kız meliss moralim düzeliyor ama var iştee
erimelii ne toto nede bacak kalmicak
artık yürürken poşet sarcam kendimeee kaydirigubbakcemile3
nereus ben sana fotoğraf göndersem sen onu koyarmısın
valla nereus bu gidişat iyi değil haberin olsun.kız azalttın yediklerini farkındamısın.süper süper. hihoyyyt hihoyyytbrose inşallah yediklerini yakacak kadar yürümüşündür canım
herşey güzel bazlama ne kıızzz
ben akşam
2 çatal kısır
1 bardak ayran
1.5 su bardağı süt içtim
1 saat 15 dk yürüdümm hihoyyyt :lepi:
nice senelere hayatım.yavruna ve sana uzun sağlıklı bir ömür diliyorum sevdiklerinizle beraber.ben geldim ama kötü geldim kızlar..ben yokken nereusum podyuma çıkmış bakemm..ama kaçırdım valla
herkiş ne güzel muhabbet etmiş.bu gün oğluşumun 2.yaş günüydü.öğleden sonra arkadaşlarına bir parti verdim akşam da benim arkadaşlarım sürpriz parti düzenlemişler..o yüzden menüm çok kötü..ama yediklerimi itiraf edeyim
sabah 1 dilim kepek ekmek peynir domat salat
melis pc başındamı uyuyorsun hayatım saat kaç.maşallah yani maşallah.ben akşam bayılmışım saat 9.30 mu 10 mu bilemiyorum bile. kanepede oturur vziyette sızmışım. Eşim kızımızı yatırmış, sonra geldi beni yatırdı hatırlamıyorum bile. Ne yediğimi de yazmamışım, dosbacım sözümü tuttum hiç tatlı ve aburcubur yemedim, ama dolaptaki sütlaç duruyor, kimseye satamadım, arkaya sakladım.
sabah: ekmek, peynir, bal (fix kahvaltım)
ara yok
öğlen: beyaz lahana yemeği, 1 dilim ekmek
ara: 4 adet diyet bisküvi
ara: 1 elma
akşam: yeşil mercimek çorbası, 3 köfte, salata
su 1,5 litreyi tamamlamama az kalmıştı, sızmışım. Az oldu suyum.
Sen gelmemişsin dosbacım.
kesinlikle dosba.ben karar verdim mayıs sonuna kadar misafir almıcam misafirede gitmicem.aman öyle diyorum gene dayanamıyorum.misafir almayı engelleyebilirim ama gitmemeyi sanırım engelleyemem.anacım hazır yemek,muhabbet gırla,ortam güzel zaten evde bunalıyorum nasıl gitmeyeyim şimdi.ama onunda çaresini buldum lahana çorbamı yanımda götürecem.ah ne güzel kolay kolay yazıyorum birde yapsam ya.zten aylardır burda olmazdım. :çok üzgünüm:adcım sende benim gibi misafir ve misafirlikler arasında yaşıyorsun bizim düzenimizi bozan şey de bu oluyor...
eğer benim gittiğim yerde masada isek sorun olmuyor tabağıma genelde seçerek alıyorum ama tabak geliyorsa nefsime çok zor hakim oluyorum buna bi çare bulmamız lazım
ben sana diyorum canımcım var sende birşeyler.yoksa birşey kullanıyorsunda bizemi demiyorsun.ver bakalım çabuk sırrını.ya kızlar benim iştahım inanılmaz derecede kapandıı
eskiden bu saatlerde karnım guurlardı
şimdi tık yokk hihoyyyt
bugün ilk defa spor yaparken poşet sardım göbişime yarım saatlik sporda su gibi olmuş.bende düşünüyorum bundan sonra poşetlemi dolaşsam diye. :uhm:kız meliss moralim düzeliyor ama var iştee
erimelii ne toto nede bacak kalmicak
artık yürürken poşet sarcam kendimeee kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun ablaamm
bendee sarmaa yedim ayıpdır sölemesiii
bu arada kızlar poşet çok tehlikeli eğer sarıyosanız lütfen şeffaf ve atlet üzerine sarın direk böbreklerle temas ettiği için cüvuda zarar veriyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?