Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar ii geceler

bir ses verin dedik herkesin sesi kısıldı

hayırlı sahurlar.. Allah kabul etsin.. hoşçakalın :79:

kizlar herkes sahurunu yapiyor di mi su saatlerde burda 00:11 saat ve bennnnn tamamen diyete tekrardan girmis bulunmaktayimmmmmmmm

bakalim
allah kolaylik versin hepimizeee
opyuorummm

Herkese selamlar sevgiler,
Eskilerden kimler var bilemiyorum, beni tanımasınız sanırım. Kısaca kendimi tanıtayım: 2 yıl kadar 13. takımdaydım, kaptanlığını da yapmıştım uzunca bir süre. Sonra ayrıldım, bu süreçte de kilo aldım hem de oldukça fazla ne yazık ki.
Aldığım fazlalıkları kısa bir süre içerisinde vermeyi planlıyorum. Ramazanda zayıflama grubuna katıldım, geçerken eski takımıma da uğramak selamlamak istedim.
Kilo verme hikayenizde başarılar.

Hoşgeldin canımmmm merak etmiştim seni uzun zamandır yoktun.. işlerini yoluna koyabildinmi? yeni iş bulmşsun hayırlı olsun canım.. umarım herşey yolundadır çok öptüm seni görüşürüz :79:

saol canim hosbuldumm.. islerimi henuz bi rayina oturtamadim malesef.. is buldum ama reklam tanitim dedikleri resmen pazarlama ki bana göre hic deil..istifa ettim bile.. yoluna koymaya calisiyorum herseyi ama tabi bi anda olmuyo..hayirlisi olsun be tatlim napimm oldugu yere kadar..bende seni cok öpüyorum.. hayirli ramazanlar..allah kabul etsin tuttugunuz oruclari..

Aaaaa hoşgeldiin..

cok saol chikacimm.. hosbuldum..henuz tam manasiyla dahil olamasamda arada gelip bakarim size..

hay masallah masallahh... tebrik ederim hepinizi kizlar..

naber kaçaaaaaaaaaak hoşgeldin

elmaliturta selam canim.. iyidir valla nolsun..kosturuyoz.. sende iyisindir,hersey yolundadir umarim..görüsürük bacim..

arkadaslar hayirli ramazanlar.. Allah tuttugunuz oruclari kabul etsin.. cok sik giremiyorum, arada ugrucam..is bulmustum biliyosunuz pazarlama.cok calistigimmm icin istifa ettim bile.. bi cok yere cw yollamistim otelden geldi antalya da..bende dusundum orda burda calismaktansaa zaten aralikta dönmem gerekiyo almanyaya 3 ayligina sezon sonuna kadar calisirim antalyada diye dusundum..
hepinizi cok öpüyorum.. buarada hepinizi tebrik ederim derece almissiniz..allah tamamina erdirsin..benimde kilolarim normal seyrediyo almadim buraya gelince ama vermedimde.. dikkat etmeye calisiyom..bi tarti yok evde.. alayim bi tane dedim ama simdide antalyaya macerasi cikti..bi sure daha ben dahil olamicam size.. bi duzenim yok henüz.. ne diyem hayirlisi olsun.. hoscakalin basbas...

gunaydın bebeklerım napıosunuzzz

sahurda yedıklerım
yarım domates
3dılım borek
1,5kase ayran corbası

bu corba hem soguk oluo hemde hemen tok tutuoo bence sızde deneyın bebeklerım):

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrr, nasılsınız?

Hayırlı ramazanlar dilemek için girdim. Oruçlarınız kabul olur inşallah. Aşırı yeme sonuncunda kilo almayı başardım maalesef. 2 kilo almışım. ramazanda dikkat edip vermeyi düşünüyorum. geçen sene ramazanda 5 kilo verdim bakalım bu sene nasıl olacak. arad bir girmeye iftarda neler yediğinize bakmak istiyorum. ben bu akşam sadece çorba salata yicem. geç bozmamızın avantajı eve gidip rahat rahat yemek yapabileceğiz. buralardayı. öptümmm

bende aynısını yapayım bari ya.... baktıkça motive olur insan gerçekten...
merhabalar kızlar,
ben döndüm istanbuldan. aman sıcakta kendi evin gibisi yok bunu daha iyi anladım.
sizler ne yapıyorsunuz?
takımlarda 2. olmuşuz
bireyselde de 2 derecemiz var:81: turtam ve masal tebrikler
hoş geldin cnm.... senin kaynının bebeği nasıl oldu hani geçen de bi gitmiştiniz.... merak ettim?
Sabah/öğle
- Kahve
- 7-8 badem

Ara:
-Dondurma

Akşam:
- Kefir
- 1 muz
- 4 badem

yine yemek yok

kızlar bende diet tickerımı değiştirdim ilk rejime başladığım kilomu yazdım... kelebek biraz yol yapsın dimi inş hedefede ulaşıcak.... yalnız dün havuza gittik... içeriye yiyecek sokmak yasaktı malum ordada sadece fast food pizza filan vardı... dün öyle kaçtı yani... ama her zaman gitmiyoruz zaten bide çok yüzzdüm yanmıştır onlar diiye kendimi avutuyorum... evdede bir yığın iş var... onlara yumulayım bi an önce...

Son düzenleme:
Selamm canlaruumm napansiniz telden girdigim icin gecmise bakamiyorum bugun gidip taksitle bilgisayar alicam yaa kredi kartim olmadigi icin evkur tipi biryerden alicam bana afedersiniz biraz giricek ama olsun bilgisayara deger bu arada herkese hayirli ramazanlarr ben bahtsiz bedevi gene basima geleni dinleyin simdi sahura kalkcam diye yattim sonra davulcu gecerken uyandim cok uykum vardi bes dk daha uyuyayim dedim neyse kalktim bes dk sonra peynir vs aldim yiyorum anam uyandi o arada dediki kizim napiyosun gece gece niye yemek yiyosun ee dedim sahura kalktim ezan okunduktan sonrami demezmii megersem benim bes dk sandigim 55 dkkaymis neticede bugun oruc tutamadim :60 ama vardir bunda da bir hayir

geçmiş olsun cnm... ben tutamıyorum malsef... tutan herkesin orucunu Allah kabul etsin...

Cuma Yarışması Mezunları - 111

neyneyse' nin Cuma zayıflama Yarışması Karnesi:

Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi

Eylül / 0,1
Ekim / 4,8
Kasım / 3,2
Aralık / 4,8
2010 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 12,9 KİLO

Ocak / 2,9
Şubat / 1,6
Mart / 0,4
nisan / 2,4
Mayıs / 1
Haziran / 0,5
Temmuz / -2,2
2011 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 6,6 KİLO

Bu verilere göre oranlar şöyle:

Başlangıç Kilosu ( 175. Etap) ( 81,8 )
Bitiş Kilosu (217. Etap) ( 62,3 )
Verilen Toplam Kilo ( 19,5 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 23,84% )
Toplam Süre ( 42 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,57% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 464 )

Yorum : Sevgili neyneyse, 24 Eylül 2010 tarihinde (175. Etap) ve 81,8 kiloyla başladığı Cuma zayıflama Yarışması'ndan, 29 Temmuz 2011 (217.Etap) tarihinde toplam 19,5 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.

Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 60 dır. Hedefini % 89 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 13. Takıma, gerekse Cuma zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

neyneysem mezun olmuş

Umarım tekrar zayıflarsın eski kilona dönersin biran önce ..
Kolay gelsin.
günaydın kızlar

Günaydınnn . :26:

gunaydın bebeklerım napıosunuzzz

sahurda yedıklerım
yarım domates
3dılım borek
1,5kase ayran corbası

bu corba hem soguk oluo hemde hemen tok tutuoo bence sızde deneyın bebeklerım):

Ayran çorbası çok duydum ama hiç içmedim daha.
Nasıl yapılıyor?

bende aynısını yapayım bari ya.... baktıkça motive olur insan gerçekten...

hoş geldin cnm.... senin kaynının bebeği nasıl oldu hani geçen de bi gitmiştiniz.... merak ettim?

yine yemek yok

Yine yok yine yok
Akıllanmayacağım ben galiba bir türlü ..

Ahh ahh
O saatler niye var kuzum bir baksana saatine

ben geldim yine kimcikler yok :)))

selam kızlar sahur menüm

bir kase special k light süt ile..

1 bardak şekersiz çay
1 ince dilim yağsız beyaz peynir
1 domates
yarım salatalık

no ekmek

sahura kadar uyanık olduğum için epeyce su tükettim..

iftara kayın validem de olucaz Allah izin verirse.
hafif şeyler yiyip eve yürüyerek dönmeyi planlıyorum.. akşama ancak girebilirim tatlı yapıp giderken götürücem biraz erken gidicem malum.. görüşürüz kızlar :79:

hoşbulduk canım, kolayladık bayaa, nasıl geçti zaman anlamadım. gelinlik dışında herşey hazır gibi
ama hergün aklıma bişeler geliyor bitmez ki eksikler.

ne keyiflidir ama şimdi. gerçekten bitmez gibi geliyor insan düşününce sıfırdan bi hayat kuruyosun hem düğün hazırlığı hem yeni ev açacaksan onun hazırlığı...
kolay gelsin canım! :97:
ne zaman mutlu son?

çok iyi yapmışsın tatlım, kelebekleri tavşanları arkadan itelemek gerekiyor bazen
koşa koşa uça uça gittiklerini de görcez işallah

kırk yılda bir olunca bişey olmaz bence öyle şeylerden, zaten yerken 1 hamburger yediysen de, yüzerken 3 hamburger yakıyosun merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…