Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar;

Dün nete giremedim öğleden sonra açılmadı bir türlü bugün yazayım menülerim

masalcım sana teşekkür ederim.

sayende karbonhidratmı yiyiyorum protein m, bakmaya başladım

mesela dün öğlen tavuk, çorba, püre, fırında makarna vardı, şerbetliyi zaten almadım

diğerlerinide hepsi karbonhidrat tavuk hariç

az tavuk yedim fırın makarnayı sevdiğim için yarısını yedim

sonra da 15 dakika yürüyüş yaptım

ayroca dün normal yürüyüş süremden 1 saat fazla yürüdüm.

akşam çorba ve sebze yemeği yedim

bu ara sabakları menüm yarım simit ve şekerz çay

gece gene döktürmüşsünüz kıskanıyorum sizi ben size katılamıyorum diye

benimevde netim yok

Yeşil çay içemiyorum içim almıyor onu

Ama yeniden deneyeyim kuru kayısı da alayım.

Dediğim gibi kesinlikle biliyorlardır

Senin söylemeni bekliyorlardır ama stres yapma

Evet ben sordum yiyemiyorum ara öğün iyi bunu da okudum ya artık hiç yemem

Sana bir öneri buz dolabının duvarına vücudunu beğendiğin bir kadının resmini koy, içine sığmak istediğin bir giysini de sürekli göz ününde tut. Bunlar seni motive edecektir. Olmayan bir kotum var onu baz alarak bende kendimi motive ediyorum

Vee eve kesinlikle abur cubur alma alırsan yersin bu kural gibi

Hoşgeldin

Ne kadar genç bir annesin.

İmrendim sana ben 30 oldum hala bir tane yapmaya cesaret edemiyorum.

İşin ne kadar güzel bir iş çocuklara Kuran öğretiyorsun ne kadar güzel

Birazcık yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ..
Çok güzel yapmışsın hele püre yok mu o püre ..
Yine çok sevdiğim bir yiyecek yalnız kilo alamayanlar kilo almak için yiyormuş düşün o kadar :26:
Anladığım kadar yemekten sonra öğle aranda yapmışsın yürüyüşü o küçük harketler o kadar faydalı ki ..
Mesela arkadaşına bir şey soracaksın iş yerinde telefon yerine hemen yanına gidiver ..
Birike birike neler oluşturuyor onlar.
Hareketin çok artmış yürüyüşü de 1 saat fazladan yapmışsın tebrik ederim cidden çok iradelisin.
Ramazanda herkesin düzeni değişti bir bitsin gündüzde buralar cıvıl cıvıl olur ..
Bir de sabah biraz erken kalkıp evde kahvaltı yapma şansın yok mu?
Güzel bir kahvaltı ile başlarsan güne diğer öğünlerde çok acıkmadığını göreceksin çünkü ..

Geçmişi okuyayım bari kıskana kıskana çatlıcam çünküüüü

Kıskanma şekerim bak ben varım yine burada ..
Ne zaman yokum ki

kizlarrr selam yogurt ve nektarin yedim sabah derse oturdum
sevgilerr.r..

Kolay gelsinnn ..

Yeşil çay konusunda ben de aynen senin gibiydim.
Derdim nasıl içiyorlar bunu ..
Hatta çok bıraktım bir yudum içip.
Ama 1 hafta zorla içtikten sonra alışıyorsun hatta sevmeye başlıyorsun.
Ben de normalde yemezdim şimdi ara öğün yememem lazım ya elim ona buna gidiyor da bırakıyorum sonra

Az değil mi zayıflarken sağlığından olma

Salata yada haşlanmış, ızgara tavuk felan da ekle bence menüye

simitler için şu belde çevrilen halkalar var adını unttum çocuk oyuncağı onun işe yaradığı söyleniyor ama hiç denemedim ayrıca mantıklı da geliyor bana bir dene istersen

17 çok erken bir saat bence gece yarısına doğru acıkıp saldırabilirsin mutfağa istersen o sataten sonra sadece salata meyva ekle menüne

Eğer yürüme durumun varsa bence yürü evlenirken 80 kiloya yakındım hayatımda sıfır hareket evlenince oturduğum ev ile servise bindiğim yer arası 20 dakika sabah akşam yürüdüğüm için 6 ayda 20kilo verdim 60a düştüm sırf yürüyerek ama vücut alıştı artık o yürüyüş yetmiyor bana artık kilo almam derken 10 kilo almışım

Ama bildiğim birşey yürümek çooook işe yarıyor

Merhaba arkadaşlar,

Takımınıza yeni katılan triptofan'ın da aracılığıyla takımınıza katılmaya karar verdim eğer siz de isterseniz :44:

Hulalop ..
Ayy küçükken çok severdim ..

Merhaba arkadaşlar,

Takımınıza yeni katılan triptofan'ın da aracılığıyla takımınıza katılmaya karar verdim eğer siz de isterseniz :44:
Hoşgeldinn ..
Hazır kaptanımız buradayken sana cevap verecektir

Evet öğle arasında yaptım yürüyüşü

Dün kursa gittim yürüdüm gidiş ve gelişte haftasonları artık öyle yapıcam hafta içide evde bisiklete devam.

İşte telefon kullanmam zaten yanlarına giderim hep

Kahvaltı ise aslında evde yapıyordum Eşim oruç tutuyor canım istemiyor o yüzden yapmak bir de sabahları birlikte çıkıyoruz görsün istemiyorum yerken

Geçici bir durum yani ramazandan sonra normal kahvaltı etmeye başlıcam

Aslında simiti çok severim yarım yemek için çok frenliyorum kendimi

Gaza geldim yeniden denicem

Teşekkürler

ben, mezun oldum bile canım
takımı halen devredemedim. ramazandan sonra takıma bir kaptan ve yardımcı seçip azar azar çekilmeyi planlıyorum.

karpuz için pişman hissetmene gerek yok bence. yeseydin künefe için pişman olman gerekirdi.

nerden buluyon kız bunları çok tatlı... kızlar kötü haberim var kilo almışım hepde 2-3 gibi büyük bi rakam.... nasıl becermişim bi haftada.... kaptişim izne çıkmasam mı yerim doldu mu????
canım, şu an 10 kişiyiz. chika izne ayrılacak kalıyor 9 kişi. 2 arkadaşımız başka takımdan transfer oldu. etti 11 kişi. 3 kişi de deneme süresinde. bu haftaki listemizde sayı olarak sıkıntı yok, eğer paylaşım yapabileceksen bu hafta kalabilirsin. yalnız haftaya durum nasıl olur bilmiyorum. ben seni de izinli hesaplayarak 2 arkadaşın transferine olumlu bakmıştım. en fazla 13 kişi olabiliyoruz çünkü. tabi deneme süresindeki 3 kişinin de listede olacağı garantili bir durum değil. paylaşımı en iyi olanlar listede olacak. istersen bu hafta listede kal, haftaya paylaşımı az olanlardan izne ayrılanlar olabilir.

mrb arkadaşlar..ben 9. takımdan hepbera....boş yeriniz varsa sizin takıma geçmek istiyorum....
canım, üzgünüm ama şu an boş yerimiz yok.

17 ziyaretçi mi okuyor ? :26:
Takip ediliyoruz hissine kapıldım paranoyak mıyım neyim ?
17 mi

Merhaba arkadaşlar,

hoşgeldin canım.
daha önce bir ara bizim takıma gelmiştin. nick ve avatarını hatırlıyorum. yalnız o zaman işlerin yoğundu, fazla katılamadın ve deneme süresi sonucunda listede yer alamamıştın.
şimdi durumlar nasıl bilmiyorum
istersen bakalım bir müddet, ona göre dahil olursun inşallah listeye. kişi sayımız da biraz fazla şu anda. onu da baştan belirteyim.

evet bir an öyleydi deddim ne oluyor okudular heralde gittiler

hanimlar ben seye karar verdim...
18 aralikta bu kilolardan kurtulmus olucam
hiii cok uzak gorunuyo diceksiniz
farkindayim ama toplam 16 kilo verecegimi dusundum en sagliklisi haftada 1 vermekse.. 4 ayda ayda 4 kilodan. mis gibi verecegim!
ama cok formda
sporla
simsiki olup vericembu kilolari..tekrar bi azim geldi. cunku bu halimden cook sikildim artik.

tam bi ay sonra ciddi bir spora baslayabilecegim (malesef)
cunku
cok yogunum suan
yorulmamam da lazim bigun bile olsa kaybedemem oyle bir luksum yok..

son sinavlarim teslimlerimi yapiyorum....

Bilmiyordum sevgilinin asker olduğunu
Hep iyi düşün iyi olsun herşey stres yapma bu kadar kendine

Hoşgeldin bıcırık

canlarrrrruuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmm ben geldimm ya iki gündür ne zaman gircek olsam bakım var bakım var bu ne yaaaaaa

Ayy o sıkıntıyı bende çok yaşıyorum bir türlü aşamadılar

Hemen kontrolü eline al o kaloriler kiloya dönmeden biraz yürüyüşü felan arttır kilo olmadan giderler

4 te kelmışım

ama ben elenmekk istemiyoruuummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…