selam kızlar.. iftardan beri uğraşıyorum sitede bakım mı ne varmış gelemedim bi türlü.. iftar menüm
3 yk pilav
2 tane köfte
şu an kan şekerim mi düştü nedir, canım acayip tatlı çekiyor ya.. Allah'tan evde tatlı namına bir şey yok
Aslında canın tatlı istediğinde çok geçiştirmemek gerektiğini anladım sen sonunda tatlı krizine giriyorsun ama ufak şeyler yenilmeli ..
Ne oldu bana böyle ya kaçamak görünce kızıp duran ben ..
evet sen aslında çok kızardın, noldu sana böyleleslie'yi nerden izliyosunuz kızlar, youtube'da en uzun süren video'su 14 dakika:S
İçime çıtırdan sonra melek girdi.
Meleği çıkardım dışarı amaç şimdi çıtırı çıkarmak ..
Link verebilirim özelden Elisyacım 68 dakika 5 mil olan ..
Her milin bitişini gösteriyor.
İstediğin yerde bırakabilirsin.
çok iyi olur canım ya, zahmet olmazsa yollar mısın linki özelden.. leslie hem eğlenceli de, bari onu yapayım:s
bu arada yer gök aşk'ı izleyen var mı? bi yandan diziyi izleyip bi yandan dedikodu yapalımbademcik uyuzu burnunu yaptırmış
Gönderdim canım bak bakalım açıldı mı link problem var mı_?
Ben nedense hangi spor olursa olsun yapmaktan çok sıkılıyorum bırakıyorum hemen yorulmasam da ..
Ben izliyorumm ama internetten başındayım dahaa
çok teşekkür ederim canım sağol ama link açılmadı.. DNS araması başarısız olduğundan rs701tl............com ana makinesindeki sunucu bulunamadı.. böyle bir yazı çıkıyor sorun benden mi kaynaklı linkten mi anlayamadım, zaten bu tarz şeylerden hiç anlamamo .........lı kısımla ilgili galiba:S hmm tamam diziyi izle bitir değerlendirme yaparız estetikli bademcik
Şöyle yap o zaman elisyacım ..
googlea leslie sansone küçültülmüş linkler yaz ilk sitede ..
Bu arada o ne kız estetikli bademcik.
Ben düzenli izlemiyordum aslında öylesine izleyeyim dedim ..
amanin anladım şimdi yok kız dersane müdürüne bile nasıl cevap verdim,lafı oturttum eğer bana olsaydı o adamı elimden alamazlardı...Adam patron olmuş ama insan olamamış Terbiyesizlik etmiş takma bence.
Sakın da moralini bozma insan olmadıktan sonra karşındaki
Senin zekanı değerlendirmek ona mı kalmış o kimmiş ya ayy çok sinirlendim şimdi
O iş olacağına olmaması daha iyi olmış ordaki kızları demekki hep aşağılıyor
Takma sen
evet cnm hemde nasıl... kursa kayıt yaptırıcam hemen ama kurs başlamadan ben alışmaya başlıycm... bu sene sıkı tutucm bu işi...Bence de kesinlikle çok iyi olmuş zorluğunu görmüş oldun özelin ..
Şimdi kpss bence senin için daha anlamlı olmuştur.
inş cnm...özlemcim geçmiş olsun
malesef bu ülkede sistem böyle
ben de sırf böyle kötü ruhlu, çalışanını yerden yere vuran sömüren işverenlerle karşılaşmaktan bıktığım için sürekli ve düzenli bi işde çalışamıyorum.
allah hepimizi kurtarsın bu insanlardan.
umarım bi an önce çok seveceğin bi işe girersin canım!
yok yok sen hep böyle tatlı karışıklıklara sebep ol canım
önce korkutup sonra güldürmüş oldun fena mı :89:
vayyyyy bide psikoloğumuz varmış... bak şimdi2 sene su gibi geçiyor anlamıyorsun bile!
benim bitti canım, psikoloji okudum şimdi doktora yapıyorum.
süper olur...Sabahları kepek ekmekli tost yiyiyorum
Aslında sen söyleyince dank etti.
Çünkü bulamıyordum neden kilo aldığı Teşekkür ederim.
Peki nasıl düzenleyeyim
Sabah tostumu gene yesem
Öğlen hiç makarna pilav yemeyim sadece yemekleri yesem
Akşamda salata sebze yemeği yada ızgara vb olur mu
en iyi kararı vermişsin cnm...iyiyim canım teşşekkür ederim yepyeni ararlar aldım bu tatilimde özellikle mesleğimi yapma konusunda
oldukça iyiyim şükürsizinde iyi olmanıza sevindim
saol cnm beraber çalışalım bu sene... bende dersaneye yazılmayı düşünüyorum ayrıca kk da 2012 konularına başlayan gruplar var tüm konuları bitirmeye çalışıyorlar onlara bakabiliriz... bende de hedef en az 90 ve üzeri... öyle olmak zorunda... işletmede okuyorum o daha düşük puanla atıyormuş ama 3. sınıftayım bu sınavda olmuyor...özlem canım dersaneler böyle iyi yapmışsın bırakmakla zaten hakettiğn parayı vermezler yıllarını vermen lazım
en iyisi devlet bende bu sene kpss çalışacağım inşallah aslında geçen sene sınava girecektim ama olmadı kısmet bu sene hedefim 92 inşallah
BUGÜNÜM
Sabah :
- Leslie ile 1 mil
- Slim&6 pack
Kahvaltı:
- 1 bardak süt(100 mllik bardakla)
- 1 domates:
- 2 dilim kepekli ekmek :
- 1 kk light peynir:
Ara:
- 1 armut
- Yeşil çay
Öğle:
- Tam kaç kaşık yedim bilemiyorum ama çok az yağ ile yapılmış türlü.
- 1 dilim kepekli ekmek
- 2 kaşık yoğurt
Ara:
- 4 tane kuru kayısı
Akşam:
- YOK
Ara:
- Yeşil çay
yok bade diye uyuz bir karakter var ya, burnunu yaptırmış onu diyorum
tamam canım öyle deneyeyim en iyisi teşekkür ederim:)
amanin anladım şimdi yok kız dersane müdürüne bile nasıl cevap verdim,lafı oturttum eğer bana olsaydı o adamı elimden alamazlardı...bu arada sana hoşgeldin demişmiydim....
evet cnm hemde nasıl... kursa kayıt yaptırıcam hemen ama kurs başlamadan ben alışmaya başlıycm... bu sene sıkı tutucm bu işi...
inş cnm...
ilahi....
vayyyyy bide psikoloğumuz varmış... bak şimdi
1 psikolog
2 biyolog
1 fen bilgisi öğretmeni
1 bilg. mühendisi
1 de muhasebecimiz vardı galiba...
işte bunlar bir araya gelirse ne olur... fıkra gibi olduk...
süper olur...
en iyi kararı vermişsin cnm...
saol cnm beraber çalışalım bu sene... bende dersaneye yazılmayı düşünüyorum ayrıca kk da 2012 konularına başlayan gruplar var tüm konuları bitirmeye çalışıyorlar onlara bakabiliriz... bende de hedef en az 90 ve üzeri... öyle olmak zorunda... işletmede okuyorum o daha düşük puanla atıyormuş ama 3. sınıftayım bu sınavda olmuyor...
maş cnm ama akşam neden yok....
bende bugünki menümü paylaşıyım
sahur yok
iftar bol suuuu
2 küçük lahmacun
1 domates
1 kase vanilyalı puding
Sabahları kepek ekmekli tost yiyiyorum
Aslında sen söyleyince dank etti.
Çünkü bulamıyordum neden kilo aldığı Teşekkür ederim.
Peki nasıl düzenleyeyim
Sabah tostumu gene yesem
Öğlen hiç makarna pilav yemeyim sadece yemekleri yesem
Akşamda salata sebze yemeği yada ızgara vb olur mu
bayıldım!
aynı ben! ben de sabah kahvaltıdan önce, yok işte tuvaletten sonra, banyo yapmadan önce ve mutlaka kıyafetsiz! 300gr falan ağırlık yapıyo kıyafetler şaka maka...
Umarım istediğin yerlerde olursun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?