Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlar.ne zamandır gelemedim.amanın çok yorgunum gel misafir git misafir pestilim çıktı valla.bu ayın sonuna kadar misafir istemiyorum artık yoruldum :1no2: neysekine bu günden itibaren kaldığım yerden devam. aslında tekrar bir tartılsaydım iyiydi.belkim bişeyler almış olabilirim.inşallah almamışımdır neyse akşama tartılırım şimdi bozmayayım moralimi.bu arada geçmişi okuyayım bakalım neler oldu kim ne yazdı valla oku oku bitmez bu şimdi gittiği yere kadar artık.

inşallah almamışsındır, sabah tartıl bence canım. çok çok yazdık 2 gündürb yoktun zor biter .
canım bu arada gözümden kaçmış, zonguldaka gelirsek görüşelim tabi, hangi ilçedesin sen?

kızlar ben çıkarım birazdan dediğim gibi lütfen resimimi alıntı yapmayınki silmem rahat olsun
kusura bakmayın siteye giren erkekler kopyalıyormuş ne yazıkkii
şimdidien anlayışınız için teşekkür ederim hepinizi öptümm

meliscim ben şuanda kdz ereğlideyim.1 saat mesafe var ama zong.merkezde annemler oturuyor.fırsat buldukça gidiyorum annemlere sende sizinkilerde yakındaysa neden olmasın. bu arada hala okumaya devam ediyorum. :bbo:

kızlarrr hadi beni tebrik edin
akşam dışardaydım
eşim iskender yedi ben ise salata
hiç bu kadar iradeli olmamıştımmm
bu arada 5.ciliğimizi tebrik ederim fena değil hani
hepinize iyi geceler
iraden süper hayatım bu azimle başaracaksın inşallah.

çok hastayım ve mens dönemim yaklaştı delirecem ya
geçmişolsun,rahatla hayatım geçecek inşallah.

melis beni davet etmişim yeni gördüm msj geldim
hoşgeldin dilek

dosbacım sen bu hafta en iyi kilo verensin adcım sen de almışsın.
Eğer ikinizde kabul ederseniz dosba ada koçlk yaparmısın bu hafta?
kabul ediyorum.kabulediyorum.

ohhh yaa adcım sen gelene kadar ben koçunu kaptım bile :jeyyar:
hayırlı olsun hayatım,ama dosba ikimizide idare etsin olmaz mıkine?
bekarken kesinlikle iyiydi ama evlilikten değil hayatım sen birde çocuk yapsan yandın işte o zaman kilo vermek çok zor.ben bebkten önce rahat kilo verebiliyordum.o yüzdende önemsemedim.melis gibi emzirme konusunda şanslıda olamadım ki hergün kalori yakayım.sen iyisimi bebek olmadan biran önce ver kilolarını.bol şans.(dost acı söyler)

mrb hanımlar kahvaltımı yaptm
2 dilim kepekli ekmek
4 tane zeytin
1 domates 1salatalık
ince bi dilim peynir
5 yaprak marul
nasıl sizde zayıflayabilirmiyim
verebilirsin tabiki dilekcim gayet düzenli bir kahvaltı gibi görünüyor.bol su içip,az ve sık yersen sanırım başarırsın.sürekli tartılıp motivasyonunu düşürme sakın.

resmini görememiştim ama tekrar ekledim ve gördüm ,gayet normal bir fiziğin var.takıldığın bölgeni eritmenin en iyi yolu spor salonlarında makinalar var 1 kaç ay onlara giriyorsun ve sorun ortadan kalkıyor.yakın bir arkadaşım denedi ve başardı.istersen bir araştır hayatım.

ayy gördüm gördüm ama yüzünü merak ediyom şimdide bende aşşa yukarı senin gibiyim az toto yok azda gönüş yok bedne :)) bende en kısa sürede koyacam resmimi ozman haber uçurum size ok:))

adcım teşekkürler canım saoll
spor salonu yok bizim burda oyüzden kendi işimi kendim halletcem

mehalimcim resmim profilimde var
ordaki gacı ben oluyomm kaydirigubbakcemile3

kızlar akşam yine misafirim geliyor bu hafta arkadaşım doğum yapacak kayınvalidesi ve annesini bende kalacaklar bugünde komşularım anneme hoşgeldine gelecekmiş bi yorgunum ki ama bu arada 250 ye yakın soru çözdüm ben nemi yedim
ara 4-5 kayısı
yarım kase çorba
bol salata
8 kaşık ıspanak çok güzeldi işten gelirkende yaklaşık 30 dakika yürüdüm
sabahta yürüyerek vgiitim işe havalar güzel artık durmak yok yürümeye devam
öptüm hepinizi ben bikaç gün sadece gündüzleri girebilecem oda dersten fırsat kalırsa hepinizi öpüyorum tekrarlıyorum hedef 78 ama daha aşağı olursa şaşırmam

merhaba kizlar ..

Evde durmak cok kotu .. insanin surekli aklina yemek geliyor .. ben okulda rahat oluyomusum da haberim yokmus :) Iyiki yarin yine basliyor dersler..

Bugun yedikelrimi yaziyorum :
sabah : 1 dlm kepekli ekmk .. peynir , cay
ara : yogurt
oglen: yarim bazlama.. peynirklava:
aksam : biraz kurufasulye

Burada da havalar guzel .. yurumek daha guzel oluyor .. mp3de takinca kendimde olmuyorum ..bya bi gidiyorum :)

brose inşallah yediklerini yakacak kadar yürümüşündür canım
herşey güzel bazlama ne kıızzz

ben akşam
2 çatal kısır
1 bardak ayran
1.5 su bardağı süt içtim
1 saat 15 dk yürüdümm hihoyyyt :lepi:

ben geldim ama kötü geldim kızlar..ben yokken nereusum podyuma çıkmış bakemm..ama kaçırdım valla
herkiş ne güzel muhabbet etmiş.bu gün oğluşumun 2.yaş günüydü.öğleden sonra arkadaşlarına bir parti verdim akşam da benim arkadaşlarım sürpriz parti düzenlemişler..o yüzden menüm çok kötü..ama yediklerimi itiraf edeyim
sabah 1 dilim kepek ekmek peynir domat salat
ara yarım elma
öğle 1 balık orta boy salata çorba
öğleden sonra 1 ince dilim yaş pasta 3 kurabiyeakşam cacık 2 galeta
sürpriz partide 1 dilim yaşpasta ve1 börekbiliorum çok kötü ama..yaptım..şu an çok mutsuzum zati
1 saat de koştum kızlar..

meliscim ben şuanda kdz ereğlideyim.1 saat mesafe var ama zong.merkezde annemler oturuyor.fırsat buldukça gidiyorum annemlere sende sizinkilerde yakındaysa neden olmasın. bu arada hala okumaya devam ediyorum. :bbo:

bizimkiler devrekteler. zong. merkezde de amcaları falan oturuyor eşimin.
baharda düşünüyoruz inşallah, kızımız doğduğundan beri gidemedik.

hayırlı olsun hayatım,ama dosba ikimizide idare etsin olmaz mıkine?

yeter yeter.

evet haklısın bence de canım. Eğer ben de emzirmesem alırdım kesin. Bu arada 60 ile hamile kalmıştım, 1.5 kilom kaldı, tüm kıyafetlerim üzerime oluyor. 9 ayda alınanı 9 ayda vermiş gibi olacağım inşallah (eğer 23 nisana kadar 60 olusam

ayy gördüm gördüm ama yüzünü merak ediyom şimdide bende aşşa yukarı senin gibiyim az toto yok azda gönüş yok bedne :)) bende en kısa sürede koyacam resmimi ozman haber uçurum size ok:))

ayy çok merakla bekliyoruz şekercim.

ayy ne tatlı, mis gibi kokulu bebiş, ben,im kızım 9 aylık olmadan yine yeni doğan hallerini özledim bile, ne masum ne uykucu ve yapışık oluyordu, şimdi tam bir cadı.
Çöz canım çöz, ne kadar soru o kadar başarı demek.
evet bugün kaçırmamışsın, düşebilirsin daha da.

hangi ülkedesin canım, lisans mı y. lisanns mı bi de hangi bölüm, çok merak ettim. bazlamayı nerden buldun? Yürüyüşe devam kaydirigubbakcemile2

ben akşam
2 çatal kısır
1 bardak ayran
1.5 su bardağı süt içtim
1 saat 15 dk yürüdümm hihoyyyt :lepi:

kısır mı kaydirigubbakcemile neyse o da lazım arada, bulgur pilavı niyetine :)

doğum günü kutlu olsun canım, ni,ce gzel yaşlara oğluşuna. Baya kötü olmuş -tatlicadiarzu-
ama koşmuşsun ve sen telafilerini yaparsın, sana güveniyorum.

ben akşam bayılmışım saat 9.30 mu 10 mu bilemiyorum bile. kanepede oturur vziyette sızmışım. Eşim kızımızı yatırmış, sonra geldi beni yatırdı hatırlamıyorum bile. Ne yediğimi de yazmamışım, dosbacım sözümü tuttum hiç tatlı ve aburcubur yemedim, ama dolaptaki sütlaç duruyor, kimseye satamadım, arkaya sakladım.
sabah: ekmek, peynir, bal (fix kahvaltım)
ara yok
öğlen: beyaz lahana yemeği, 1 dilim ekmek
ara: 4 adet diyet bisküvi
ara: 1 elma
akşam: yeşil mercimek çorbası, 3 köfte, salata
su 1,5 litreyi tamamlamama az kalmıştı, sızmışım. Az oldu suyum.

Sen gelmemişsin dosbacım.

günaydın kızlar vallahi dün çok yoruldum arkdaşım rahatsızlandı onu doktora götürdüm geldi mbiliyosunuz misafirim vardı onlarla oturdum gece 12ydi soru çözeyim dedim bildiklerimi bile karıştırmışım melis 5 te kalkmışsın keşke bende senin gibi erken kalkabilsem daha kahvaltı yapmadım
ama evden çıkmadan yarım incir ve 3tane badem yedim

günaydın ablacımmm
çok hareketli yaşantınız varyaaa başım dönüyor senle melisi okuyunca -tatlicadiarzu-

doğru söylüyosun benim bile başım dönüyor ama bu ara iyiyim ya frenledim kendimi ayrıca daha kahvaltı yapamadım ya

günaydıııın
evet ya dün bi selam verdim kayboldum ama aklım sizdeydi
dün temizliğe devammmm
bugün işleri biraz azalttım
yediklerime dikkat ediorum ama bakalım
bu arada meliscim tebrik ederim canımmm tatlı yememişsin
adcım sende benim gibi misafir ve misafirlikler arasında yaşıyorsun bizim düzenimizi bozan şey de bu oluyor...
eğer benim gittiğim yerde masada isek sorun olmuyor tabağıma genelde seçerek alıyorum ama tabak geliyorsa nefsime çok zor hakim oluyorum buna bi çare bulmamız lazım
patbori canım oğluşunun doğum günü kutlu olsun Allah hayırlı uzun ömür nasip etsin
melzeyit canım eminim bu sınav senin
nereus yaaaa ben foto istiyom banane bananeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…