Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tıs nereus cadısı ebet ben kocaman bir göbek görüyorum:roflol: bize yedirtmeye çalıştığın pastalarmı oturdu midenehihoyyyt

ya şekerciğim hani göbek göremedim ben şakası bir tarafa aynen akşamki tarif ettiğin peri kızı var şu an karşımdaŞeniz

ayy senden iltifat duymakda varmışş
çok teşekkür ederim canımmmm Şeniz Şeniz

bu gün yediklerim sabah klasik kahvaltım
ara bir elma
öğlen az makarna+yoğurt(makarna yememeliydim ama yiyecek başka bişey yoktu mecbur kaldım yani)
akşamada hafif atlata bilirsem pekte fena sayılmazzz 1 saatte yürüyüş yapmayı planlıyorum bakalımmm

yok kız mai sana demeyom canım
bizim takımınınn çok meşgul güzellerineedeyomm

şişgocum yok kaliisle şakalaşınca koyayım görsün bir deddiimm
bencede göbeğim yok eskisi kadar
önce osla doktorun dediğine üzülürdümm
hamile kıyafeti gibi demişti kalçamı eritcem kesinlikleee

bu insanlar neden kendilerini bizim yerimize hiç koymazlar bizim ne hissettiklerimizi anlamazlar acaba bizde zayıf olcazzzzkötükedihüso

tamam bekliyorum şeker bu arada aben ne yedim
ara 1 meyveli süt
öğlen bol salata ve 1 dilim ramazan pidesi ve ezme 1 y.k.

hım senin neyin var ben anlayamadım ki kim sana hamilemisin dedi diyenin beyni ve görme duyusu arasında kopukluk var galiba şeker ben senin kadar olayım yeter ya

bencede adam manaakkdı heraldee kıyafetde hamile kıyafeti değildi
salak bişidi yani
çenem hala ağrıyor biliyonmu
yemek yerken öldüryor benii

ben ne yedim
domates salatalık ve ton balığı kemek ekmeği yedimm

yaaa nereus ben de istiyorum merak ettim.

kızlar merhaba, herkes uğramış ben yoruldum dersler bitti ama canım çıktı. Dilekcim hoşgeldin, öncelikle bize klendini tanıt, kaynaşalım. Arkadaşların verdiği tavsiyeleri dinlersen kilo verirsin.
bu saate kadar gelenlerden Şişgo, melzeyit, dosba, nereus hepinize selamlar. (kimseyi unutmamışımdır inşallah, tefe koyarlkar valla).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…