evet nereus eklemişti koca göbeğini:sm_cool: şaka şaka kızda hiç fazlalık yok bide diyet yapıyoooyaaa resim eklemiş birileri yaa ben görmedim yaaa banae bananee banane yaaaa(((
yaaa resim eklemiş birileri yaa ben görmedim yaaa banae bananee banane yaaaa(((
evet nereus eklemişti koca göbeğini:sm_cool: şaka şaka kızda hiç fazlalık yok bide diyet yapıyooo
ben akşam salata+tavuk yemeği düşünüyorum bu arada kızla bide yürüyüş yapcam 1 saat size iyi akşamlar yarın görüşürüz:1hug:
kalllsisin dediklerinin altına imza atılıyor amaa ben sizin takıma küstüm :çok üzgünüm:
öndeennnn :roflol
nereuscum
fıstıksın valla,
ben şekillenmeyi kızım için söylemişti mgüzelim geçen sene kardeşimin düğününde saten elbise almıştım büyük ihtimal onu giyerim yada zayıflarsam sarı saten ceketim var yarım altınada lacivert kumaş pant.giymeyi planlıyorumsaten ayakkabı düşünüyorumda çok şık olur ama senin kızın var çok topuklu alma düğünde inan kucağndan çok indiremezsin o telaşta sadece çocuklar nedense hep annelere kalıyor benden sana tavsiye kuzucuğu götüreceksen bakıcınınıda yanında götürmen yoksa düğün eziyete dönüşür şimdiden onun ayarlamasını yap bu durumları görmüş geçirmiş bir insan olarak bir tavsiye gerçi bu
ee ben istanbula gelirsem beni gezdirecekmisiniz arkadaşlar söleyin bakem
bende baktim bende baktimmmkaydirigubbakcemile5
anam sen nereden kilo vereceksin boyunda var masallah.. tuh tuh tuh elem tere fis kem gözlere sislülülülülülü valla cok düzgünde bir yapin var canim Şeniz
nerememmi totoma tabikineee
bu vücutda düzgünse artık reyhancım bilemiyorumm :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?