Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar ben hazırlanıp yürüyüşe çıkıcam...

yarından itibaren bakalım eşim teravih namazına gidiyor iftardan sonra.. tek başıma yürüyüş çok zor olucak hiç gidemem die korkuyorum.. malum çocuk var

yarın kayınvalidemlerde oruç açıcaz.. eve yürüyerek döneriz camii çıkışında. bakalım görelim neler olucak...

Kilo almamış olman bile gayet güzel.
Havalar sıcak verirsin bu sıcaklarda sen rahat ol ..
Tekrardan hoşgeldin.

eşimin erkek kardeşi kaynımın kısacası

mayıs 11 de diğer kaynım evlendi.. o zaman 6 kg vermiştim..
o düğünden bu güne 8 kg verdim sanırım.. düğüne kadar biraz daha versem çok ii olur..

Verirsin verirsin ..
1 ay var en azıdan 5-6 kg gider ..

ramazanda allah hepimize kolaylık versin, sonrasında da sana uyduğu gibi yaparsın canım

Teşekkür ediyorumm ..

iyi yürüyüşler ..
Kendin dediğin gibi zor olacaktır ama teravihten sonra falan çıkarsınız olmazsa.
Zaten normalde de geç çıkıyorsunuz biraz daha geç olur olmadı evde yaparsın bir şeyler sıkma canını ..

Selam kizlar, bugun bayagi gezdim dolastim, o yuzden ugrayamadim buraya.. Neyse bugun yediklerimi yazayim;

sabah
1 kasarli tost
1 sıkma portakal suyu

ogle
2 ısırık waffle
1 nescafe

aksam bir sey yemedim, nescafe icince cok tok hissediyorum kendimi cunku, canim bir sey istemiyor.. tok tutmasi iyi bir sey aslinda, hergun icsem feci zayiflarim da selulit yaptigi icin sadece arada bir iciyorum

allah kabul etsin canim hayirli ramazanlar :)

ramazani ozledim kizlar. ailece oruc acmak filan ne guzel biseydir.2 ramazandir burdayim. bu sene de burdayim...

o oruc acarken icilen ilk bir kasik corba ne guzel birseydir ya :)

kilo stresi sardi beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yineee
spor yapabilsem harika olacak ama
malesef yapamicam
biglisayarin basinda kilit olucam kizlarrr 1 ay boyunca tamm

birlikte halledicez
tekrar basliyorummmmmmmmmmmmmmmmm
geri donuyoruum:)

tesekkurlerr hosbuldukk umarim

iyi akşamlar kızzlarr bugün polonezköydeydim pikniğe gittik güzel bi gün geçirdim ve yeni adım attım eve gelemedim buraya da
sizler neler yaptınız?

Hoşgeldin hamutrancım ..
Nasıl gidiyor hazırlıklar bakalım?
Temelli mi dönüş bakıp kaçmalık mı ?

hoşbuldukkk

yok yok temelli dönüş , hazırlıklar iyi gidiyor da diyet iyi gitmiyor. 10 gündür ne yediğimi takip edemiyorum. hep dışarda yedik.en son 5 gün önce tartıldım,500 gr almışım artık tartıya çıkmaya korkuyorum. ama yeniden başlamalıyım.

Aman dikkat et bir kaçırınca devamı geliyor hem şurada ne kadar zaman kaldı düğüne ..

iyi akşamlar kızzlarr bugün polonezköydeydim pikniğe gittik güzel bi gün geçirdim ve yeni adım attım eve gelemedim buraya da
sizler neler yaptınız?

İyi akşamlar ..
ohh ne güzel bir gün geçirmişsin.
Günün yarısına kadar uyudum sonrasında ise ders çalıştım
Sınavım var da salı ..

evet yaa kesinlikle haklısın, toparlanmam lazım. hemen hem de, onun için sizin desteğinize ihtiyacım var. ramazandan korkuyorum açıkcası, nasıl yapacaz diyeti

Açıkçası ben de bilmiyorum nasıl yapılacak ama acıkıp birden abartmamak lazım.
Ben sahura biraz zor kalkarım gibi.
İftarda da normalde de çorbadan fazla pek bir şey yiyemiyorum.
Ama sahurda protein ağırlıklı beslenirsen gündüz çok acıkmazsın.
İftar sahur arası su tüketimine dikkat etmek lazım.
Mümkünse iftardan sonra biraz da yürüyüş ohh ..

canım geçmiş olsun miniğine. allahın izniyle bişi olmamış heralde doktora da götürmüşsün. bence de kayınvalidene söylememen iyi olmuş.
bebişini öp kokla benim için
nas felak oku sürekli

slm kızlar nasılsınız bugün uğrayamadım yine dışarıdaydım.... herkesede hayırlı ramazanlar olsun....

kizlaaar
ah zamansizlikta ne yiyecegime karar veremedim
cantama kasik atayim da kutuphanede yogurt filan yerim alirim disardan..
pek vaktim olmicak bi de meyve yerim
bakalimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…