Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben de ilk okuduğumda Özlem'in başına geldi sanmıştım saçlarım diken diken olmuştu öfkeden, sonra sonunu görünce bi afalladım, ister istemez güldüm kendime...
ama özlem de hiç alıntı falan yapmamış başında hakısın canım

Stajerlik dönemi böyle işte özlemcim dersanelerin zorluğu da bu ..
EE hiç derse almayacak mıymış bugün?
Hayırlısı olsun senin için ama iyi rest çekmişsin valla,artık soranlara da yeni bıraktım dersin

pardon bi karışıklığa sebep oldum galiba... :78:

ilahi ...vsormadım valla gözüm döndü şuan deli gibi kpss çalışma arzusu var içimde... iyi oldu bir bakıma bu olay...

ilahi ...vsormadım valla gözüm döndü şuan deli gibi kpss çalışma arzusu var içimde... iyi oldu bir bakıma bu olay...

Bence de kesinlikle çok iyi olmuş zorluğunu görmüş oldun özelin ..
Şimdi kpss bence senin için daha anlamlı olmuştur.

tatlım çok düzenli kontrollü gözüküyor ilk bakışta menün ama biraz dikkatli bakınca belki değiştirirsen işine yarayabilecek şeyler söylicem...

mesela sabahları yağsız da olsa tost yiyormuşsun, işyerinde tostu beyaz tost ekmeğiyle yaptıklarını tahmin ediyorum.
o yüzden ne olursa olsun iki dilim beyaz ekmek yiyorsun her sabah. düşün bi de yağlı olsa nolur...

sabah tost yedikten sonra öğlen pilav veya makarna yiyorsun (sebze de yiyor olabilirsin yanında tabi)
hem sabah hem öğlen karbonhidrat...
sonra öğleden sonra sütlü tatlı, gene karbonhidrat...
akşam da çorba... bilmem biliyor musun ama dietisyenler çorbayı da ekmek yerine sayarlar.
yani akşam da karbonhidrat...
akşamları çorba yerine öğlen çıkan yemeğe göre et ya da sebze yesen bence daha faydalı...

yani böyle bakınca sabah-öğlen arası yememen dietindeki son eksiklikmiş gibi gözüküyor.
ara öğünler de bence çok önemli.
iki badem bile yesen çok faydasını görceksin...

9dan sonra çok meyva yemesen de bir porsiyon yesen illa istiyorsan o bile iyi gelecek.

sporun egzersizin çok iyi, kısa sürede gider inşallah üç beş kilo fazlan da...

Bu arada ben de artık kilo konusunda hiç acele etmemeye karar verdim.
Hızlı verip tekrar alacağıma yavaş ve düzenli vereyim gerekirse 4-5 ay sürsün ama almayayım tekrar ..
Bir de hedefimi

slm kızlar işe başlar başlamaz istifa etmiş bir özgür kız var burda....sizler nasılsınız bakalım...

özlemcim geçmiş olsun
malesef bu ülkede sistem böyle
ben de sırf böyle kötü ruhlu, çalışanını yerden yere vuran sömüren işverenlerle karşılaşmaktan bıktığım için sürekli ve düzenli bi işde çalışamıyorum.
allah hepimizi kurtarsın bu insanlardan.
umarım bi an önce çok seveceğin bi işe girersin canım!

yok yok sen hep böyle tatlı karışıklıklara sebep ol canım
önce korkutup sonra güldürmüş oldun fena mı :89:

Son düzenleme:
2 sene su gibi geçiyor anlamıyorsun bile!
benim bitti canım, psikoloji okudum şimdi doktora yapıyorum.

İnanmıyorum ya psikoloji harika ..
Hep psikoloji okumayı istemiştim sonra ne olsuysa sayısal seçtim .
İlkokuldan beri hayalimdi oysa.
Hangi üniversiteyi bitirdin?
Kaç sene oldu bitireli?
Doktoranın kaçıncı yılı?
Kaç yaşındaydın?
Ben niye seni böyle soru yağmuruna tuttum şimdi?
Kusura bakma yaa

Sabahları kepek ekmekli tost yiyiyorum

Aslında sen söyleyince dank etti.

Çünkü bulamıyordum neden kilo aldığı Teşekkür ederim.

Peki nasıl düzenleyeyim

Sabah tostumu gene yesem

Öğlen hiç makarna pilav yemeyim sadece yemekleri yesem

Akşamda salata sebze yemeği yada ızgara vb olur mu

istanbul üniversitesi
şimdi gene orda sosyolojide doktora yapıyorum
bitireli 3 sene oldu
doktoramın ilk yılı

ben de böyle heycanlanırım kendi istediğim işi yapan birini görünce canım normal

iyiyim canım teşşekkür ederim yepyeni ararlar aldım bu tatilimde özellikle mesleğimi yapma konusunda

biz çok iyiyiz canım sen nasılsın?

oldukça iyiyim şükürsizinde iyi olmanıza sevindim

özlem canım dersaneler böyle iyi yapmışsın bırakmakla zaten hakettiğn parayı vermezler yıllarını vermen lazım
en iyisi devlet bende bu sene kpss çalışacağım inşallah aslında geçen sene sınava girecektim ama olmadı kısmet bu sene hedefim 92 inşallah

selam kızlar.. iftardan beri uğraşıyorum sitede bakım mı ne varmış gelemedim bi türlü.. iftar menüm
3 yk pilav
2 tane köfte

şu an kan şekerim mi düştü nedir, canım acayip tatlı çekiyor ya.. Allah'tan evde tatlı namına bir şey yok

BUGÜNÜM ..
Sabah :
- Leslie ile 1 mil
- Slim&6 pack
Kahvaltı:
- 1 bardak süt(100 mllik bardakla)
- 1 domates:
- 2 dilim kepekli ekmek :
- 1 kk light peynir:
Ara:
- 1 armut
- Yeşil çay
Öğle:
- Tam kaç kaşık yedim bilemiyorum ama çok az yağ ile yapılmış türlü.
- 1 dilim kepekli ekmek
- 2 kaşık yoğurt
Ara:
- 4 tane kuru kayısı
Akşam:
- YOK
Ara:
- Yeşil çay

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…