anladın sen onu
40 dk. falan sürüyor canım... Yavas okuyoruz, takip edemiyorlar sonra
Bu arada sen kaç yasındasın? Benimle sizli bizli konuşma ya.. Resmiyeti hiç sevmem
Ama sen rahat edeceksen, sen bilirsin
Çok geçmiş olsun anneciğine ..
Ama kendini hiç suçlama akacak kan damarda durmaz derler ..
Orada olmasa merdivenden inerken kayıverirdi yine olurdu.
Doktora gittiniz mi ne dedi?
gecmis olsun annecigine dilerim ciddi birsey yoktur ve carcabuk iyilesir..kendini suclama sakin nereden bilebilirdin ki.
çok geçmiş olsun cnm inş ciddi bi durum yokturr
inş şu günler bian önce geçerrrr
geçmiş olsun cnm olcağı varmış ama kendini suçlama....
off bir mesajım iki kere gidiyor ya
Bak kovulursan bir daha buraya da giremezsin ona göre ..
hadi şimdi işinin başına ..
Ben ki illa menülerde bir şey bulurum ama yok valla bulamadım sen de ..
Biliyorum hep eksik fazlalık bir şeyler söylüyorum menüler hakkında ama ..
Benim ilk geldiğim zamanlar menümde bir şey olsun Neyneyse çok kızardı bana hele kaçamak falan ..
Ben kaçamak yaparken onu düşünüp vazgeçerdim o kadar ..
Ama saolsun o kadar faydası oldu ki bana zaten biliyordum iyiliğimi istediğinden söylediğini.
O zamanlar onun sayesinde o kadar kilo vermiştim ben o yüzden belki birinin aklında bir şey kalır ufak tefek şeyleri bile hemen söyleyiveriyorum.
İnşallah kimse alınmıyordur.
Benim de gitmesi yarım saat sürüyor mesajların ..
Sinir etti ..
Kendimi tanıtayım ben bu arada,
Adım Sinem,
20 yaşındayım, SivaslıyımYarışmaya İstanbuldan katılıyorum(Avcılar)
Ne iş yaptığımı bilmeden bilnçsizce mezun olduğumdan beri koşturuyorum ama son bulacak sanırım ben dış tic.okudum işletme de bitti bu yıl şimdide muhasebeye bakıyorum Allah izin verirse mali müşavirlik sınavı ve yüksek lisans düşünüyorum.
Geçen kış 83 lerde filandım diyetisyene gittim 75 kiloyla diyetisyeni bıraktım.73 lere kadar indim spor da yapıyordum haftanın 3 günü onu da bıraktım salondan memnun kalmadım şimdi de 75.6 yımhedefim 60 ama ilk olarak 69 olmak bile beni zıplatır böyle işte aklıma gelenleri yazdım sormak istediğiniz bişey varsa da sorarsınız artık
Hoşgeldin aramıza ..
Umarım bir an önce istediğin kiloya inersin.
Zaten paylaşımda bulunurken sohbet oluyor daha yakından tanırız zamanla birbirimizi ..
Eevet ya aynı durum bende de oluyor kaç dk sürüyo gitmesi hele o arada biri geldiyse yanıma kapatmak zorunda kalıyorum kimse görmesin diye sonra hadi baştan yaz sinirlerim tepeme çıkıyor ya
Anlamam mıı
20 yaşındayım ben ..
Neden öyle konuşmuşum ki şimdi farkettim genelde senli benli konuşurdum ama anlayamadım neyse çekinmişim demek ki senden korkutmuşsun beni
Bir de sabırsız bir insan olunca beni deli ediyor ..
Normalde böyle değildi ama bugün bir şey var , hoş bilgisayarımla da alakalı olabilir kapatamadığım sayfalar açık ..
selam kızlar..keyfi haliniz yerindedir inş.
naptınız ne ettiniz bakalım ben yokken benim karnım acıktı bu saatte ya..,
gece bi bardak süt içip yatıcaktım güya o sırada oğlum uyandı bir daha da uyumadı taa sabah 9 a kadar biz de anca kalktık valla
şimdi midem kazınıyor ama olsun napalım yediğim günlerin yerine sayıyorum yemediğimi de
siz nasılsınız bi bakem azcık geçmişee
Korkma kzı benden, buz gibi sogurum senden
tamam cnm temizliğimi bitireyim koşu bandımda 1 saat yürecem... söz...Geçmiş olsun
kendini suçlama görünmez kaza olacağı varmış
Acil şifalar anneciğine
Çok stress yapıyorsun böyle giderse daha çok kilo alırsın düşünme
yavaş yavaş yediklerine dikkat et biri iki hafta sonunda kilo verince motive olursun zaten
Ceza sana 1 saat yürüyüş tempolu
Masalcım 10 nuggat sanki fazla gibi onlar una bulanmış olduğu için yüksek kalorili
Her gğn bir saat düzenli yürüş problemini çözecektir.
en iyisini, yapıyosun masalcım ben fazla kaçırınca özellikle sana söylüyorum kızdığın ve motive ettiğin için... elbisemi astı yatak odası kapıma... bayrama kadarda 1 saat yürüyüş le leslie yi karıştırayım diyorum... bide masaj kemerim var onu yapıcam inş işe yarar... bide kendime ceza verdim öğlen yemeğim sadece marul ve yeşilçay..... 2 top marulum var bol bol yerim artık.....Biliyorum hep eksik fazlalık bir şeyler söylüyorum menüler hakkında ama ..
Benim ilk geldiğim zamanlar menümde bir şey olsun Neyneyse çok kızardı bana hele kaçamak falan ..
Ben kaçamak yaparken onu düşünüp vazgeçerdim o kadar ..
Ama saolsun o kadar faydası oldu ki bana zaten biliyordum iyiliğimi istediğinden söylediğini.
O zamanlar onun sayesinde o kadar kilo vermiştim ben o yüzden belki birinin aklında bir şey kalır ufak tefek şeyleri bile hemen söyleyiveriyorum.
İnşallah kimse alınmıyordur.
20 yaşındasın ve hem işletmeyi hem dışticareti bitirmişsin maş....Kendimi tanıtayım ben bu arada,
Adım Sinem,
20 yaşındayım, SivaslıyımYarışmaya İstanbuldan katılıyorum(Avcılar)
Ne iş yaptığımı bilmeden bilnçsizce mezun olduğumdan beri koşturuyorum ama son bulacak sanırım ben dış tic.okudum işletme de bitti bu yıl şimdide muhasebeye bakıyorum Allah izin verirse mali müşavirlik sınavı ve yüksek lisans düşünüyorum.
Geçen kış 83 lerde filandım diyetisyene gittim 75 kiloyla diyetisyeni bıraktım.73 lere kadar indim spor da yapıyordum haftanın 3 günü onu da bıraktım salondan memnun kalmadım şimdi de 75.6 yımhedefim 60 ama ilk olarak 69 olmak bile beni zıplatır böyle işte aklıma gelenleri yazdım sormak istediğiniz bişey varsa da sorarsınız artık
tamam cnm temizliğimi bitireyim koşu bandımda 1 saat yürecem... söz...
en iyisini, yapıyosun masalcım ben fazla kaçırınca özellikle sana söylüyorum kızdığın ve motive ettiğin için... elbisemi astı yatak odası kapıma... bayrama kadarda 1 saat yürüyüş le leslie yi karıştırayım diyorum... bide masaj kemerim var onu yapıcam inş işe yarar... bide kendime ceza verdim öğlen yemeğim sadece marul ve yeşilçay..... 2 top marulum var bol bol yerim artık.....
20 yaşındasın ve hem işletmeyi hem dışticareti bitirmişsin maş....
Tamam o zaman Özlemcim rahatsız olmuyorsanız problem yok ..
Kız senin koşu bandın mı var?
Bırak leslieyi falan bin koşubandına aç şöyle bol hareketli bir müzik veya sıkılırsan televizyon bırak kendini ..
Ben koşu bandı ile zamanında öyle bir sıkılaşmış ve erimiştim ki sana anlatamam ..
6 km ile başlamıştım yürüyüşe en son 12 km ile koşuyordum kondisyonum harika artmıştı ..
hadi ya... eşime zorla aldırdım geçen söylenip duruyordu boşuna aldın sen hiç ileerleme farkettin mi kendinde diye.. bi ara binmiştim ama bayadır binmiyorum malesef aqma bugün tekrar başlıcam adet madet dinlemicem....
Buyurun yeni karikatürümüz ..
Eki Görüntüle 242875
ilahii.çok güldüm.ya çok böle takılanlar. benimde başıma şöle bişey gelmişti. ünv. de evde kalırken arkadaşın arkadaşı evimizdeydi daha ilk defa geliyordu.benim odama girip kapıdan şeker burda mı dedi. benim kankam da işte burda şeker gülçinden ala şeker mi olur dedi öptü beni.sonra kız" KÜP ŞEKER DEMEDİM TOZ ŞEKER DEDİM" dedi. kapıyı kapattı gitti ben hönkkkki o zaman 65 filan dım tabi genele göre iriydim ama yinede şimdi görse ne der? o zaman eşimle sevgülüydük. üzülerek anlattım tesellie tsin diye. kocaman bir kahkaha ile kulakalrımın çınlamasını anlatamam. neden o zaman bu hırsa gelmedimde salak gibi 80 lere çıktım hayret.
ilahii.çok güldüm.ya çok böle takılanlar. benimde başıma şöle bişey gelmişti. ünv. de evde kalırken arkadaşın arkadaşı evimizdeydi daha ilk defa geliyordu.benim odama girip kapıdan şeker burda mı dedi. benim kankam da işte burda şeker gülçinden ala şeker mi olur dedi öptü beni.sonra kız" KÜP ŞEKER DEMEDİM TOZ ŞEKER DEDİM" dedi. kapıyı kapattı gitti ben hönkkkki o zaman 65 filan dım tabi genele göre iriydim ama yinede şimdi görse ne der? o zaman eşimle sevgülüydük. üzülerek anlattım tesellie tsin diye. kocaman bir kahkaha ile kulakalrımın çınlamasını anlatamam. neden o zaman bu hırsa gelmedimde salak gibi 80 lere çıktım hayret.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?