Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hoşgeldin canııııııııımm sevindim güzel vakit geçirmenee umarım ayrıyken de aranız böyle iyi olur

hoşbuldummmm.:87:
umarımmm ..
Valla korkuyorum sorun olacak diye sürekli ama çok şeyi anladım tekrar 10 günün sonunda ..

hoşgeldin bidenemmmm
çok sevindim sorunsuz geçmesine ve senin mutlu olmana
Allah tez zamanda kavuştursun

Hoşbuldummm
Artık sorunsuz huzurlu geçecek zamanlar istiyorum valla ..
Başka birşey istediğim yok..

Bu 5 günde 5 kilo diyetini ben de düşündüm ama acaba çok mu sağlıksız hep aynı besinler emin olamadım gitti ..
Bir dene bakalım sen ben de denerim güzel giderse..

Tatil bize yaramış kilocuklarımız da bizi özlemiştir hemen gelmişler bak ..
Neyse veririz tekrar aa ..
Sana da iyi gelmiştir tatil doktor falan derken moralin düzelmiştir ..

evet cnm iyi geldi valla çabucakta bitti gibi geldi ama
gerçi belkide iyi oldu biraz daha sürse 80 kilo falan olcak mışım

kızlar bu 5 günde 5 kilo diyeti ne yaw... ben duymamıştım... netttenbaktım şimdi bumu sizinkide???
1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.

2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.[/COLOR][/B][/COLOR]Sabahtan itibaren HANGı SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDıYORSUNUZ. ıSTERSENıZ 40 CEŞıT SEBZE YıYEBıLıRSıNıZ. AMA BU SEBZELERıN SABAH Kı TABAĞINIZDA OLMASI GEREKıYOR.YANı GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.

3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR

4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARıÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ

5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYORYada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....B]GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ

Günaydın Kızlar :79:

Grupla derkenn? Annamadım ?:44:

diyet yöntemleri ve deneyimleri kısmında 5 günde 5 kilo diyeti sayfası var.. orda pazartesi-cuma arası grup oluşturuluyo. ondan bahsettim cnm..

hoşgeldin tatlım!
ben de derya nerde acaba diyorum, bu kadar kaybolmazdı...
gözlerimiz fiberoptik kablolarda kaldı valla

kayınvalidenle aranız iyi mi bari? eziyet olmamıştır inşallah akşamın?

benim için iyi olmasada ii diyelim ii olsun.. bazen çok iiler bazen saçma sapan.. çözemiyorum.

Son düzenleme:

herşeyin hayırlısı olsun cnm..

ben uyguladım cnm bu diyeti.
- patates günü
- sebze günü
- et günü

4. gün bıraktım çünkü bırakmak zornda kaldım şartlar günlük aynı şeyi yemem için elverişli değildi. pazartesi yine başlıyım dedim.

3 günde 2.300 kg verdim. aradan kaç gün geçti 200 gram farketmiş. 92.500 ü gördüm tartıda. sağlıksız olduğunu çok düşünmüyorum. çünkü ben günlük besinleir biraz modifiye ediyorum tam uymuyorum listeye. ama bu diyeti yaparken gülük spor ve suya çok dikkat ediceksin.

Son düzenleme:

evet tatlım buu

merhaba arkadaslar. evden giriş yapamıyorum hatalı yerden giriş yaptınız diyor.yazamadım haftasonu .nasıl düzeltebilirim bu durumu . buarada 102 ilşe basladıgım yolculukta suan 100 kiloyum normolmi değil. ma ahaftasonu kızımın peşinde koşturmaktan agzıma alabildiğim tek sey onun cbuk krakeri

hoşgeldinn canım benimmmm tatilinin güzel geçmesine çok sevindim heleki yanyana problem olmadığınaaa daha bi sevindimmm hadi bakalımmm rabbim tez zamanda kavuştursunnn inşşş

veee kızlarrr dün sabah 11:30dan akşam 8e kadar dışardaydım arkadaşla üsküdar eminönüü derkenn baya yürüdük tarihi yerleri falann yere batan sarnıcına girdik ordan sultan ahmet ordan mısır çarşısıı müzeyede gircektik ama kişi başı 20 tl dedi bide yerli yabancı yazmamışlarmı biz koptukkk girmedikkk bi dahaki sefere gireriz inşş gülhane parkında yürüdükkk baya gün boyu hiç oturmadıkkk ayy çocuklar gibi ordan orayaaa gezdik durduk çok güzel bi gündüüü eve gelmem 2 saati buldu yolda geçtii yediklerime gelince
sabah kah 1 yumurta 2dilim ekmek ve salata yedim
öğlen 1 porsiyon döner ekmek
ara 1 osmanlı macunuu
akşam eve geldiğimde 1 kase çorba içtim 2dilim ekmek le peynir yedimmm ama hala açtımmm

vee bu sabah itibariyleee dukan diyetine geri başladımmmm 3-4 gün atak evresi yapıcam

Kizlar yaa bizim ev cok karisik alamanyadan misafir geldi yatili ben de bu aksam anneannemlerin evine kacmayi dusunuyorum, kafam gurultuyu kaldirmiyor (70 yasindayim ya ) ama orda da internet yok, dedeme komsularin sifresini ogrenmesini soylemistim ama insallah ogrenmistir.. Bi kac gun menu paylasiminda bulunamayabilirim ama cumaya kadar gelmis olurum, kilo bildiriminde bulunurum yani.. Gerci bu hafta listeye alinacak miyim bilmiyorum bile neyse kendinize cok iyi bakin, bi kac gun sonra gorusuruzz:)ldiriminde bulunurum yani.. Gerci bu hafta listeye alinacak miyim bilmiyorum bile neyse kendinize cok iyi bakin, bi kac gun sonra gorusuruzz:)

meraba kızlar
hpiniz iyisinizdir umarım bugn pek uğryamıyacağım malum misfir var görüşürüz öptüm

merhaba arkadaşlar...artık evimdeyim..şu an için herşey yoluna girmeye başladı..
çok zor ve üzücü günler geçirdim..ama mecburdum evimi terk etme sebebim eşime bir ders vermek içindi benle ve bensiz hayatı anlamısı için tabi bu banada ders oldu insanın evi eşi gibisi yok..saçma sapan sorunları büyütüp bir türlü çöüzme ulaştımadık en iyisi bir müddet ayrı kalıp düşünmekti bende onu yaptım..yanlız iki inatçı keçi eşim ve ben yani az daha boşanma noktasına geldik..çocuk gibi aile büyükleri araya girdi neyse kızlar hayat çok garip ve süprizlerle dolu...
BURDA YAZMADAN GEÇEMEYECEĞİM EN ZOR ANIMDA YANIMDA OLAN AİLEME SONSUZ TEŞEKKÜRLER..HEPSİNİ ÇOK SEVİYORUM.

evet cnm iyi geldi valla çabucakta bitti gibi geldi ama
gerçi belkide iyi oldu biraz daha sürse 80 kilo falan olcak mışım

Zaten hep güzel zamanlar çabuk geçmiyor mu ?
Aslında diyete motive açısından da iyi olmuştur, mesela ben şu an ne cips ne çikolata ne fast food yemek istemiyorum asla ..

Ben de bu hafta bir normale döneyim de belki haftaya uygulayabilirim.

Yeni başladın heralde sen de takıma.
Hoşgeldinnn ..

hoşgeldinn canım benimmmm tatilinin güzel geçmesine çok sevindim heleki yanyana problem olmadığınaaa daha bi sevindimmm hadi bakalımmm rabbim tez zamanda kavuştursunnn inşşş

Hoşbuldumm ..
Aminnnn ..
Dua edin de bana geçsin şu zamanlar ..

Ohh ohh ne güzel gezmişsiniz öyle.
Sıcakta öyle yürümek de iyi kalori yaktırmıştır hem.
Ama hadi döner ekmeği yedin yaktın da o osmanlı macunu ne orada öyle.
Ne kadar şekerli biliyorsun ..

meraba kızlar
hpiniz iyisinizdir umarım bugn pek uğryamıyacağım malum misfir var görüşürüz öptüm

İyi eğlenceler misafirlerinlee ..

Hoşgeldin buraya da evine de ..
Ben yoktum bir süredir de.
Ne kadar zamandır evde değildin?
Bazen onsuz olduğunuz zamanlar daha iyi anlarız karşımızdakinin bizim için önemini.
İkiniz içinde böyle olmuş ki eve dönmüşsünüz geri.
Peki problemlerinizi çözebildiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…