Adam patron olmuş ama insan olamamış Terbiyesizlik etmiş takma bence.
Sakın da moralini bozma insan olmadıktan sonra karşındaki
Senin zekanı değerlendirmek ona mı kalmış o kimmiş ya ayy çok sinirlendim şimdi
O iş olacağına olmaması daha iyi olmış ordaki kızları demekki hep aşağılıyor
Takma sen
gittim müdürle tanıştık... sonra adam dikti beni bi merdivenin başına öğrenciler gelcek burdan değil şurdan çıkın de dedi... ordan çıkılmsın diye bi pano koymuş oraya onu da çekti... ben ayaklı pano oldum resmen... bekle bekle geliyo gidiyo aynı şeyi söylüyor... biyoloji öğrtmeni geldi... bi tanıştırmadı bile... ders başladı derse girmek yok... işin yoksa merdiven başında bekle... bende gittim odasına.. ben bu kadar yıl merdiven başında beklemek için okumadım dedim... bizde okuduk bizde bu yollardan geçtik dedi... ben başka yolları denicem dedim çıktım... resmen amele arıyolar stajer öğretmen değil...oraya verceğim emeği kpss ye versem 90 ı geçerim... yazık bu stajerlere ama hepsi benim yaptığımı yapsa değişir bu düzen... şimdide kpss kursu arıyorum... lider mi yediiklim mi kararsızım...
işallah dicem ama özlem bıraktım falan yazmış?
senin bölümün ne masalcım? kaç senen var daha?
pardon bi karışıklığa sebep oldum galiba... :78:
ben de ilk okuduğumda Özlem'in başına geldi sanmıştım saçlarım diken diken olmuştu öfkeden, sonra sonunu görünce bi afalladım, ister istemez güldüm kendime...
ama özlem de hiç alıntı falan yapmamış başında hakısın canım
Stajerlik dönemi böyle işte özlemcim dersanelerin zorluğu da bu ..
EE hiç derse almayacak mıymış bugün?
Hayırlısı olsun senin için ama iyi rest çekmişsin valla,artık soranlara da yeni bıraktım dersin
ilahi ...vsormadım valla gözüm döndü şuan deli gibi kpss çalışma arzusu var içimde... iyi oldu bir bakıma bu olay...
Günaydın kızlar
Nihayet nete girebildim evde net yok işte de girmek sıkıntılı.
Biraz kendi menümden bahsedeyim size.
Sabahları genelde bir yağsız tost yerim
Öğlen işyerinde yemekleri yerim ama pilav makarna varsa az alırım şerbetli tatlı hiç almam
sütlü tatlıyı da 2-3 gibi yerim
akşam genelde salata çorba yerim
ekmek kullanmam şeker de kullanmam
her gün ev iş arası toplam 2 km yolum var yürüyorum buna rağmen nasıl kilo aldım çözemedim
akşamları 9 dan sorna çok meyva yiyiyorum acaba ondan mı bilemiyorum bir türlü sabitleyemedim kilomu
evde kondisyon bisikleti var akşamları ona binicem 1 saat artık
birde ağustos başında 65 tim son regli de 70'e bir çıktım çıkış o çıkış kafayı yicem anlayacağınız çok moralim bozuldu.
Benden bu kadar
Ben geçmişi okuyayım bu arada
merhabalar ben geldim
hepiniz iyisinizdir umarım hepinizi öptüm
slm kızlar işe başlar başlamaz istifa etmiş bir özgür kız var burda....sizler nasılsınız bakalım...
gittim müdürle tanıştık... sonra adam dikti beni bi merdivenin başına öğrenciler gelcek burdan değil şurdan çıkın de dedi... ordan çıkılmsın diye bi pano koymuş oraya onu da çekti... ben ayaklı pano oldum resmen... bekle bekle geliyo gidiyo aynı şeyi söylüyor... biyoloji öğrtmeni geldi... bi tanıştırmadı bile... ders başladı derse girmek yok... işin yoksa merdiven başında bekle... bende gittim odasına.. ben bu kadar yıl merdiven başında beklemek için okumadım dedim... bizde okuduk bizde bu yollardan geçtik dedi... ben başka yolları denicem dedim çıktım... resmen amele arıyolar stajer öğretmen değil...oraya verceğim emeği kpss ye versem 90 ı geçerim... yazık bu stajerlere ama hepsi benim yaptığımı yapsa değişir bu düzen... şimdide kpss kursu arıyorum... lider mi yediiklim mi kararsızım...
ilahi ...vsormadım valla gözüm döndü şuan deli gibi kpss çalışma arzusu var içimde... iyi oldu bir bakıma bu olay...
fen bilgisi öğretmenliği,2 senem daha var senin bölümün neydi* bitti mi*
2 sene su gibi geçiyor anlamıyorsun bile!
benim bitti canım, psikoloji okudum şimdi doktora yapıyorum.
tatlım çok düzenli kontrollü gözüküyor ilk bakışta menün ama biraz dikkatli bakınca belki değiştirirsen işine yarayabilecek şeyler söylicem...
mesela sabahları yağsız da olsa tost yiyormuşsun, işyerinde tostu beyaz tost ekmeğiyle yaptıklarını tahmin ediyorum.
o yüzden ne olursa olsun iki dilim beyaz ekmek yiyorsun her sabah. düşün bi de yağlı olsa nolur...
sabah tost yedikten sonra öğlen pilav veya makarna yiyorsun (sebze de yiyor olabilirsin yanında tabi)
hem sabah hem öğlen karbonhidrat...
sonra öğleden sonra sütlü tatlı, gene karbonhidrat...
akşam da çorba... bilmem biliyor musun ama dietisyenler çorbayı da ekmek yerine sayarlar.
yani akşam da karbonhidrat...
akşamları çorba yerine öğlen çıkan yemeğe göre et ya da sebze yesen bence daha faydalı...
yani böyle bakınca sabah-öğlen arası yememen dietindeki son eksiklikmiş gibi gözüküyor.
ara öğünler de bence çok önemli.
iki badem bile yesen çok faydasını görceksin...
9dan sonra çok meyva yemesen de bir porsiyon yesen illa istiyorsan o bile iyi gelecek.
sporun egzersizin çok iyi, kısa sürede gider inşallah üç beş kilo fazlan da...
İnanmıyorum ya psikoloji harika ..
Hep psikoloji okumayı istemiştim sonra ne olsuysa sayısal seçtim .
İlkokuldan beri hayalimdi oysa.
Hangi üniversiteyi bitirdin?
Kaç sene oldu bitireli?
Doktoranın kaçıncı yılı?
Kaç yaşındaydın?
Ben niye seni böyle soru yağmuruna tuttum şimdi?
Kusura bakma yaa
Ohh ne güzel simit çay keyfi ..
Ben pek olmazsa olmaz olarak düşünmüyorum ama leblebi kurukayısı yeşil çay gibi basit şeylerle ara öğününü yapabilirsin.
Mesleğin nedir acaba?
Hoşgeldinnn ..
Topladın mı kendini?
biz çok iyiyiz canım sen nasılsın?
istanbul üniversitesi
şimdi gene orda sosyolojide doktora yapıyorum
bitireli 3 sene oldu
doktoramın ilk yılı
ben de böyle heycanlanırım kendi istediğim işi yapan birini görünce canım normal
sonunda gırebıldım sıtede sorun vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?