Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Umarım umarım umarım ..
Pozitif olmaya nasıl ihtiyacım var ..
Ama pozitiflik pozitifliği getiriyor onu anladım ..

aynen öyle!
aklıma 90larda meşhur olan ah canım ahmet'in şarkısı geldi
ah canım vaah canım üzme tatlı canını
geçer bu yara ancak düşünürsek canım

diyodu, şarkının bi yerinde de rap yapar gibi "pozitif düşünce de kazanır" diyordu

Ben yetişememişim o şarkıya hiç duymamışım bile ..
Küçükmüşüm heralde
Ama şimdi buldum dinliyorum ..
Ama melodi çok tanıdık şirinlerin müziğine benziyor

yok cnm çok şükür hiç bir sıkıntı yaşamadım.. anneme söyledim ilk. sonra abime. annem babama söyledi falan.. hiç bi sorun olmadı. yani ne bileyim o sıra okul vardı nişan yapalım dediler. bizim herşey çok hızlı gelişti.. ama cnm bence nişan falan yapın yada söz kesin bi resmiyeti olsun. okul bitince düğün yaparsınız.. tabi ailenin düşüncesi çok önemli ne diyebilirim cnmcımm
slm kızlar işe başlar başlamaz istifa etmiş bir özgür kız var burda....sizler nasılsınız bakalım...

ayy kuzum ağlasammı gülsemmi şaşrdım ama süper tepki göstermişsin taktir ettim..

kızlar ben bugün giremedim kusura bakmayın.. sabah bağ ağrısyla uyandım aşşağıda salonda uzandım bütün gün yukarı çıkamadım pc bakamadım.. gelin hanım yemeğe çağırmıştı akşama oraya gittik 11 de eve geldim öle tv falan çocuk uyudu eşim uyandı yeni geldim.. nasılsınız neler yaparsınızzzz özledim kız hepinizi

bağ ağrısı = baş ağrısı
eşim uyandı = eşim uyanmadı ağzımdan kaçtı aslında uyudu biliyorum anladığınızı azcık gülelim dedm

Son düzenleme:

Aynen öyle düşünüyoruz zaten deryacım ..
Adı koyulsun artık, zaten uzaklık problem yapıyor malum kıskançlık da var en azından etraftakilerin biliyor olması daha rahatlık sağlayacaktır bu da var ..
Hem 1 sene nişan olması da normal ama sorun babam okul bittikten sonra hemen evlenirim olayına da çok olmulu bakar gibi gelmiyor ama atama durumu avantaj olabilir direk onun yanına atanmak istiyorum desem.
Acaba diyorum direk babamın karşısına mı otursam da anlatsam yoksa annem mi anlatsa o konudan da emin değilim .

Alıştık iyice değil mi deryacım eksik hissediyorum ben de bakmayınca buraya?
Şimdi nasılsın geçti mi ağrın?

merhaba kızlar..ben yeniyim aranızda..şimdi ne yapmam gerek ne yapmamam bilgilendirirseniz çokk mutlu olucamm teşekkürler şimdidenn

merhaba kızlar..ben yeniyim aranızda..şimdi ne yapmam gerek ne yapmamam bilgilendirirseniz çokk mutlu olucamm teşekkürler şimdidenn

Hoşgeldin aramıza ..
Sen bize biraz kendinden bahsedersen, hedef kilonu da söylersen seviniriz ..
Ben de bu sırada kuralları ekleyeyim sana ..

1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.

Yukarıda belirtilen kurallarımız uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir. Kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek ya da içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunuzda eğer uyabilecekseniz ve devam etmek istiyorsanız okudum-anladım şeklinde bir cevap yazmanız gerekiyor.

Ben de kendime gülüyorum okudum da gayet normal anladım hiç farketmedim bile diye ..

babanın dilinden en iyi aynı yastığa yıllardır baş koyan annen anlar. ve uslubuyla anlatır.. bi uzlaşma sağlarsınız.. annene olayın ciddiyetinden bahset gidince o da babana aksetsin. sonra konuşmak isterse baban otururuz daha rahat konuşursunuz. adı konulsun tabikide 1 yıl hiç uzun bir zaman değil. ve umarım okul bitince hemen ataman olur

Alıştık iyice değil mi deryacım eksik hissediyorum ben de bakmayınca buraya?
Şimdi nasılsın geçti mi ağrın?

aynen cnm çok alıştı(m)k hemde..
çok şükür iyiyim cnm.. teşkr ederim

hoşgeldin.. masal sana kuralları ekliycekmiş zaten.. bize kendinden bahset..
adın nedir
nerede yaşıyorsun yaşın kaç kilon ve hedef kilon nedir ne yer ne içersin :))

benim adım derya 26 yaşımdayım kilom şuan 91 - 92 arası.. hedefim 75

ben o zaman gittiğimde annemin suyuna giderek anneme bahsedeyim hafif hafif ..
kolay konuşabileceğimi zannetmiyorum zaten.
Atama olayı bahane olsun diye geldi aklımıza deryacım yoksa hani direk olmasa da beklemek istemiyoruz da ..
Biliyorum çünkü ben hem ilk çocuğum hem babamla aramızda çok farklı bir ilişki var çocukluğumdan beri sanayi dahil her yere beraber gideriz
O yüzden babam duyunca kalbine inecek diye korkuyorum valla ..

merhabalar yaş 28 arkadaşalar şu an maalesef 97 kiloyum özellikle ramazan girdiğinden beri dikkatediyorum yediklerime...2 yaşında bi oğlum var.aslında geçen sene diyetisyene giderek çok güzel vermiştim kilolarımı ama sonra sıkıntı üzüntü stres yeniden aldım kilolarımıgeçen sene tam da bu sıralar 92 den 80 lere kadar düşmüştüm halbuki..kilo alma verme serüveim yıllardan beri dwevam ediyor ne yazıkkiama hatam dikkatsizlik..ama şimdi sizlerle yeniden motive olup zayıflamak istiyorum..ve de inş.br daha da almak istemiyorum.şimdi sahur menümü yazayım size: 1 haşlanmış yumrta 1 salatalık bir dilim ekmek yemeği düşünüyorum..şimdilik bu kadar kıslar burda sahur vakti girdi bu aradaburası türkiyemin en doğusu burası karsssöpüldünüz

Bu arada ayın 13ünden beri tartıda bir fark var mı hania y küçülüyor ya valla çok merak ediyorum etkisini ..

bilmiyorum cnm iki gündür hiç tartılmıyorum.. cumaya kadar hiç tartılmıcam..

bende öyleyim cnm tabiri caizse erkek çocuk gibi büyüdüm.. bizde babamla sizin gibiydik. bende son numarayım :)) Allah sana kolaylık versin cnm.. annende otoriter bir annemi ondan mı çekiniyorsun?

yeterki iste, istedikten sonra yapılmayacak bir şey yok.
Burada da gerçekten çok güzel motive olacaksın.
Biraz kaçamak yapsan birisi oradan yapacak sana ..
Sen de zaten burada paylaşmak için daha dikkatli olacaksın.
Spor yapıyor musun ?
HAreketli biri misin?
Çalışıyor musun ?
Umarım hep beraber çok güzel kilolar görürüz tartı da ..
Menün de gayet güzel ama bol suyu unutma ..
Ekmek beyaz ekmek mi?
Ekmeği de kepek ekmeğine çevirirsen daha iyi olur hem beyaz ekmek daha çabuk acıktırıyor.

tekrar hoşgeldin cnm..
bu yolda sana sabır diliyorum. bize gerek tek şey zaman ve sabır.. bende 85 kiloya kadar düşmüştüm ama rahatsızlıklar dikkatsizlik derken 105 kg ya kadar geri çıktım. şuan 91-92 kiloyum.. bu kiloyu 4.5 ayda verdim. ramazan dada oldukça dikkat ediyorum bende bingölde'yim. sahur menünde güzel bol su içmeyi ihmal etme ve birde domates ye posası olduğu için hemde besleyici..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…