Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

almanyada hava güzeldi. 1 gün berlinde biraz kapalıydı ve yağış vardı ama o da güzeldi bence.
amsterdam serindi yalnız.
şimdi ankara aşırı sıcak oralara göre.

Sonuncu kesinlikle benim malesef canım
niye senmişsin?????

üzüldüm canım. rabbim şifa versin. kendisine ve siz ailesine de yardım etsin.

afiyet olsun canım.
sebze gününü biraz modifiye etmişsin ama bence zararı yok.
çok saol cnm Allah razı olsun....

evet napim cnm benim başka türlü geçmezki.. ama millet kusana kadar yiyor ben çok yemek yerine böyle değerlendirdim.. ve 6 da yeme işlemini bitrdim.

Sonuncu kesinlikle benim malesef canım

ayy yokya.. lütfen bozma moralini.

calarım eşim 1 saat önce işten geldi üstnü değişip hastaneye gitti.. birazdan gelir.. yemek yer. dışarı yürüyüşe gidicez.. geldiğimde yazarım muhabbete dahil olurum yine.. şimdilik kaçıyorum. çok öptüm hepinizi..

tamam canım, ne güzel yürüyüşe çıkıyorsun.:97:
bizim beyefendi daha gelecek de yemek yenecek

merhaba arkadaşlar..malesef eşimle aram tekrar bozuldu ve ben artık kendi evimde değilim..aranızdan aniden ayrılmam buyüzden..moralim sıfır üzüntüden doğal diyetteyim..((şu an hiç birşeye karar vermiş değilim.. annemlerde beklemdeyim...(( sadecesizlere bakmak girdim..
derya hala oğluna acil şifalar diliyorum...
rabia gelmiş hoşgelmiş hepnizi öpüyorum...

canım benim yaa...
ben de yoğunluktan giremiyorsun sanmıştım. demek sebepler farklı.. hakkında hayırlısı olsun canım. Allah yardımcın olsun.

baharat olarak dereotu falan yerim bolca ve su içerim bol bol diye düşündüm. eğer hiç kilo veremezsem, 1-2 gününü bari yaparım.

demiştim ya benden hep 300-400 fln gidiyo bu aralar diye,ondan dedimdi.

:2:
canım, önemli olan gitmesi. bazen ne kadar dikkat ettiysem de tartıdaki ibreyi oynattıramadım ben. sen şu anda hep eksi görüyorsun, bu yönden bak.
şok diyet ben sana önermezdim. illa denemek istiyorsan 1-2 gün olabilir.
moralini kaybetme ve bol spor yap. akşamları eşinle yürüyüşe çıkın ne bileyim. bir şeyler bul. spor kilo vermeyi hızlandırır.

dünkü mesajlar sayıldı mı?
roseking izinli olunca kaydırmışsınız sanırım tarihleri ve bildiğim kadarıyla kedican yapıyor bugün, yanılıyor muyum?
kedican'ı bugün ben hiç görmedim.

burda çok yağmur var ya off
her akşam yürüyüşe çıkardım, şimdi çıkamadım içime dert oldu
canım bişe çekmiyooo
bol bol su içiyorum
off yaaa
yürüyüş yapasım var benimmm

Ben de tatildesin sanıyordum..
Canım ya, hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah..

çok üzüldüm canımcım.. Allah yardımcın olsun.. hakkınızda hayırlısı..

meseleyi çözdük dedin.. ne oldu böyle seni evden götürücek kadar büyük mesele? :2: (özele girer tabiki cvp vermeyebilirsin)

50 dkk orta tempoda yürüdüm geldim kızlar...

menümü ve içtiğim suyu paylaşmıştım..

su miktarım 4.5 litre oldu. bir de bir tane 3'ü bir yerdeyi iki ye bölüp içtim.

stuttgarttayım. ve yurttayım. odaya hapsoldum resmen. artık yarın sabah erkenden kalkıp yürümeye gidecem. havayı kolluyorum resmen
anladım canım.
yağmurlukla falan çıkılmayacak kadar çok sanırım.
sabaha çıkarsın inşallah.

50 dkk orta tempoda yürüdüm geldim kızlar...

menümü ve içtiğim suyu paylaşmıştım..

su miktarım 4.5 litre oldu. bir de bir tane 3'ü bir yerdeyi iki ye bölüp içtim.
afiyet olsun canım.
maşallah bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…