iyi ya ozaman sakın karın bölgene sarma zaten bişey yok orda
bu arada 1 takımda arkadaşlardan biri 2,5 kilo vermiş sadece yoğurt süt peynir ve çorba içiyomuş bi anormallik varya yağdan nekadar kaybetti acaba
buralardayım aslında hayatım,sen yoğunsun malum telaşen var.benimde oğlum sağolsun ayaklandık ya artık her yere özgür gidebiliyoruz diye evde fır dönüyor.pc başına oturtmuyor oda kucağıma gelecek klavyeile oynayacak.o yüzden uyuduktan sonra girebiliyorum nete.sen geliyorsun ben çıkıyorum,ben geliyorum sen çıkıyorsun.ay ne çok bahane saydım.görüşürüz inşallah.patboriciğim bebişinin doğum günü kutlu olsun allah ona sağlıklı uzun ömürler nasip etsin
adcığım naber görüşemiyoruz sesin soluğun çıkmıyor hiç yada banamı öyle geliyor
bilmiyordum uyarın için sağol hayatım.bu arada kızlar poşet çok tehlikeli eğer sarıyosanız lütfen şeffaf ve atlet üzerine sarın direk böbreklerle temas ettiği için vücuda zarar veriyormuş
tek öğüne alıştımda fazlalıkları saklamam lazım yada eve hiç sokmamam lazım.çikolata bisküvi çerez.sağolsun eşimde bazen alır getirir.bakcaz bi çaresine.evet bende geçen yıl yoğurt ve çorba ile iyi kilo vermiştim ama kızlar zor oluyo tek öğün beslenmeksositososito
melis pc başındamı uyuyorsun hayatım saat kaç.maşallah yani maşallah.
arkadaşlar ben geldim vallahi söylemesi ayıp 50 gr döner 2 kare pidesi bol yeşillik ve soğan 1 kocaman bardak ayran ve üzgünüm ama4 yada 5 tane patates kızartması tabakta bana bakınca aslında sevmem ama dayanamadım tabak doluydu ya hepsini yeseydim allahtan arkadaşım çok seviyor ona verdim
ya 2 tabak kızartmayı yedi ama ben yesem hemen yağ olarak döner
işte uzun bir öğlen yemeği oldu
eşimin doğum günü demiştim cüzdan aldım acayip ucuza kapattım adamlar mağzalarını kapatmış antalyada burda marka cüzdanları ucuza satıyolardı içim rahatladı ya
afiyet olsun ablaamm
bendee sarmaa yedim ayıpdır sölemesiii
sağol tatlım vallahi afiyet oldu bu hafta kesinlikle 1 kilo verecem utanıyorum kendimden sınıfta kaldım zaten
ya yulaf nasıl 1 ayda 8 kilo vermiş çok merak ettim gidip soracam takımlarına yada davet edelim bized anlatsın
iyi ya ozaman sakın karın bölgene sarma zaten bişey yok orda bu arada 1 takımda arkadaşlardan biri 2,5 kilo vermiş sadece yoğurt süt peynir ve çorba içiyomuş bi anormallik varya yağdan nekadar kaybetti acaba
slm kızlar ben anca girebildim bgün çok yoğun işlerrr dün akşam salata+ tavuk
19 da aktiva okadar bugün ise
sabah klasik kahvaltı
ara incir bir tane
aöğlen tavuk+salata
şimdi elma yiycem akaşamada bakalım
bu arada sabah tartıldım kilo vermişim ama yazmaycam cuma yazcam ne kadar verdiğimiii
bu akşam gelemeyebilirim herkesi öpüyorum.
arkadaşlar merhaba ben 13 takımdan geliyorum yulaf 1 ayda 8.5 kilo vermiş bizim takıma kendini misafir etsek acaba bize neler yaptığını anlata bilirmi
buyrun arkadaslar ben paylasiyorum, siz zaten biliyorsunuz ama diger uyelerle de paylasilmasi gerektigi icin yaptiklarimi toparlamaya calisacagim:
Oncelikle kilo vermek istiyorum degil de kilo verecegime inaniyorum, kendime guveniyorum diye dusunerek haftaya basliyorum. Onceki hafta ne kadar vermis olursam olayim benim icin o gecmiste kalmis oluyor ve yeni bir hafta basliyor. Acelem yok, saglikli, kalici bir sekilde kilo vermek istiyorum. O yuzden gram gram da olsa benimdir diye dusunup hic moralimi bozmuyorum.
Gunlerim saat 10.30-11.00 civari basliyor. Neden bu sekilde basliyorsun derseniz, ablamdan sonra kahvaltiya oturuyorum. Cunku kendisi cok istahli yiyor ve hemen her sabah sucuk yapiyor kendine. Ben de gormemek icin o kahvaltisini bitirdikten sonra kalkiyorum yataktan. Kalktigimda 2-3 bardak su iciyorum, arkasindan da 3 kuru kayisi yiyorum (tuvalet sorunum var.). Yarim saat sonra kahvaltiya basliyorum. Genelde klasik kahvalti oluyor. 1 fincan sekersiz cay, 1 domates, 1 kk beyaz peynir, 1 salatalik, arada 1 yumurta, 1 dilim kizarmis kepek ekmegi seklinde. Arada kepek ekmegine kasar peynir ile 1 adet tost yiyorum kahvaltida arada da 1 kase nesfit. O gunku moduma, canimin istedigi seye gore degisiyor.
Gune gec basladigim icin oglenleri pek acikmiyorum ve bizim evimizde ogle yemegi yenmedigi icin aclik hissettigimde agzima 1 grisini ya da mavi-yesilin misir-pirinc patlagini aliyorum. Arada da meyve yiyorum, yogurt yiyorum, corba iciyorum.
Aksam yemegi yaz saatinden once 17.70-18.00 arasi oluyordu. Simdi saatler alinip gunler uzadigi icin aksam yemeklerimi 19.00-19.30'da yiyorum. Yemek ayirimi yapmiyorum. Evde pisen ne ise az porsiyonda yiyorum.
Aksam yemeklerinden sonra saat 21.00-21.30 gibi 1 fincan sekersiz yesil cay iciyorum.
Uyumadan da -benim uyuma saatlerim gece 02.00'dan asagi olmuyor.- 1 bardak elma sirkesi-bal-ilik su karisimini iciyorum. Yalniz burada belirtmek istedigim aksam yemeklerinden sonra agzima sivi disinda birsey surmuyorum. Kesinlikle katı birsey yok.
Arada kacamak yapiyorum, kacamak dedigim de cikolata oluyor. Onun disinda kacamak olmuyor. Kendimi gereginden fazla tutuyorum. Bana gore yanlis bu hareketim cunku diyetten sonra canim istediginde yedigimde bana kilo olarak donmesindense simdi azar azar da olsa yiyip onun zevkini cikarmak daha akla yatkin.
Yeme duzenim bu sekilde. Yaptigim spora gelince; haftada 3-4 gun 90 dk cok yuksek tempoda acik havada yuruyorum. Sansliyim ki evime 10 dk uzaklikta yuruyus yolu var. Her gun tanimadigim ama yuzlerini bildigim insanlarla orada yuruyoruz. Uzunlugunu bilmiyorum yurudugum yolun, gittigim bir gun soracagim. Hafif yokus. Orada 5 tur atiyorum. 5 turun sonunda da belediyenin yaptigi spor aletlerinde 30dk zaman geciriyorum. Genelde twister'a agirlik veriyorum.
Ozelestiri yapamam ama ara ogunlerin yok, ogle yemegi yemiyorsun, saglikli degil derseniz birsey diyemem ama benim duzenim bu sekilde evde. Diyete baslamadan once de bu sekildeydi. Benim yaptigim sey porsiyonlarimi azaltip, spora agirlik vermem ve aksam yemeklerinden sonra, yatmadan onceki kucuk atistirmalari hayatimdan cikarmak oldu.
Tum bunlari goz onune aldigimizda benim oncelikli hedefim Haziran basinda 65 kiloya inmis olmak. Sonrasinda da yavas yavas 60'a inmek istiyorum. 60'a ne zaman inerim orasi bilinmez ama dedigim gibi oncelikli hedef 1 Haziran = 65 kg.
Kadinlar Kulubu'ne geldigimden beri olan kilo degisimim haftalik olarak su sekildedir:
13.Şub 2,9
20.Şub 0,5
27.Şub 0,2
06.Mar 0,1
13.Mar 0,9
20.Mar 1,4
27.Mar 0,6
03.Nis 1,1
10.Nis 0,8
Toplam = 8,5 kg
Umarim sizlere yardimci olabilmisimdir.
Bol saglikli, bol kilo vermeli gunler diliyorum.
selam arkadaslar,
dun grubumuzda paylasima yazmistim ne sekilde yaptigimi. buraya da ayni sekilde kopyaliyorum.
PATBORİCİM DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN OĞLUŞUNUNN
bende sarcam valla poşet artık terleme hiç olmuyor
meliscim ekmek çok az yedimm öğle yemeği olarak yedim vallaa
ya şişko kız güzel kilo veriyosun haa..ne güzel vermişsin..ben 4-5 gündür 1 saat yürüyüşümü düzenli yapmama rağmen kilo almışım ...
meliiis napam ben ?noldu bana ?ben kimim? -tatlicadiarzu-
ya 75 kilo olmuştum bu sabah...yani 800 gr almış görünüyorum.......:1shok::1shok::1shok:
eee hayatım bugün kaçırmadın ama takipteyim bir kaç gündür kaçırdın, dünkü pastalar, börekler nereye gitti 800 gr olarak döndü. Bir kaçamak tüm çabamızı mahvediyor, hayat mı bu yaaa -tatlicadiarzu-
senağlama senağlama senağlama evet anım haklısın kaçırdım birkaçgündür...umaya kadar toparlarım umarım..yaw bizi mahveden hep davetler senağlama
sen ne kadar veermişsin yazsana yazsana lüffeeeeeeennn bizim için de azim olurr
Nasılsınız güzeller.Şöyle bir bakayım dedim.
Biz 5. takım olarak bu hafta 100. etap olması dolayısla acayip gaza geldik.Reyhan annem zenan ve ben üçümüz 1 haftada 3 kilo diyetini uyguluyoruz .Takımızda denetmenlik dönemini açtık.Ne mi? Hemen açıklayım takım elemanlarını kilolarına göre grupladık
Tüğ siklet, orta siklet,ağır siklet olamak üzere sonra bu gruplardaki kişiler zincirleme birbirini denetliyor yediğini içtiğini güncel sıkıntılarına varana kadar... ve güzel gidiyor umarım bu hafta artık hak ettiğim yere geliriz. Sizde bizleri yalnız bırakmayın emii güzeller..
Nereus tatlı cadısı nerelerde uğramıyor bizim takıma .Takım duvarlarını boyadık gelsinde anarşik yazılar yazsın yine:)))
Selam arkadaşlar
Ben yaptığım kaçamakları yazayım:tomato:
Pazar günü piza, pazartesi çikolata bugün de akşam yemeğiyle 2 dilim ekmek yedim. kilo alımı yok henüz ama böyle devam edersem alabilirimkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?