Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Temizliğim ancaaaa bittti bende bittimm

sabah öğlen patates yedim yine.. bi kaç modifiye ile akşamda saat 5 olmuş zaten.. 5.30 gibi special k yada 2 patates yerim..

3 litre su içtim.

sporda inanılmaz yoruldum ve terledim (ev işi) (akşam yürüyüşede çıkıcam ama)

bence patates ye bakalım nasıl olacak tamamen uyunca bu diyete?
Nasıl modifiyeler yaptın?

canım herşey tamam da, güne neyle başlıyorsak onla devam etmek ne demek? yani meyve sebze gününde güne elmayla başladıysak bütün gün sadece elma yicez demek o? olur mu öyle şey?
benim biraz kafam karıştı açıkçası...
ama ilo kaybının durduğu dönemlerden şok niyetine uygulanabilir...
yine de dikkat etmek lazım.

afiyetlerrr olaaa bacımmmm ne güzelll midem küçülmşş diyonn darısı başımaaaa

mcrgozde cnm kedin için üzüldüm allah şifa versin yawrum yaa nasıl acımıştır canıı

bence patates ye bakalım nasıl olacak tamamen uyunca bu diyete?
Nasıl modifiyeler yaptın?

bencede patates yiyim..

patates sade haslayıp yemedim. çünkü tiksinerek yediğin bişey sana eziyet verir ve kendini çok aç hissedip diğer şeylere saldırırsın.. yemeyi keyifli hale getirmek lazım

patatesleri böldüm kabuklarıyla. üstlerine karabiber, pulbiber, nane, çok az kekik serptim pişirdim.. (fırında)

soydum yanına bir tatlı kaşığı acılı ezme ekledim.. severek yedim.. böyle yani :81:

ayyyh haşlanmışını da çok severim ama dediğin gibi de canım çekti şimdi yaaa
patatesin her halini çok acayip severim kızlar, peynirle de nasıl yakışır offf!

Öyle bir anlattın ki ..
Bir yemek böyle mi anlatılır ..
Haftaya tamam ben de yapacağım bu anlatım üstüne.
Hele her gün anlatırsan oohh ..

onun gibi bişey canım, babamın çalıştığı şirketin kreşinde çocuklara yaz okulu düzenliyoruz...
İstanbul'dayım canım... sen?

Aaa ne güzel oluyordur.
Yaş aralığı kaç ki ?
Ben Ankaradayım. Öğrenciyim.

ayyyh haşlanmışını da çok severim ama dediğin gibi de canım çekti şimdi yaaa
patatesin her halini çok acayip severim kızlar, peynirle de nasıl yakışır offf!

bende çok severim cnm patatesin hertürlüsünü yerim..
ama iş diyet olunca işi keyifli hale getirmek gerekir.. yoksa sıkılıp başka yiyecek arayışına girebilrsin.

Öyle bir anlattın ki ..
Bir yemek böyle mi anlatılır ..
Haftaya tamam ben de yapacağım bu anlatım üstüne.
Hele her gün anlatırsan oohh ..

bende çok severim cnm patatesin hertürlüsünü yerim..
ama iş diyet olunca işi keyifli hale getirmek gerekir.. yoksa sıkılıp başka yiyecek arayışına girebilrsin.

aynen ben de deniycem, zeytinyağı da koydun mu biraz üzerine?

afiyet balll şeker olsun cnmm planımda bende bu diyeti yapam dedim ama yok dukan daha iyiiii gibi geldiii ona başladımmm inşşşş cumaya kadarrr 62leri görebilimmmm
bu arada form çayınaaa devammmmm
dün içememiştim

beni bugün bi müşterimiz gördüü patronuma soruyo bu kız kimmm bizim kız nerdeee diyo kilo verdim diye tanıyamamışşş beeniii all sevinsem mi üzülsem miiii

Son düzenleme:
oğluşuna geçmiş olsun deryacım.
geçmişi ancak okuyabildim, biraz geç oldu.

hoşgeldin hilalcim.
ben iyiyim çok şükür.
biraz gribim. yaz gribi gerçekten çekilmiyormuş, öğrendim.
senin güzel vakit geçirmene çok sevindim. inşallah bundan sonraki zaman su gibi geçer.

eline sağlık edacım.

maşallah canım, çok düzenli gidiyorsun. takdir ediyorum seni.

ooo iyi gezmişsin. yerebatan sarnıcına ben de gitmiştim. çok hoştu. bu sıcakta serin serin iyi gitmiştir

canım, sana yazdığım mesajları görmüyorsun sanırım. liste konusu ile ilgili açıklama yapmıştım.:44:

hoşgeldin deryacım.
kötü bir zamandan geçmişsiniz. ama güzel olan nokta sonuçta tekrar beraber olmanız. iyi bir iletişim gibisi yok bu arada. küçük sorunların devası o sanırım. inşalalh bundan sonra her şey daha güzel olur.
Allah ailelerimizi başımızdan eksik etmesin

inşallah iyi olur kediciğin...

menülerin gayet güzel canım. miden de bu atmosfere alıştı sanırım. daha nolsun?

tanınmayacak kadar olmuşsun yani

aaa harika en cok ben sevindim buna! ekimde bi turkiyeye gidip gelicem orada yaaaa bu kiz ne zayifti siskoooooooooooooo olmus dedirtmek istemiyorum kimseye! :)

kızlar ben biraz kaçıyorum... duş falan alıyım bi rahatlıyım.. akşam yürüyüşten sonra gelirim..

Son düzenleme:
serena'cım,
senin oğluşa da geçmiş olsun. o kısımları da okudum ama yaptığım alıntılar browser'ı kapatmam yüzünden yok oldu.
inşallah şimdi daha iyidir oğlun.

neslivicdan,
makinenin gazabına uğramışsın:) o çamaşır makinesinin filtresini ne kadar sürede temizliyorsun? ben daha hiç temizlemedim

Geçmiş olsun canım umarım bir an önce iyi olursun.
Bu sıcakta cidden hastalık çekilmez.

aaa harika en cok ben sevindim buna! ekimde bi turkiyeye gidip gelicem orada yaaaa bu kiz ne zayifti siskoooooooooooooo olmus dedirtmek istemiyorum kimseye! :)

Şimdi neredesin?
Hoşgeldin bu arada ben yokken gelmişsin sanırım ..
Merak etme sen ekime kadar gider o kilocuklar.
Ben yemek konusunda değil de saç bakımı için uygulamıştım zamanında bu tarihleri çok faydasını görmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…