Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben o listeyi kontrol ettim meliscim
bence çok güzel olucakk bu
hepimizi çinn
benim için utanç kaynağı olucak bu taplo ama

yaaa bizim takımda bölesi de mi varmışşş
bende herkesi kendim gibi hayal ediyodum
canımmm fıstık gibisin seninde dediğin gibi azzzıcık basen var onu da sporla halledebilirsin şeker

valla nereus bu gidişat iyi değil haberin olsun.kız azalttın yediklerini farkındamısın.süper süper. hihoyyyt hihoyyyt
nice senelere hayatım.yavruna ve sana uzun sağlıklı bir ömür diliyorum sevdiklerinizle beraber.

melis pc başındamı uyuyorsun hayatım saat kaç.maşallah yani maşallah.

kesinlikle dosba.ben karar verdim mayıs sonuna kadar misafir almıcam misafirede gitmicem.aman öyle diyorum gene dayanamıyorum.misafir almayı engelleyebilirim ama gitmemeyi sanırım engelleyemem.anacım hazır yemek,muhabbet gırla,ortam güzel zaten evde bunalıyorum nasıl gitmeyeyim şimdi.ama onunda çaresini buldum lahana çorbamı yanımda götürecem.ah ne güzel kolay kolay yazıyorum birde yapsam ya.zten aylardır burda olmazdım. :çok üzgünüm:

ya kızlar benim iştahım inanılmaz derecede kapandıı
eskiden bu saatlerde karnım guurlardı
şimdi tık yokk hihoyyyt
ben sana diyorum canımcım var sende birşeyler.yoksa birşey kullanıyorsunda bizemi demiyorsun.ver bakalım çabuk sırrını. klava:

kız meliss moralim düzeliyor ama var iştee
erimelii ne toto nede bacak kalmicak
artık yürürken poşet sarcam kendimeee kaydirigubbakcemile3
bugün ilk defa spor yaparken poşet sardım göbişime yarım saatlik sporda su gibi olmuş.bende düşünüyorum bundan sonra poşetlemi dolaşsam diye. :uhm:

yokkız bir sırrım benimm
adet olma zamanlarım
halbuki iştahım açık olmalı bende anlamadımm
ama gerçekten çk seviniyorumm :)

arkadaşlar ben geldim vallahi söylemesi ayıp 50 gr döner 2 kare pidesi bol yeşillik ve soğan 1 kocaman bardak ayran ve üzgünüm ama4 yada 5 tane patates kızartması tabakta bana bakınca aslında sevmem ama dayanamadım tabak doluydu ya hepsini yeseydim allahtan arkadaşım çok seviyor ona verdim
ya 2 tabak kızartmayı yedi ama ben yesem hemen yağ olarak döner
işte uzun bir öğlen yemeği oldu
eşimin doğum günü demiştim cüzdan aldım acayip ucuza kapattım adamlar mağzalarını kapatmış antalyada burda marka cüzdanları ucuza satıyolardı içim rahatladı ya

patboriciğim bebişinin doğum günü kutlu olsun allah ona sağlıklı uzun ömürler nasip etsin

adcığım naber görüşemiyoruz sesin soluğun çıkmıyor hiç yada banamı öyle geliyor

bu arada kızlar poşet çok tehlikeli eğer sarıyosanız lütfen şeffaf ve atlet üzerine sarın direk böbreklerle temas ettiği için cüvuda zarar veriyormuş

afiyet olsun ablaamm
bendee sarmaa yedim ayıpdır sölemesiii

sağol tatlım vallahi afiyet oldu bu hafta kesinlikle 1 kilo verecem utanıyorum kendimden sınıfta kaldım zaten

ya yulaf nasıl 1 ayda 8 kilo vermiş çok merak ettim gidip soracam takımlarına yada davet edelim bized anlatsın

iyi ya ozaman sakın karın bölgene sarma zaten bişey yok orda
bu arada 1 takımda arkadaşlardan biri 2,5 kilo vermiş sadece yoğurt süt peynir ve çorba içiyomuş bi anormallik varya yağdan nekadar kaybetti acaba

hadiiiii yaaa
ben yanlış yapıyorummm hemde çok yanlışşş
akşam bende sadece yoğurt yiiceemm bu akşam hem yürücem hem hareket yapcammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…