iyi geceler kızlar:79:
neler yapıyorsunuz bakalım
bu arada güzel bir haberim var ankara üniv ilahiyat kazanmışım:81:
yeniden okullu olucam inşallah
iyi geceler kızlar:79:
neler yapıyorsunuz bakalım
bu arada güzel bir haberim var ankara üniv ilahiyat kazanmışım:81:
yeniden okullu olucam inşallah
eline sağlık canım.
18 ağustos mesaj sayımları...
eski_bir_masal: 65
ozlemmtekinn: 22(izinli misin özlem bilmiyorum?)
bugungunlerdenaralik: 17
triptofan: 17
mutedeyyin: 16
puryan: 16
hulk: 12(takıma dahil edildi mi bilmiyorum?)
dryrgp: 9
puffycikcik: 9
mcrgozde: 6 :81::81:
neyneyse: 6 :81::81:
kedican: 5
HerseyVatanIcin: 4
disakkarit: 3
ryhncngz: 3
maviyesil1999: 2
_ferdici_: 2
elmaliturta:0
neslivicdan: 3(izinli)
hamutran: (izinli)
serena-: (sanırım diskalifiye oldu)
sakaleynmaster: (izinliydi sanırım) (mezun mu oldu yada)
roseking35: (izinli)
chika: (izinli)
kızlar oğlumun odasında bi kaç değişiklik yapıcam zaten oldukça geç oldu msjları sayıyım en azından dedim.. kendinize iyi bakın gelicem yine
eline sağlık canım.
yorumlar:
* özlem izinli değil, devam ediyor. aldığı kiloları veremezse kendisini sopayla kovalamayı düşünüyorum.:95: şimdilik ses etmedim.
* bugüngünlerdenaralık bayağı iyi katılmış.
* hulk, deneme süresinde. mesajlarını sayman çok önemli yani. deneme süresi sonunda en fazla paylaşım yapanları sırayla listeye dahil edebileceğim çünkü.
* disakkarit de deneme süresinde ama bu mesaj sayısıyla durumu parlak durmuyor.
* ryhncngz'i ben davet etmedim. masalcım mı davet etti???
* maviyesil'cim mesaj sayıların çok düştü. izin almak ister misin?
* turtam, bilgisayar sorunların olduğunu biliyorum ama uzun süredir mesajların çok az. seni de haftaya izine ayırmamız gerekebilir. aramıza yine katılmaya devam edebilirsin.
* serena diskalifiye oldu.
*sakaleynmaster izinli, mezun olmadı.
çoooooooooooook sevindim canımcım.. bende seneye okullu olcam yeniden inşallah
deryacım,
elisya 0 mı?
listede yok sanırım.
eline sağlık canım.
yorumlar:
* özlem izinli değil, devam ediyor. aldığı kiloları veremezse kendisini sopayla kovalamayı düşünüyorum.:95: şimdilik ses etmedim.
* hulk, deneme süresinde. mesajlarını sayman çok önemli yani. deneme süresi sonunda en fazla paylaşım yapanları sırayla listeye dahil edebileceğim çünkü.
* turtam, bilgisayar sorunların olduğunu biliyorum ama uzun süredir mesajların çok az. seni de haftaya izine ayırmamız gerekebilir. aramıza yine katılmaya devam edebilirsin.
teşekkür ederim canım.hayırlı olsun canım
banada tekrar oku deseler hiç üşnmezdim heralde senin adına sevindim
ne özürü deryacım, aşkolsun. ben de arada farkettim.özür dilerim cnm elisya 6 dıydı msj sayısı.. yanlışlıkla silmişim.. kusura bakma hemen ekliyorum.
özlem kpss çalışmak yerine domates doğradığı için takımdan ayrılmasına da pek gerek yok ama kilo vermesi şartıyla tabiözlem bir ara izin almak istemişti dağıldığı dönemde toplanmak için ve kpss ağırlıklı çalışmak için aklımda öyle kalmış nedense..
serana durumu anlaşıldı.
sakaleynmaster da mezun oldu yada izinli diye biliyordum.. izinliymişbaşka sıkıntı yok sanırım.. ben işlerime döneyim yine görüşürüz
annene çok geçmiş olsun canım.merabalar geçmişi okuyamadım çok birikmiş moralim çok bozuk dün annemler geldi karamandan akşama bolkonda kaydı dizini çarptı şimdi çok kötü yürüyemiyor
balkonu zıtr pırt yıkamasaydım kadın kaymıyacaktı kendimi çok suçlu hissediyorum apar topar geri döndüler
dua edin ne olur geçici bişey olsun bide ameliyatlı dizi offffff bişey olursa kendimi hiç affetmiyeceğim
Canım, çok özledik seni.kızlar slm nasılsınızzz dükkanı açtım patronumu yanlız bırakıp nete giremiyorum bütün işler bende şuan oyüzden gün içinde giremicem dün olduğu gibiiihepinizi çok özledim kiloma gelince sanırım yine aldım offffffffff offfffffff bakalım akşam nolcakkk şişiyorum yaa off ağlamak istiyorumm
Canım, bizim takımda şu an yer yok.ben abone olmamışmıyım.. kızlar ben daha dün katıldım arnıza ama katılabildim mi aceep ;5;
Kalsan bence de iyi olacak..cnm üzgünüm karışıklığa sebep oldum ama bugün 77 yi görünce şok oldum ve kalsam daha iyi olcak diye düşündüm yinede farketmez listede olmak şart değil burda olmak yeter cnm sana bırakıyorum...
Canım, işlerini ihmal etme. Listeye giremesen bile takımımız herkese açık, daima sohbetlere katılabilirsin.Kızlar kovun beni topikten ya
burada takılmaktan iş yapamıyorum bu gidişle işten kovulucam
Kimse alınmaz, sen merak etme. Tabii ki söyleyeceksin, şimdiye kadar kimse söylemediği için yanlışlar tekrarlanılıyor ve nasıl olduğu bile anlaşılmadan kilo alınıyor.Biliyorum hep eksik fazlalık bir şeyler söylüyorum menüler hakkında ama ..
Benim ilk geldiğim zamanlar menümde bir şey olsun Neyneyse çok kızardı bana hele kaçamak falan ..
Ben kaçamak yaparken onu düşünüp vazgeçerdim o kadar ..
Ama saolsun o kadar faydası oldu ki bana zaten biliyordum iyiliğimi istediğinden söylediğini.
O zamanlar onun sayesinde o kadar kilo vermiştim ben o yüzden belki birinin aklında bir şey kalır ufak tefek şeyleri bile hemen söyleyiveriyorum.
İnşallah kimse alınmıyordur.
Sinemcim memnun oldum. Ben de Rabia. Kendimi arada birkaç kez tanıttım:) sormak istediğin bir şey varsa sen de sorabilirsin.Kendimi tanıtayım ben bu arada,
Adım Sinem,
20 yaşındayım, SivaslıyımYarışmaya İstanbuldan katılıyorum(Avcılar)
Ne iş yaptığımı bilmeden bilnçsizce mezun olduğumdan beri koşturuyorum ama son bulacak sanırım ben dış tic.okudum işletme de bitti bu yıl şimdide muhasebeye bakıyorum Allah izin verirse mali müşavirlik sınavı ve yüksek lisans düşünüyorum.
Geçen kış 83 lerde filandım diyetisyene gittim 75 kiloyla diyetisyeni bıraktım.73 lere kadar indim spor da yapıyordum haftanın 3 günü onu da bıraktım salondan memnun kalmadım şimdi de 75.6 yımhedefim 60 ama ilk olarak 69 olmak bile beni zıplatır böyle işte aklıma gelenleri yazdım sormak istediğiniz bişey varsa da sorarsınız artık
Koşu bandın var ve kullanmıyorsun, cık cık cık..hadi ya... eşime zorla aldırdım geçen söylenip duruyordu boşuna aldın sen hiç ileerleme farkettin mi kendinde diye.. bi ara binmiştim ama bayadır binmiyorum malesef aqma bugün tekrar başlıcam adet madet dinlemicem....
Bu kadar haset bir kız olamaz diyorum, başka da söze hacet yok Gülçincim.ilahii.çok güldüm.ya çok böle takılanlar. benimde başıma şöle bişey gelmişti. ünv. de evde kalırken arkadaşın arkadaşı evimizdeydi daha ilk defa geliyordu.benim odama girip kapıdan şeker burda mı dedi. benim kankam da işte burda şeker gülçinden ala şeker mi olur dedi öptü beni.sonra kız" KÜP ŞEKER DEMEDİM TOZ ŞEKER DEDİM" dedi. kapıyı kapattı gitti ben hönkkkki o zaman 65 filan dım tabi genele göre iriydim ama yinede şimdi görse ne der? o zaman eşimle sevgülüydük. üzülerek anlattım tesellie tsin diye. kocaman bir kahkaha ile kulakalrımın çınlamasını anlatamam. neden o zaman bu hırsa gelmedimde salak gibi 80 lere çıktım hayret.
Kusurluk bir şey yok canım.ay şu alıntı yapma olayını da bi öğrenseydim :)kusura bakmayın yanlış yere yazılan cevaplar için kızlar
zamanla düzelecek inş.
eline sağlık canım.oyyyy tıhandım vallaha tıhandııımmmm (dilber hala avrupa yakası)
ayy say say bitmediiiii birde maşallah takım büyüdükçe büyümüş
17 ağustos mesaj sayımları... Hilal'cim vallahi bravo başka ne diyebilirim
eski_bir_masal: 59
triptofan: 22
mutedeyyin: 19 :81::81::81:
puryan: 14
dryrgp: 12
neyneyse: 11
bugungunlerdenaralik: 9
ryhncngz: 9
kedican: 8
HerseyVatanIcin: 8(ayrılmıştı ama geri döndü)
elmaliturta: 7
Elisya: 7
mcrgozde: 5
maviyesil1999: 3
_ferdici_: 1
disakkarit: 1
hamutran: (izinli)
puffycikcik: (izinli)
serena-: (sanırım diskalifiye oldu)
sakaleynmaster: (izinliydi sanırım) (mezun mu oldu yada)
roseking35: (izinli)
chika: (izinli)
neslivicdan: 1(izinli ama yine de bizimle)
ozlemmtekinn: 2 (izinli diye hatırlıyordum, ama bir mesajında izne ayrılayım mı yazmış tam bir fikrim yok)
yanlışlık varsa kusura bakmayın ama oldukça dikkatli saydım
Leslie.peki yürüyüşmü daha iyidir leslie mi
çeviriler niçin?selam kızlar seeelaam!
çeviri canım başımın belası çeviriler
deryacım eline sağlıkk. MAsalcım maşallah acaba masal kendi mesajını kendi mi saysa. o ayrı bir topik gibimmm
Kilonu korumuşsunkilo bildirimimi de yapayım bende o kadar dikkat etmeme rağmen 81 çıktım 1 kilo almışım
tebrik ederim deryacım.evet kızlar evden çıkmadan bende tartılmıştım ama yazmayı unutmuşum...
geçen cuma kilom: 92 kg.
bu hafta cuma kilom: 90.3 kg
ohh beeeee
Çok yoruluyorum ama değiyor. Regl olduğum için oruç olmadığım halde yoruldum. Bugün günboyu pinekledim resmen.Ne güzel Neyneysecim yoruluyorsun ama değiyordur ..
Üzülme lütfen..Özellikle Özleme söyleyeyim uykumu düzene soktum galiba dün gece uyudumm
Onun haricinde kilo verememişim hala 61.5 regl ile alakası olabilir şişti karnım bu sefer fazlasıyla ama yine de üzüldüm ..
Niye kilo veremiyorum ben spor da yapıyorum artık iyi kötü
Sınavım da var ..
Kocaman bir çikolata yiyebilirim bu moralle ..
Bilgisayar bozuk mu çıktı?Gunaydiiiiin canlarum kilom gene 67.7 degisen bisi yok iki haftadir kal geldii yaww ahahah bu arada yeni aldigim bilgisayar sorunlu cikti kavga gurultu geri verdim senedimi aldim anlicaniz bahtsiz turtiii gene ortada kaldi :60
Canım hedef kilon nedir?Günaydın 13.takımın fıstıkları herkese günaydınlarrr:92::92:
Dün geç yattım sabah bi hışımla uyandım nasıl giyindim ne giyindim onu bile anlamadan işe geldim
Tartıl ama o arada ; 75 kg
Giden ; 600 gr
Sahurumu da yazayım:
5 kaşık nesfit,1 bardak süt, 1 tk keten tohumu 1,5 lt susuyu içince çok fena oluyorum yatarken yaa...
Semineee dur ya… kilo alıp gitme lütfen. Az irade, kolay vermedin o kiloları.kızlarrrr bu kadar yemenin bu kadar düzensiz uykunun ve stresin etkisiyleee ayrıca hareketsizliğin verdği şişlikleee şuanki kilom 64,2oofffffffff atın beniii gruptan yaaa :84:
Tebrik ederim canım.65.1 den
63.2 ye dustum yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnn
Tamam canım.dün 70-79 grubundaydım onlara dedim ayrılıyorum diye zaten daha hiç listeye de girmemiştim.
meşgul etmek ne demekmiş?? Buradan kopmak daha ters bir etki yapıyor.merabalar tartıldım kilom 63.100 yani aynıyım ama çok diyet yapamadım kilo almamış olmamda süper
yaklaşık 3 aydır burdayım 2 kilo verdim tabiki yeek ymeği bırakamamam misafirler tatiller derken olmadı ağustosun sonuna kadar 2 kilo veremezsem takımdan ayrılacağım burayı boşuna meşgul etmemiş olurum
Bu hafta böyle oldu canım. Yine de eksiye düşmedik, bu da bir şey..şu yanda oxxo reklamını görünce aklıma geldi.oxxodan denemeden aldığım l beden tşirtü değiştirmeye gideyim bugün. artık large değilim sanırım büyük geldi.sonuçlar açıklandığında gelirim ama sanırım güzel bir derece beklemiyor bizi. olsun haftaya daha güzel olur inşallah.
Geç kaldın da yine de bir bildirim yapsaydın.. bu senin başlangıç kilon olacaktı. Sen kuralları okudun mu canım?selam kızlar..ben geç kaldım galiba bildirim için
79.8kg
700gr almışım
Ha yani, değil mi?Ay bu hafta cogu arkadaşımız kilo almış
Kaldırın popolarınızı, eritin biraz... Löpür löpür yemeyin yemekleri
Tamam canım, anlaşılmıştır.kılzar bugün karşıya gidiyorum ve büyük ihtimalle gece orda kalıcam internet yok 1 gün boyunca gelemicem yani,mesaj sayımlarını da geldiğimde yaparım görüşürüz
özür dilerim cnm elisya 6 dıydı msj sayısı.. yanlışlıkla silmişim.. kusura bakma hemen ekliyorum.
Canım, yürüyüşünü yavaş yavaş başlat. Zamanla hızlanırsın. Birden vücuduna yüklenme.Selam fıstıklar
Ben menülere pek yorum yapamıyorum anlamadığım için.Herkese baktım genel olarak menüler iyi gibi geldi bana pek anlamıyorum bu işten
ben bişeyler sormak istiyorum spora taktımda bu aralar
*Şimdi yürüyüşü illa tempolumu yapmak lazım yavaş yürüsek olmazmı? hızlı yürüyünce göğüsüme sancı giriyor?
*1 saaat yürüdükten sonra şu parktaki spor aletlerinden ne kadar yapayım?
*Birde zumbaya merak saldım zumba powerındenedım ılk kez bugun 20 dk dayanabildim :O iyimidir 20 dk yav ne kadar yapmak lazım?
He birde kilo bildirimi yapmadım ben 2 haftda 1 tartılabiliyorum diyetisyende evde tartı yok maalesef :S
Birde kilo verenleri ve almayanları tebrik ediyorum
neyse çenem düştü gene ama özlemişim napim
kaptanımada öpçük atıyorum onuda çok özledim
Ah canım benim, nasıl heyecanlanmışsın.Kızlar 27 saattir uyumuyorum. Stres, heyecan uyutmadı hiç.
İzmir katip çelebi üniversitesi sağlık bilimler fakültesi hemşirelik kazandımmm
Lopet mizumba çok güzel popo şekillendiriyor canımm. benimki düzdü o yüzden araştırdım hatat bi araçok yaptımm.cenifır lopez olamadım ama lopet olma konusunda iddalııyım.
kocaman beni görmüyor musun, aaa
napıyosunuz kızlar.. kimse yok galiba.. iftar menüm;
1 kase salata
2 yk fasülye yemeği..
Yarım saat de yürüyüş yaptım bugün, ama şimdi lolilop yiyorum
kocaman beni görmüyor musun, aaa
afiyet olsun menü güzel. lolipop derken?
eline sağlık canım.
yorumlar:
-güncelleme-
Bayram haftasında mesaj sayımı yapmayalım diyorum kızlar. Bayram sonrasını ekledim:
19 ağustos - 20 ağustos : mcrgozde
22 ağustos - 23 ağustos :elisya
24 ağustos - 25 ağustos : ferdici
26 ağustos - 27 ağustos : ozlemmtekinn
29 ağustos : maviyesil1999
5 eylül 6 eylül : mütedeyyin
7 eylül 8 eylül : eski bir masal
9 eylül 10 eylül : triptofan
12 eylül 13 eylül : kedican
14 eylül - 15 eylül : dryrgp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?