Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben oruca ara verdim bir süre midemden dolayı.
Yakında da regl olurum derken gider bir süre.
Ben de öyleydim ki artık sabah değil 12-13 gibi uyumaya başladım

geçmiş olsun canım, iyileştiğinde tutarsın sen de.. yok benim uyumam öğleyi bulmuyo.. 10 gibi uyuyorum, akşam 5, 5.30da uyanıyorum

Ben de yaşadım aynı şeyleri ben de
Günde 1 saatten fazla uyuyamazdım, uyuyunca rüyamda görmeler ..
Ne günlerdi ya ..
Hiç bir şey zevk vermezdi ..

ne zaman geçti peki.. 1 yıl oldu hala rüyamda görüyorum, sürekli sürekli sürekli onu düşünüyorum bazen diyorum barışsam mı acaba:97:

ne zaman geçti peki.. 1 yıl oldu hala rüyamda görüyorum, sürekli sürekli sürekli onu düşünüyorum bazen diyorum barışsam mı acaba:97:

8 ay olduğunda henüz geçmemişti.
4. ayda bir kere konuşmuştum onun doğum gününde aramıştım ama seslerimizi duymamızla ağlamaya başlamamız bir olmuştu ..
Baya bir konuştuk kapattık tamam dedim bir daha asla aramam daha da kötü oluyor sesini duymak dayanılmaz.
Ama anlamıştım hani gerçekten çok sevdiğini de sadece mesafe yüzünden beni çok üzdüğünü düşünüyordu.
Bunu da biliyordum zaten daha önceden.
Dedim aramayayım da yazık sesimi duyunca daha çok üzülmesin o iyi olsun da boşver gerisini ..
Sonra 8 ay geçti üstünden ben bayılmış başımı çarpmıştım hastanedeydim , rüyasında beni görmüş ( bahane de olabilir.)
Aradı, konuştuk falan ..
Olmaz dedim, bu kadar zaman girdi araya sana hala aşığım ama asla.
Sonra bana biraz zaman verir misin dedim telefonu kapattım 2 gün açmadım.
Sonrasında olmayacağını mesaj attım ama inatla arıyor.
Ben o salaklığı bir kere yaptım bir daha seni asla bırakmam diye.
Sonra benim yelkenler suya indi.
Onun 8 ayını da görünce dedim cidden seviyormuş beni.
Nasıl 8 ay dayandı diyordum çalıştığı yerde telefon çekmeyince aramak için tepeye çıkması gerekince kendini sakinleştirmiş o sürede aramamış.
Şİmdi tekrar beraberiz ..
Şu yıl geçsin diye bekliyoruz.
Ama zannetmiyordum o zaman da hiç geçeceğini ..
Çok uzattım ama idare et ..
Siz ne zaman ayrıldınız?
Ne olmuştu? nedeni neydi?

siz severek ayrılmışsınız..ben bildiğin terk edildim paranoyak olduğum gerelçesiyle, ama bence sebepsiz. hani şu internette sözlükler var ya, oralarda pek takılırdı rahmetli(ben kendisinden öyle bahsediyorum) ordaki buluşmalara gidiyodu, ben istemiyodum, sonra bigün hiç kavgamız falan yokken terk edildim. bir kaç ay sonra orada tanıştığı bir kızla çıkmaya başladı. geri döndü, onunla sevgiliyken hem de. ben bilmiyorum sanıyodu sevgilisi olduğunu ama sürekli araştırdığım için her şeyden haberim vardı. ben de sevgilim var dedim işte, dönmedim. şu an ayrılmış da galiba:S

Bazen değmeyeceğini bilince daha kolay oluyor biliyor musun elisya?
En azından kendine geçerli bir neden sunabiliyorsun. SEVMİYORDU, bitti ..
Ve en azından aklında kabullenmeni sağlıyor.
Bence bu çok önemli.
Sevdiğini bilince daha zor oluyor bu.
Eee madem bu kadar çok seviyordu.
Madem bensiz iyi olamıyor neden benimle değil?
O zaman sürekli aklındaki sorularla boğuşuyorsun.
Hangi sözlükte yazıyor?
Ben de o buluşmaların çok masumane olduğunu düşünmüyorum, herkes için değil tabiki.
Mutlaka öylesine gidip zaman geçirenler vs var ama gittiğinde aa birisini ayarlayayım diyende çok.
Geçen arkadaşımın yanındayken birisi aradı kanka bilmemne sözlükten bir kız düşürdüm işte falan diye
Ve aklın rahat değilse çok zor.
Bazen ben de çok nedensiz paranoyaklıklar yapabiliyorum ama sakinleşmem kolay oluyor çünkü nedeni yok.
Ama sana açık kapı bıraktığında daha kolay aklında kurman bazı şeyleri.
Bilmiyorum ama hiç güven vermedi.
Gördüğün yerler var mı bu şahısı?

Kızlar bende bugün bir yazı okudum. Azıcıkta olsa kendime geldim. Rahatladım. Okumanızı öneririm. Bence çok doğru

AYRILIK ACISINI YENMEK

AYRILIK ACISINI YENMEK
Hepinize Merhaba,

Terk edilen kadınlar? Aldatılan kadınlar? Ayrılmaya mecbur bırakılan kadınlar?
Sevgiliden ayrılmanın acısını her kadın hayatında en az 1 kez yaşamıştır. Yaşayanlar bilir, sevdiğimiz erkekten ayrılmak, onu aklımızdan ve gönlümüzden çıkartmaktan çok daha kolaydır aslında. Onu artık görmemeye başladığımızda, aklımızın bir köşesine daha beter kazınır.
?Acaba doğru kararı verdim mi??
?O da beni düşünüyor mu??
?Ben burada ölürken, o hiç mi acı çekmiyor??
?Bunları bana nasıl yapar?? gibi pek çok düşünce ruhumuzu ve beynimizi kemirmeye başlar. Yaşadıklarımızı gururumuza yediremeyiz ama bir o kadar da onu özleriz. Ayrılık acısı yaşayan pek çok hanımla çalıştım. Pek çoğu ofisime geldiğinde şu sözleri söyledi:
?Onu hala seviyorum.?

Oysa yitirilmiş bir ilişkinin ardından hissedilenlerin çoğunlukla gerçek sevgiyle uzaktan yakından bir alakası yoktur. Aşk çoktan bitmiştir. Kadın oldukça uzun bir süre acı çekmiştir. Üstelik artık biten ilişkinin ardından gününün önemli bir bölümünü eski ilişkisinin muhasebesini yapmakla geçiriyordur. Ve artık hepinizin bildiği gibi onu yaşam enerjisi ile beslemeye başlamıştır. Artık erkek hayatında güzel ve olumlu şeyler deneyimlerken, kadınınki gitgide kötüleşmeye başlar. İşi çok parlak gitmez. Mutsuzluğun pençesine düşer. Ne yaparsa yapsın, büyük bir sıkıntı yüreğini kaplamıştır, ve hayattan zevk alamayacak hale gelir. Ve zevk alamadıkça, daha fazla eski ilişkisindeki güzel anlara takılır kalır aklı. Bu durum bir kısır döngü halini almak üzeredir artık. Ayrılık sonrasındaki hayatı zevksizleştikçe, ilişkinin güzel günlerini daha çok özler. Ve böylece adamı daha çok düşünürken bulur kendini. Onu düşündükçe yaşam enerjisi daha da azalır. Adama geri dönme denemeleri yapabilir. Çoğunlukla bu aşamada yeniden başlayan ilişkilerin ömürleri uzun sürmez.

AYRILIK ACISINI YENMEK

Hipnoz ile ayrılık acısını yenmeyi pek çok kadın artık daha kolay başarıyor. Sizlerle burada uyguladığım tekniğin ön çalışmasını paylaşmak istiyorum. En azından bana ulaşamayan ama ayrılık acısı yaşayarak beyninden bunu silemeyen hanımlar için evde kolayca uygulayabilecekleri bir yöntem vermek güzel olabilir diye düşündüm.

Sevgili hanımlar, eğer biten ilişkinizin ardından acı çekiyorsanız, özlem duyuyorsanız, öncelikle bir defter edinmenizi öneririm. Bu defter, bir günlük değildir. Yaşadığınız olayları yazmanız için de değildir. Sadece duygularınızı ifade edeceğiniz bir yer olacaktır. Bu defteri kimseyle paylaşmayın. Ve en önemlisi de, artık bitmiş ilişkiniz hakkında arkadaşlarınızla konuşmaktan kaçınmaya çalışın. Biliyorum ki, deşarj olmak isteyecek ve bunun için en yakın kız arkadaşınıza baş vuracaksınız. Siz yine de benim sözlerimi kulak ardı etmeyin, çünkü sıkıntılarınızı arkadaşınızla paylaşmak, onun kendi bilinçaltındaki korkularını ve kalıplarını size yüklemesinden başka işe yaramaz. Oysa deftere yazacağınız yazı, duygularınızın bedeninizden akıp gitmesine yardımcı olacak hatta oldukça kalıcı ferahlık verecektir.

Hani bazen sıkıntı kontrolsüz şekilde artarak göğsümüzde toplanır ya? Hani bazen ağlama krizi gelir ve gözümüz hiçbir şey görmez ya.. Hani bazen öfke ve umutsuzluk nöbetlerine tutuluruz ya? İşte tam o zaman kalemi elimize alıp SADECE duygularımızı yazmaya başlamalıyız. Hiç noktasız virgülsüz, hiç mantık zinciri kurmadan, sadece vücudunuzda toplanmış olan olumsuz duyguyu tamamen geçirene ve kağıda dökene kadar yazın.

Daha sonra, eski sevgiliniz ile ilgili mutsuz olduğunuz özellikleri sıralayın. Ve bu liste önünüzde bulunsun.

Bir başka sayfada, eski ilişkinizden neler beklediğinizi, ve neleri alamadığınızı yazın.

Bu eksikliklerin hangileri, ilişkinizin başından beri vardı, hangileri sonradan değişti, bunları da listeleyin. Burada yakalamak istediğimiz şey, eski erkek arkadaşınızın yetersiz ve eksik yanlarını hatırlamak?

Daha sonra ilişkinizin ilk başlarında her şey güzel giderken, hangi duyguları size yaşattığını listeleyin.

Bu kısa çalışmanın amacı, aslında biten ilişkinizin çok da parlak olmadığını, ayrıldığınız erkekten ziyade, size ilk günlerde yaşattığı duyguları duyguları özlediğinizi görebilmek?

Bir kez bunu gördünüz mü, aynı duyguları size yaşatabilecek daha iyi erkekler olduğunu hatırlamanızı istiyoruz. Öncelikle bu adam için duygusal olarak biriktirdiğiniz pek çok öfke, kin, nefret, üzüntü, kendinize acıma, gibi olumsuz duyguyu hafif trans altında sesli ve sözlü olarak ifade etmelisiniz. Ve bunu, eski erkek arkadaşınızı karşınızdaymış gibi hayal ederek ve gözleriniz kapalı vaziyette yapmalısınız. Tamamen duygularınız ifade edildiğinde ve söyleyecek başka bir şeyiniz kalmadığında, artık gözlerinizi açabilirsiniz.

İşte bu noktada, çok daha mutlu olabileceğiniz bir ilişkinin duygusunu vücudunuza yerleştirmek için çalışmalar yapmaya başlıyoruz. Hafif trans çalışmaları çoğunlukla yetiyor.

Eğer daha köklü bir ?kaybetme korkusu? ya da ?güvensizlik? gibi duygular varsa, o zaman regresyon çalışması yapmak gerekebilir.

Bütün bu yazı çalışmalarının ardından trans çalışmaları 3-4 adet olmalıdır. Ve eve döndüğünüzde, bir sonraki seansa kadar, birlikte yaptığımızı tekrar etmeniz gerekecektir.

Bir müddet sonra gerçekten de bu acıdan kurtulduğunuzu fark ederek çok şaşıracaksınız. Yalnız, sigarayı yeni bırakmış bir kişinin sigaraya karşı gösterdiği hassasiyeti gibi dikkatli olmalısınız bir dönem. Eskiden beslendiğiniz dramlardan uzak durmalısınız. Örneğin arabesk müzik ya da onu size hatırlatan şarkıları dinlemekten bir dönem kaçınmalısınız. Onun sizi geri araması durumunda yeniden umutlanmamalısınız.

Bazen de telepatik bağ ile onu yeniden hayatımıza çekiyoruz ve ilişkiye bir deneme daha yaşatıyoruz. Bu kez asla eskisi gibi mutlu olunmadığını fark eden hanımlar, çoğunlukla bu kadar çalışmanın ardından, karşısındaki erkeği kendisi terk ediyor ve bir daha da ardına bakmıyor bile?

Bilgilerin hepinize ışık tutması ve gönlünüzü aydınlatması dileği ile..

Sevgilerimle

Seda Diker

hayır görmüyorum aramızda 2 saatlik mesafe var.. ama ayrıldıktan sonra 2 kez buluştuk.. çok aptallık yaptım ben sen bakma kötüsözlük diye kıytırık bi sözlükte yazıyor, ekşi ulu falan olsa gam yemicem

Ben ama ben mutlu olmak istemiyorum ki onunla olmak istiyorum diye ağladığım zamanları bilirim ..
Sonra dedim ben onu unutmak istemiyorum ama madem benimle olmak istemedi, ona saygı duyuyorum yine de benim için çok özeldir.
Yine de onu seviyorum.
Ama bir beklenti olmadan sevmeyi öğrendim o zamanlar.
Onun ne hissettiği değildi asıl olan benim sevmemdi.
Kabullenmiştim ve en azından aklımdaki sorularla boğuşmuyordum.
Ama neler hissettiğini çok iyi anlıyorum.

neden buluşmuştunuz?
Buluşunca nasıl hissettin ..
Aman yapıyor bari kaliteli bir sözlükte yapsın yaa
Nasıl tanışmıştınız?
Bu arada hukukta okuyorsun sanırım değil mi?
Hangi üniversite?
Biliyor musun şimdi onunla olmadığın için aklında kalan şeyler hep güzellikler, onlar üzüyor seni ..
Kötü huylarını hatırlasan bile çok üstünde duramıyorsun ..

onu size hatırlatan şarkıları dinlemekten bir dönem kaçınmalısınız. Onun sizi geri araması durumunda yeniden umutlanmamalısınız.

ah bu şarkıların gözü kör olsun demek istiyorum

onu size hatırlatan şarkıları dinlemekten bir dönem kaçınmalısınız. Onun sizi geri araması durumunda yeniden umutlanmamalısınız.

ah bu şarkıların gözü kör olsun demek istiyorum

Aynen öyle ..
O şarkılar yok mu ahh o şarkılar ..
Hoş bütün şarkılar duygusal gelir de o zaman ..

ilk buluşma ayrılığın hemen ardından oldu, ağlamak istedim
ikincisinde hem sevgilisi var hem de benimle buluşuyor diye dayak atmak istedim
5-6 yıldır tanıyorum zaten yazlıktan..
hukuk okuyorum 3. sınıfa geçtim
beykentteyim
evet kötü huylarını düşünsem bile yanımda oluşunu özlüyorum işte:S

O kadar iyi anlıyorum ki seni anlatamam ..
Hele şu geceler yok mu ?
Geçmek bilmez bir türlü ..
Çocukları seviyor musun bilmiyorum ama ben çocuk esirgemede çok zaman geçirirdim.
Kendimi en iyi hissettiğim yerdi diyebilirim sana.

evet hem de çok severim çocukları.. bi kaç kez gittim çocuk esirgemeye ama iyi fikir ya, hem onları mutlu ederim hem de ben mutlu olurum..
ama en çok neyi hazmedemiyorum biliyo musun? beni aptal yerine koyuşunu.. ya bi sevgilin varken nasıl bana özledim dersin, ona iyi bak istanbul diye şiir yazıp gönderirsin.. her şeyi biliyorum diye yüzüne vurasım var ama yemeyip içmeyip onu araştırdığım ortaya çıkacak diye susuyorum

Kesinlikle nasıl rahatladığını göreceksin gidersen ..
Eğer bir daha hiç konuşmayacağına eminsen söyleyebilirsin bence.
Ben bunları bunları biliyorum sen nasıl bir insansın nasıl bir karakterin var ben böyle bir insanla olupta kendimi küçültemem gibisinden kısa öz ama etkili bir konuşma yaparsan ve aramazsan bir daha en azından içinde bir ukte oluşacaktır onun da ..
Elisyacım biliyorsun bak nasıl bir insan olduğunu.
Hayatın boyunca böyle bir insanla olmak ister misin kendine bu soruyu sor önce ..

hayır canım istemem.. mantığım zaten kesinlikle kabul etmiyor onu, aslında kalbimden de sildim.. ama bazı şeyleri hazmedemiyorum sanırım bu yüzden hala acı çekiyorum.. ve hayatımda olmak isteyen de birileri var, hep reddediyorum kimseye ısınamıyorum.. bi an birinden etkileniyor gibi oluyorum, sonra hemen geçiyor.. ona bi mektup yazmayı düşünüyorum, ara sıra elime kalemi kağıdı alıp bi şeyler yazıyorum ama gerisi gelmiyor hep tıkanıyorum.. her şeyi bildiğimi, yaşadıklarımı, onun ne kadar karaktersiz bi insan olduğunu, ona acıdığımı, onun gibi birini sevdiğim için kendimden utandığımı yazmak istiyorum.. olmuyor işte.. zaten aslında mektup yazmaya bile değecek biri değil ama.. burada konuşmaya değecek de biri değil.. yaşım daha 20, çok güzel günler gelecek biliyorum.. artık onu düşünmek istemiyoruuum uyumayacaksan sen anlat masalcım siz nasıl tanıştınız, aranızda kaç yaş var, sen kaçıncı sınıftasın falan:97:

Bence hayatına kimseyi alma ..
Çok büyük bir hata olur bu emin ol ..

Bizz hmm ..
2.5 sene önce falan tanıştık.
Aslında evlerimizin arası 2-3 dakikaymış yaklaşık 12-13 yıl boyunca ama hiç karşılaşmadık.
Sonra biz çook tesadüf bir şekilde tanıştık.
Bir radyo programı sayesinde.
İlk konuşmada ne gıcık çocuk dedim boğabilirdim onu ..
Sonrasında aramızda 3 yaş var yine gıcıklığına gibi oldu abi dedim.(1 gün sadece )
Ertesi gün ben ona aşık oldum dedim kendime ama ona söylemiyorum tabiki ..
Nasıl oldu hiç anlamadım ama kalbim yerimden çıkacak gibiydi.
İlk aşkım bir de ..
Biz sabaha kadar konuşuyorduk ..
Başladı sonunda gayet romantik bir şekilde ve o gitti
5 ay boyunca okuldaydı derken okulu bitti geldi ..
Sonra bütün yaz beraberdik, daha sonra aynı şehirdeydik derken herkes biliyordu zaten artık ama ayrı zamanımız hiç geçmiyordu.
Her an ya beraberiz ya telefon ya internet ..
Sonra onun tayini çıktı, uzaklığın getirdiği problemler kıskançlık derken ayrıldık ..
Ama nefes bile zor alıyordum resmen..
Sonraası biraz önce anlattığım gibi ..
Şimdi beraberiz ama bazen yine çok tartışıyoruz.
Ama biliyoruz 1 yıl, beraber olunca hiç bir problem yok çünkü.
Şimdi sabretmeye çalışıyoruz bakalım ..
Seneye yazında işi ciddiye dökelim diyoruz ama bunu aileler daha bilmiyor
Aslında ayrıyken de şimdi de ..
Hem mutluluğu hem acıyı veriyordu ama aşk işte ..

olsun barışmışsınız sonuçta, şimdi berabersiniz.. inşallah tayini çıkınca da kavuşursunuz canım.. ne badireler atlatmışsınız aile işi en kolayı bence.. ikiniz de okumuş insanlarsınız, bi de komşusunuz, birbirinizi de seviyosunuz.. aileniz de bak gör kesin destek verecek hiç engel çıkmayacak inşallah.. ne güzel ya ilk aşkınla evleceksin

Güzel olmasına güzel de bu sene atlatılırsa işte ..
Tartışmayı da bilmiyoruz ki abartıyoruz çok ..
Aileler ileride izin verir de seneye bilmiyorum neyse bakalım bir şekilde ikna edeceğiz ..
Bilmiyorum ne kadar doğru ama ben inanıyorum bir şeyi çok istersen ve o hayırlısıysa bir şekilde oluyor tekrar.
Ama eğer hayırlı değilsen nereden nereden olsa da geri dönüyor bitiyor olmuyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…