bilmiyorum cnm iki gündür hiç tartılmıyorum.. cumaya kadar hiç tartılmıcam..
bende öyleyim cnm tabiri caizse erkek çocuk gibi büyüdüm.. bizde babamla sizin gibiydik. bende son numarayım :)) Allah sana kolaylık versin cnm.. annende otoriter bir annemi ondan mı çekiniyorsun?
İyi sabrediyorsun maşallah ben hiç dayanamıyorum ..
Aslında otoriter mi denir bilmiyorum normalde konuşuruz hatta erkek arkadaşımı da biliyor onunla ilgili de konuşuruz zaman zaman telefonda bile sorar bazen nasıl iyi mi diye ama neden bilmiyorum şimdi söyleme konusunda çok çekiniyorum.
Olmaz deyip atarsa ne yapacağım diyorum ..
canım bence hiç bir anne kızının bir erkek arkadaşıyla ömür boyu sadece sevgili olmasını istemez sadece sevgili olmasını istemez yani.. ister bi nişan bi söz olsun resmiyet olsun yani. çekincek bişey yok cnm.. rahat ol kasma kendini herşey olacağına varır ve ben inanıyorumki sorun olmıycak
Konuşurken de hep ben senin sevdiğin adamla mutlu olmanı isterim diyor da işte zaman erken derse diyorum ama tamam kararlıyım gidince o 1-1.5 ay içinde konuşacağım ..
Bu arada sen wc sorununu hallettin mi?
evet cnm bünye alıştı aynı şekil yemek yemeyeohh valla midem rahatladı gitti o şişlik
Eee hayırlı olsun o zaman ..
Başardık sonundaa
Merhaba kızlar. Ben yeniyim. Rezil bir bunalımdan sonra 10 kiloya yakın aldım. Az evvel tartıldım. 61 kiloyum. Aldıklarımın hepsini bir bir vermek istiyorum. Çooook hırslıyım bu konuda. Çıtı pıtı olmaya geldim size
Ayrıca az evvel yanlıs yere yazdım bu yazımı. Nasıl bi dalgınlıksa
masalcım ben sahur hazırlamaya gidiyorum.. çıkmadan uğrarım yine cnm..
Merhaba kızlar. Ben yeniyim. Rezil bir bunalımdan sonra 10 kiloya yakın aldım. Az evvel tartıldım. 61 kiloyum. Aldıklarımın hepsini bir bir vermek istiyorum. Çooook hırslıyım bu konuda. Çıtı pıtı olmaya geldim size
Ayrıca az evvel yanlıs yere yazdım bu yazımı. Nasıl bi dalgınlıksa
Hoşgeldin aramıza?
Boyun kaç ?
Kaç kilo olmak istiyorsun?
Yaşın kaç ?
Genel olarak biraz kendinden bahseder misin bize?
1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.
7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.
Yukarıda belirtilen kurallarımız uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir. Kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek ya da içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunuzda eğer uyabilecekseniz ve devam etmek istiyorsanız okudum-anladım şeklinde bir cevap yazmanız gerekiyor.
Merhaba canım
Boy: 160
Kilo:61
Hedefim: 50
Yasım: 19u dolduruyorum sanırım ayın 28inde
Ben.. Konyalıyım. İsmim Reyhan. Lise bittikten sonra tekrar sınava hazırlandım. Başımdan kötü sevgilik dönemi geçti. Bunalımlarla sınava hazırlık dönemi geçirdim. Şükür ki bitti. Yaşam enerjimden beslendi bu ayrılık acısı. Tüm yaz evden dışarıya cıkmadım. Şu pembe duvarlı odamın içindeyim sabahtan akşama kadar. Bunalım sanırım. Sıkıntılı bi dönemdi ama karar aldım. Güçlü olup dimdik durcam. Üniversite olacak, üniversitede aynı kilomda kalmak istemiyorum ben. Çıtı pıtı olmak istiyorum. Şu sıralar yapcak hiç bir şeyim de yok. Spor yapıp , yemek yememek istiyorum. İncelmek istiyorum.Peki ya sizler?
Demek ki artık o duvarları yıkma zamanı ..
Aşk güzel şey gerçekten ama değen bir insanlaysa ..
Eğer değmiyorsa üzme kendini ..
Hadi bakalım o zaman kilolarını verelim burada ..
Hangi bölümü istiyorsun cuma günü belli olacak galiba sonuçlar ama var mı iyi kötü tahmin ettiğin bir yer ?
Muhtemelen senin yemende psikolojik açlıktan.
Önceden kaç kiloydun ..
Ben de 170 boyundayım 55 kilo olayım bakalım duruma göre devamını düşüneceğim ..
Menü paylaşımını bekliyoruz ayrıca burada ne akdar çok yazarsan o kadar motive olursun emin ol ..
Kesinlikle. Aşk mükemmel ama değen birisi ile canım.
İlk sınav beklediğim gibi geçmemişti.
İkinci sınavlar ile birazcık kurtardı sayılır.
Yine de istediğim gibi olmadı sonuçlarım, 80 binlerde geldi matematik fen.
Aslında hedefim hastanelerde görevli olmaktı.
Doktor gibi falan. Küçüklüğümden beridir istiyordum ama nasip değilmiş.
Olsun dedim. Mf3 ten tercih yaptım. İlk tercihlerime birazcık yüksekten uçtum.
Dİş hekimliği, odyoloji, ergoterapi, okul öncesi, sınıf öğ. falan yazdım. (İlk on tercihe)
Sonra konya hemsirelik olmak üzere izmir, istanbul falan sıraladım.
Eğer ilk on tercihten tutan olmazsa büyük ihtimalle Konya Hemşirelik gelecek.
Hemşirelik olur diye düşünüyorum ama yine de hayırlısı.
Önceden 50-55 arasındaydı benim kilom.
*
Ayrıca cok imrendim sana. 170 boy. 55 kilo nasıl yakısır bi kıza anlatamam.
Çok yakın arkadaşım aynı böyleydi ve alışveriş manyağıydı.
Ne giyse yakışıyordu valla. Mükemmel fizik
Aynen bugün ben biraz fazla yedim. Menümü yazmaya utanıyorum.
Ama karar aldım. Yarından itibaren iftar ve sahur menülerimi sizlerle paylaşıp sizinkilere yorum yapcam.
Çok sevdim bu topiği
iftar menüm:
* 1 kase mercimek çorbası
* 1 servis kaşığı pirinç pilavı
* 1 servis kaşığı etli güveç
* 1 servis kaşığı yeşil salata
sahur menüm:
* 6 yk special k
* 1 bardak light süt ile..
* 1 bardak şekersiz çay
* 1 küçük dilim börek
iftar sahur arası topalam 3 Lt su içtim.. spor olarak kaynımın evine yürüyerek gittik 30 dkk yürüyerek döndük 30 dkk...
hepsi bu kızlarbu arada farkettiniz mi ben hiç ekmek yemiyorum eskiden ekmeksiz su bile içmezdim.. şimdi aklıma bile gelmiyor..
Kesinlikle. Aşk mükemmel ama değen birisi ile canım.
İlk sınav beklediğim gibi geçmemişti.
İkinci sınavlar ile birazcık kurtardı sayılır.
Yine de istediğim gibi olmadı sonuçlarım, 80 binlerde geldi matematik fen.
Aslında hedefim hastanelerde görevli olmaktı.
Doktor gibi falan. Küçüklüğümden beridir istiyordum ama nasip değilmiş.
Olsun dedim. Mf3 ten tercih yaptım. İlk tercihlerime birazcık yüksekten uçtum.
Dİş hekimliği, odyoloji, ergoterapi, okul öncesi, sınıf öğ. falan yazdım. (İlk on tercihe)
Sonra konya hemsirelik olmak üzere izmir, istanbul falan sıraladım.
Eğer ilk on tercihten tutan olmazsa büyük ihtimalle Konya Hemşirelik gelecek.
Hemşirelik olur diye düşünüyorum ama yine de hayırlısı.
Önceden 50-55 arasındaydı benim kilom.
*
Ayrıca cok imrendim sana. 170 boy. 55 kilo nasıl yakısır bi kıza anlatamam.
Çok yakın arkadaşım aynı böyleydi ve alışveriş manyağıydı.
Ne giyse yakışıyordu valla. Mükemmel fizik
Aynen bugün ben biraz fazla yedim. Menümü yazmaya utanıyorum.
Ama karar aldım. Yarından itibaren iftar ve sahur menülerimi sizlerle paylaşıp sizinkilere yorum yapcam.
Çok sevdim bu topiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?