geçmiş olsun tatlım şimdi iyi misin bari?
kizlar selam..
kacaginiz geldi. misafirlerimi gonderdim.
inanilmaz da yoruldum. ustune bir de hasta oldum
grip. temmuz ayinda! hay allah ve yarin ders calismaya baslamam da gerekiyor hem de cooook fazla calismam lazimmm...
neyse...resmen yazamadim cunku o kadar vaktim yoktu ki anlatamam telden de yazamiyorum uzun uzun sayfa kucuk kucuk aciliyor filan..
tekrar aranizdayim..kaldigimiz yerden devam diil ama malesef.
tekrar bi donus yapayim bakalim.
hastalandigim icin bal filan yedim tabi bolbol ne biliyim. baska kacamaklarim da oldu of of coooooooook pismanim....
ama hic bisi icin gec diil di mi kizlar?
yardim edin... simdi tekrar donuyorum. cok hatam oldu offfffff eeen basa dondumkilo almamisim ama farketmez ki. olayi bozdugum icin. neyse
simdi donup gecmis mesajlari okicam okuyabildigim kadar. ve yiyeceklerimi planlicam tekrardan...
herkesee sevgilerrrr :2:
eşimin erkek kardeşi kaynımın kısacası
mayıs 11 de diğer kaynım evlendi.. o zaman 6 kg vermiştim..
o düğünden bu güne 8 kg verdim sanırım.. düğüne kadar biraz daha versem çok ii olur..
ramazanda allah hepimize kolaylık versin, sonrasında da sana uyduğu gibi yaparsın canım
Kızlar ben hazırlanıp yürüyüşe çıkıcam...
yarından itibaren bakalım eşim teravih namazına gidiyor iftardan sonra.. tek başıma yürüyüş çok zor olucak hiç gidemem die korkuyorum.. malum çocuk var
yarın kayınvalidemlerde oruç açıcaz.. eve yürüyerek döneriz camii çıkışında. bakalım görelim neler olucak...
Kızlar ben hazırlanıp yürüyüşe çıkıcam...
yarından itibaren bakalım eşim teravih namazına gidiyor iftardan sonra.. tek başıma yürüyüş çok zor olucak hiç gidemem die korkuyorum.. malum çocuk var
yarın kayınvalidemlerde oruç açıcaz.. eve yürüyerek döneriz camii çıkışında. bakalım görelim neler olucak...
Kilo almamış olman bile gayet güzel.
Havalar sıcak verirsin bu sıcaklarda sen rahat ol ..
Tekrardan hoşgeldin.
Verirsin verirsin ..
1 ay var en azıdan 5-6 kg gider ..
Teşekkür ediyorumm ..
iyi yürüyüşler ..
Kendin dediğin gibi zor olacaktır ama teravihten sonra falan çıkarsınız olmazsa.
Zaten normalde de geç çıkıyorsunuz biraz daha geç olur olmadı evde yaparsın bir şeyler sıkma canını ..
napayım canım ben normaldede çok su içen biri olduğum için azcık çalışsam ağzım kurur çok zorlar beni bugünden temizliyim dedim..
bu arada geçmiş olsun dileklerin içinde teşkr edeirm cnmcım
oooooo hoşgelmişsin
Hoşgeldin hamutrancım ..
Nasıl gidiyor hazırlıklar bakalım?
Temelli mi dönüş bakıp kaçmalık mı ?
hoşgeldin tatlım!
nasıl gidiyor evlilik hazırlıkları? kolayladınız mı?
hoşbuldukkk
yok yok temelli dönüş, hazırlıklar iyi gidiyor da diyet iyi gitmiyor. 10 gündür ne yediğimi takip edemiyorum. hep dışarda yedik.en son 5 gün önce tartıldım,500 gr almışım artık tartıya çıkmaya korkuyorum. ama yeniden başlamalıyım.
iyi akşamlar kızzlarr bugün polonezköydeydim pikniğe gittik güzel bi gün geçirdim ve yeni adım attım eve gelemedim buraya da
sizler neler yaptınız?
Aman dikkat et bir kaçırınca devamı geliyor hem şurada ne kadar zaman kaldı düğüne ..
evet yaa kesinlikle haklısın, toparlanmam lazım. hemen hem de, onun için sizin desteğinize ihtiyacım var. ramazandan korkuyorum açıkcası, nasıl yapacaz diyeti
geçmiş olsun canım.
bebişler çok şükür ki tahmin ettiğimizden daha dayanıklıdır, lütfen içini rahat tut. annesine artık dönebiliyorum sinyali vermiş işte
şu anda içinde olduğun ruh halini tahmin edebiliyorum. biz nerdeyse 3 yaşa yaklaşıyoruz. maalesef ki böyle yüreğinin hopladığı anlar tekrar edecek. tecrübeyle sabit. bu küçük melekleri biz ne yapsak da koruyamayız, hepsi rabbime emanet..
hem sen elinden geleni de yapmışsın, sağlık ocağında da muayene etmişler. sakin olmaya çalış canım.
kaynanana bence de söyleme.
İyi akşamlar ..
ohh ne güzel bir gün geçirmişsin.
Günün yarısına kadar uyudum sonrasında ise ders çalıştım
Sınavım var da salı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?