kaka o" mu dedi yoksa girmiyom diye

abin seni seviyor kız
hadi hayırlı olsun :81:

valla bebeim bende öyle düşünüorum.. boşwer zaten ben haketmediğim şeyleri görüorum bazen. zoruma gidior. "değer verdik yeteri kadar artık herkes ederi kadar"
güzel laf deryacım

benim adım rabia:79:
anlaşılıyor sanırım

çok üzüldüm tatlım benim ya.

merhaba fıstıklar kilolar güzel güzel gitmiştir umarım ben yoken

kaptanda tatilde heralde yarınki mesaj sayımını alabilirim özlem listeyi kaydırmaya gerek yok

mesaj sayımları konusundaki hassasiyet için teşekkür ederim canlarım.

hoşgeldin canım.
mesaj sayıların artarsa listeye girebilirsin.

iyi geceler kizlar..
cok sinirliyim off allahim benim ne sucum vardi bana boyle bir kayinvalide verdin..
3 aylik oglusumun sevsin diye gorumcemin 4 yasindaki kizinin kucagina verdi onada esimede kizdim..
oyle bakiyorda mudahale bile etmiyor..
benim kayınvaldem de fazla tezcanlıdır. doğumdan sonra yanıma geldi, hani yardımcı da oldu sağolsun. inkar edemem yardımlarını. ama bana epey bir sinir harbi de yaşattı. kafasına göre hareket eder.
bebeğini o çocuğun kucağında görünce neler yaşadığını tahmin edebiliyorum. kayınvalden etraftayken çocuğundan uzakta olmamaya bak. mümkünse de uyar kendisini. ya da mesafe koy. senin çocuğuna istediği gibi davranamayacağını öğrensin.

bu konunun karışık olduğunun farkındayım ama 14-15 yazıldığında da karışık gelir gibi geliyor bana.
ben sayımı yapacağınız günü yazmayı tercih ettim. ama eğer çoğunluk isterse değiştirebiliriz.
toplu alıntılar tek mesaj sayılıyor.

meraba hanımlar bugün topikte kimsecikler yok
ben tatil devresinde 1 .2oo gr almışım malesef
kendimi kısmak istemedim tadı kalmazdı o zaman

kizlar gorumcemin 23 haftalik bebisi karninda olmus:2:
off cok uzuldumsunni sanciyla dogum baslaticaklarmis ben yanina gidiyorum.
belki giremem bugun
çok üzüldüm canım, Allah anneye sabır versin.

deprem mi oldu?

bence şişliktir canım.
sen bol bol koşu bandında spor yap, bir şeycik kalmaz cumaya.

ramazanda kızılcahamam nasıl yaw?
daha önce veya sonraya niye ayırtmadınız?

seni hız tutkunu seni

geldimmmm

yok hiç içaçıcı değil

rabia annem in dükkanı var ev yemekleri üzerine daha önce söylemiştim sadece ramazanda kapatıyor 20 gn başka zamanı yok mecburuz yani
gündüz oruç tutar gecede kaplıca artık
devremülk kiraladılar ben sonradan dahil oldum belime iyi gelir inşallah

1 kase ayran çorcası 3 bardak çay kepekli büskivi 5 6 tane

akşamda makarna yerim

yarın derya gibi 5 günde 5 kilo diyetine başlıyacağım kilo alıncamotivasyonum düştühızlı kilo vermem lazım

Ya bende mi yapsam şu 5 günde 5 kilo diyetinden :26:
Başka türlü olmicak sanki, hep gram gram gidiyo..

abin seni seviyor kız
hadi hayırlı olsun :81:

mesaj sayımları konusundaki hassasiyet için teşekkür ederim canlarım.
evet seivyo sanırımmm ahh böle bi abiyi bırakıpp bide evlenmeyi düşünsem kocacıkta yaparmı istediklerimiii acepp
hoşgeldin canım.
mesaj sayıların artarsa listeye girebilirsin.

bence şişliktir canım.
sen bol bol koşu bandında spor yap, bir şeycik kalmaz cumaya.

geldimmmm

yok hiç içaçıcı değil

inş dediğin gibi bişeycikler kalmaz rabişim
ama bugün okadar çok su içtim ki patlicak gibiyimmm ya saymadımda hiççç sayamadım yaniii artık pes ettim bi yerden sonra

ahhh böle şok diyetleri pek sevmesemde cazipp geliyooo neyse kendimiii biraz toparlim şu alerji vs. geçince artık sıkı diyete gircemm 5günde 5 kilo mu olur dukan diyetine mi başlarım tekrarr bilemem artıkkk

Off benim de yeniden duzgun bi sekilde yapasim var su 5 gunde 5 kilo diyetini.. Topluca mi baslasak ne bu arada kaptanimiz hosgeldinnn yine hiziniza yetisemiyorum ben,alinti da yapamiyorum telden girdigim icin, ferdici kosu bandi ve bisiklet almissin gozun aydin insallah istikrarli bi sekilde kullanirsin bu arada kedican yazdiklarini okuyunca kendi direksyon sinavim geldi aklima.. Ben de hizi cok severim ama vites degistirmek pek aklima gelmez, sinavda da gelmemisti o neyse de sinav sonunda frene bastim durdum ve indim. El frenini falan cekmek yok, bi baktim ki araba kayiyo buna ragmen gectim ama, insallah sen de gecersin:) neyse yediklerimi yazayim artik..

Ogle
3 grissini

Ara
1 buzparmak

Aksam
1 tabak tavuk gogsu, salca, bezelye falan olan sulu bi yemek (bu yemegin de adini bilmiyorum )

halanın oğluna geçmiş olsun canım. son durumu nasıl oldu? iyi mi?

yüzünde kırılmayan kemik kalmamış cnm, zor konuşuyor ve bilinçsiz konuşuyor ne dediğini bilmeden.. doktor şuan beyni hava alıyor bi yere kımıldatamayız demiş. elazığa sevk edildi normalde ama beyin den dolayı kaldıramıyorlar. ayak parmakları bile kırık :2:

kız herkes 5 günde 5 kilo vermeye takmış valla iki günde yapsanız motivasyon oluyor kendinizi frenlemeyi öğreniyorsunuz iyice.. ben bugün yeme işlemini sonlandırdım.

menümü yazayım:

sabah yarım litre soğuk su.

2 salatalık 2 domates yarım dilim yağsız beyaz peynir.

arada bir salatalık.

öğlen 3 salatalık 3 domates 3 siyah 3 yeşil zeytin, yarım dilim yağsız beyaz peynir.

akşam öğlen ile aynıydı.. yanında bi kaç çatal dolma içinden yedim.

3.5 litre su içtim şimdiye kadar. spor olarak sürekli temizlik modundaydım :) şimdi bir neskafeyi ikiye böldüm içiyorum. akşam yürüyüşe gidicem dışarı yine..

bu arada sebze gününde nie sadece salatalık domates yedin diyen olabilir, haşlanmış sebze yiyemem ben hele ki tuzsuz.. çiğ yenilebilicek sebzelerde onlardı :)

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun canım tekrarrr rabbim şifa versin

afiyet olsunn canım hele sen bi denede bakalım nolcakkbizde iyice kendimiziii deneme tahtası yaptık haaa ben yeşilelma diyetimi hatırladıkçaaa niye böle bişi yapmışım diyorum kilo verdim vermesinedeee sonra geri aldımm hop diyeee oyüzdenn korkuyom böle diyetlerdennn

cok gecmis olsun:S gecmisi tam okumadim simdi ogreniyorum.. Allah acil sifa versin:)

cok gecmis olsun:S gecmisi tam okumadim simdi ogreniyorum.. Allah acil sifa versin:)
çok saol cnm benim.. Allah razı olsun..

teşkr ederim kuzum.. sağol..

bakak görek cuma günü rekor bende heveslenmeyin ahahah bide en sonuncu ben oluyomuşum

hoşbuldumm canım
nasılsın bakalım?
geçmiş olsun canım. güneş çarpmasından başağrısı olabilirr. pek dışarı çıkmadan dinlen, eğer mümkünse.

iyiyim saol kaptancım, sen de iyisindir inş
bu aralar forum çok ıssızdı, herkes tatildeydi
almanyayı gezmişsin, ohh havalar nasıldı ? umarım güzel geçmiştir .
çünkü şuaralar bi güneş bi fırtına yağmur var, ne giyineceğimizi şaşırdık yaa

ha evet daha önce söylemiştin canım. tek zaman ramazansa en güzel şekilde değerlendirmeye bakın.
kızılcahamamın kaplıcaları güzeldir.

1 kase ayran çorcası 3 bardak çay kepekli büskivi 5 6 tane

akşamda makarna yerim

yarın derya gibi 5 günde 5 kilo diyetine başlıyacağım kilo alıncamotivasyonum düştühızlı kilo vermem lazım
şoklamacılar arttı:)

sen emziriyorsun canım. şoklardan uzak dur.

hiçbir kocacık abinin yerini tutmaz seminecim, benden sana nasihat olsun:)

üzüldüm canım. rabbim şifa versin. kendisine ve siz ailesine de yardım etsin.

afiyet olsun canım.
sebze gününü biraz modifiye etmişsin ama bence zararı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…