Hem midem ağrıyor hem de yarın sınavım var o yüzden oruç tutmayacağım ama bu saatlere alıştım galiba acıktım ondan.
1 armutla küçük bir parça peynir yedim ( bir yerde okumuştum açlık hissettiğinizde bir parça peynir yerseniz açlığınızı dindirir diye .. )
Üstüne de Leslie ile 1 mil daha yaptım ..
Sabah 5 mile başladım sonra parça parça 4 mil yaptım ..
Aynı etkiyi gösterir mi sizce ?
teşkr ederim cnm...
öyle deme canım ya valla sevdiğin insanla bir evi paylaşıyosun onun sevdiği şeyleri yapmak istiyosun karşılığını alıyosun, bana zevk veriyor açıkçası. yani evet fazlasıyla sorumluluk sahibi oluyosun... zor gibi görünüyor ama sen bardağa dolu tarafından bak
1 mil kaç dakika sürdü..
Öyle dediğime bakma Deryacım şu okul olmasa hiç durmayız da ..
Bir de bana yardımcı olsanız ..
Şimdi diyoruz ki seneye yazın nişan falan olsa ama benim bunu annemlere şimdiden söylemem gerekiyor ki alışsınlar kabullensinler ( tabi mümkün mü bilmiyorum babama kalsa okul bitsin bir kaç sene geçsin sonra yavaş yavaş .. )
Ama söylemem lazım değil mi?
Nasıl başlayacağım nasıl anlatacağım tecrübeliler bana biraz fikir verse.
Eve gideceğim ya artık aklımda ..
Deryacım şöyle ..
5 mil 68 dakika ..
Ben şimdi 3. mili yaptım. ( 1 mili ayrı yapmıştım. )
O 3. mil 12 dakika .
Ama sadece 1 millik video ile yaparsam 18 dakika falan ..
Bunun hareketleri daha hızlı yalnız ..
canım ablan veya kız kardeşin varsa ve iyi bir dinleyiciyse ilk onlarla paylaş (tabi bilmiyolarsa)
daha sonra annenle paylaş artı yönlerinden bahset. ilk önce annen alışırsa babanı alıştırmak daha kolay olur.. (annende destek olur) kuş yuvadan uçunca en çok anne etkilenir.
lafa nasıl başlıycan nasıl sçyliycen kısma gelincede annenin kişilik yapısını bilmediğim için yorum yapamam.. bunu en iyi sen bilirsin.. "nabza göre şerbet" meselesi
hareketler hızlıysa işe yarar canım..
Kizlaarr bugun gelemedim yine, zaten bugun pazardi pek ugrayan yoktur herhaldegecmise bakamiyorum su an sabah okurum ama:) bu arada masal avatarini degistirmissin, cok begendimm neyse iste bugun ugrayamadim ama diyeti falan bozmadim, tam gaz devamm.. Sahurda da 2 yk yogurt 1 salatalik 1 dane de salam yiyiverdim iyi sabahlar herkese:)
Selam kizlar.. 11 saat uyudum bugun, her tarafim agriyor, salak gibi hissediyorum kendimi.. Cunku bu bunye bu kadar uyumaya alisik degiiillbu arada kilo verenleri tebrik ediyorum.. Masal; alinti yapamadim canim tamamini okumak istedim gecmisin cunku (telden giriyorum yine) pekmezi cildim icin iciyorum anne baskisiyla.. Yuzum falan cok solgun renksiz gorunuyormus, dogru aslinda ben de begenmiyorum boyle kendimi.. Hem cok da yararli bi sey, tadini sevmesem de iciyorum iste:/
hosgeldin, kilo verme yolunda sana da basarilarr:)
sen de hoşgeldin canım :)
selam kızlar! sabah erkenden çıktım evden ancak geldim geri...
oruç yaramamış takıma ama endişe yok bekliyorduk bunu di mi?
13 takım verir o kiloları! kilolar korksun bizden!
yeni katılanlar olmuş ne güzel!
hoşgeldin aynur!
hoşgeldin bugüngünlerdenaralık!
nasıl seslenicez sana şimdi?
ben kedican, lale de diyebilirsin ama sanırım kedican daha kolay
şimdiden hayırlı olsun diyorum size kızlar :80:
Günaydın kızlar
Nihayet nete girebildim evde net yok işte de girmek sıkıntılı.
Biraz kendi menümden bahsedeyim size.
Sabahları genelde bir yağsız tost yerim
Öğlen işyerinde yemekleri yerim ama pilav makarna varsa az alırım şerbetli tatlı hiç almam
sütlü tatlıyı da 2-3 gibi yerim
akşam genelde salata çorba yerim
ekmek kullanmam şeker de kullanmam
her gün ev iş arası toplam 2 km yolum var yürüyorum buna rağmen nasıl kilo aldım çözemedim
akşamları 9 dan sorna çok meyva yiyiyorum acaba ondan mı bilemiyorum bir türlü sabitleyemedim kilomu
evde kondisyon bisikleti var akşamları ona binicem 1 saat artık
birde ağustos başında 65 tim son regli de 70'e bir çıktım çıkış o çıkış kafayı yicem anlayacağınız çok moralim bozuldu.
Benden bu kadar
Ben geçmişi okuyayım bu arada
iş görüşmem de kilom yüzünden demediği kalmadı adamın....
bugün 2 tane iş görüşmesine gittim. keşke hiç gitmeseydim de evde işsiz de olsa otursaydım
bi sekreterlik işi için iş görüşmesine çağırdılar gittim.
adam il önce sorular sordu cevapladım. buraya kadar iyiydi.
ama sonra bana kendini analiz edemiyosun, analitik düşünce denen şey yok sende, iş görüşmesine geldiğin kıyafete bak iş hayatına yakısır mısın bu halinle falan neler neler dedi annemde yanımda geldi ama o görüşmeye girmedi. anlamasın diye de rezillik çıkarmadım. orda çalışan kızların hepsi sosyetik ve çıtır çıtır. insan bakımlı olur tabi ama onlara boya küpüne girip çıkan yaraşıyor sanırım siyah pantolon kısa kol giyip gittim. gayet sade ve şıktım. sorduğu soruların hepsine sonuna kadar cevap verdim. ama adam bana kilolsun ve zeki değilsin dedi çok moralim bozuk çok ama çok kötüyüm. çok kilolu ve çirkinim. işe yaramazın tekiyim. ıo kadar okudum iş bulamayıp ailemin yüzüne nasıl bakarım. hergün spora falan gidiyorum ama yerimde sayıyorum. insanlar neden depresyona girer çok iyi anladım. bütün diyet ve spor motivasyonum, mutluluğumgitti. odamdan çıkasım yok. hüngür hüngür ağlayasım var.
yazık ya bunu az önce okudum herkes mi dertli olur bu iş olayından ya nasıl üzüldüm gerçekten.....
Adam patron olmuş ama insan olamamış Terbiyesizlik etmiş takma bence.
Sakın da moralini bozma insan olmadıktan sonra karşındaki
Senin zekanı değerlendirmek ona mı kalmış o kimmiş ya ayy çok sinirlendim şimdi
O iş olacağına olmaması daha iyi olmış ordaki kızları demekki hep aşağılıyor
Takma sen
Olay Özlemin başına gelmedi
bir derdim var topiğinde okumuş o gün paylaşmıştı ..
İşe bugün başladı Özlem de kilo veremeyeceğim diye biraz sıkıntılanıyor ondan ..
Ohh ne güzel simit çay keyfi ..Bu arada
sabah yarım simit yedim şekersiz çayla
bir litreye yakın suyumda bitti
2 kmlik yolumun 1 kmsini de yürüdüm
ben ara öğün tüketemiyorum
çok önemli mi s,zce olmazsa olmaz birşey midir diyette
yiyemiyorum bu saatlerde
merhabalar ben geldim
hepiniz iyisinizdir umarım hepinizi öptüm
slm kızlar işe başlar başlamaz istifa etmiş bir özgür kız var burda....sizler nasılsınız bakalım...
Kızzz ne oldu bakayım?
İnşallah memnun kalır ikisi de ..
Daha okul bitecek de ooo ..
Çok var be benim ..
Hyalini bile kuramıyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?