cnm biraz kaçırdım ama bu kadar değildi adet oldum ondan da olabilir belki....
cnm üzgünüm karışıklığa sebep oldum ama bugün 77 yi görünce şok oldum ve kalsam daha iyi olcak diye düşündüm yinede farketmez listede olmak şart değil burda olmak yeter cnm sana bırakıyorum...
merabalar geçmişi okuyamadım çok birikmiş moralim çok bozuk dün annemler geldi karamandan akşama bolkonda kaydı dizini çarptı şimdi çok kötü yürüyemiyor
balkonu zıtr pırt yıkamasaydım kadın kaymıyacaktı kendimi çok suçlu hissediyorum apar topar geri döndüler
dua edin ne olur geçici bişey olsun bide ameliyatlı dizi offffff bişey olursa kendimi hiç affetmiyeceğim
hoş geldin cnm..Merhaba arkadaşlar,
Takımınıza yeni katılan triptofan'ın da aracılığıyla takımınıza katılmaya karar verdim eğer siz de isterseniz :44:
Ben de nasıl şiştim anlatamam ..
Karnım bana ait değilmiş gibi hissediyorum.
Aşırı şişmezdim ben ama çok kötü oldu bu sefer hala olamadım da ..
Çalışıyor musun bakayım sen?
hoşgeldin canım.
daha önce bir ara bizim takıma gelmiştin. nick ve avatarını hatırlıyorum. yalnız o zaman işlerin yoğundu, fazla katılamadın ve deneme süresi sonucunda listede yer alamamıştın.
şimdi durumlar nasıl bilmiyorum
istersen bakalım bir müddet, ona göre dahil olursun inşallah listeye. kişi sayımız da biraz fazla şu anda. onu da baştan belirteyim.
hoş geldin cnm..
evet cnm tarihten başladım ama bugün temizliğe verdim kendimi ev perişan oldu kaç gündür... bide suçluyum arkadaşım Almanya'dan çikolata getirmiş bütün paketi yedim... bi dilim ye dur deme sanki bi fark var burdaki çikolatadan... görmemişin alman çikolatası olmuş tutmuş hepsini yemiş :26:
slm bebeklerım
sahur menum:
(0 )
hehehehhehehe
Ahh Özlemcim ahh tam kızmalıksın ..
Yeme demiyoruz da 2-3 parçayı geçme ..
Sonra niye bu tartı fazla gösteriyor değil mi ?
İçimdeki canavar çıktı bak ortaya
Yemeye başladığın anda buraya at kendini de yemeden kızalım iş işten geçtikten sonra değil ..
masalcım yaa bayram için elbise almıştım bide 1 ay öncede falan... çok beğenmiştim erken almıştım hem 1-2 kiloada verirsem süper olur diyodum... denedim basenler çok sardı napçam bayrama kadar nasıl giycem o elbiseyi... tutuştum resmen....
BUGÜNÜM ..
Sabah:
- Leslie ile 2 mil
- C vitamini taksiveyi
Kahvaltı: ( 08.00 fakat hiç uyumadım daha o yüzden yediklerim garip kaçabilir )
- 1 kk peynir
- 1 salata
- 1 domates
- 10 adet naget
- 1 bardak ayran
Öğle: (12.30)
- Leslie ile 2 mil ( yemekten yarım saat önce bitti .. )
- 3 kuru kayısı
- 7-8 badem
- Çilekli kefir
- 3 kaşık dondurma
Özlemcim şurada 2 hafta bile kalmadığına göre sadece boğazını tutmakla olacak bir şey değil ..
Çıkar o elbiseyi görünen bir yere as ve bol bol spor yap ..
Hem rahatlatır hem inceltir.
maşşallah sen baya toparladın ama uyku düzenin hala
hangi sporu yaparsam inceltir 2 haftada ve adetimin 2. günü onuda düşünürsek sence ne yapayım...
bide gülüyor bak şu muzura...uyku düzenim cidden çok kötü biliyorum ama artık öğleden sonra uyuyorum 4 gibi ..
Akşamda 21 gibi kalkıyorum sanki böyle daha iyi oldu ..
Adetinin 4. gününe kadar leslie yapabilirsin Özlemcim günde 5 mil falan toplam ..
4. gününden sonra da leslieyi ısınma amaçlı 1 mil yapıp arkasından slim in 6 yaparsın ..
Yediklerine dikkat edersen 2 haftada 3-4 cm incelirsin diye düşünüyorum.
merabalar geçmişi okuyamadım çok birikmiş moralim çok bozuk dün annemler geldi karamandan akşama bolkonda kaydı dizini çarptı şimdi çok kötü yürüyemiyor
balkonu zıtr pırt yıkamasaydım kadın kaymıyacaktı kendimi çok suçlu hissediyorum apar topar geri döndüler
dua edin ne olur geçici bişey olsun bide ameliyatlı dizi offffff bişey olursa kendimi hiç affetmiyeceğim
kizlar ya su kilo konusu sanirim bir gunun 24 saatinin 23unde filan aklimdadir..
isten derslerden filan daha cok dusunuyorum bu isi! herseferinde of pof su zaman girseymisim simdi bitmisti bilmemne..
ama yine ayni seyi yaparsam..
yine veremicem biliyorum
hay allah ya..
tarcinli cayi koydum
evet cnm tarihten başladım ama bugün temizliğe verdim kendimi ev perişan oldu kaç gündür... bide suçluyum arkadaşım Almanya'dan çikolata getirmiş bütün paketi yedim... bi dilim ye dur deme sanki bi fark var burdaki çikolatadan... görmemişin alman çikolatası olmuş tutmuş hepsini yemiş :26:[/QUOTE .!.:Ceza sana 1 saat yürüyüş tempolu
BUGÜNÜM ..
Sabah:
- Leslie ile 2 mil
- C vitamini taksiveyi
Kahvaltı: ( 08.00 fakat hiç uyumadım daha o yüzden yediklerim garip kaçabilir )
- 1 kk peynir
- 1 salata
- 1 domates
- 10 adet naget
- 1 bardak ayran
Öğle: (12.30)
- Leslie ile 2 mil ( yemekten yarım saat önce bitti .. )
- 3 kuru kayısı
- 7-8 badem
- Çilekli kefir
- 3 kaşık dondurma
Masalcım 10 nuggat sanki fazla gibi onlar una bulanmış olduğu için yüksek kalorili
hangi sporu yaparsam inceltir 2 haftada ve adetimin 2. günü onuda düşünürsek sence ne yapayım...
Her gğn bir saat düzenli yürüş problemini çözecektir.
Merhabalar arkadaşlar...
Anca kurstan, mukabelden geldim.. off çok yoruldum
oğlumu doyurup yatırıp geliyorum hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?