hoşbulduk canım güzel gidiyor inşallah evet zaman çabuk geçiyor aha düşünüyoruz ,oldu derken yarıladık inşallah .amin canım darısı sana inşallah .
daha 4 ay olmuş canım verirsin kaldığın kiloya gelmek bile çok güzel şuan için.azimlenirsin burda çok güzel kilolar verenler oldu bu arada 2. bebiş biraz daha nazlı daha hassas geçiriyorum kız olduğundanmıdır bilmiyorum ,oğlum arada bazen kıskanıyor ama belli etmiyor biz anlayışla yaklaşıyoruz şuana kadar bebeğe karşı olumsuz bir tutumu olmadı aksine okşuyor seviyor benim kardeşim bu diyor ,hep böyle gider inşallah .
oy oy kız delüm benim sana sopa atan yok 66 kiloda takılmışsın sanırım demi cetvelde öyle görünüyor .valla sopalıksın bak 4 aydan beri kaç kilo verdin bakim sen ben seni şöle 62 falan olursun diyordum ,5 ay sabret ben gelim sana sopa atacamm
Günaydınn ..
Hadi bakalım bugün kaçamaksın bir gün diliyorum .
Pis onlar piss ..
Ne tatlısı aaa ..
.
:)))) yoo neden pis olsun ki...mis gibiPp AMA yemıcezzzzzz kedı uzanamadıgı cıgere olayı:))) hehehhee
valla dolabta duruo yalancı profıterol yapmıstım her actıgımda kapagını dolabın tam karsımda bana bakıo ama benı yenemıcek:))
Kendime şaşırıyorum..
Normalde tatlıdan bahsedilecek bburada benim canım nasıl ister
Şimdi profiterolu gözümde canlandırdım ve canım bir gram istemiyor.
bende yaptım canım soğuk soğuk nasıl güzel geldi..... bence hiç bahsetmeyelim bunlardan... canı çeken var çekmeyen var dimi ama
kızlar 3 gün üst üste misafirim var... bugün yaakın bi arkadaşım yarın annemler ve abimler cumartesi de eşimin kardeşi ve eşimin yakın bi arkadaşı....hepsini ben çağırdım tabiki davet üzerine geliyolar ama 3 gün arka arkaya geldiğini ancak farkettim çünkü cumartesiyi unutmuşum.... yani ben temizliğe devam
Sen ne yaptın bakayım soğuk soğuk?
Profiterol mu?
yedin mi?
3 gün hem de yemekli misafir ..
Sana çok kızmam gerekecek gibi bir his var içimde.
ne yemesi kız siz gözünüzün önüne getirince benimde gözümün önüne geldi....soğuk soğuk canım çekti demiştim... yermiyim hiççç.......:26:
misafirlerede 2 sine tavuk birinede ızgara köfte yapıcam eğer pilavı çok kaçırmassam problem olmaz sanırım....
ne yemesi kız siz gözünüzün önüne getirince benimde gözümün önüne geldi....soğuk soğuk canım çekti demiştim... yermiyim hiççç.......:26:
misafirlerede 2 sine tavuk birinede ızgara köfte yapıcam eğer pilavı çok kaçırmassam problem olmaz sanırım....
kizlaaar
dondum yaaaa simdi geldim eve hava yinee soguk ve yine yagmur varr... ayaklarimi filan isiticam :) temizlik ve camasira giricem
gec kalktim yine ben onu solemeyi unutmiyim.
ananas ve yogurt yedim
bir klasik olaraktan :)
sabah
limonlu su
kahvaltı 8:30
1 kk peynir, 4 zeytin, 1 domates, 1 yumurta, 1 dlm ekmek, 1 fincan çay
ara 10:30
1 şeftali, 2 kaçık yağsız yoğurt
karıştırdım, güzel olmicak diye korktum ama gayet güzel oldu mmmmh
Yok yahu niye kızayım.
Dün gece bir gergindim mesajım ondan mı öyle yazılmış ki ben de gördüm de şimdi dövecek gibi olmuş.
kizlaaar
dondum yaaaa simdi geldim eve hava yinee soguk ve yine yagmur varr... ayaklarimi filan isiticam :) temizlik ve camasira giricem
ben senden çok korkuyorum :18::18::18:
Ciddi misin ya valla kötü bir niyetim yoktu ..
Korkma kız valla bir şey yapmam ..:26:
Ciddi misin ya valla kötü bir niyetim yoktu ..
Korkma kız valla bir şey yapmam ..:26:
ne guldum ya:)) kız nıye korkuon kı ondan:))benımde tam tersı..çok cıcı çlok seker gelıo konusması bana
canım, menü paylaşımı yapsan iyi olur. senin menülerinden çok arkadaş faydalandı şimdiye kadar. kaçamağın olmaz senin.bugün menü paylaşımı yapamayacağım..hepinize kötü örnek olurum..dukan amcada güçlendirmeye geçildiğinde haftada 6 gün herşeyi yiyorsun bir gün saf pro günü yapıyorsun bu durumda RABİA ben menü paylaşımı yapmasam..zira öyle diyete uygun tarzda olamayabilyor..aslında seyir evreme devam edecektim ama annemlerde güçlendirmeye geçtim kalan 3 kiloda onda gidecek inşallah..
anladım canım. yürüme mesafesinde bir yer sanırım. dikkatli gider gelirsin.evet semt olarak biraz karışık ama şube olarak iyi evimede çok uzak degil ondan burayı istiyordum
yok fistigim ne eyfeli onla isim olmaz.esim duymasin benim fransaya gitme istegim turistlik degil alisveris icin
tamam uslu durani goturucem
hoşbuldum şeker. yorgun hissediyorum ya. kronik oldu sanırım bende.rabişşşş hoşgeldin ablacım nasılsınnnn
maşallah canım, misafirler üst üste gelmiş. benim bunca misafirim gelecek olsa stresten kendimi yerim.kızlar 3 gün üst üste misafirim var... bugün yaakın bi arkadaşım yarın annemler ve abimler cumartesi de eşimin kardeşi ve eşimin yakın bi arkadaşı....hepsini ben çağırdım tabiki davet üzerine geliyolar ama 3 gün arka arkaya geldiğini ancak farkettim çünkü cumartesiyi unutmuşum.... yani ben temizliğe devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?