Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

fıstıklarım napıyonuz bakimmmm çok çokkk sıcak yaa bide moralim bozuldu bugün arkla buluşcaktık iş çıkışı o kadar yolu gelcekti garibimm bide akşam geç döncektii sabah ta 6 da işe gitcekti kıyamadım yaazorla ikna ettim gelmesin diye aslında görmektee istiyodum amaa

ne guldum ya:)) kız nıye korkuon kı ondan:))benımde tam tersı..çok cıcı çlok seker gelıo konusması bana

Teşekkür ederimmm .. :78:
Çok utandım ama ..

ikinizdende korkmuyorum şaka yaptımmmm

Şakaymış hıh .. :44:
Korkutmak lazım seni desene ..

Hafta sonu falan görüşseniz izinliyken?

:)))) eski bir masal gel şuna bı gun saka yapalım hıç beklemedıgındede korksun:))

Alalım bence elimize sopaları
Gösterelim korkutmayı ..

kızlar bugün et günümdü..

haşlama tavuk yedim baharatlı..

3 litre suyum bitti..
henüz kaçamak yapmadım.

yürüyüşe çıkıcam gelince yazarım.. öpüldünüz

bu arada ben kaynanama gidemedim. kapıları boyanıyormuş daha. çok kokuyor gelme biz gelcez dedi. yemek hazırladım geldiler. ben evdeydim ama onlarla ilgileniyrdum görümcem hala bizde. birlikte yürüyüşe çıkıcaz.. hadi gittim :79:

ama ama ama yazık bana

:))) sopa yetmes ona

Ben kızacaktım sana daha korkutacaktım ama maviyeşil yazık demiş iyisin yine ..

Henüz kaçamak yok
Ama olabilir diyorsun yani, ayy güldüm ..
Menün gayet iyi ..

Merhaba kizlar ben geldim nasilsiniz? Hala anneannemlerde kaliyorum, su an disardayiz telefondan giriyorum nete de.. Yarin sabah kilo bildiriminde bulunamicam yani,o yuzden simdiden yazayim ben.. Gecen hafta 55.0dim bugun tartildim 54.2.. 800 gr gitmis yani.. Ama tartilar farkli iste sorun olur mu? Gerci bizim evdeki de burdaki de hassas tarti, bilemedim ne yapsam:S

Kaptan geldiğinde net bir şey söyler ama başka bir şans olmadığına göre bu yazılır diye düşünüyorum.
Ya da izinli yazacak ki zannetmiyorum.

kızlar,
sıcaktan canım bir şey yapmak istemiyor. yatsam uyusam ancak:97: yata yata şişeceğim korkarım.
geçmişi okudum. bazı arkadaşlarımız sinemaya gitmişler. sinemaya gitmekle yetinmeyip bir de mısır+dondurma kombinasyonunu denemişler. kendilerini esefle kınıyorum. daha dün gece fırçaladık. kelebeklerin tavaşana dönüşmesi doğal sanırım.
neyse, kedican ne zamandır bu kiloyu verdiğimi sormuş. masal da cevaplamış. doğru canım, ekim gibi başladım. yalnız şubat-mart civarından beri çok ciddi diyet yapamadım. asıl verdiğim kilo o zaman kadar giden kilo oldu. şu anda bile diyetten ziyade koruma evresinde gibi hissediyorum kendimi.
bu arada haftaya 60'a ulaşsam da ulaşamasam da mezun olmayı istiyorum kızlar. ramazandan önce son haftamız.

Nasıl ya bırakacak mısın takımı?
Ama çok alışmıştım ya ben ..
Dönmeyi düşünüyor musun tekrar?

Menümü yazayım ..

Sabah:
- 2 yumurtadan omlet
- Yarım domates
- Meyve suyu
Öğle: 250 ml kefir( Tadına bayıldım ama çilekliydi.)
Akşam:
3 kaşık yoğurt- pul biberli. ( kırmızı biberin de yağ yakıcı özelliği varmış ayrıca acı mutluluk hormonu salgılatıyormuş.)

Sonrasında da klasik su, sade kahve içerim.
Belki bir kaç tane de badem olabilir.

Son düzenleme:
bende iyiyim rabişim bomba gibiii saol eeee okadar gez dolaşşş üstüne dinlenmeeee tabi yorgun olcan akıllımmm
hafta sonu saatler uymuyo ben iznli o çalışıyo 2 arada 1 derede
son sölediğin baz alınır sanırımm

rabişimmmmmm mezun olmak mııı yapma etmeee gülüm bak vercennn o kadar çok kilo varkii durr( gitme diye yalvarıyom) hayırlısııı canımm:85: bırakmican dimi biziiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
ya su lısteye ben ne zaman gırcem cok merak edıorum:))
canım, kural teyiti almadık seden sanırım. ilk geldiğin zaman sana kopyalanmıştır.
ayrıca bir varsın, bazen yoksun. tam düzenli göremiyorum ben seni.
listeye katılmak için düzenli paylaşım şart. kuralları da okuyup uyacağını belirtmen gerekiyor. geçen hafta kilo bildirimi yaptın mı?

Nasıl ya bırakacak mısın takımı?
Ama çok alışmıştım ya ben ..
Dönmeyi düşünüyor musun tekrar?
kaptanlığı bırakacağım canım.
diyet olarak da koruma modunda devam ederim. geçen sene ramazan ayında başlamıştım ben yediklerime dikkat etmeye. şimdi nerdeyse 1 yıl oluyor. artık ben de bu işe nokta koymak istiyorum.
ha takımdan ayrı kalamam, yine buralarda sizinle sohbetleşiriz.

kuş kadar yiyorsun ama tarzın böyle
çilekli kefir gördüm ama hiç denemedim.
afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…