Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bol şanslılar yarın içim özlemcim ..

kuzular kimse yok mu ?

Spor gibi olmuştur o koşuşturma temizlik yemek derken ..
Menün de ne güzel olmuş öyle ..

Sesini duydum geldim ama sen gitmişsin.

Son düzenleme:

afiyet olsun canım güzel menü olmuş
keyin yerinde bugün ne güzel

baktım ama yazmıyo içindekiler neden ki canım ne zararı varmış

Bu içinde sinemaki olan form çaylar var Gözdecim belli bir süre kullanınca bağırsak tembelliği yapıyor ve sonra kullansan bile wc problemi yaşıyorsun.
İlk zamanlarda kullanınca çok rahat çıkıyorsun tabiki ama aman diyeyim devamlı kullanma eğer varsa.
Ben de zorda kalınca arada kullanıyorum çok kötü olursam ..

evet çok rahatlatıyo çayı içtiğim günler rahat rahat çıkıyorum tuvalete hmm bak bilmiyordum ama ben bunu sağol hilalcim

ben kurmak istemiyorum

Rahat geliyor değil mi öğrencilik?
Ne zaman açılıyor okul?

evet çok rahatlatıyo çayı içtiğim günler rahat rahat çıkıyorum tuvalete hmm bak bilmiyordum ama ben bunu sağol hilalcim

Çok şükür artık düzene girdi de biliyorsun ben bu konuda bir ara ciddi problem yaşadığımdan korkuyorum ..
Aman dikkat et

Hem midem ağrıyor hem de yarın sınavım var o yüzden oruç tutmayacağım ama bu saatlere alıştım galiba acıktım ondan.

1 armutla küçük bir parça peynir yedim ( bir yerde okumuştum açlık hissettiğinizde bir parça peynir yerseniz açlığınızı dindirir diye .. )

Üstüne de Leslie ile 1 mil daha yaptım ..
Sabah 5 mile başladım sonra parça parça 4 mil yaptım ..
Aynı etkiyi gösterir mi sizce ?

Kolayy gelsinn ..
Bu arada sizin şunu yapacaüım bunu yapacağım dediklerinizi düşününce evlilik konusunda bir kez daha mı düşünsem diyorum ..

teşkr ederim cnm...

öyle deme canım ya valla sevdiğin insanla bir evi paylaşıyosun onun sevdiği şeyleri yapmak istiyosun karşılığını alıyosun, bana zevk veriyor açıkçası. yani evet fazlasıyla sorumluluk sahibi oluyosun... zor gibi görünüyor ama sen bardağa dolu tarafından bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…