Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yemedim, yemeyeceğim kaydirigubbakcemile3
ama eşim de yemedi, ytarısını ye bölüşelim diyor hayır dedim o zaman ben de yemiyim dedim. Eyvah sütlacı saklamıştım, onu da saklayacağım arkaya.

günaydın kızlar ben hala 64.8 kiloyumm
cumaya kadar en azından 200 gr bile olsa vermiş olayım yaa :çok üzgünüm:

ağlama canım, dost acı söyler, ama cumaya kadar toparlarsın sen.
200 grcık ama olsun 3 günde iyi 61.3üm, 61 kesin olurum cumaya.

günaydınlar öncelikle ooo melis hanım ensemdesin bacımmm gerçi ben mens oldummm hedefime ulaşamayacağım ama yinede verdim azcıkta olsaaa mens olmasam tartı vuma günü yüzümü iyice güldürecekti ama olsunnnn :sm_cool:

canım evet bu arlaar nazar değmesin iyi veriyom ama ama bir ara çok durakladı kilom 61 lerde gidip geldimmm inşallahhh hepimiz verrizz

günaydın fıstığım sıkma canını bugün ve yarın azcık dikkat et bol su iç 200 değil 400 grm bile verirsin hiç merak etme:1hug:

günaydın kızlar
bende verememişim... noluyo ya bize...
umarım cumaya kadar biraz gider yine 70 takılıp kaldım şu 69 bi tam olarak göremeyecek miyim ben yaaa

günaydın kızlar
bende verememişim... noluyo ya bize...
umarım cumaya kadar biraz gider yine 70 takılıp kaldım şu 69 bi tam olarak göremeyecek miyim ben yaaa

kızlar arada takılıyor sonra birden gidiyor sıkmayın canınızı, ben mesela başından beri 1 hafta iyi kilo verip 1-2 hafta yerimde sayıyorum böyle çalışıyor metebolizmam.

ama ben sana çok yaklaştım, bugün basküldeki kiloyu görünce inanamadım, yeniden tartıldım. 60lı kilolardayım, tam söylemiyim o da süpriz olsun, hedefimin altına indim yani :lepi:sırnaşık şey
olsun canım sen de haftaya daha çok gülersin, ben takılırım çünkü yine.

ahh dosbacım kendimi o kadar tuttumki abur cubur tatlı yememek için, dediğin doğruymuş, benim tek hatam buymuş. Her hafta sizlere söz vereceğim yemeyeceğim. Bi cuma ya da cumartesi yerim o kadarcık.

arkadaşlar akşam çok rahatsızdım gözümü bile açamadım sadece 300 e yakın soru çözüp yattım kusurabakmayınaz kaldı 15 gün sonra normal hayatıma dönecem bu arada mens oldum ya tartıda 700 gr fazla çktım canım sıkıldı dün akşam annem patlıcanlı köfte yapmış aslında ben ondan 8-10 tane yerdim bi oturuşta ama 4 tane zor yedim köfteleri küçüktü bol salata yarım kase çorbanın yarısı ve 3/4 kaşık pilav yedim bulgurundan birtane incir ve 1 kayısı yedim bu kadar ama ben spor yapamıyorum bu ara sadece sabahları yürüyorum işe gelirken hava iyi olursa ve kuzucuğum kreşte olmassa akşamlarıda yürüyorum ben olduğum yerde sayıklayacam herhalde
melis ne güzel zayıflıyosun sizleri gıptayla izliyorum

canım geçmiş olsun, ne oldu? İnşallah sınavını verir kurtulursun. Fazla yememişsin, şişkinliğin de geçer bir kaç güne.
Ben bu hafta gerçekten çok dikkat ediyorum, akşam yemeklerim genelde 6 bazen 7de bitiyor, sonra sıvı şeyler tüketiyorum, bi de hiç aburcubur tatlı vs. yemedim.
Geçen 4,5 ayda bu şekilde beslensem belki mezun olurdum şimdiye kadar.

vayyy kız demek 60 lı rakamları gördün haaa hadi gözün aydın evet tam kilonu cuma yazarsın bakalımmm bende cuma sabah tartılıp ona göre düzelteceğimmm çizelgemiii:Saruboceq:

evettt gördüm çok mutluyum. Hamilelik öncesi kiloma yani 60a 23 nisana kadar ulaşabileceğim herhalde. Böylece 9 ay boyunca aldığım 17 kiloyu 9 ayda üzerimden atmış olacağım kaydirigubbakcemile2

kardes takimdan sevgiler merhaba herkeze guzel gunler dilerim cumaya herkez gormek istedigi rakami gorura.s.

sen de 60 lı kiloları gördün değil mi, ilk yarısımı son yarısımı? benim henüz son ama cumaya kadar ilk yarısını göreceğimden eminim.

canim uzulme hepimizin bazen kilosu takilir bende kac aydir gram verip aliyorum gecen hefta ekside ciktim biliyosun ama yilmak uzulmek care diil neler yapabilirsin onu dusun bakalim
bazen vucudumuz bize beklenmedik guzel surprizlerde yapar sen yeterki kasma kendini morali yuksek tutmak lazim
ok mikaydirigubbakcemile5

z-enancım sen de mehalimin yaptığı diyeti yapıyormusun? nasıl gidiyor?
evet yapiyorum meliscim iyi gidiyo ben ara ogun ekledim ve de ayni sirayi takip etmiyorum bunun disinda liste disina cikmamaya ozen gosteriyorum canim iyi sonuc cikicak gibi gorunuyo fakat fazla devam etmiycem sonra benim motor tik duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…