Cuma Yarışması Mezunları - 111
neyneyse' nin Cuma zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi
Eylül / 0,1
Ekim / 4,8
Kasım / 3,2
Aralık / 4,8
2010 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 12,9 KİLO
Ocak / 2,9
Şubat / 1,6
Mart / 0,4
nisan / 2,4
Mayıs / 1
Haziran / 0,5
Temmuz / -2,2
2011 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 6,6 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu ( 175. Etap) ( 81,8 )
Bitiş Kilosu (217. Etap) ( 62,3 )
Verilen Toplam Kilo ( 19,5 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 23,84% )
Toplam Süre ( 42 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,57% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 464 )
Yorum : Sevgili neyneyse, 24 Eylül 2010 tarihinde (175. Etap) ve 81,8 kiloyla başladığı Cuma zayıflama Yarışması'ndan, 29 Temmuz 2011 (217.Etap) tarihinde toplam 19,5 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 60 dır. Hedefini % 89 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 13. Takıma, gerekse Cuma zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
neyneysem mezun olmuş
Herkese selamlar sevgiler,
Eskilerden kimler var bilemiyorum, beni tanımasınız sanırım. Kısaca kendimi tanıtayım: 2 yıl kadar 13. takımdaydım, kaptanlığını da yapmıştım uzunca bir süre. Sonra ayrıldım, bu süreçte de kilo aldım hem de oldukça fazla ne yazık ki.
Aldığım fazlalıkları kısa bir süre içerisinde vermeyi planlıyorum. Ramazanda zayıflama grubuna katıldım, geçerken eski takımıma da uğramak selamlamak istedim.
Kilo verme hikayenizde başarılar.
Eylül / 0,1
Ekim / 4,8
Kasım / 3,2
Aralık / 4,8
Ocak / 2,9
Şubat / 1,6
Mart / 0,4
nisan / 2,4
Mayıs / 1
Haziran / 0,5
Temmuz / -2,2
Toplam Süre ( 42 Hafta )
Yorum : Sevgili neyneyse, 24 Eylül 2010 tarihinde (175. Etap) ve 81,8 kiloyla başladığı Cuma zayıflama Yarışması'ndan, 29 Temmuz 2011 (217.Etap) tarihinde toplam 19,5 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 60 dır. Hedefini % 89 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 13. Takıma, gerekse Cuma zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
neyneysem mezun olmuş
Eylül / 0,1
Ekim / 4,8
Kasım / 3,2
Aralık / 4,8
Ocak / 2,9
Şubat / 1,6
Mart / 0,4
nisan / 2,4
Mayıs / 1
Haziran / 0,5
Temmuz / -2,2
Toplam Süre ( 42 Hafta )
neyneysem mezun olmuş
ben geldim yine kimcikler yok :)))
selam kızlar sahur menüm
bir kase special k light süt ile..
1 bardak şekersiz çay
1 ince dilim yağsız beyaz peynir
1 domates
yarım salatalık
no ekmek
sahura kadar uyanık olduğum için epeyce su tükettim..
iftara kayın validem de olucaz Allah izin verirse.
hafif şeyler yiyip eve yürüyerek dönmeyi planlıyorum.. akşama ancak girebilirim tatlı yapıp giderken götürücem biraz erken gidicem malum.. görüşürüz kızlar :79:
herkesi oruç vurdu galiba kimsecikler yok....
canım, benim hatam. görmemişim. arkadaşlardan da hatırlatan olmadı. kusura bakma lütfen.ben bildirimimi yaptım.
yok ben bırakmam da sen benden daha çok bırakıyorsun yaw.tez git gel inş.... hem mezun oluyom diye bırakma bizi sakın bak ağlarım
hayırdır canım nereye gidiyorsun bu hafta?170 boyum ..
Boyum iyi o konuda şanslıyım ( Hoş 175 olmayı da isterdim ama yapacak bir şey yok artık)
Aslında 55 uygun benim için ama şöyle bakıyorum 5.5 kg kalmış.
Şimdiki kilomdan 5.5 kg az olması yeterli gelmedi ondan 50 olsun dedim ama bir bakalım zamanla biraz zaman geçsin de.
Biraz zor bırakırım zaten takımı alışınca insan vazgeçemiyor.
Şimdi şöyle 2 hafta falan biraz daha fazla yiyeyim diyorum metabolizmamı hızlandırayım sonra yine hızlandırırım falan.
Haftaya da bir 4-5 gün olamayacağım bakalım çarşambadan sonra ama izinli mi yazılırım bilmiyorum.
hoşgeldin canım, iyi ki uğradın. merak ediyordum neler yaptığını..selam kizlarr ben geldimm..nasilsinizz 1 ay oldu hatta gecti sanirim.. arada ugrarim demistim ama ugrayamadim..nasilsiniz görüsmeyeli..gidenler kalanlar umarim hersey yolundadir..
ben iyiyim nefes aldigimi hissettim sanki buraya gelince..evet zor geciyo gunler biraz ama olsun, biliyodum zaten beni zor gunlerin bekledigini.. is ariyorum(z) yogun.. ne is bulursam yapicam demistim zaten.. bi tanitim isi buldum.. bana göre deil ama iyi bi is bulasiya kadar sikicam azicik disimi napim..
yarismaya biraz daha devam edemicem maleseff aslinda yoluna girdi hersey ama tartim yok..ilk firsatta alayim bitane eger hala yerim dolmamissa gelirim..yok coktandr girmedin dersenizde sorun deil.. tamamen pozitifim yane.. her turlu uyar..
sizi özledimgörüsürüzz
çok bekledim seni canım. son günlerdeki bilgisayar problemlerinden olduğunu tahmin ettim.selam kızlarrrr bugün bildirim yapamadımmmmiş yerindeki pc yineee uff olduuuu adam format atmamış virüsü temizlemişşş geri getirmişşş sabah bi baktım açılıyo kapanıyoooo çokkk sinirlendimmm
gün boyu da kayısı yedimmm durdum sonra fındık yedim sonra dönerrr ve daha neler nelerrrr
bugünkü kilomda 62 idi 60 a az kaLDIII
aynı servisteyik eşimle.... manisaa okudum ben izmrden gidip geliyorduk hergün... ben görür görmez acayip bişiy hissetmiştim... sanki çok yakından tanıyormuşum gibi gelmişti bana.... sonra gide gele arkadaş olduk önce... hatta o zaman benim sevgilim vardı eşimlede adaştılarbiraz karışık orası üniv. başlar başlamaz biri çıkma teklif etmişti bende tabi daha çocuk kabul ettim ama sonra eşimle tanışınca aklım kaymaya başladı.... yani o çocuğa aşık değilmişim dedim kendi kendime... ayrıldım önce ondan.... ay bu hikayeee çokkkkkkkkkkkkkk uzun yalnızzz... baya engebeli oldu bizimki öyle bi seferde bitçek gibi değil
kafela ne ben de anlamadım. menün çok güzelhelloo canlarım napıyossssssssunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bugun kü menüm
sabah : yarım yağlı süt ile fındıklı üzümlü müsli
ara : kafelaa (yarım yağlı sütle olanlarından ay buz gibi çok gözel gidiverdistoklamayı düşünüyorum )
öğlen : izmir köfte+ pilav + salata + az çorba
ara : yarım meyveli yogurt + fındık
akşam : yagsız ton balıgı + az peynir
sonrada strabucksa gittik light sütle cikolatalı frappucino içiverdimçok gözeldi ahahahaha
spor olarak da : 40 dk yürüyüş + sopa + mekik
eline sağlık canım.29 temmuz cuma mesaj sayıları aşağıdaki gibidir arkadaşlar...
izinde olanlar var sanırım ama bilemedim kim izinde kim değil.
eski-bir-masal 25
elmalıturta 13
neyneyse 13
drygp 13
özlem 12
chika 9
mcrgözde 8
neslivicdan 7
kedican 5
maviyeşil1999 3
elisya 2
sakalynmaster 2
ferdici 1
ebruli_hayat 1
serena 0
pufycikcik 0
umarım eksik yanlış falan yoktur bir kontrol edin isterseniz...
hayırlı olsun canım.kızlar bilgisayarıma format atınca tickerımın linki de kayboldu ben de yeniden yaptım.
bu sefer takıma katıldığım zamanki kilomu değil, 2 hafta önce diete başladığım zamanki kilomu yazdım başlangıca...
kendimi motive etmek için...
sorun yok canım, tamam.günaydın canlarıııııııım malesefki kötü bir haberim var bilgisayarım sizlere ömür geneeee yaaaaa!! kaptisimm haberin olsun yenisini alana kadar ya böyle arkadasımdan yadacep telimden giricem o yüzden çok sık gelemeyebilirim bir iki haftaa ama kilo ve menü bildirimi mutlaka yaparım:84::84::84::84::84::84::84: ne bahtsız bedeviyim ben yaaaaaaa :84::84:
ehliyetin hayırlı olsun canım.:81:sellam kızlaaar!
sabahtan beri direksiyon sınavı alanındayım az evvel hocam aradı geçmişsin diye ama daha resmi bildirim yapılmamış puanım belli değil.
sabah gitmeden kahvaltımı yapmıştım, ordayken de biraz geç de olsa daha fazla aç kalmiyim diye çubuk kraker atıştırdım mavi yeşil'in ama çok çirkin bişeydi.
şimdi biraz mutfağı kolaçan edicem ne var ne yok diye. ton balıklı makarna yiyebilirim.
hadi görüşürüz!
ben hafta içi evdeyim genelde de hafta sonu çıkıyoruz eşimle...canım, benim hatam. görmemişim. arkadaşlardan da hatırlatan olmadı. kusura bakma lütfen.
bir de bu tür bir gece önceden kilo bildirimi yaptığınızda bana özel mesaj atabilseniz işimizi daha garantiye almış oluruz.
geçmişi her zaman okumaya çalışırım ama bazen cuma telaşından fırsatım olmuyor ve bu seferki gibi ancak pazartesi günü okuyabiliyorum.
yok ben bırakmam da sen benden daha çok bırakıyorsun yaw.
boyuna geziyorsun bakıyorum:96:
hayırdır canım nereye gidiyorsun bu hafta?
bildirim yapabileceksen izinli yazmama gerek yok. 4-5 gün idare edebiliriz.
hoşgeldin canım, iyi ki uğradın. merak ediyordum neler yaptığını..
türkiyedesin hala anlaşılan.
inşallah iş durumlarına yoluna koyarsın.
hakkında her şeyin hayırlısı olsun canım.
çok bekledim seni canım. son günlerdeki bilgisayar problemlerinden olduğunu tahmin ettim.
kilo da vermişsin çok güzel. bildirim yapabilseydin belki takımlarda 1. olurduk:97:
ama neyse geçti, hayırlısı olsun.
60'a çok yaklaştın maşallah
oy oyy özlemde de neler varmış neler
aşk, entrika
kız üniversiteye girer girmez biriyle çıkılır mı:) noldu o çocuğa sonra?
kafela ne ben de anlamadım. menün çok güzel
eline sağlık canım.
sayması gerekn kişi serenaymış. ancak ortalıklarda yok. bu haftaki listede diskalifiye olacak zaten.
hayırlı olsun canım.
sorun yok canım, tamam.
inşallah bilgisayarın en kısa zamanda düzelir.
ehliyetin hayırlı olsun canım.:81:
hoşbuldum canım.Hoşgeldin Neyneysecim.
Nasıldı İstanbul iyi miydi?
Teşekkür ederizz ..
hoşgeldin canımherkese merhaba kızlar, ben geldimmm
nasılsınız bakalım ? özledim sizleri ,
geçmişe bakayım tekrar döneceğim
cık öğünleri yapmaya çalışcaksın. elinden geldiğince.Şİmdi şöyle bir şey ..
Gece geç yatıyorum ee öyle olunca da sabah erken kalkamıyorum canım bir şey istemiyor derken öğünler birbirine karışıyor ben de bir şey yiyememiş oluyorum.
akşamı da 18den sonraya bırakmamaya çalışınca.
Ne yapabilirim ki acaba yemek saatini biraz geç mi yapmalıyım ?
takım çok durgunlaştı gerçekten!kızlar mesaj sayma sırası kimde bilmiyorum ama otur otur sıkılınca sayayım dedim. sırası olan kızmaz umarım bana...
ben mi bir yanlışlık yaptım yoksa cumartesi günü takımı vurdu mu?
30 temmuz cumartesi mesaj sayıları...
eski-bir-masal: 16
kedican: 8
elmalıturta: 7
maviyeşil1999: 7
mcrgözde: 6
özlemmtekin: 4
elisya: 2
neslivicdan: 1
ferdici: 1
neyneyse: 0
drygp: 0
chika: 0
sakalynmaster: 0
ebruli_hayat: 0
serena: 0
pufycikcik : 0
hoşgeldin tekrardan.kizlar selam..
kacaginiz geldi. misafirlerimi gonderdim.
inanilmaz da yoruldum. ustune bir de hasta oldum
grip. temmuz ayinda! hay allah ve yarin ders calismaya baslamam da gerekiyor hem de cooook fazla calismam lazimmm...
neyse...resmen yazamadim cunku o kadar vaktim yoktu ki anlatamam telden de yazamiyorum uzun uzun sayfa kucuk kucuk aciliyor filan..
tekrar aranizdayim..kaldigimiz yerden devam diil ama malesef.
tekrar bi donus yapayim bakalim.
hastalandigim icin bal filan yedim tabi bolbol ne biliyim. baska kacamaklarim da oldu of of coooooooook pismanim....
ama hic bisi icin gec diil di mi kizlar?
yardim edin... simdi tekrar donuyorum. cok hatam oldu offfffff eeen basa dondumkilo almamisim ama farketmez ki. olayi bozdugum icin. neyse
simdi donup gecmis mesajlari okicam okuyabildigim kadar. ve yiyeceklerimi planlicam tekrardan...
herkesee sevgilerrrr :2:
Allah yardımcın olsun canım.İyi akşamlar ..
ohh ne güzel bir gün geçirmişsin.
Günün yarısına kadar uyudum sonrasında ise ders çalıştım
Sınavım var da salı ..
activia orda da vardır sanırım. hem sindirime de yardımcı. çantana bir tane atsan güzel ara öğün olur.kizlaaar
ah zamansizlikta ne yiyecegime karar veremedim
cantama kasik atayim da kutuphanede yogurt filan yerim alirim disardan..
pek vaktim olmicak bi de meyve yerim
bakalimmmmm
merhabalar canım.Herkese selamlar sevgiler,
Eskilerden kimler var bilemiyorum, beni tanımasınız sanırım. Kısaca kendimi tanıtayım: 2 yıl kadar 13. takımdaydım, kaptanlığını da yapmıştım uzunca bir süre. Sonra ayrıldım, bu süreçte de kilo aldım hem de oldukça fazla ne yazık ki.
Aldığım fazlalıkları kısa bir süre içerisinde vermeyi planlıyorum. Ramazanda zayıflama grubuna katıldım, geçerken eski takımıma da uğramak selamlamak istedim.
Kilo verme hikayenizde başarılar.
şet hızıyla işten ayrılmışsın anlaşılanarkadaslar hayirli ramazanlar.. Allah tuttugunuz oruclari kabul etsin.. cok sik giremiyorum, arada ugrucam..is bulmustum biliyosunuz pazarlama.cok calistigimmm icin istifa ettim bile..bi cok yere cw yollamistim otelden geldi antalya da..bende dusundum orda burda calismaktansaa zaten aralikta dönmem gerekiyo almanyaya 3 ayligina sezon sonuna kadar calisirim antalyada diye dusundum..
hepinizi cok öpüyorum.. buarada hepinizi tebrik ederim derece almissiniz..allah tamamina erdirsin..benimde kilolarim normal seyrediyo almadim buraya gelince ama vermedimde.. dikkat etmeye calisiyom..bi tarti yok evde.. alayim bi tane dedim ama simdide antalyaya macerasi cikti..bi sure daha ben dahil olamicam size.. bi duzenim yok henüz.. ne diyem hayirlisi olsun.. hoscakalin basbas...
3 dilim börek, bu gruptan tez elden ayrılmana çok yardımcı olurgunaydın bebeklerım napıosunuzzz
sahurda yedıklerım
yarım domates
3dılım borek
1,5kase ayran corbası
bu corba hem soguk oluo hemde hemen tok tutuoo bence sızde deneyın bebeklerım):
merhabalar burcum. hoşgeldin, iyi ki geldin.Günaydın kızlarrrrrrrrrrrr, nasılsınız?
Hayırlı ramazanlar dilemek için girdim. Oruçlarınız kabul olur inşallah. Aşırı yeme sonuncunda kilo almayı başardım maalesef. 2 kilo almışım.ramazanda dikkat edip vermeyi düşünüyorum. geçen sene ramazanda 5 kilo verdim bakalım bu sene nasıl olacak. arad bir girmeye iftarda neler yediğinize bakmak istiyorum. ben bu akşam sadece çorba salata yicem. geç bozmamızın avantajı eve gidip rahat rahat yemek yapabileceğiz. buralardayı. öptümmm
canım, bebek hastaneden çıktı. biz de zaten biraz da bebeği görmeye gittik.hoş geldin cnm.... senin kaynının bebeği nasıl oldu hani geçen de bi gitmiştiniz.... merak ettim?
bu fast food pizza kısmını sevmedim ama yüzme iyi olmuş.kızlar bende diet tickerımı değiştirdim ilk rejime başladığım kilomu yazdım... kelebek biraz yol yapsın dimiinş hedefede ulaşıcak.... yalnız dün havuza gittik... içeriye yiyecek sokmak yasaktı malum ordada sadece fast food pizza filan vardı... dün öyle kaçtı yani... ama her zaman gitmiyoruz zaten bide çok yüzzdüm yanmıştır onlar diiye kendimi avutuyorum... evdede bir yığın iş var... onlara yumulayım bi an önce...
Selamm canlaruumm napansiniz telden girdigim icin gecmise bakamiyorum bugun gidip taksitle bilgisayar alicam yaa kredi kartim olmadigi icin evkur tipi biryerden alicam bana afedersiniz biraz giricek ama olsun bilgisayara degerbu arada herkese hayirli ramazanlarr ben bahtsiz bedevi gene basima geleni dinleyin simdi sahura kalkcam diye yattim sonra davulcu gecerken uyandim cok uykum vardi bes dk daha uyuyayim dedim neyse kalktim bes dk sonra peynir vs aldim yiyorum anam uyandi o arada dediki kizim napiyosun gece gece niye yemek yiyosun ee dedim sahura kalktim ezan okunduktan sonrami demezmii megersem benim bes dk sandigim 55 dkkaymis neticede bugun oruc tutamadim :60 ama vardir bunda da bir hayir
haftasonuna bir şey demiyorum da haftaiçi de azıcık dalgalanma var sanki..ben hafta içi evdeyim genelde de hafta sonu çıkıyoruz eşimle...
ehü ehü o çocuk okulu bıraktı ama benim yüzümden değil zaten benden sonra o da başka biriyle çıkmıştı sonra ayrıldı okuldan... bencede şu an düşününce okula başlar başlamaz biriyle çıkılmaz da o yaşlar bi garip oluyor...
çok şükür:81:Cuma Yarışması Mezunları - 111
Eylül / 0,1
Ekim / 4,8
Kasım / 3,2
Aralık / 4,8
neyneysem mezun olmuş
sahurun çok güzel olmuş.ben geldim yine kimcikler yok :)))
selam kızlar sahur menüm
bir kase special k light süt ile..
1 bardak şekersiz çay
1 ince dilim yağsız beyaz peynir
1 domates
yarım salatalık
no ekmek
sahura kadar uyanık olduğum için epeyce su tükettim..
iftara kayın validem de olucaz Allah izin verirse.
hafif şeyler yiyip eve yürüyerek dönmeyi planlıyorum.. akşama ancak girebilirim tatlı yapıp giderken götürücem biraz erken gidicem malum.. görüşürüz kızlar :79:
teşekkür ederim canım, darısı başına:97:kaptanımız mezun mu oldu şimdi?
hayırlı uğurlu olsun kaptancım!
teşekkür ederim canım.tebrik ederim, hayirli olsundarisi hepimizin basina insallahh benim sahur menum; bol su, yarim elma ve tahinli ekmekten ibaret.. Ama tahinli ekmegin miktarini nasil anlatacagimi bilmiyorum komsumuz getirmis degisik bi sekli vardi x dilim veya x gram diyemiyorum ama fazla yemedim valla neyse herkese guzel bi hafta ve hayirli ramazanlar diliyorumm
hayırlı ramazanlar deryacım.hayırlı ramazanlar 13.takım..
teşekkür ederim canımValla üzülsem mi sevinsem mi bilemedim ..
Tebrik ederim Neyneysecim ..
hayırlı ramazanlar canım. inşallah güzel bir ay olur.Herkese hayırlı ramazanlar kızlar ..
Umarım güzel 1 ay geçiririz hep beraber ..
Bu arada wc sorunumu da çözdüm gibi
haftasonuna bir şey demiyorum da haftaiçi de azıcık dalgalanma var sanki..
her şeyin bir yaşı var işte, şimdi olsa hayatta ilk yılından biriyel çıkmazsın. olan olmuş, ama işte kısmetin kimse zaten sonunda onu buluyosun. bence önemli olan da bu zaten.
gezmek iyi canım aslında, gezin işte vaktiniz varken.:97:evde durmayı pek sevmiyorum aslında... gezentimiyim neyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?