canlarım genetik bel ince toto büyük kalkık annem teyzem yengem hep böyle
selam kızlar.ne zamandır gelemedim.amanın çok yorgunum gel misafir git misafir pestilim çıktı valla.bu ayın sonuna kadar misafir istemiyorum artık yoruldum :1no2: neysekine bu günden itibaren kaldığım yerden devam. aslında tekrar bir tartılsaydım iyiydi.belkim bişeyler almış olabilirim.inşallah almamışımdır neyse akşama tartılırım şimdi bozmayayım moralimi.bu arada geçmişi okuyayım bakalım neler oldu kim ne yazdı valla oku oku bitmez bu şimdi gittiği yere kadar artık.
yok meliscim yemem bu akşam 1.5 saat yürüceemmmm
artık düz 60 olana kadar aslaa
iraden süper hayatım bu azimle başaracaksın inşallah.kızlarrr hadi beni tebrik edin
akşam dışardaydım
eşim iskender yedi ben ise salata
hiç bu kadar iradeli olmamıştımmm
bu arada 5.ciliğimizi tebrik ederim fena değil hani
hepinize iyi geceler
geçmişolsun,rahatla hayatım geçecek inşallah.çok hastayım ve mens dönemim yaklaştı delirecem ya
hoşgeldin dilekmelis beni davet etmişim yeni gördüm msj geldim
kabul ediyorum.kabulediyorum.dosbacım sen bu hafta en iyi kilo verensin adcım sen de almışsın.
Eğer ikinizde kabul ederseniz dosba ada koçlk yaparmısın bu hafta?
hayırlı olsun hayatım,ama dosba ikimizide idare etsin olmaz mıkine?ohhh yaa adcım sen gelene kadar ben koçunu kaptım bile :jeyyar:
bekarken kesinlikle iyiydi ama evlilikten değil hayatım sen birde çocuk yapsan yandın işte o zaman kilo vermek çok zor.ben bebkten önce rahat kilo verebiliyordum.o yüzdende önemsemedim.melis gibi emzirme konusunda şanslıda olamadım ki hergün kalori yakayım.sen iyisimi bebek olmadan biran önce ver kilolarını.bol şans.(dost acı söyler)ben bu hafta kendimi temizliğe verdim
yarın sanırım yardımcım gelecek bi tek camları sildireceğim çünkü yükseklik korkum var
6 öğün besleneceğim inş.
sebzeye ve meyveye ağırlık vermeyi düşünüyorum
aslında ne yediğimde ne kadar fark ediyor bi bulsam beslmeme tarzımı bi oluşturacağım
ahhh bekarlık... ne yesem kilo almazdım alsamda hemen verirdim
verebilirsin tabiki dilekcim gayet düzenli bir kahvaltı gibi görünüyor.bol su içip,az ve sık yersen sanırım başarırsın.sürekli tartılıp motivasyonunu düşürme sakın.mrb hanımlar kahvaltımı yaptm
2 dilim kepekli ekmek
4 tane zeytin
1 domates 1salatalık
ince bi dilim peynir
5 yaprak marul
nasıl sizde zayıflayabilirmiyim
resmini görememiştim ama tekrar ekledim ve gördüm ,gayet normal bir fiziğin var.takıldığın bölgeni eritmenin en iyi yolu spor salonlarında makinalar var 1 kaç ay onlara giriyorsun ve sorun ortadan kalkıyor.yakın bir arkadaşım denedi ve başardı.istersen bir araştır hayatım.yok kız mai sana demeyom canım
bizim takımınınn çok meşgul güzellerineedeyomm
şişgocum yok kaliisle şakalaşınca koyayım görsün bir deddiimm
bencede göbeğim yok eskisi kadar
önce osla doktorun dediğine üzülürdümm
hamile kıyafeti gibi demişti kalçamı eritcem kesinlikleee
meliscim ben şuanda kdz ereğlideyim.1 saat mesafe var ama zong.merkezde annemler oturuyor.fırsat buldukça gidiyorum annemlere sende sizinkilerde yakındaysa neden olmasın. bu arada hala okumaya devam ediyorum. :bbo:
hayırlı olsun hayatım,ama dosba ikimizide idare etsin olmaz mıkine?
yeter yeter.
bekarken kesinlikle iyiydi ama evlilikten değil hayatım sen birde çocuk yapsan yandın işte o zaman kilo vermek çok zor.ben bebkten önce rahat kilo verebiliyordum.o yüzdende önemsemedim.melis gibi emzirme konusunda şanslıda olamadım ki hergün kalori yakayım.sen iyisimi bebek olmadan biran önce ver kilolarını.bol şans.(dost acı söyler)
ayy gördüm gördüm ama yüzünü merak ediyom şimdide bende aşşa yukarı senin gibiyim az toto yok azda gönüş yok bedne :)) bende en kısa sürede koyacam resmimi ozman haber uçurum size ok:))
kızlar akşam yine misafirim geliyor bu hafta arkadaşım doğum yapacak kayınvalidesi ve annesini bende kalacaklar bugünde komşularım anneme hoşgeldine gelecekmiş bi yorgunum ki ama bu arada 250 ye yakın soru çözdüm ben nemi yedim
ara 4-5 kayısı
yarım kase çorba
bol salata
8 kaşık ıspanak çok güzeldi işten gelirkende yaklaşık 30 dakika yürüdüm
sabahta yürüyerek vgiitim işe havalar güzel artık durmak yok yürümeye devam
öptüm hepinizi ben bikaç gün sadece gündüzleri girebilecem oda dersten fırsat kalırsa hepinizi öpüyorum tekrarlıyorum hedef 78 ama daha aşağı olursa şaşırmam
merhaba kizlar ..
Evde durmak cok kotu .. insanin surekli aklina yemek geliyor .. ben okulda rahat oluyomusum da haberim yokmus :) Iyiki yarin yine basliyor dersler..
Bugun yedikelrimi yaziyorum :
sabah : 1 dlm kepekli ekmk .. peynir , cay
ara : yogurt
oglen: yarim bazlama.. peynirklava:
aksam : biraz kurufasulye
Burada da havalar guzel .. yurumek daha guzel oluyor .. mp3de takinca kendimde olmuyorum ..bya bi gidiyorum :)
ben akşam
2 çatal kısır
1 bardak ayran
1.5 su bardağı süt içtim
1 saat 15 dk yürüdümm hihoyyyt :lepi:
ben geldim ama kötü geldim kızlar..ben yokken nereusum podyuma çıkmış bakemm..ama kaçırdım valla
herkiş ne güzel muhabbet etmiş.bu gün oğluşumun 2.yaş günüydü.öğleden sonra arkadaşlarına bir parti verdim akşam da benim arkadaşlarım sürpriz parti düzenlemişler..o yüzden menüm çok kötü..ama yediklerimi itiraf edeyim
sabah 1 dilim kepek ekmek peynir domat salat
ara yarım elma
öğle 1 balık orta boy salata çorba
öğleden sonra 1 ince dilim yaş pasta 3 kurabiyeakşam cacık 2 galeta
sürpriz partide 1 dilim yaşpasta ve1 börekbiliorum çok kötü ama..yaptım..şu an çok mutsuzum zati
1 saat de koştum kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?