Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet canım haklısın bu tarz diyetlerde 1-2 hafta metebolizmayı şaşıtmak için yeterli bence de, fazlası zarar verebilir. Sizleri takipteyim aldığınız sonuca göre biz de uygulayabiliriz.

artık 2 haftada bir uğricam sizee :çok üzgünüm:

inşallah şişgocum bugün yoğurt salata yerim sadece
zaten iştahım azalmışş kaydirigubbakcemile2

keşke seinki gibi olsa metobolizmama ben 3 hafta hep aynı sayıda kalıyorumm kaydirigubbakcemile3

ablacım çok çok geçmiş olsunnn Şeniz Şeniz

bence gram gram verilenler geri alınmıyor
mesela ben bazen abartıp yiyiyorum ama bişey olmuyor
az az gitsin ama geri gelmesin kaydirigubbakcemile5

-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

ben takımdan kaçsam mı ne aranızda en şişgo benim ve bu benim canımı çok sıkmaya başladı ben nezaman 75in altını görecem çok mutsuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yaa 60lardan bahsediyolar ben 60lı haneleri görmek için çabalıyorum
sizin adınıza sevindim
ama ben bu hafta yine durdum gibi cumaya kadar bi değişiklik olmazsa...
dün mesela akşam yemeğimi 6 da yedim daha sonrada sadece meyve ve yeşil çay
ama bu sabah tartıda değişen bişi yok hem ben bu hafta kaçamakta yapmadım

ben takımdan kaçsam mı ne aranızda en şişgo benim ve bu benim canımı çok sıkmaya başladı ben nezaman 75in altını görecem çok mutsuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım ya bu deveyi güdeceğiz ya bu deveyi güdeceğiz başka çaresi yok...
kaçsak nereye kadar dimi ama ???

ne diyon sen yaaa kötükedihüso
en kısa zamanda göreceksin takımdan çıkınca daha yukarısını görceksin
yani takımdan çıkınca 75 göriceksin diye bişi yok ablacım canımmm
az sabırr ablacımm geç gitsin ama bir daha gelmesin kiloların
az az verdiğinde geri gelmesi kolay olmicak
çabuk gitmesini istiyorsan çok seçenek var
ama en güzel ve sağlıklı olanı bu kaydirigubbakcemile5
gitmicen bir yereee
senle ben birlikte mezun olcazz hiçbiryere bırakmam bensenii Şeniz Şeniz a.s. :asigim:

canım ya 60 rakamlardan bahsedebilmek için benimde melisinde tabiri yerinde ise canı çıktı bi aldık bi verdik bazen hç veremedik saydık yerimizde aama işte nihayet 60 rakamları gördük nasip old udarısı hepimizin başınaaa:teytey:

benimde umudum var ama bazen insanın sabrı tükenio
tabii ki azminizi kutluyorum biz yokken siz bu yollarda yürüyordunuz ben ise kendime o sıralarda yağ depoluyordum ((

benimde umudum var ama bazen insanın sabrı tükenio
tabii ki azminizi kutluyorum biz yokken siz bu yollarda yürüyordunuz ben ise kendime o sıralarda yağ depoluyordum ((

he bizde o yağ depolama yolalarından geçtikte bu kiğlodayız şimdi ben hayatımda 75 kiloyu geçen kış gördümmm ondan sonra dank etti kafama ama iş işten geçti şimdi 61 kilo çizelgem(verdim ama cuma yazcam onu) tek amacım varr temmuz 1 de 55-54 kilo olabilmek onun için azimli olmalıyım bugün yediklerim
sabah sırada nkahvaltı
ara elma
öğlen (biraz çok oldu ama) 5 adet ceviz büüyklüğünde tavuk şiş+3 kaşık mercimek çorbası+salata+3 kaşık ezme arkadaş memurluğa başladı onun için bizi yemeğe çıkardı mecbur kaldımmmkötükedihüso
ara kahve içerim
akşam ise sadece salata +yoğurt planlıyommm
ve 3 lt su

merhaba kizlar ben geine kimseciklerr yok olsun gelince okursunuz bn iki gündür giremiyorum cünkü sabahtan aksama kadar calisiyorum ama bugün aksam belki girerim misafirdi isti derken canim cikti valla benim kilom ayni kizlar sevineyim mi üzüleyxim mi bilemedim ama 78.5 kiloyum bu kortizonu insallah bu kiloyla atlatirim sizler nasilsiniz kilo verdiniz mi gecmisi henüz okumadim cünkü cikmak zorundayim ise gidecem kendinize iyi bakin beni u nutmayin hepinizi öptüm

kızlar yazdıklarınızı okudum..akşama döncem ..şimdi tiyatro çalışmam var..bu arada çizelgedeki kiloma dönmüşümkaydirigubbakcemile2

geldim kızlar.geldim ama ne geldim.dün arkadaşta çok fazla birşey yemedim gerçekten tuttum kendimi ve bol bol çay içtim.ama arkadaşta dün tartıldım ve ne göreyim 57.6 olmuşum.en sonki 200 gr ın üstüne 400 gr daha almışım.moralimi bozmak istemiyorum ama beni en sıkan konu da vermek için o kadar çaba sarfettim, iradesizliğimin hat safhada olduğu gün çabam boşuna gitti.boşa zaman harcadım.şimdi tekrar sil baştan yapmak bana okadar koyuyorki anlatamam.almak yerine bugün o 600 gr mı vermiş olabilirdim.evet bunu gayet rahat yapabilirdim.kilo verdiğim zaman aslında hiçde zor olmadığını görüyorum.bilmiyorum valla .şuan başım çok ağrıyor biraz uzanıcam akşama gelirim inşallah.melis seni tebrik ediyorum.55 leride görürsün inşallah.sanırım bizim ilk mezun sen olacaksın,tabi şişgoyuda unutmamak lazım.tebrikler kızlar.

ben geldim kızlar gün vardı oraya gittim bütün günüm boşa geçti yani ama herşeyden az yedim
bol salata
bi kase yoğurt
yarım kase çorba
ve güveç ama nasıl güveç küçük güveçlerde tek kişilik tahmin edersiniz onun yarısını bile yemedim
1,5 dilimde ekmek güzel oldu yani

kızlar zaten kaçacak yerim yok sizlere o kadar alıştım ki biraz zor bırakırım

ben geldim kimse yok :) sanırım birbirimize kavuşamıyoruz bu aralar:)
öğlen komşuma gittim 4 mercimek köfte
1/2 kek
başkada bişi yemedim

öğlen ne yedim
dün akşam patates salatası yaptım
pirinç lapası 1 tabak
akşamda mercimek çorbası 1 tabak
hafif değilmi kızlar ben kendimi çok tok hissediyorumm ama
abarttımmıı

patbori canım nasılsın nasıl gidiyo??
verebildin mi??
ben bu hafta olduğum yerde sayıyorum

adım üzülme şeker ..600 gr bişi değil ki...içtiğin su fazladır..yada şişirici bişeyler yeişsindir..önemli olan sabah aç karnına tartılan..o zaman kilo almadığını göreceksin..
ama gerçekten ben geçen hafta veremedim..bu hafta da veremeyeek gibiyim.çok üzülüyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…