Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İnşallah canım..
Oğlun kardeşi doğunca da sever inşallah onu, kıskanmaz hiç..

Günaydınn ..
Hadi bakalım bugün kaçamaksın bir gün diliyorum .

Pis onlar piss ..
Ne tatlısı aaa ..

.

:)))) yoo neden pis olsun ki...mis gibiPp AMA yemıcezzzzzz kedı uzanamadıgı cıgere olayı:))) hehehhee

valla dolabta duruo yalancı profıterol yapmıstım her actıgımda kapagını dolabın tam karsımda bana bakıo ama benı yenemıcek:))

Kendime şaşırıyorum..
Normalde tatlıdan bahsedilecek bburada benim canım nasıl ister
Şimdi profiterolu gözümde canlandırdım ve canım bir gram istemiyor.

Kendime şaşırıyorum..
Normalde tatlıdan bahsedilecek bburada benim canım nasıl ister
Şimdi profiterolu gözümde canlandırdım ve canım bir gram istemiyor.

bende yaptım canım soğuk soğuk nasıl güzel geldi..... bence hiç bahsetmeyelim bunlardan... canı çeken var çekmeyen var dimi ama

kızlar 3 gün üst üste misafirim var... bugün yaakın bi arkadaşım yarın annemler ve abimler cumartesi de eşimin kardeşi ve eşimin yakın bi arkadaşı.... hepsini ben çağırdım tabiki davet üzerine geliyolar ama 3 gün arka arkaya geldiğini ancak farkettim çünkü cumartesiyi unutmuşum.... yani ben temizliğe devam

sylemeyi unutmuşum 3 üde yemekli misafir akşamları giremeyebilirim o yüzden haberiniz ola....

Son düzenleme:
bende yaptım canım soğuk soğuk nasıl güzel geldi..... bence hiç bahsetmeyelim bunlardan... canı çeken var çekmeyen var dimi ama

Sen ne yaptın bakayım soğuk soğuk?
Profiterol mu?
yedin mi?

3 gün hem de yemekli misafir ..
Sana çok kızmam gerekecek gibi bir his var içimde.

Sen ne yaptın bakayım soğuk soğuk?
Profiterol mu?
yedin mi?

3 gün hem de yemekli misafir ..
Sana çok kızmam gerekecek gibi bir his var içimde.

ne yemesi kız siz gözünüzün önüne getirince benimde gözümün önüne geldi....soğuk soğuk canım çekti demiştim... yermiyim hiççç.......:26:
misafirlerede 2 sine tavuk birinede ızgara köfte yapıcam eğer pilavı çok kaçırmassam problem olmaz sanırım....

Sen söyleyince direk yedin mi diye atlıyorum farkında mısın sence neden ?

hıh ne güzelmiş öyle ama pilav yemeye kalktığında düşün, 2 kaşıktan sonraki her pirinç tanesi göbeğine kalçana ilave olarak gelecek.
Düşün bak hayal et yutuyorsun sonra geliyor ilave oluyor ..
Ayy ne kötü.

sakın yeme.sen yersen bende yerım valla kucuk bı kırpıntı beklıom hehehe :)

kizlaaar
dondum yaaaa simdi geldim eve hava yinee soguk ve yine yagmur varr... ayaklarimi filan isiticam :) temizlik ve camasira giricem

gec kalktim yine ben onu solemeyi unutmiyim.
ananas ve yogurt yedim

bir klasik olaraktan :)

Dikkatli ol temizlik sırasında üşütme, yoksa ağrı olarak sana dönecektir.
Hareketin de rahatlatacağını düşünüyorum ben.
Afiyet olsun ..

kızlar akşam yemeğimi erkencikten yedim bugün gene.

ara 14:00

5 tane üzüm

akşam yimee 16:00

püre, ızgara et, közlenmiş biber, 1/2 domates

şimdi çayımı içiciim

daha sonra en fazla meyve yerim çok geç olmadan...

canım, menü paylaşımı yapsan iyi olur. senin menülerinden çok arkadaş faydalandı şimdiye kadar. kaçamağın olmaz senin.

evet semt olarak biraz karışık ama şube olarak iyi evimede çok uzak degil ondan burayı istiyordum
anladım canım. yürüme mesafesinde bir yer sanırım. dikkatli gider gelirsin.

yok fistigim ne eyfeli onla isim olmaz. esim duymasin benim fransaya gitme istegim turistlik degil alisveris icin

tamam uslu durani goturucem

rabişşşş hoşgeldin ablacım nasılsınnnn
hoşbuldum şeker. yorgun hissediyorum ya. kronik oldu sanırım bende.
sen nasılsın?
maşallah canım, misafirler üst üste gelmiş. benim bunca misafirim gelecek olsa stresten kendimi yerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…