Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben de iftarımı yazayım:

- 1 kase tavuk çorbası
- közlenmiş patlıcan salatası ve 3-4 kaşık makarna
- minik bir parça ekmek yedim.

su içiyorum. karpuz almıştım kabak çıktı sinir oldum.

yeni geldim kızlar eve..

iftar menümü yazayım:

yarım kase mercimek çorbası (diğer yarısını oğlum hüpletti )
tepside güveç yapmıştı kayınvalidem. ben içinden bi kaç patates ve bi parça tavuk aldım.. susuz kısmından.. birde yemek tuzsuzdu tuz atmadım..
2 kaşık salatadan aldım..
yarım bardak erikli kompostodan içtim..

2 litre su.. birde akşam yürüyüşünde bir dondurma yedim.. küçük bi dondurmaydı.. magnum falan diil yani

Benim de bir değişikliğe ihtiyacım var zaten bana da iyi olur neyneysecim.
Ramazan yaradı galiba bana çorba içtim.

ben de iftarımı yazayım:

- 1 kase tavuk çorbası
- közlenmiş patlıcan salatası ve 3-4 kaşık makarna
- minik bir parça ekmek yedim.

su içiyorum. karpuz almıştım kabak çıktı sinir oldum.

Çok güzel sahurun da hafifti şimdi de öyle ..
Bu hafta baya verecek gibisin sen bence ..
Mezuniyet yaradı galiba ..

bende yarım bardak içtim canım tadına baktım güzel olmuştu
revani cısss yemedim zaten

Takım ramazanda kaçamaksız başladı harikayız

Gayet güzel deryacım afiyet olsun ..

Selam kızlarrr,

3 gündür giremiyorum yaa internetimiz çekmiyo.. :78: bizim modem üst katta eltimlerde, zaten hep zar zor çekiyodu ama bu 3 gündür bi sn bile giremedim.. şuan yaklaşık 15 dk bekletip açtı sayfayı, artık kaç dakikada yollar msjı bilmiyorum..
Kaptişe habr edeyim dedim.. bağlantı kurbanıyım, yoksa bu kadar ayrı kalmam zaten biliyosun..

yaklaşık 20 sayfa geçmiş birikmiş, ben okumaya başlıyım artık bağlantı çektiği kadar..
öptüm hepinizii

selam kızlar

biraz keyifsizim bu akşam. çok kalmicam o yüzden.

bugün oruç tutabildim ama çok zorlandım iyi hissetmedim kendimi, yarın da deniycem ama gene böyle hissedersem zorlamicam sonradan.
oruç tutanların nasıl geçti ilk günü?

ayyyyyyyy sorma valla yaa normalde durmadan telime bakan ben hiç bakmadım uyku sersemliği birde açlık tabi yemek yicem diye bir hevesle kalktım

beklediğimden çok rahat geçti.
Çok su sorunu yaşarım diyordum o da pek problem olmadı.

kaptancım bana gene görev vermemiş geçen sefer geç saydım diye mi? :26:
halbuki iki gündür telafi etmişimdir diye umuyorum ama...
neyse sayamayan olursa diye nöbetteyim, hemen koşarım...

kaptancım bana gene görev vermemiş geçen sefer geç saydım diye mi? :26:
halbuki iki gündür telafi etmişimdir diye umuyorum ama...
neyse sayamayan olursa diye nöbetteyim, hemen koşarım...

Liste yeni değil eski kedican atlanmasın diye arada tekrar güncelliyor neyneyse ..

selam canlarumm arkadaşımdan pc aldım gece gece elinden aldım valla ondan çok bakamıcam geçmişe

öncelikle kaptişim hayırlı olsuuuuuuuun bu arada kafela bildigimiz soğuk nescafe ama çok güzel yapmışlar birde yarım yağlısı çıkmış

kedicanuuuuuum seninde ehliyetin hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah.

ayy kızlar bende pc sormaya gittim bir yere diğer bütün yerler kapalıydı ramazan diye kapatmışlar ondan haftasonu bakıcam artık. ay benden kefil olarak evi olan birini istedi yada devlet memuru hoş ikisinden de bende var kefil gösterebilirim ama vercekleri pcyi görseniz totonuzla gülersiniz sanki bana 3000 4000 liralık pc vercekte kefil istiyor kafayı sıyırmış bunlar yaa

ben de gece uykum bölünmesin diye şimdiden yaptım sahurumu hem yarım saat falan pcye oturup birde duş alıp yatcam için direk yiyip yatmış olmam dedim menüm şöyle

az patates salatası + 1 yumurtayla peynirli omlet + salatalık + peynir

eline sağlık canım.
sayması gerekn kişi serenaymış. ancak ortalıklarda yok. bu haftaki listede diskalifiye olacak zaten.

ehliyetin hayırlı olsun canım.:81:

sağol kaptancım biraz daha geliştirirsem kendimi daha hayırlı olacak...

serena izinde sanmıştım ben, gerçi sayarken bilmiyordum onun sırası olduğunu.
belki bişey olmuştur gelince söyler nolduğunu...

bu sırada 31 temmuzu kimin sayacağını yazmamışsın, 30 temmuz 1 ağustos diye gidiyordu liste. ben de şimdi 31 temmuzu saymaya karar verdim...

ben de kaçıyorum kızlar daha yıkanıcamda yatcamda bu gidişle uykusuzluktan ölecem ben yarın görüşürük inş.. herkese iyi gecelllllllllllllerrrrrr

slm kızlar eve geldiğimen beri eşime sahur hazırlığı yapıyorum yeni bitti... bekar olan arkadaşlara söylüyorum siz siz olun annesi marifetli koca almayın.... sonra aynısını sizdende bekliyolar... bakın bi börek tarif etti aynı şu cümlelerle gel de yap aynısını: içi çıtır börek gibi dışı kalın ekmek gibi ben de kaldım böyle o ne ya diye:26: bakalım benim yaptığımı beğencek mi artık bilmem??? beğenmesse annesine yaaptırsın napayım yok dışı ekmek içi bişiy amannnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…