canım geçmiş olsun miniğine. allahın izniyle bişi olmamış heralde doktora da götürmüşsün. bence de kayınvalidene söylememen iyi olmuş.
bebişini öp kokla benim için
nas felak oku sürekli
sağol canım, öperim büyük bi zevkleeee
slm kızlar eve geldiğimen beri eşime sahur hazırlığı yapıyorum yeni bitti... bekar olan arkadaşlara söylüyorum siz siz olun annesi marifetli koca almayın.... sonra aynısını sizdende bekliyolar... bakın bi börek tarif etti aynı şu cümlelerle gel de yap aynısını: içi çıtır börek gibi dışı kalın ekmek gibiben de kaldım böyle o ne ya diye:26: bakalım benim yaptığımı beğencek mi artık bilmem??? beğenmesse annesine yaaptırsın napayım yok dışı ekmek içi bişiy amannnnnnnn
slm kızlar eve geldiğimen beri eşime sahur hazırlığı yapıyorum yeni bitti... bekar olan arkadaşlara söylüyorum siz siz olun annesi marifetli koca almayın.... sonra aynısını sizdende bekliyolar... bakın bi börek tarif etti aynı şu cümlelerle gel de yap aynısını: içi çıtır börek gibi dışı kalın ekmek gibiben de kaldım böyle o ne ya diye:26: bakalım benim yaptığımı beğencek mi artık bilmem??? beğenmesse annesine yaaptırsın napayım yok dışı ekmek içi bişiy amannnnnnnn
chika'cım nasıl bebişin?
sen nasıl oldun moralin düzeldi mi biraz? kayınvaliden öğrenmedi di mi?
eşine söyledin mi?
güzel beslenmişsin canım. azar azar her şeyin tadına bakmışsın, gayet iyi. afiyet olsun.yeni geldim kızlar eve..
iftar menümü yazayım:
yarım kase mercimek çorbası (diğer yarısını oğlum hüpletti)
tepside güveç yapmıştı kayınvalidem. ben içinden bi kaç patates ve bi parça tavuk aldım.. susuz kısmından.. birde yemek tuzsuzdu tuz atmadım..
2 kaşık salatadan aldım..
yarım bardak erikli kompostodan içtim..
2 litre su.. birde akşam yürüyüşünde bir dondurma yedim.. küçük bi dondurmaydı.. magnum falan diil yani
senin menünde çorba görmek gerçekten hayranlık verici canım:)Benim de bir değişikliğe ihtiyacım var zaten bana da iyi olur neyneysecim.
Ramazan yaradı galiba bana çorba içtim.
Çok güzel sahurun da hafifti şimdi de öyle ..
Bu hafta baya verecek gibisin sen bence ..
Mezuniyet yaradı galiba ..
tamam canım, sorun yok:81:Selam kızlarrr,
3 gündür giremiyorum yaa internetimiz çekmiyo.. :78: bizim modem üst katta eltimlerde, zaten hep zar zor çekiyodu ama bu 3 gündür bi sn bile giremedim.. şuan yaklaşık 15 dk bekletip açtı sayfayı, artık kaç dakikada yollar msjı bilmiyorum..
Kaptişe habr edeyim dedim.. bağlantı kurbanıyım, yoksa bu kadar ayrı kalmam zaten biliyosun..
yaklaşık 20 sayfa geçmiş birikmiş, ben okumaya başlıyım artık bağlantı çektiği kadar..
öptüm hepinizii
benim de iyi geçti çok şükür.selam kızlar
biraz keyifsizim bu akşam. çok kalmicam o yüzden.
bugün oruç tutabildim ama çok zorlandım iyi hissetmedim kendimi, yarın da deniycem ama gene böyle hissedersem zorlamicam sonradan.
oruç tutanların nasıl geçti ilk günü?
Deylemî'nin Enes ibni Mâlik Radiyallâhu Anhtan rivayet ettiği bir hadiste ise Resulullah Sallallâhu Aleyhi Vesellem orucun rahat yolunu tavsiye ederek şöyle buyururlar:
"Dört şey yapan kişi orucu gayet rahat tutar: İftarı su ile açması, sahuru terk etmemesi, öğle istirahatını terk etmemesi, güzel koku kullanması."(1)
(1) Râmûzu'l-Ehâdîs, Hadis no: 957
yok canım geçen seferle ilgili bir şey yok. çoktan unuttuk onu:)kaptancım bana gene görev vermemiş geçen sefer geç saydım diye mi? :26:
halbuki iki gündür telafi etmişimdir diye umuyorum ama...
neyse sayamayan olursa diye nöbetteyim, hemen koşarım...
amin canım.allah kuvvet veriyor demek ki canım, allah kabul etsin herkesinkini, tutanın tutamayanın.
evet:81:Liste yeni değil eski kedican atlanmasın diye arada tekrar güncelliyor neyneyse ..
sen kendine kredi kartı çıkarttırsana canım. annenden falan ek kart alamıyor musun? çalışıyorsun nasılsa. bir ara öğrencye bile kart veriyorlardı.selam canlarumm arkadaşımdan pc aldım gece gece elinden aldım vallaondan çok bakamıcam geçmişe
öncelikle kaptişim hayırlı olsuuuuuuuunbu arada kafela bildigimiz soğuk nescafe ama çok güzel yapmışlar birde yarım yağlısı çıkmış
ayy kızlar bende pc sormaya gittim bir yere diğer bütün yerler kapalıydı ramazan diye kapatmışlar ondan haftasonu bakıcam artık. ay benden kefil olarak evi olan birini istedi yada devlet memuru hoş ikisinden de bende var kefil gösterebilirim ama vercekleri pcyi görseniz totonuzla gülersiniz sanki bana 3000 4000 liralık pc vercekte kefil istiyor kafayı sıyırmış bunlar yaa
ben de gece uykum bölünmesin diye şimdiden yaptım sahurumu hem yarım saat falan pcye oturup birde duş alıp yatcam için direk yiyip yatmış olmam dedim menüm şöyle
az patates salatası + 1 yumurtayla peynirli omlet + salatalık + peynir
31 temmuz pazar günü diye atlamıştım canım.sağol kaptancım biraz daha geliştirirsem kendimi daha hayırlı olacak...
serena izinde sanmıştım ben, gerçi sayarken bilmiyordum onun sırası olduğunu.
belki bişey olmuştur gelince söyler nolduğunu...
bu sırada 31 temmuzu kimin sayacağını yazmamışsın, 30 temmuz 1 ağustos diye gidiyordu liste. ben de şimdi 31 temmuzu saymaya karar verdim...
projeksiyonla yansıtcan ha:)ayyyy agzından bal damlıyor kaptişimm pcyi hemen alt kata projektörle yansıtmayı düşünüyorum uyumamış okusun imana gelsin terbiyesizz bekletmesin beni böyle
teşekkür ederimmolsun ben atlıyorum nasılsa
saydım 31 temmuzu, şimdi buraya yazıcam...
bence eşin o böreği kendisi yapsınslm kızlar eve geldiğimen beri eşime sahur hazırlığı yapıyorum yeni bitti... bekar olan arkadaşlara söylüyorum siz siz olun annesi marifetli koca almayın.... sonra aynısını sizdende bekliyolar... bakın bi börek tarif etti aynı şu cümlelerle gel de yap aynısını: içi çıtır börek gibi dışı kalın ekmek gibiben de kaldım böyle o ne ya diye:26: bakalım benim yaptığımı beğencek mi artık bilmem??? beğenmesse annesine yaaptırsın napayım yok dışı ekmek içi bişiy amannnnnnnn
eline sağlık canım.31 temmuz pazar mesaj sayıları şöyle ki...
drygrp: 15
eski_bir_masal: 15
puffycikcik: 8 :81:
kedican: 7
hamutran: 6
Elisya: 2 :97:
elmaliturta: 2 :97:
mcrgozde: 2 :97:
neyneyse: 1 :26:
ozlemmtekin: 1 :26:
maviyeşil1999: 0
neslivicdan: 0
ferdici: 0
chika: 0
sakalynmaster: 0
serena: 0
hoşgeldin canım:79:selam kızlarr nasılsınızzzzz inş herkes iyidirrrr
rabişimmm tebrik ederimm mezun olmuşsunn
ebrulim sende hoşgeldi,n cnm inş en kısa zamanda işlerini yoluna koyarsınn
veeee bana gelinceeee rabbimmm kimseyi netsizzzz komaaa sennn n kötüüü merummm bişi yaw netsizlikkkk sıkıntıdan işyerinde patlıorummm teldende giremiyorum benim trident nete girmiyoooo türk malıııı
oruçla aram iyi bugün acıkmadım susamadımmmm akşam çok yemedim ama dondurma yedimmmmm
ramazanda kilo almaktan korkuyorummmmmmmm:26:evdeki pcde kafayı yedi bi yazıyı yazamadım yaaa donuyo bi yazıyo full bi yazıyoooo 1 saat bekliyomm offff:5heresi öpüyorummmmmmm
:112:Kızım iyi canım sağol..
Ablama ve size anlatıp ve doktora da gidip rahatladığım için, kiiiiiimseciklere söyleme gereği duymadım :122:
Aramızda sır şşşt :112:
günaydın canım:79:Herkese günaydııınnnn :124::124::124:
Sabah eşim işe gitmeden önce anneme bıraktı beni, o yüzden bağlantıda sorun yaşamıyorum şimdilik..
Öğleden sonra eve dönücem, eşim de evdeki pc.yi iş yerine götürdü bugün, yani eve döndüktgen sonra ancak akşam iftardan sonra falan girebilirim, (net çekio olursa inşallah) şimdiden haber ediyim dedüm.
börek alışkanlık yaptı galibaselam bebeklerım gunaydınlar
sahur menum:
bı kase ayran corbası
2dılım borek
2-3 catal peynır
2dılım karpuz
ıftardan sahura 3lıtre su
günaydın canımgünaydın kızlar....
Kolay gelsin Özlemcim ..
Valla ben de biraz beceriksizim, aslında deneyince güzel lezzetler çıkarabiliyorum ama bildiğim çeşit az ..
İşin kötüsü bizimkinin annesi de pek hamarat.
Bakalım ne olacak
Sen ne yapsan yerim diyor şimdilik ileride beraber öğreniriz falan ama ileride annemin yemekleri diye tutturursa ne yaparım bilemedim ..:26:
canım yarısını hüpletti bile... bide ben nasıl yapıyım dışı ayrı içi ayrı kafama göre yaptım ben...Bir de fotoğrafını çeker misin Özlemcim merak ettim nasıl bir şey o ..
güzel beslenmişsin canım. azar azar her şeyin tadına bakmışsın, gayet iyi. afiyet olsun.
senin menünde çorba görmek gerçekten hayranlık verici canım:)
ilerleyen saatlerde 1 dondurma yedim ama yarım yağlı sütten yapılmış. bilmiyorum beni affettirir
mi?
tamam canım, sorun yok:81:
benim de iyi geçti çok şükür.
canım vakit bulabiliyorsan öğle veya öğleden sonra biraz uyu.
o zaman oruç tutman daha kolay olur.
yok canım geçen seferle ilgili bir şey yok. çoktan unuttuk onu:)
listeyi parça parça hazırlıyorum. bunlar zaten hatırlatma.
ayrıca listeye gösterdiğin özen için teşekkür ederim.
amin canım.
evet:81:
sen kendine kredi kartı çıkarttırsana canım. annenden falan ek kart alamıyor musun? çalışıyorsun nasılsa. bir ara öğrencye bile kart veriyorlardı.
kredi kartıyla istediğin yerden kefilsiz, şartsız alırsın.
31 temmuz pazar günü diye atlamıştım canım.
saymanın zararı yok tabi, eline sağlık.
projeksiyonla yansıtcan ha:)
çocuk şoke vaziyetlerde
"aşka bak, kız bana projeksiyon yapıyor"
teşekkür ederimm
bence eşin o böreği kendisi yapsın
dışı çıtır içi kalın olsa neyse. hem dışını kalın yapıp içini nasıl çıtır yapacaksın?
:
günaydın canım
01.07 mesaj sayımları
eskibirmasal: 14
neyneyse: 14
ozlemmtekinn: 12
kedican: 12
drygrp: 7
elmaliturta: 5
maviyesil1999: 4 :18:
chika: 3 :26:
elisya: 2
mcrgozde:1
pufycicik: 1
ferdici: 1(neti yok)
hamutran: 0
serena: 0
izinli biliklerimi yazmadım listeye (sakaleynmaster, ebruli hayat ve neslivicdan)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?