Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aslında canın tatlı istediğinde çok geçiştirmemek gerektiğini anladım sen sonunda tatlı krizine giriyorsun ama ufak şeyler yenilmeli ..
Ne oldu bana böyle ya kaçamak görünce kızıp duran ben ..

Aslında canın tatlı istediğinde çok geçiştirmemek gerektiğini anladım sen sonunda tatlı krizine giriyorsun ama ufak şeyler yenilmeli ..
Ne oldu bana böyle ya kaçamak görünce kızıp duran ben ..

evet sen aslında çok kızardın, noldu sana böyle leslie'yi nerden izliyosunuz kızlar, youtube'da en uzun süren video'su 14 dakika:S

evet sen aslında çok kızardın, noldu sana böyle leslie'yi nerden izliyosunuz kızlar, youtube'da en uzun süren video'su 14 dakika:S

İçime çıtırdan sonra melek girdi.
Meleği çıkardım dışarı amaç şimdi çıtırı çıkarmak ..
Link verebilirim özelden Elisyacım 68 dakika 5 mil olan ..
Her milin bitişini gösteriyor.
İstediğin yerde bırakabilirsin.

çok iyi olur canım ya, zahmet olmazsa yollar mısın linki özelden.. leslie hem eğlenceli de, bari onu yapayım:s
bu arada yer gök aşk'ı izleyen var mı? bi yandan diziyi izleyip bi yandan dedikodu yapalım bademcik uyuzu burnunu yaptırmış

Gönderdim canım bak bakalım açıldı mı link problem var mı_?
Ben nedense hangi spor olursa olsun yapmaktan çok sıkılıyorum bırakıyorum hemen yorulmasam da ..
Ben izliyorumm ama internetten başındayım dahaa

çok teşekkür ederim canım sağol ama link açılmadı.. DNS araması başarısız olduğundan rs701tl............com ana makinesindeki sunucu bulunamadı.. böyle bir yazı çıkıyor sorun benden mi kaynaklı linkten mi anlayamadım, zaten bu tarz şeylerden hiç anlamam o .........lı kısımla ilgili galiba:S hmm tamam diziyi izle bitir değerlendirme yaparız estetikli bademcik

Son düzenleme:

Şöyle yap o zaman elisyacım ..
googlea leslie sansone küçültülmüş linkler yaz ilk sitede ..
Bu arada o ne kız estetikli bademcik.
Ben düzenli izlemiyordum aslında öylesine izleyeyim dedim ..

Şöyle yap o zaman elisyacım ..
googlea leslie sansone küçültülmüş linkler yaz ilk sitede ..
Bu arada o ne kız estetikli bademcik.
Ben düzenli izlemiyordum aslında öylesine izleyeyim dedim ..

yok bade diye uyuz bir karakter var ya, burnunu yaptırmış onu diyorum
tamam canım öyle deneyeyim en iyisi teşekkür ederim:)

amanin anladım şimdi yok kız dersane müdürüne bile nasıl cevap verdim,lafı oturttum eğer bana olsaydı o adamı elimden alamazlardı... bu arada sana hoşgeldin demişmiydim....
Bence de kesinlikle çok iyi olmuş zorluğunu görmüş oldun özelin ..
Şimdi kpss bence senin için daha anlamlı olmuştur.
evet cnm hemde nasıl... kursa kayıt yaptırıcam hemen ama kurs başlamadan ben alışmaya başlıycm... bu sene sıkı tutucm bu işi...
inş cnm...
yok yok sen hep böyle tatlı karışıklıklara sebep ol canım
önce korkutup sonra güldürmüş oldun fena mı :89:
ilahi....
2 sene su gibi geçiyor anlamıyorsun bile!
benim bitti canım, psikoloji okudum şimdi doktora yapıyorum.
vayyyyy bide psikoloğumuz varmış... bak şimdi
1 psikolog
2 biyolog
1 fen bilgisi öğretmeni
1 bilg. mühendisi
1 de muhasebecimiz vardı galiba...
işte bunlar bir araya gelirse ne olur... fıkra gibi olduk...
süper olur...
iyiyim canım teşşekkür ederim yepyeni ararlar aldım bu tatilimde özellikle mesleğimi yapma konusunda

oldukça iyiyim şükürsizinde iyi olmanıza sevindim
en iyi kararı vermişsin cnm...
saol cnm beraber çalışalım bu sene... bende dersaneye yazılmayı düşünüyorum ayrıca kk da 2012 konularına başlayan gruplar var tüm konuları bitirmeye çalışıyorlar onlara bakabiliriz... bende de hedef en az 90 ve üzeri... öyle olmak zorunda... işletmede okuyorum o daha düşük puanla atıyormuş ama 3. sınıftayım bu sınavda olmuyor...

maş cnm ama akşam neden yok....

Bunların hepsi bir araya gelirse bir zayıflama grubu olur Özlemcim
Akşam yok çünkü saatini geçirmişim bir baktım 9 olmuş o saatten sonra da yemek istemedim.
Spor yapıp yapamayacağımdan emin olamadım ki yapamadım zaten ..

bende bugünki menümü paylaşıyım

sahur yok
iftar bol suuuu
2 küçük lahmacun
1 domates

1 kase vanilyalı puding

evde mi yapıyosun tostu iş yerinde mi? evdeyse tostu hazırladığın sürede domates peynir bir dilim ekmek de hazırlayabilirsin belki?
ben erken kalkacağım zamanlarda hepsini yıkayıp hazırlayıp bir tabağa koyuyorum akşamdan, sabah domatesi doğrayıp yemek kalıyor.

tabi işyerindeyse yapcak bişey yok...
öğlenleri makarna pilavı kesebilirsin tost yediğin zaman.
ama tabi bir anda karbonhidratı hayatından çıkaramazsın elbette.
ekmek de yiyor musun öğlenleri?
hem ekmek hem makarna/pilav yiyorsan birini kesebilirsin mesela...

akşam için evet salata sebze veya salata et iyi olur.
öğlen et çıktıyse akşam sebze, ya da tam tersi.
ben eti gündüz öğünlerinde yemeyi tercih ediyorum akşam çok ağırlık yapmasın diye...

bayıldım!
aynı ben! ben de sabah kahvaltıdan önce, yok işte tuvaletten sonra, banyo yapmadan önce ve mutlaka kıyafetsiz! 300gr falan ağırlık yapıyo kıyafetler şaka maka...

Ben de ben de aynıyım ..
Aslında iyi değil o kadar tartılmak.
Bugün tartılmayacağım diyorum ama yok tuvalete gidince yok su içmeden yok uyanınca yok uyurken ..
Zırt pırt ..
Bir de tartım yatağımın baş ucunda olunca hayal et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…