melisciğim naber nezamandır şöyle oturup bi konuşamadık ders çalışıyorum artık işyerindede yüzsüzlüğü ele aldım oturdum soru çözüyorum ancak 150 tane çöze bildim akşama kadar bi 300 tane çözebilsem ondada ful çıkartamadım zaten toplamda 10 -12 yanlışım çıktı canım sıkıldı bir kaçı bilmemezlikten diğerleri dikkatsizlikten ya sen nasılsın kızına elbise almışsın çok merak ettim
kendine alabildinmi geçmişi okurkenzorlanıyorum bi yerden sonra kaçırıyorum
iyi yapıyorsun canım, ben de ders çalıştığım dönemler de eve hiç bakmam (aslında hep çalışıyorum ev başını alıp gidiyor bakıcının elinde herşey :)
10-12 birşey değüil ne güzel, alacaksın bu sınavı.
Yok kızıma da almadım da buldum çok güzel annemle gideceğiz deneyip alacağız o zaman koyarım çok güzeller.
Ben daha bulamadım birşey, bakınıyorum hala, daha 1 ayımız var, sezonların bir kısmı çıkmamış, haftaya tekrar bakacağım.
Bi koşturma gidiyor valla, ne olsun, dikkat etmeye başladım bugün tekrardan, dosbaya söz verdim tatlı yemeyeceğm. Sen ne yapıyorsun?
sizlerde fıstık gibisiniz şişgoyuda gördüm melzeyit ablamıda diğer kızları daha görmedimm
teşekkürler kızlar saolun 5 kilo daha vereyimm mezun olcammm hihoyyyt hihoyyyt
vallahi bende hafta sonu kaçırdım ama bugün arkadaşımla ve annemle beraber başladık ya bende kızıma arkadaşımın düğünü için bakıyorum ama bir ayımız var bizimde gerçi kafamda şekilde biraz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?