mrb arkadaşlar..boş yeriniz varsa sizin takıma geçmek istiyorum....
Merhaba ..
en son takımda yer sıkıntımız vardı ama kaptanımız geldiğinde size daha net bir cevap verecektir.
Kabızlık ( kabızlık boyutunda olmasa da etkisi vardır.) çeken insanların kilo vermesi imkansız gibi birey diyormuş uzmanlar o açıdan çok önemli.
Yeşil çay içiyor musun?
Bu konuda çok yararı oluyor eğer içebilirsen günde 3 defa düzenli içmeni tavsiye ederim.
Sabahları da 2 tane kuru kayısı yersen çok rahatlarsın ..
Söyleyeyim de zaten evlilik okul bitince ..
Yeterki bir konuşayım ..
2.5 sene olmuş zaten ..
Annem hemen hemen 2 sene önce öğrendi.
Babam da bilmiyor gibi davransa da annem mutlaka söylemiştir haberi vardır ki telefon konuşmalarımı da duyuyordur kapının önünde geçerken ..
Ama bu boyuta gelebileceğini düşünüyorlar mıdır hiç bilmiyorum işte ..
Cidden yeter ama bu kadar stres ..
Ona stres buna stres ytetti ..
Aslında benim menüme şimdiye kadar hep kızarlardı ama yediğim için değil yemediğim için.
Hep geçiştirmeydi.
Ama düzene oturtmaya karar verdim çünkü yemedikçe yenmiyordu.
sen sormuştun sanırım ara öğünler önemli mi çok diye.
Karatay'ın açıklamalarına göre ara öğün yapmamak gerekliymiş ara öğünler yağ yakımını azaltıyormuş.
O yüzden arada hiç bir şekilde bir şey yemiyorum.
Bir yudum bile olsa inisülin direncim yükselecek çünkü.
Ama şu yediklerim öyle bir doyuruyor ki ana öğünlerde zaten 4-5 saat canım bir şey istemiyor.
tatlı düşkünü değilim aslında ama şu yemek yerken kendimi kaybetme olayım var .. bütün stesimi sıkıntılarımı iyormuşçasına iyorum
inşallah veririm bu yazdığın diyetleri arayıp bulayım bakalım :) çalışıyorum ve bende gelen misafirlere ağır ikramlar yapıyorum , onlarda aynı şekilde
neden bu kadar kendime eziyet ediyorum onu da bilmiyorum ama BAŞARACAĞIM KESİN KARARLIYIM .. sen kaç kilodan kaça düştün tatlım?
Merhabalar kızlar.. hiç gelemedim buraya kendi takımımdaki sorunları çözüp kafam rahat bir şeklde buraya adapte olmak istiyorum.
Kendimi tanıtayım bende..
Adım Melek.22 yaşındayım.Evliyim 2 yasında bir oğlum var. Aslen Urfalıyım ama Bursada oturuyorum.
Kuran kursu hocalıgı için devamlı çalısma halindeyimNe zaman atanıcam acaba
Şu anda Yaz Kuran Kurslarında kız çocuklarını okutuyorum.20 küsür öğrencim.Bir dahaki hafta programlarını yapacagız
Marttan beri diyetteyim ama 3 ay , ev tasıam dönemim oldu hiç dikkat edemedim ama almadımda... işte böyle vermeye calısıyorum
Birazcık yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ..Günaydın kızlar;
Dün nete giremedim öğleden sonra açılmadı bir türlü bugün yazayım menülerim
masalcım sana teşekkür ederim.
sayende karbonhidratmı yiyiyorum protein m, bakmaya başladım
mesela dün öğlen tavuk, çorba, püre, fırında makarna vardı, şerbetliyi zaten almadım
diğerlerinide hepsi karbonhidrat tavuk hariç
az tavuk yedim fırın makarnayı sevdiğim için yarısını yedim
sonra da 15 dakika yürüyüş yaptım
ayroca dün normal yürüyüş süremden 1 saat fazla yürüdüm.
akşam çorba ve sebze yemeği yedim
bu ara sabakları menüm yarım simit ve şekerz çay
gece gene döktürmüşsünüz kıskanıyorum sizi ben size katılamıyorum diye
benimevde netim yok
Geçmişi okuyayım bari kıskana kıskana çatlıcam çünküüüü
kizlarrr selam yogurt ve nektarin yedim sabah derse oturdum
sevgilerr.r..
Yeşil çay içemiyorum içim almıyor onu
Ama yeniden deneyeyim kuru kayısı da alayım.
Dediğim gibi kesinlikle biliyorlardır
Senin söylemeni bekliyorlardır ama stres yapma
Evet ben sordum yiyemiyorum ara öğün iyi bunu da okudum ya artık hiç yemem
sabah mı diyeyim öğle menümü yazayım
1 haşlanmış yumurta
1 bardak light süt
şimdide spor yapcam biraz 30 dk eliptik bisiklet
şu simit bölgesi için araştırdım biraz nasıl eritiriz diye ama tam uygun bişe bulamadım. deneyip faydasını gören var mı plates filan güzel yöntemler. elbiselerde yanlardan simitler çıkıyor offf.eliptikte çok çalıştırıyor heryeri ama aşırı yoruyor.
canım benim işe başlama sattim 08:30 o yüzden sabah 7 gibi kahvaltımı yaptıktan sonra en son öğün saatini de 17 ye çekerek saat düzenlemesi yapıcam
çoğunlukla doğal besleniyorsun öyle şunu yeme bunu yeme diyeti değil yani tavsiye temem için ilk haftayı geçirmem gerek :)
bence olmaz .. ben hiç diyet yapmadan bir dönem 20 kilo verdim formüülüm gün içerisinde istediğini makul ölçülerde yemek akşam 17 den sonra hiç bir şey yememek
bence sabah kahvaltıları kaçırmamak gerekiyor . vücüu uzun süre aç kalınca akşam yemeğini yağ olarak depoluyormuş ..
bide egzersiz .. sürekli oturuyorum çalıştığım saat boyunca eve taşıt değil de yürüyerek gideceğim bundan sonra :)
Az değil mi zayıflarken sağlığından olma
Salata yada haşlanmış, ızgara tavuk felan da ekle bence menüye
simitler için şu belde çevrilen halkalar var adını unttum çocuk oyuncağı onun işe yaradığı söyleniyor ama hiç denemedim ayrıca mantıklı da geliyor bana bir dene istersen
Hoşgeldinn ..Merhaba arkadaşlar,
Takımınıza yeni katılan triptofan'ın da aracılığıyla takımınıza katılmaya karar verdim eğer siz de isterseniz :44:
Birazcık yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ..
Çok güzel yapmışsın hele püre yok mu o püre ..
Yine çok sevdiğim bir yiyecek yalnız kilo alamayanlar kilo almak için yiyormuş düşün o kadar :26:
Anladığım kadar yemekten sonra öğle aranda yapmışsın yürüyüşü o küçük harketler o kadar faydalı ki ..
Mesela arkadaşına bir şey soracaksın iş yerinde telefon yerine hemen yanına gidiver ..
Birike birike neler oluşturuyor onlar.
Hareketin çok artmış yürüyüşü de 1 saat fazladan yapmışsın tebrik ederim cidden çok iradelisin.
Ramazanda herkesin düzeni değişti bir bitsin gündüzde buralar cıvıl cıvıl olur ..
Bir de sabah biraz erken kalkıp evde kahvaltı yapma şansın yok mu?
Güzel bir kahvaltı ile başlarsan güne diğer öğünlerde çok acıkmadığını göreceksin çünkü ..
Kıskanma şekerim bak ben varım yine burada ..
Ne zaman yokum ki
Kolay gelsinnn ..
Yeşil çay konusunda ben de aynen senin gibiydim.
Derdim nasıl içiyorlar bunu ..
Hatta çok bıraktım bir yudum içip.
Ama 1 hafta zorla içtikten sonra alışıyorsun hatta sevmeye başlıyorsun.
Ben de normalde yemezdim şimdi ara öğün yememem lazım ya elim ona buna gidiyor da bırakıyorum sonra
ben, mezun oldum bile canımdaha cok yazabilirsim ancak bizim takıma laf yetiştirmekten buraya yazamadım bi türlüzaten artık burdayım.. inş. daha iyi adapte olacagıma inanıyorum..
ya tam biz geldik, sende mezun oluyorsunSenden sonra kim idare edecek burayı rabiacım gitme ya
karpuz için pişman hissetmene gerek yok bence. yeseydin künefe için pişman olman gerekirdi.Yatmadan önce yazıyım.
Arada bir tabak karpuz yedim. Pişman değilim.
Künefe canım çekti. Aldım ağzıma çiğnedim. yutmadım.Tükürdüm. Tamam iğrencim.
*
Sahur:
*yumurtalı domatesli o salata
* 3 bardak yesilcay
Mükemmel hisediyorum kızlar. Hafiflemiş gibi. Umarım sizde benim gibisinizdir. İyi geceler. Tatlı rüyalar.
canım, şu an 10 kişiyiz. chika izne ayrılacak kalıyor 9 kişi. 2 arkadaşımız başka takımdan transfer oldu. etti 11 kişi. 3 kişi de deneme süresinde. bu haftaki listemizde sayı olarak sıkıntı yok, eğer paylaşım yapabileceksen bu hafta kalabilirsin. yalnız haftaya durum nasıl olur bilmiyorum. ben seni de izinli hesaplayarak 2 arkadaşın transferine olumlu bakmıştım. en fazla 13 kişi olabiliyoruz çünkü. tabi deneme süresindeki 3 kişinin de listede olacağı garantili bir durum değil. paylaşımı en iyi olanlar listede olacak. istersen bu hafta listede kal, haftaya paylaşımı az olanlardan izne ayrılanlar olabilir.nerden buluyon kız bunları çok tatlı... kızlar kötü haberim var kilo almışım hepde 2-3 gibi büyük bi rakam.... nasıl becermişim bi haftada.... kaptişim izne çıkmasam mı yerim doldu mu????
canım, üzgünüm ama şu an boş yerimiz yok.mrb arkadaşlar..ben 9. takımdan hepbera....boş yeriniz varsa sizin takıma geçmek istiyorum....
17 mi17 ziyaretçi mi okuyor ? :26:
Takip ediliyoruz hissine kapıldım paranoyak mıyım neyim ?
hoşgeldin canım.Merhaba arkadaşlar,
Takımınıza yeni katılan triptofan'ın da aracılığıyla takımınıza katılmaya karar verdim eğer siz de isterseniz :44:
ben, mezun oldum bile canım
takımı halen devredemedim. ramazandan sonra takıma bir kaptan ve yardımcı seçip azar azar çekilmeyi planlıyorum.
karpuz için pişman hissetmene gerek yok bence. yeseydin künefe için pişman olman gerekirdi.
canım, şu an 10 kişiyiz. chika izne ayrılacak kalıyor 9 kişi. 2 arkadaşımız başka takımdan transfer oldu. etti 11 kişi. 3 kişi de deneme süresinde. bu haftaki listemizde sayı olarak sıkıntı yok, eğer paylaşım yapabileceksen bu hafta kalabilirsin. yalnız haftaya durum nasıl olur bilmiyorum. ben seni de izinli hesaplayarak 2 arkadaşın transferine olumlu bakmıştım. en fazla 13 kişi olabiliyoruz çünkü. tabi deneme süresindeki 3 kişinin de listede olacağı garantili bir durum değil. paylaşımı en iyi olanlar listede olacak. istersen bu hafta listede kal, haftaya paylaşımı az olanlardan izne ayrılanlar olabilir.
canım, üzgünüm ama şu an boş yerimiz yok.
17 mi
kızlar,
akşama misafirim geliyormuş..
artık ben kaçayım, bu durumda bugün bir daha uğramam zor. kendinize iyi bakın:79:
Ama hiç askerden gelemeycek işte öyle bir problemimiz var tabi doğudan gelse yeter de ..
Erkek arkadaşım astsubay.
İnan olabildikçe bu sıkıntıyı bastırmaya çalışıyordum ama bugün olmuyor ..
İçimde öyle bir sıkıntı var ki.
Yola çıkmadan mesaj çekecekti ben uyudum o sırada.
Uyandım kaç saat geçmiş, normaldeki sürenin 2 katından fazla ama neden?
Bir şey mi oldu acaba diyorum ..
Yeni gelenler olmuş ben tanışmadım kimseylen.
Merahaba ben takımın kaçağı.Deli manyak birşeyim.Gidip gidip geliyorum ama asla kopamıyorum takımdan
Adım dila 14 yaşındayım.
KK yı çok seviyorum
Yarışmaya istanbuldan katılıyorum
canlarrrrruuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmm ben geldimm ya iki gündür ne zaman gircek olsam bakım var bakım var bu ne yaaaaaa
ayy kızlar ya bu hafta yemekleri vs biraz fazla kaçırdım az öncede püskevit yedim kendimi çok suçlu hissediyorum spor salonuna yaazıldım bir an önce toparlanmam lazımmkızın bana birazcuk bu cuma kilom ne çıkcak bilmeorum inş. kilo almamışımdır :18::18::18::18::18::18::18:
şimdilik 5'in altını takibe alalım, bence.
dün:
neslivicdan: 4
puryan: 2
maviyesil1999: 1
chika: 0
ferdici: 0
neyneyse: 0
ben, mezunum zaten
nesli de henüz listede değil.
puryan, bugün durumu düzeltmiş.
ferdici, dükkanı tek idare ediyor.
geriye maviyeşil kalıyor.
bugün ise:
_ferdici_: 4
bugungunlerdenaralik: 4
Elisya: 1
maviyeşili unutmuşsun
hayırdır, neyin iş yükü?
çeviri mi doktora mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?