Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

eline sağlık

günaydın şekerlerimmmmm

Sonuncu kesinlikle benim malesef canım
yok cnmm merak etme ben olcam sonuncuuu bu tartıyı kırcam sonunda gram oynamıyoooo kaldı sabit aldıklarım da cabasııı
o zaman bi süre daha yalnız takılmaya devam rabişimmm:)bekarlık sultanlıktırrrr
form çayı ben de işe yaradı canım, aman sakın fazla içme,
biliyosun günde en fazla 2 bardak içiliyor. ben günde 1 bardak içiyorum.
sana da afiyet olsunnnn
bende 2 bardak içiyorummmmmm
canım benim ya büyük bişey olmalı ki insan evini bırakıp gidebilsin artk o dereceye getirmişse seniii allah yardımcınız olsunn cnm

hoşgeldinnn evine

emeğine sağllıkk cnmm
Günaydın kızlar...

günaydınnn deryoşummm

dünkü menüü

sabah 2 dilim çavdar ekmeği peynir 3 zeytin 3 çay kaşığı bal
ara 1 fincan form çay
öğlen 5yk türlü 3yk yoğurt 5yk makarna
ara 1fincan form çay
akşam 5 gibi 3yk türlü 3yk yoğurt 4yk makarna
ara akşam 9 gibi 3 tane iri erikk

30dk hızlı tempolu yürüyüş ve koşuuu +200sopa çevirme 15 mekik
3ltden fazla su

kızlar ben akşama kadar olmıycam. eltime gidiyorum yine. akşam görüşürüz inşallah.. kendinize iyi bakın..
bugün kilo verdimmi diye merak edenler.. evet verdim ama söylemiycem yarına söprüz ossuuunnn

kızlar ben akşama kadar olmıycam. eltime gidiyorum yine. akşam görüşürüz inşallah.. kendinize iyi bakın..
bugün kilo verdimmi diye merak edenler.. evet verdim ama söylemiycem yarına söprüz ossuuunnn

bak yaaaa yapılcak işmi şimdi buuuuu çokkk kötüsüünnnnnn neyse sabredek bakak görekkkkk

ah canım hakkında hayırlısı inşallah halledilemeyecek birşey değildir
kendini yıpratma sağlıktan değerli bişey yok

selam kızlar!
sonunda iyileştim!

sabah: 2 grissini, 1 bardak limonlu su.

birazdan bir tane peynirli börek yicem, yine limonlu suyla...

öptüm hepinizi!

hoşbuldum turtam.:79:

hoşbuldum canım.
çok geçmiş olsun sana.
benim tatil de fena değildi. geçti gitti.

tamam canım
kolay gelsin.

bildirim yaparsan listeye yazarım, problem olmaz ama evdeki tartından farklı bir rakam çıkarsa tek sebep kilo alman olmayabilir. malum tartılar farklı tartabiliyor. hatta evde bir köşede daha az, diğer köşede daha çok çıkabilirsin. o açıdan benim tercihim hep aynı tartıda tartılmaktan yana.. sen yine de tartı bulursan tartıl. ben duruma göre bakarım.

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
erkencik kalktım, form çayımı hazırladım ve yürüyüşe gidiyorummmmmmmm
gelince tekrar görüşürüz
günaydın canım.
hadi bakalım güzel yürüyüşler senin olsun.

eline sağlık canım
özlem izinli, sakaleynmaster izinli, kedican hasta, serenanın hastası var. turta yorgunum demiş.
elisya?

kızlar bu arada ben sanırım akşama kadar giremem nete, okulda işlerim var,
ama dönünce hemencecik koşacam yanınıza
özlerim ben sizi
kolay gelsin şeker, bekliyoruz.

o zaman bi süre daha yalnız takılmaya devam rabişimmm:)bekarlık sultanlıktırrrr
aynen öyle

afiyet olsun canım. spor sonrası protein almaya bak. 1 bardak ayran olur, süt olur vs.

görüşmek üzere canım:80:

merhaba caanım

herkese günaydın
çok fena belim ağrıyor devamlı yatak posizyonundayım evin işleride kalıyor deliricem yemeği bile dışarıdan söylüyoruz
hareket etmeyince bu kilolar gitmez
sana da günaydın canım.
ne demek kilolar gitmez? daha bir önceki mesajda yazmışsın, önce sağlık diye.. şimdi kilonun gitmesini düşünme. belin iyi olunca yaparsın sporunu.

selam kızlar!
sonunda iyileştim!

sabah: 2 grissini, 1 bardak limonlu su.

birazdan bir tane peynirli börek yicem, yine limonlu suyla...

öptüm hepinizi!
iyileşmene sevindim canım.
peynirli börek neyin nesi?

eline sağlıkkk

merhabalarr kızlar:79:

chika,
akşam kendini spor konusunda araştırmalara vermişsin
güzel paylaşım olmuş canım

Merhaba captain!

evet ya bakak görek dedim napınca kaç kalori yakıyoruz. Bazen çok hareketli gibi görünen bi aktivite tahmin ettiğimiz gibi çok fazla kalori yakmamızı sağlayamayabiliyo.. Boşu boşuna tepinmiyim dedim

slm kızlar malesef otelde tartı bulamadım.... hatta tartı sorduğum kızla çocuk öyle bi baktı ki.... türkçe bilmiyolar sandım.... tartı baskül hani kiloyu söyleyen die açıklama bilem yaptım
sonunda anladılar ama yokmuş malesef...

merhaba caanım

herkese günaydın
çok fena belim ağrıyor devamlı yatak posizyonundayım evin işleride kalıyor deliricem yemeği bile dışarıdan söylüyoruz
hareket etmeyince bu kilolar gitmez

geçmiş olsun cnm... iyileşince arayı kaptırsın sen eminim ben...

kızlar burda bende sporumu bırakmış değilim sabahları su cimnastiği filan yapıyorum inanılmaz güzel ya hem zevkli hem çok kalori gidiyor... ama yarın son olcak malesef keşke hep yapacak fırsat olsa... eve dönünce bi havuza mı yazılsam diye düşünmeye başladım...bu arada yarın dönüyorum.... derhal rejime başlıycam döner dönmez... 3 aylık hamile gibi oldu göbeğim yiye yiye....

Allah iyiliğini versin

Recep İvedik'in kitap tarifi geldi aklıma "kitap.. yani okumalık, sayfaları olan...yazılı..."

spor yaptı da boşuna tepinmesi kaldı

otele gelip de baskül arayacak bir müşteri olacağını hiç düşünmemişler demek ki

imkanın varsa yazıl canım. yüzme ve suda yapılan sporlar oldukça etkili.

Allah iyiliğini versin

Recep İvedik'in kitap tarifi geldi aklıma "kitap.. yani okumalık, sayfaları olan...yazılı..."

spor yaptı da boşuna tepinmesi kaldı

Aaaaa üstüme iyilik sağlık hakarete uğruyorum dostlar yetişin

yürüyüş yapabiliyom zaten bi tek, dikişlerim yüzünden:26:
onu da pazar gününden beri yapamıyorum, çünkü minik kuşum üşütmüş adada heralde, öksürüyo hapşırıyo e tabi her çok öksürdüğünde de emdiği sütün birazını kusuyo, onunla uğraşıyorum bütün gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…