Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

işte sezon bir çıksın şimdi abuk subuk herşey. Ama saten çok topuklu taşlı siyah bir ayakkabı alacağım, saten de çanta. Kıyafeti bilmiyorum ama onları biliyorum :)
Senin ne şekilllendi?[/QUOTE]

ben şekillenmeyi kızım için söylemişti mgüzelim geçen sene kardeşimin düğününde saten elbise almıştım büyük ihtimal onu giyerim yada zayıflarsam sarı saten ceketim var yarım altınada lacivert kumaş pant.giymeyi planlıyorumsaten ayakkabı düşünüyorumda çok şık olur ama senin kızın var çok topuklu alma düğünde inan kucağndan çok indiremezsin o telaşta sadece çocuklar nedense hep annelere kalıyor benden sana tavsiye kuzucuğu götüreceksen bakıcınınıda yanında götürmen yoksa düğün eziyete dönüşür şimdiden onun ayarlamasını yap bu durumları görmüş geçirmiş bir insan olarak bir tavsiye gerçi bu

ee ben istanbula gelirsem beni gezdirecekmisiniz arkadaşlar söleyin bakem

yaaa resim eklemiş birileri yaa ben görmedim yaaa banae bananee banane yaaaa(((
evet nereus eklemişti koca göbeğini:sm_cool: şaka şaka kızda hiç fazlalık yok bide diyet yapıyooo
ben akşam salata+tavuk yemeği düşünüyorum bu arada kızla bide yürüyüş yapcam 1 saat size iyi akşamlar yarın görüşürüz:1hug:

nasıl yok kızz var fazlalığım öndende çekmiştim onuda koyayımda bakın hele nasıl çirkunumm :çok üzgünüm:

bende baktim bende baktimmmkaydirigubbakcemile5
anam sen nereden kilo vereceksin boyunda var masallah.. tuh tuh tuh elem tere fis kem gözlere sislülülülülülü valla cok düzgünde bir yapin var canim Şeniz

kızlar ben çıkıyorum mehalimcim baktıkdan sonra silerse çok memnun olurummmm
ben bir süre giremicem çünküm yoksam ben silerdim

teşekkürler kızlarr a.s.
moralim yerine geldi birazz

boyun nekadar nereus?
güzelim gercekten cok hos uyumlu bir tipin var. masallah. gerci insan hep kendinde kusur arar ve bulur ama göze batan bir kusurun olmadigi gibi. ne giyse yakisacak bir tipin var. kendini sevmeyi ögren seker. birkerem cok tatlisin kaydirigubbakcemile3sekerpare gibi

canım çok moda saten bu sene, güzel olur laci sarı (fener :).
Alçak topuk giymekten bıktım hamileleiğimden beri Bakıcı gelir büyük ihtimal, ama dışarıya çıkınca hep eşimde durur kızım, o gün de bana yapışmaz da öyle olur inşallah. Çünkü benim çok işim var, ablamla ilgileneceğim, sabahtan onunla kuaföre gideceğim.
Gezdiririz tabi uygun zaman denk getiririz.

bende baktim bende baktimmmkaydirigubbakcemile5
anam sen nereden kilo vereceksin boyunda var masallah.. tuh tuh tuh elem tere fis kem gözlere sislülülülülülü valla cok düzgünde bir yapin var canim Şeniz

valla canım ben de göremedim, deli kız işte.

nerememmi totoma tabikineee
bu vücutda düzgünse artık reyhancım bilemiyorumm :1no2:

belin de incecik. Biraz popo iyidir, okadarı benim kızımda da var.

ama sen şimdi bu gazla yersin ne bulursan.
Canım güzelsin de yeme sakın, hem belin de çok kalın popon da büyük sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…