Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar ben çıkıyorum sabahtan beri bu topicte takılmaktan iş yapamıyorum

son bir iki gündür de böyle

ama artık nete giemeyebilirim.

iş yerinde güvenlik duvarları bazen buray girmemi engelliyor ve ertesi güne kadar giremeyebiliyorum.

Dolayısı ile gün içinde az yazmış oluyorum

En iyisine karar vermişsin önemli olan sağlıklı vermek ..
Ben de aynen senin gibi düşünüyorum ki son zamanlarda haftada 1 kg bile veremiyorum ..
Kasım aralığa kadar versem yeter diyorum sonra hedefimi değiştiririm.

Dün biraz karışık bir gün olunca fazla stres yaptım yoksa her gün o kadar kötü olmuyor ama hep bir tedirginlik oluyor doğal olarak.
Hayırlısıyla seneye temmuzu bir görelim sonrası hiç dert değil ..

1 hafta deneme süren var zaten önümüzdeki haftaya kadar düzenli ve arttırarak yazarsan listede olursun diye tahmin ediyorum.

Kızlar

Uzun süredir burda olanlar ne kadar sürede kaç kilo verdiniz?

Hmm ..
Ben geçen sene ekimde buradaydım ..
İlk başta çok güzel kilo verdim.
Haftada 2-3 gidiyordu neredeyse ..
Sonra ara verdim ama o sırada pek iyi değildim psikolojim öyle böyle yemedim hani diyeti bırakınca gibi bir şey söz konusu değil çok aşırı yemekten geri aldım.
Son alarak haziranın 10u falandı( tam emin değilim ama o sıralar.) geldim tekrar 67 kilo ile ..
3 hafta erkek arkadaşım buradaydı izinliydim yine beraber çok fazla yedik ama sanırım hareket fazlaydı 1 kg bile almamıştım tam.
O günden bu yana da 5.5 kg verdim işte ..
Neyneyse ekimden beri burada tam bir azim örneği ile çok güzel kilolar verdi

bencede tatlım olabilir dün iftarda salata çorba içtim sahura kalkamadım .. ama hafif hissediyrum kendimi .. bence herşeyin başı yürüyüüşşşş .. yürüyüş yaptığım müddetçe kilo almayız sanırımmm:)

merabalar geçmişi okuyamadım çok birikmiş moralim çok bozuk dün annemler geldi karamandan akşama bolkonda kaydı dizini çarptı şimdi çok kötü yürüyemiyor
balkonu zıtr pırt yıkamasaydım kadın kaymıyacaktı kendimi çok suçlu hissediyorum apar topar geri döndüler
dua edin ne olur geçici bişey olsun bide ameliyatlı dizi offffff bişey olursa kendimi hiç affetmiyeceğim

gecmis olsun annecigine dilerim ciddi birsey yoktur ve carcabuk iyilesir..kendini suclama sakin nereden bilebilirdin ki.

Kolay gelsin görüşmek üzere ..

Çok geçmiş olsun anneciğine ..
Ama kendini hiç suçlama akacak kan damarda durmaz derler ..
Orada olmasa merdivenden inerken kayıverirdi yine olurdu.
Doktora gittiniz mi ne dedi?

kızlar slm nasılsınızzz dükkanı açtım patronumu yanlız bırakıp nete giremiyorum bütün işler bende şuan oyüzden gün içinde giremicem dün olduğu gibiii hepinizi çok özledim kiloma gelince sanırım yine aldım offffffffff offfffffff bakalım akşam nolcakkk şişiyorum yaa off ağlamak istiyorumm

Kolay gelsin ..
Stresinde şişkinlik ve kilo yaptığını biliyorsun değil mi?
Yoğun günler geçirebiliyorsun bu yüzden de olabilir ..

kizlar ya su kilo konusu sanirim bir gunun 24 saatinin 23unde filan aklimdadir..
isten derslerden filan daha cok dusunuyorum bu isi! herseferinde of pof su zaman girseymisim simdi bitmisti bilmemne..

ama yine ayni seyi yaparsam..
yine veremicem biliyorum

hay allah ya..

tarcinli cayi koydum

kızlar kşam iftarda çorba salar yedim . sahura kalkamadım açım şu an ama oruç değilim..
şimdi ofiste ev yemekleri yok ve tek seçeneğim burger oofff ne yapıcam ben acıktımmm;47:

Hiç takma kafana ..
Acele etme..
Ben de kilo veremeidm gibi geliyor bu hafta ama acele yok ne kadar stres yaparsan o kadar kötü etkiliyor ..

ben abone olmamışmıyım.. kızlar ben daha dün katıldım arnıza ama katılabildim mi aceep ;5;

Takıma katılmak için önce cuma yarışmasına katılmak isteyenlere yazıyorsun.
Oradan takım kaptanları davet ediyor yer olan takımlara sonra deneme süresi sonucunda giriliyor.

çok geçmiş olsun cnm inş ciddi bi durum yokturr
Kolay gelsin ..
Stresinde şişkinlik ve kilo yaptığını biliyorsun değil mi?
Yoğun günler geçirebiliyorsun bu yüzden de olabilir ..

inş şu günler bian önce geçerrrr

cnm biraz kaçırdım ama bu kadar değildi adet oldum ondan da olabilir belki....

cnm üzgünüm karışıklığa sebep oldum ama bugün 77 yi görünce şok oldum ve kalsam daha iyi olcak diye düşündüm yinede farketmez listede olmak şart değil burda olmak yeter cnm sana bırakıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…