Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

slm kızlar ben anca girebildim bgün çok yoğun işlerrr dün akşam salata+ tavuk
19 da aktiva okadar bugün ise
sabah klasik kahvaltı
ara incir bir tane
aöğlen tavuk+salata
şimdi elma yiycem akaşamada bakalım
bu arada sabah tartıldım kilo vermişim ama yazmaycam cuma yazcam ne kadar verdiğimiii

iyi ya ozaman sakın karın bölgene sarma zaten bişey yok orda
bu arada 1 takımda arkadaşlardan biri 2,5 kilo vermiş sadece yoğurt süt peynir ve çorba içiyomuş bi anormallik varya yağdan nekadar kaybetti acaba

evet bende geçen yıl yoğurt ve çorba ile iyi kilo vermiştim ama kızlar zor oluyo tek öğün beslenmeksositososito

patboriciğim bebişinin doğum günü kutlu olsun allah ona sağlıklı uzun ömürler nasip etsin

adcığım naber görüşemiyoruz sesin soluğun çıkmıyor hiç yada banamı öyle geliyor
buralardayım aslında hayatım,sen yoğunsun malum telaşen var.benimde oğlum sağolsun ayaklandık ya artık her yere özgür gidebiliyoruz diye evde fır dönüyor.pc başına oturtmuyor oda kucağıma gelecek klavyeile oynayacak.o yüzden uyuduktan sonra girebiliyorum nete.sen geliyorsun ben çıkıyorum,ben geliyorum sen çıkıyorsun.ay ne çok bahane saydım.görüşürüz inşallah.
bu arada kızlar poşet çok tehlikeli eğer sarıyosanız lütfen şeffaf ve atlet üzerine sarın direk böbreklerle temas ettiği için vücuda zarar veriyormuş
bilmiyordum uyarın için sağol hayatım.

evet bende geçen yıl yoğurt ve çorba ile iyi kilo vermiştim ama kızlar zor oluyo tek öğün beslenmeksositososito
tek öğüne alıştımda fazlalıkları saklamam lazım yada eve hiç sokmamam lazım.çikolata bisküvi çerez.sağolsun eşimde bazen alır getirir.bakcaz bi çaresine.

bu arada bugün ne yediğimi yazayım.
sabah şekersiz kahve ve 5 ad damla çikolatalı büskivi.
ara 1 ks çorba
öğlen 1 tabak ıspanak yemeği
ara yarım elma.
akşam arkadaşa gideceğiz orda yersem çok az kısır yemeği düşünüyorum.yada yarım elma ve form bisküvi olacak.bol çay olur sanırım.1 lt su içtim.2 lt yapabilirim sanırım.

melis pc başındamı uyuyorsun hayatım saat kaç.maşallah yani maşallah.

valla canım öyle, çalışıyordum o saatte, işimi yetiştiremiyorum kızıma uyanınca gece biraz oturup çalışıyorum, ne yapayım.

birazcık kaçmış :1no2: neyse zıpla hayatım. İyi olmuş hem güzel hem de ucuza kapatmışsın.

afiyet olsun ablaamm
bendee sarmaa yedim ayıpdır sölemesiii

:1no2:

davet et tatlım gelsin anlatsın, misafir konuşmacı olarak.

iyi ya ozaman sakın karın bölgene sarma zaten bişey yok orda bu arada 1 takımda arkadaşlardan biri 2,5 kilo vermiş sadece yoğurt süt peynir ve çorba içiyomuş bi anormallik varya yağdan nekadar kaybetti acaba

çok dengesiz bir beslenme canım insan vitaminsiz kalır.

ben de merak ettim seni. Ben de vermişim ama öyle çok değil, o zaman ben de yazmayacağım.

bu akşam gelemeyebilirim herkesi öpüyorum.

çok kaçırma canımcım.

13.takımın güzellerine merhabalar..oğluşumun doğumgünü tebriği için hepinize teşekkürler
ben bu gün ne yidim?
sabah 1 dilim k ekmek 1 yumurta 5 zeytun peynir domat salat
ara 1 galeta
öğle 1 büyük kase çorba ve mantar
ara yarım elma yarım havuç
akşamkabak yemeği yiyeceğim 1 porsiyon...belki biraz yogurt
50 dk tempolu yürüyüş yaptım
ben değil ama yürüyüş arkadaşım poşet sarıyor..ben yürüyüşün sonlarına doğru yeni terlerken onun eşofmanından terler akıyor...ben de karar veremedim sağlıklı mı değil mi?

arkadaşlar merhaba ben 13 takımdan geliyorum yulaf 1 ayda 8.5 kilo vermiş bizim takıma kendini misafir etsek acaba bize neler yaptığını anlata bilirmi

selam arkadaslar,
dun grubumuzda paylasima yazmistim ne sekilde yaptigimi. buraya da ayni sekilde kopyaliyorum.

PATBORıCıM DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN OĞLUŞUNUNN
bende sarcam valla poşet artık terleme hiç olmuyor

meliscim ekmek çok az yedimm öğle yemeği olarak yedim vallaa

ya şişko kız güzel kilo veriyosun haa..ne güzel vermişsin..ben 4-5 gündür 1 saat yürüyüşümü düzenli yapmama rağmen kilo almışım ...
meliiis napam ben ?noldu bana ?ben kimim? -tatlicadiarzu-
ya 75 kilo olmuştum bu sabah...yani 800 gr almış görünüyorum.......:1shok::1shok::1shok:

nereuscum teşekkürler güzel dileklerin için..
YULAF cım teşekkürler kilo verme serüvenini bizimle paylaştığın için..kendimi şimdi daha güçlü hissediyorum

selam arkadaslar,
dun grubumuzda paylasima yazmistim ne sekilde yaptigimi. buraya da ayni sekilde kopyaliyorum.

canımçok teşekkür ederiz paylaşımın için. Sağlıklı kilo vermeler, umarım haziran hedefine ulaşırsın.

PATBORİCİM DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN OĞLUŞUNUNN
bende sarcam valla poşet artık terleme hiç olmuyor

meliscim ekmek çok az yedimm öğle yemeği olarak yedim vallaa

tamam o zaman kaydirigubbakcemile5

eee hayatım bugün kaçırmadın ama takipteyim bir kaç gündür kaçırdın, dünkü pastalar, börekler nereye gitti 800 gr olarak döndü. Bir kaçamak tüm çabamızı mahvediyor, hayat mı bu yaaa -tatlicadiarzu-

ben sabah: fix kahvaltımı
ara: 3 adet diyet bisküvi, 1 bardak süt
öğlen: 2 kaşık tarhana çorbası, 1 tavuk bu, salata, 1/2 dilim ekmek
ara: ekmek arası kaşar (offf annnem fırından taze çıkmış ekmek getirmiş
akşam: 1/2 kase tarhana çorbası
başka bir şey yermiyim bilmiyorum akşam canım istemedi, acıkırsam biraz salata ayırmıştım onu yerim.
Eşim tavuk göğsü almış, köşeye bolulu hasan usta açılmış ta. Ama ben yemem dedim, dosbaya söz verdim :) yemeyeceğim.

senağlama senağlama senağlama evet anım haklısın kaçırdım birkaçgündür...umaya kadar toparlarım umarım..yaw bizi mahveden hep davetler senağlama

sen ne kadar veermişsin yazsana yazsana lüffeeeeeeennn bizim için de azim olurr

Nasılsınız güzeller.Şöyle bir bakayım dedim.

Biz 5. takım olarak bu hafta 100. etap olması dolayısla acayip gaza geldik.Reyhan annem zenan ve ben üçümüz 1 haftada 3 kilo diyetini uyguluyoruz .Takımızda denetmenlik dönemini açtık.Ne mi? Hemen açıklayım takım elemanlarını kilolarına göre grupladık
Tüğ siklet, orta siklet,ağır siklet olamak üzere sonra bu gruplardaki kişiler zincirleme birbirini denetliyor yediğini içtiğini güncel sıkıntılarına varana kadar... ve güzel gidiyor umarım bu hafta artık hak ettiğim yere geliriz. Sizde bizleri yalnız bırakmayın emii güzeller..

Nereus tatlı cadısı nerelerde uğramıyor bizim takıma .Takım duvarlarını boyadık gelsinde anarşik yazılar yazsın yine:)))

ağlama canım, dost acı söyler, ama cumaya kadar toparlarsın sen.
200 grcık ama olsun 3 günde iyi 61.3üm, 61 kesin olurum cumaya.

evet bahsetmiştin canım diyetten, iyi gidiyordur umarım, bu hafat 1.liği kaparsınız artık.
çok gğüzel bir uygulama yapmışsınız, bizde de koçluk var, o haftanın en iyi kilo vereni en kötü olana koçluk yapıyor. Bazen 2. ve 3. yü de devreye sokuyoruz isteğe bağlı. Geliriz canım tabi.

Selam arkadaşlar
Ben yaptığım kaçamakları yazayım:tomato:
Pazar günü piza, pazartesi çikolata bugün de akşam yemeğiyle 2 dilim ekmek yedim. kilo alımı yok henüz ama böyle devam edersem alabilirimkaydirigubbakcemile3

canım alırsın gerçekten dikkat et, çok güzel kilo veriyordun dikkat et canım. Biraz paylaşımın da azaldı, bu da yansıyor olabilir, paylaşımını arttır ki motivasyonun artsın şekercim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…