Nasılsınız güzeller.Şöyle bir bakayım dedim.
Biz 5. takım olarak bu hafta 100. etap olması dolayısla acayip gaza geldik.Reyhan annem zenan ve ben üçümüz 1 haftada 3 kilo diyetini uyguluyoruz .Takımızda denetmenlik dönemini açtık.Ne mi? Hemen açıklayım takım elemanlarını kilolarına göre grupladık
Tüğ siklet, orta siklet,ağır siklet olamak üzere sonra bu gruplardaki kişiler zincirleme birbirini denetliyor yediğini içtiğini güncel sıkıntılarına varana kadar... ve güzel gidiyor umarım bu hafta artık hak ettiğim yere geliriz. Sizde bizleri yalnız bırakmayın emii güzeller..
Nereus tatlı cadısı nerelerde uğramıyor bizim takıma .Takım duvarlarını boyadık gelsinde anarşik yazılar yazsın yine:)))
canım evet bu arlaar nazar değmesin iyi veriyom ama ama bir ara çok durakladı kilom 61 lerde gidip geldimmm inşallahhh hepimiz verrizz
günaydın fıstığım sıkma canını bugün ve yarın azcık dikkat et bol su iç 200 değil 400 grm bile verirsin hiç merak etme:1hug:
kızlar arada takılıyor sonra birden gidiyor sıkmayın canınızı, ben mesela başından beri 1 hafta iyi kilo verip 1-2 hafta yerimde sayıyorum böyle çalışıyor metebolizmam.
ama ben sana çok yaklaştım, bugün basküldeki kiloyu görünce inanamadım, yeniden tartıldım. 60lı kilolardayım, tam söylemiyim o da süpriz olsun, hedefimin altına indim yani :lepi:sırnaşık şey
olsun canım sen de haftaya daha çok gülersin, ben takılırım çünkü yine.
ahh dosbacım kendimi o kadar tuttumki abur cubur tatlı yememek için, dediğin doğruymuş, benim tek hatam buymuş. Her hafta sizlere söz vereceğim yemeyeceğim. Bi cuma ya da cumartesi yerim o kadarcık.
arkadaşlar akşam çok rahatsızdım gözümü bile açamadım sadece 300 e yakın soru çözüp yattım kusurabakmayınaz kaldı 15 gün sonra normal hayatıma dönecem bu arada mens oldum ya tartıda 700 gr fazla çktım canım sıkıldı dün akşam annem patlıcanlı köfte yapmış aslında ben ondan 8-10 tane yerdim bi oturuşta ama 4 tane zor yedim köfteleri küçüktü bol salata yarım kase çorbanın yarısı ve 3/4 kaşık pilav yedim bulgurundan birtane incir ve 1 kayısı yedim bu kadar ama ben spor yapamıyorum bu ara sadece sabahları yürüyorum işe gelirken hava iyi olursa ve kuzucuğum kreşte olmassa akşamlarıda yürüyorum ben olduğum yerde sayıklayacam herhalde
melis ne güzel zayıflıyosun sizleri gıptayla izliyorum
canim uzulme hepimizin bazen kilosu takilir bende kac aydir gram verip aliyorum gecen hefta ekside ciktim biliyosun ama yilmak uzulmek care diil neler yapabilirsin onu dusun bakalim
bazen vucudumuz bize beklenmedik guzel surprizlerde yapar sen yeterki kasma kendini morali yuksek tutmak lazim
ok mikaydirigubbakcemile5
ben takımdan kaçsam mı ne aranızda en şişgo benim ve bu benim canımı çok sıkmaya başladı ben nezaman 75in altını görecem çok mutsuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben takımdan kaçsam mı ne aranızda en şişgo benim ve bu benim canımı çok sıkmaya başladı ben nezaman 75in altını görecem çok mutsuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yaa 60lardan bahsediyolar ben 60lı haneleri görmek için çabalıyorum
sizin adınıza sevindim
ama ben bu hafta yine durdum gibi cumaya kadar bi değişiklik olmazsa...
dün mesela akşam yemeğimi 6 da yedim daha sonrada sadece meyve ve yeşil çay
ama bu sabah tartıda değişen bişi yok hem ben bu hafta kaçamakta yapmadım
canım ya 60 rakamlardan bahsedebilmek için benimde melisinde tabiri yerinde ise canı çıktı bi aldık bi verdik bazen hç veremedik saydık yerimizde aama işte nihayet 60 rakamları gördük nasip old udarısı hepimizin başınaaa:teytey:
benimde umudum var ama bazen insanın sabrı tükenio
tabii ki azminizi kutluyorum biz yokken siz bu yollarda yürüyordunuz ben ise kendime o sıralarda yağ depoluyordum((
geldim kızlar.geldim ama ne geldim.dün arkadaşta çok fazla birşey yemedim gerçekten tuttum kendimi ve bol bol çay içtim.ama arkadaşta dün tartıldım ve ne göreyim 57.6 olmuşum.en sonki 200 gr ın üstüne 400 gr daha almışım.moralimi bozmak istemiyorum ama beni en sıkan konu da vermek için o kadar çaba sarfettim, iradesizliğimin hat safhada olduğu gün çabam boşuna gitti.boşa zaman harcadım.şimdi tekrar sil baştan yapmak bana okadar koyuyorki anlatamam.almak yerine bugün o 600 gr mı vermiş olabilirdim.evet bunu gayet rahat yapabilirdim.kilo verdiğim zaman aslında hiçde zor olmadığını görüyorum.bilmiyorum valla .şuan başım çok ağrıyor biraz uzanıcam akşama gelirim inşallah.melis seni tebrik ediyorum.55 leride görürsün inşallah.sanırım bizim ilk mezun sen olacaksın,tabi şişgoyuda unutmamak lazım.tebrikler kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?