kızlar bu sırada öğlen bir sprite bir de limonlu soda var, yazmayı unutmuşum
Temizliğim ancaaaa bittti bende bittimm
sabah öğlen patates yedim yine.. bi kaç modifiye ileakşamda saat 5 olmuş zaten.. 5.30 gibi special k yada 2 patates yerim..
3 litre su içtim.
sporda inanılmaz yoruldum ve terledim (ev işi) (akşam yürüyüşede çıkıcam ama)
kızlar bu 5 günde 5 kilo diyeti ne yaw... ben duymamıştım... netttenbaktım şimdi bumu sizinkide???
1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.
2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.[/COLOR][/B][/COLOR]Sabahtan itibaren HANGı SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDıYORSUNUZ. ıSTERSENıZ 40 CEŞıT SEBZE YıYEBıLıRSıNıZ. AMA BU SEBZELERıN SABAH Kı TABAĞINIZDA OLMASI GEREKıYOR.YANı GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.
3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR
4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARıÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ
5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYORYada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....B]GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ
benim güzel takımıma selam olsun!
kızlar midem küçülmüş anladığım kadarıyla, hiçbirşey almıyor.
hemen menümü yazayım...
sabah: 1 domates, 1/2 kibrit kutusu peynir, 2 zeytin (3 değil), 1 dilimden az ekmek, yarım bardak çay.
bunları yiyince bir şiştim sabah sormayın!
ara: 3 tane susamlı çubuk kraker
1 saat geç yedim sabah-öğlen arasını ama napiyim ancak fırsat buldum, hatta öğrencilerimden biri "acıktım" diyince aklıma geldi çantamdaki çubuklar, paketi ona verdim, 3 tanesini ben yedim.
öğlen: mantı.
ama çok geldi çok rahatsız oldum
akşamüstü dışarda olcam umarım 2 saat araları geciktirmeden sağlıklı bişeyler yiyebilirim.
akşama eve yetişirsem gene kabak yemeyi düşünüyorum. içimde kabak fidesi çıkacak ama evdeki son kabak artık neyse ki...
neyse ee herkesin keyfi yerinde mi bakalım?
bence patates ye bakalım nasıl olacak tamamen uyunca bu diyete?
Nasıl modifiyeler yaptın?
Okul öncesi öğretmeni misin ?
Hangi şehirdeydin?
Ben tam öğrenemedim de kusura bakmayın.. :26:
bencede patates yiyim..
patates sade haslayıp yemedim. çünkü tiksinerek yediğin bişey sana eziyet verir ve kendini çok aç hissedip diğer şeylere saldırırsın.. yemeyi keyifli hale getirmek lazım
patatesleri böldüm kabuklarıyla. üstlerine karabiber, pulbiber, nane, çok az kekik serptim pişirdim.. (fırında)
soydum yanına bir tatlı kaşığı acılı ezme ekledim.. severek yedim.. böyle yani :81:
bencede patates yiyim..
patates sade haslayıp yemedim. çünkü tiksinerek yediğin bişey sana eziyet verir ve kendini çok aç hissedip diğer şeylere saldırırsın.. yemeyi keyifli hale getirmek lazım
patatesleri böldüm kabuklarıyla. üstlerine karabiber, pulbiber, nane, çok az kekik serptim pişirdim.. (fırında)
soydum yanına bir tatlı kaşığı acılı ezme ekledim.. severek yedim.. böyle yani :81:
onun gibi bişey canım, babamın çalıştığı şirketin kreşinde çocuklara yaz okulu düzenliyoruz...
İstanbul'dayım canım... sen?
ayyyh haşlanmışını da çok severim ama dediğin gibi de canım çekti şimdi yaaa
patatesin her halini çok acayip severim kızlar, peynirle de nasıl yakışır offf!
Aaa ne güzel oluyordur.
Yaş aralığı kaç ki ?
Ben Ankaradayım. Öğrenciyim.
ilköğretim çağında her yaştan çocuk var canım. çok eğlenceli anlatamam!
bencede patates yiyim..
Öyle bir anlattın ki ..
Bir yemek böyle mi anlatılır ..
Haftaya tamam ben de yapacağım bu anlatım üstüne.
Hele her gün anlatırsan oohh ..
bende çok severim cnm patatesin hertürlüsünü yerim..
ama iş diyet olunca işi keyifli hale getirmek gerekir.. yoksa sıkılıp başka yiyecek arayışına girebilrsin.
bencede patates yiyim..
Öyle bir anlattın ki ..
Bir yemek böyle mi anlatılır ..
Haftaya tamam ben de yapacağım bu anlatım üstüne.
Hele her gün anlatırsan oohh ..
aynen ben de deniycem, zeytinyağı da koydun mu biraz üzerine?
oğluşuna geçmiş olsun deryacım.HERKESE TEŞKR EDERİM ÖNCELİKLE
oğlum şuan biraz daha iyi sanki. evet cnm kusma ve ishal vardı düzeldi sadece ishal şimdi bağırsakları enfeksiyon kapmış.. 18.100 kg dı bugün tarttım 16.200 kg olmuş.. eridi çocuk resmen.. bu arada tartımda düzeldi.
dün akşam giremedim eve geç geldik baya yürüyüş yapmışız. ondan direk uyudum yorgundum.. kahvaltı edicez şimdi. bu arada tartıldım
92.500 kg dedi tartı bozuntusugün içinde uğrarım yine. hoşçakalın kızlar..
hoşgeldin hilalcim.Kızlar merhaba.
İznim bitti ben geldim.
Harika bir 10 gün geçirdim diyebilirim.
8 ayın özlemini gidermeye çalıştık ama gitmiyor.
Bu arada dediğim gibi beraberken en ufak bir problem bile olmuyor.
Rüya gibiydi yani ..
Şimdi tekrar gün saymaya başladık.
Geçecek umarım bir an önce ..
Bu arada hiç dikkat etmedim yediklerime ne bulduysam yedim.
Kıtlıktan çıkmış gibiydim resmen ama tartıya çıktım biraz önce 65 falanım.
Hem akşam saati hem günlerdir tuvaletimi yapmıyorum.
O yüzden çok kilo almamış gibiyim mutlu oldum.
O yemeye deli gibi almışımdır demiştim.
Şimdi kaldığımız yerden devam ..
Siz nasılsınız iyi misiniz?
eline sağlık edacım.16.07.2011 Mesaj Sayımları
kedican 23:118:
hamutran 21 :118:
neslivicdan 18 :118:
puffycikcik 11 :118:
elmalıturta 8
neyneyse 7
chika 6
ozlemmtekinn 5
mcrgozde 4
serena- 3
dryrgp 3
_ferdici_ 3
Elisya 0
HerseyVatanİcin 0
maviyesil1999 0
hezaren82 0
sakaleynmaster 0
maşallah canım, çok düzenli gidiyorsun. takdir ediyorum seni.kızlar spor yapamadım bu akşam. kayınvalidemler geldi. çok geç kalktılar yürüyüşe gidemedim haliyle..
yarın 5 günde 5 kilo diyetine başlıyorum yine cumaya kadar. (grupla birlikte)
yarın tam gün ev temizliğim var (haftalık)
vakit buldukça aralarda girerim.. hepinizi çok öptüm. hayırlı geceler dilerim.
ooo iyi gezmişsin. yerebatan sarnıcına ben de gitmiştim. çok hoştu. bu sıcakta serin serin iyi gitmiştirveee kızlarrr dün sabah 11:30dan akşam 8e kadar dışardaydım arkadaşla üsküdar eminönüü derkenn baya yürüdük tarihi yerleri falann yere batan sarnıcına girdik ordan sultan ahmet ordan mısır çarşısıı müzeyede gircektik ama kişi başı 20 tl dedi bide yerli yabancı yazmamışlarmı biz koptukkk girmedikkk bi dahaki sefere gireriz inşşgülhane parkında yürüdükkk baya gün boyu hiç oturmadıkkk ayy çocuklar gibi ordan orayaaa gezdik durduk çok güzel bi gündüüü eve gelmem 2 saati buldu yolda geçtii yediklerime gelince
sabah kah 1 yumurta 2dilim ekmek ve salata yedim
öğlen 1 porsiyon döner ekmek
ara 1 osmanlı macunuu
akşam eve geldiğimde 1 kase çorba içtim 2dilim ekmek le peynir yedimmm ama hala açtımmm
vee bu sabah itibariyleee dukan diyetine geri başladımmmm 3-4 gün atak evresi yapıcam
canım, sana yazdığım mesajları görmüyorsun sanırım. liste konusu ile ilgili açıklama yapmıştım.:44:Kizlar yaa bizim ev cok karisik alamanyadan misafir geldi yatiliben de bu aksam anneannemlerin evine kacmayi dusunuyorum, kafam gurultuyu kaldirmiyor (70 yasindayim ya ) ama orda da internet yok, dedeme komsularin sifresini ogrenmesini soylemistim ama insallah ogrenmistir.. Bi kac gun menu paylasiminda bulunamayabilirim ama cumaya kadar gelmis olurum, kilo bildiriminde bulunurum yani.. Gerci bu hafta listeye alinacak miyim bilmiyorum bile neyse kendinize cok iyi bakin, bi kac gun sonra gorusuruzz:)ldiriminde bulunurum yani.. Gerci bu hafta listeye alinacak miyim bilmiyorum bile neyse kendinize cok iyi bakin, bi kac gun sonra gorusuruzz:)
hoşgeldin deryacım.merhaba arkadaşlar...artık evimdeyim..şu an için herşey yoluna girmeye başladı..
çok zor ve üzücü günler geçirdim..ama mecburdum evimi terk etme sebebim eşime bir ders vermek içindi benle ve bensiz hayatı anlamısı için tabi bu banada ders oldu insanın evi eşi gibisi yok..saçma sapan sorunları büyütüp bir türlü çöüzme ulaştımadık en iyisi bir müddet ayrı kalıp düşünmekti bende onu yaptım..yanlız iki inatçı keçi eşim ve ben yani az daha boşanma noktasına geldik..çocuk gibi aile büyükleri araya girdi neyse kızlar hayat çok garip ve süprizlerle dolu...
BURDA YAZMADAN GEÇEMEYECEĞİM EN ZOR ANIMDA YANIMDA OLAN AİLEME SONSUZ TEŞEKKÜRLER..HEPSİNİ ÇOK SEVİYORUM.
inşallah iyi olur kediciğin...hepinize merhaba kızlar
canım çok sıkkın diyet,yemek aklıma hiç gelmiyor.kedim ameliyat oldu iyileşmesi riskli o yüzden çok sıkkınım bugün..
kahvaltıda da yumurta yemiştim daha da yemem heralde hiç halim yok.
menülerin gayet güzel canım. miden de bu atmosfere alıştı sanırım. daha nolsun?benim güzel takımıma selam olsun!
kızlar midem küçülmüş anladığım kadarıyla, hiçbirşey almıyor.
hemen menümü yazayım...
sabah: 1 domates, 1/2 kibrit kutusu peynir, 2 zeytin (3 değil), 1 dilimden az ekmek, yarım bardak çay.
bunları yiyince bir şiştim sabah sormayın!
ara: 3 tane susamlı çubuk kraker
1 saat geç yedim sabah-öğlen arasını ama napiyim ancak fırsat buldum, hatta öğrencilerimden biri "acıktım" diyince aklıma geldi çantamdaki çubuklar, paketi ona verdim, 3 tanesini ben yedim.
öğlen: mantı.
ama çok geldi çok rahatsız oldum
akşamüstü dışarda olcam umarım 2 saat araları geciktirmeden sağlıklı bişeyler yiyebilirim.
akşama eve yetişirsem gene kabak yemeyi düşünüyorum. içimde kabak fidesi çıkacak ama evdeki son kabak artık neyse ki...
neyse ee herkesin keyfi yerinde mi bakalım?
afiyet balll şeker olsun cnmm planımda bende bu diyeti yapam dedim ama yok dukan daha iyiiii gibi geldiii ona başladımmm inşşşş cumaya kadarrr 62leri görebilimmmm
bu arada form çayınaaa devammmmm
dün içememiştim
beni bugün bi müşterimiz gördüü patronuma soruyo bu kız kimmm bizim kız nerdeee diyo kilo verdim diye tanıyamamışşş beeniii all sevinsem mi üzülsem miiii
Bu arada daha önceden ekliyordum tekrar ekleyeyim.
İlgisini çeken olursa diye.
15 temmuzdan sonraki iki hafta ayın durumuna göre kilo vermemiz için elverişli iki haftaymış
Peki hangi besinleri tüketsek etkisi daha çok olur?
Ne zaman yağ daha çok kilo yapar?
Proteinler ne zaman daha etkili olur ?
İşte cevapları ( ne reklam yaptım be .. Tamamen başka topicten alıntıdır ama reklamı bana ait)
15 Temmuz 2011 saat 23:30 dan 18 Temmuz 2011 saat 09:15 e kadar Ay Kova burcunda küçülmekte;
yağ günleridir..yağ tüketimine dikkat..kilo yapabilir :) ayrıca çiçek bitkileri tüketebilirsiniz.örneğin brokoli,karnabahar,enginar gibi.vee ıhlamur,papatya gibi çiçek çayları..
18 Temmuz 2011 saat 09:15 den 20 Temmuz 2011 saat 18:25 e kadar Ay Balık burcunda küçülmekte;
karbonhidrat ve yaprak günleri.. aşırıya kaçmazsak bu besinler de bu günlerde her zamankinden daha faydalı olacaktır bedenimize..tüm yeşilliklerden mis gibi bir salata yapıp yiyebilirsiniz.bol limonla da demir desteğini tavana vurdurabilirsiniz yada ıspanak,semizlik gibi yaprak bitkilerin yemeğini de yiyebilirsiniz..
karbonhidrat günleri olduğu için hamur işlerine dikkat !
20 Temmuz 2011 saat 20:25 den 23 Temmuz 2011 saat 07:58 e kadar Ay Koç burcunda küçülmekte;
mayalı sütler protein içeren gıdaları ve meyveyi bugünlerde tüketmeye çalışın..çünkü diğer günlerden daha etkili..
Eğer bahçeniz varsa ve kendiniz meyve yada sebze yetiştirebiliyorsanız bahsi geçen bitkileri kendi günlerinde taze taze kopartmanız ne kadar iyi olur bilemezsiniz.
23 Temmuz 2011 saat 08:58 den 25 Temmuz 2011 saat 18:34 e kadar Ay Boğa burcunda küçülmekte;
besin kalitesi tuz ve mineraldir..ayrıca kök bitkiler tüketmek yada çayını içmek çok yaralı olacaktır.çünkü 2 kat etkili.
DİKKAT: tansiyon hastaları tuza dikkat etmeli.çünkü dediğim gibi 2 kat etkili.
ayrıca mineral günleri olduğu için kil maskeleri için bulunmaz fırsat :)
25 Temmuz 2011 saat 20:34 ten 28 Temmuz 2011 saat 04:11 e kadar Ay ikizler burcunda küçülmekte;
yağ günleridir..yağ tüketimine dikkat..kilo yapabilir :) ayrıca çiçek bitkileri tüketebilirsiniz.örneğin brokoli,karnabahar,enginar gibi.vee ıhlamur,papatya gibi çiçek çayları..
28 Temmuz 2011 saat 05:11 den 30 Temmuz 2011 saat 08:16 e kadar Ay yengeç burcunda küçülmekte;
karbonhidrat ve yaprak günleri.. aşırıya kaçmazsak bu besinler de bu günlerde her zamankinden daha faydalı olacaktır bedenimize..tüm yeşilliklerden mis gibi bir salata yapıp yiyebilirsiniz.bol limonla da demir desteğini tavana vurdurabilirsiniz yada ıspanak,semizlik gibi yaprak bitkilerin yemeğini de yiyebilirsiniz..
karbonhidrat günleri olduğu için hamur işlerine dikkat !
oğluşuna geçmiş olsun deryacım.
geçmişi ancak okuyabildim, biraz geç oldu.
hoşgeldin hilalcim.
ben iyiyim çok şükür.
biraz gribim. yaz gribi gerçekten çekilmiyormuş, öğrendim.
senin güzel vakit geçirmene çok sevindim. inşallah bundan sonraki zaman su gibi geçer.
eline sağlık edacım.
maşallah canım, çok düzenli gidiyorsun. takdir ediyorum seni.
ooo iyi gezmişsin. yerebatan sarnıcına ben de gitmiştim. çok hoştu. bu sıcakta serin serin iyi gitmiştir
canım, sana yazdığım mesajları görmüyorsun sanırım. liste konusu ile ilgili açıklama yapmıştım.:44:
hoşgeldin deryacım.
kötü bir zamandan geçmişsiniz. ama güzel olan nokta sonuçta tekrar beraber olmanız. iyi bir iletişim gibisi yok bu arada. küçük sorunların devası o sanırım. inşalalh bundan sonra her şey daha güzel olur.
Allah ailelerimizi başımızdan eksik etmesin
inşallah iyi olur kediciğin...
menülerin gayet güzel canım. miden de bu atmosfere alıştı sanırım. daha nolsun?
tanınmayacak kadar olmuşsun yani
aaa harika en cok ben sevindim buna! ekimde bi turkiyeye gidip gelicem orada yaaaa bu kiz ne zayifti siskoooooooooooooo olmus dedirtmek istemiyorum kimseye! :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?